eitaa logo
پيشکسوتان کرج
456 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
6هزار ویدیو
85 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از امام رضایی های کرج
. . می‌دونستید طبق روایات «اذان گفتن در منزل» بیماری را از اهل خانه دور و شیاطین جن و انس را دفع می‌کند!! افزایش رزق و روزی، بچه‌دار شدن هم از دیگر آثار اذان گویی ذکر شده. یه روایت هم داریم تو گوش بچه‌ای که بداخلاق شده اذان بگیم. بیایید سنت‌های خوب را احیاء کنیم و در خانه، مجتمع و محله . . .
پیاده تا کربلا 🟢🟢🟢🟢🟢 هر قدم هزار ثواب، پاکی از هزار گناه و بالا رفتن هزار مرتبه 🌸🔔🌸🔔🌸 امام صادق علیه السلام: 🌸کسی که پیاده به زیارت قبر حسين عليه السلام برود خداوند متعال به ازای هر قدمی که بر می‌دارد هزار حسنه برایش ثبت 🌸و هزار گناه از وی محو می‌فرماید 🌸 و هزار درجه مرتبه اش را بالا می‌برد و سپس فرمودند: وقتی به فرات رسیدی ابتدا غسل کن و کفش هایت را آویزان نما و با پای برهنه و مانند بندۂ ذلیل راه برو و وقتی به درب حائر رسیدی چهار مرتبه تکبیر بگو، سپس اندکی حرکت کن باز چهار بار تکبیر گفته بعد به طرف بالای سر حضرت برو و در آنجا بایست و سپس چهار مرتبه تکبیر بگو و نزد قبر نماز بخوان و از خداوند متعال حاجت خود را بخواه. [۱] تذکر لازم: باید به خاطر داشته باشیم که این ثواب‌های عظیم و پاداش‌های فوق العاده از آن کسانی است که به حق امام حسین علیه السلام عارف باشند، یعنی بدانند آن حضرت برای چه هدفی قیام کرد و در چه راهی شربت شهادت نوشید، 🟢🟢🟢🟢🟢 وسائل الشيعة، ج ۱۴، ص ۱۴۰.
هدایت شده از پيشکسوتان کرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «خیابونا خالیه؛فروشگاه‌ها خالیه؛ همه نگرانیم. همه داریم از ترس می‌لرزیم، نیاز نیست از گفتنش خجالت بکشیم!»🌹ب پ ناحیه امام حسین علیه السلام کرج لشکری 🌹
هدایت شده از پيشکسوتان کرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔼سردار فضلی: رزمندگان هیچگاه نسبت به غذا و محل استراحت اعتراضی نکردند🌹ب پ ناحیه امام حسین علیه السلام کرج لشکری 🌹
هدایت شده از عتبات عالیات مهرشهر
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 اربعین موسم یاری اباعبدالله است 👈 اینجا جمع شدیم برای یاری او 🏴🏴ستاد اربعین مهر شهر 🏴🏴
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غواصی که داخل چاه زم زم رفت جالبه بدونین سرچشمه‌های آب زمزم ۳ تاست که هرکدوم اسم خودشون رو دارن و به همین راحتی خشک نمیشن‌‌. هیچوقت در طول این ۵ هزارسال این چاه خشک نشده با اینکه سالانه کلی اب ازش برداشت میشه.
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. خییییییییییییلی عالی و مهم دست به دست کنید برسه به آقای پناهیان!آقای رفیعی! اقای ماندگاری! آقای عالی. منبر انقلابی به این میگن! چون منبر امام خمینی ره.
🔺یک گیگ اینترنت روزانه برای زائران اربعین فعال شد 🔹شرکت مخابرات ایران با هدف مشارکت در خدمت به زائران اربعین حسینی، امکان استفاده روزانه یک گیگابایت ترافیک رایگان بر بستر Public-Wifi را برای زائران فراهم کرد. 🔹زائران اربعین می‌توانند با ورود به درگاه hotspot.tci.ir، از تاریخ ۱۶ مرداد تا ۱۵ شهریورماه جاری، با ثبت‌نام موقت در این درگاه، از یک گیگابایت ترافیک رایگان روزانه در مکان‌های عمومی برای ثبت لحظات و خاطرات این سفر معنوی بهره‌مند شوند.
هدایت شده از پيشکسوتان کرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️میگن اگه انقلاب نمیشد الان ما مثل ژاپن بودیم. خب راست میگن ژاپن دیگه باید خواب مثل ما شدن رو ببینه !! (اینجا مشهده خودمونه ) 🌹🌹ب پ ناحیه امام حسین علیه السلام کرج لشکری 🌹
🔸️ اطلاعیه شماره دوکمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه اربعین حسینی موکب‌ها تا ۳۰ مرداد فرصت ارسال اقلام از مرز‌های سه‌گانه را دارند کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه اربعین حسینی با اشاره به سرعت گرفتن ارسال اقلام موکب‌ها متناسب با روند افزایش زائران اربعین حسینی در اطلاعیه شماره دو خود، زمانبندی ارسال اقلام موکب‌ها از مرز‌ها را اعلام کرد. 🖇 مشاهده خبر ... https://atabat.org/0001y3 🔺️ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز @atabat_alborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا