هدایت شده از از هر دری، سخنی
🔢 مهمترین اهداف جنگ نرم
1⃣ استحاله فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف، با ابزار خبر و اطلاعرسانی هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است.
2⃣ استحاله سیاسی بهمنظور ناکارآمد جِلوِهدادن نظام مورد هدف و تخریب و سیاهنمایی ارکان آن نظام.
3⃣ اختلافافکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقامهای نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیهی سیاسی کشور.
4⃣ بیتفاوت کردن نسل جوان به مسائل مهم کشور.
5⃣ تبلیغات سیاه (با هدف براندازی و آشوب) بهوسیله شایعهپراکنی، پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از راه پخش شبنامهها و...
6⃣ تقویت نارضایتیهای ملت بهدلیل مسائل مذهبی، قومی، سیاسی و اجتماعی نسبت به دولت خود؛ بهطوری که در مواقع حساس این نارضایتیها زمینهی تجزیه کشور را فراهم کند..
✍ هادی نساجان
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱 #استوری_کلیپ | رهبر انقلاب در دیدار اخیر: ما در شناخت حرکت دشمن و تاکتیک دشمن و روش دشمن در دشمنی باید بِهروز باشیم. ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
🎥 نسخه کامل نماهنگ👇
https://khl.ink/f/52616
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💬 #سخن_هفته | اتحاد رمز پیروزی
👈🏻 راهبرد باطل کردن توطئه ایجاد اختلاف و انشقاق توسط دشمن چیست؟
🔻 پیروزی مردم ایران در سایه اتحاد ملی سال ۱۳۵۷ یک نقطه عطف در تاریخ چندهزارساله ایران بود، سالی که ملّت یکی شدند و طومار سلطنت را برای همیشه از تاریخ کشور برچیدند.ایرانی ها که پیش از این طعم تلخ تفرقه و سلطه بیگانه را در جریان انقلاب مشروطه و نهضت ملی شدن نفت چشیده بودند، متحد شدند و پا در مسیر نهضت انقلابی به رهبری امام خمینی گذاشتند. مردم ایران با همدلی و همراهی خویش توانستند در مقابل ابرقدرتهای جهان قد علم کنند و با اتکا به ظرفیتهای داخلی و با ایمان و عزم جمعی، انقلاب را به پیروزی برسانند. «ملّت ایران در سایهی اتّحاد، در سایهی عزم راسخ، در سایهی دینداری، در سایهی حضور بهنگام، در سایهی مجاهدت توانست این انقلاب عظیم را انجام بدهد، توانست این کار بزرگ را که مسیر تاریخ دنیا و بشر را عوض کرد انجام بدهد.» ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
🔻 اتحاد با وجود اختلاف سلیقه؛ راهکار مقابله با دشمن
🔹 دشمن در تمام سالهای بعد از پیروزی انقلاب حتی لحظهای از فکر ضربه زدن به انقلاب دست برنداشته است. شکستن عزم و اراده ملّت ایران و بازیابی منافع استعماری که در دوران قاجار و پهلوی از کشور ما داشتند، نیازمند از بین بردن اتحاد ایرانی هاست.
🔹 به همین دلیل از همان ابتدای انقلاب، شیطان بزرگ و سایر مستکبران، تفرقهافکنی و دوقطبیسازی را از جمله راهبردهای اصلی خود برای خارج کردن جمهوری اسلامی از مسیر پیشرفت قرار دادند. راهبردی که در اغتشاشات پاییز گذشته نیز در طراحی و عملیات دشمن نمایان بود. وقتی دشمن به دنبال چندپاره کردن ایران عزیز است، مردم و مسئولان باید نسبت به وظایف خود آگاهی بیشتری داشته باشند؛ اختلاف سلیقه وجود دارد اما انشقاقی بین مردم نیست. « تکلیف ما اتّحاد داخلی و انسجام داخلی است که نشاندهنده وحدت در مقابل دشمن است. بله؛ اختلاف سلیقه داریم، اختلاف نظر داریم، بعضی افرادمان ممکن است همدیگر را قبول هم نداشته باشیم، امّا در مقابل دشمن، همه با هم دست به دستِ هم میدهیم، یک حرف میزنیم، یک فریاد میکشیم، یک اقدام میکنیم، یک حرکت انجام میدهیم.» ۱۳۹۹/۴/۲۲
🔻 به دیگران اتهام بیدینی نزنیم
🔹 دشمن برای انشقاق میان مردم و زمینهسازی برای چندپاره کردن کشور در چند ماه گذشته، برنامههای مختلفی را طراحی و پیاده کرده است. یکی از نقاط تمرکز دشمن برای ایجاد اختلاف در میان مردم، دست گذاشتن روی مسئله حجاب است. دشمن با القای وجود انشقاق و دشمنی میان بانوان جامعه که از میزان حجاب متفاوتی برخوردار هستند، میخواست این موضوع را عاملی برای از بین بردن همدلی مردم قرار دهد. آنچه مسلم است، رعایت ضرورت احکام شریعت خدشه ناپذیر است و حجاب «یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود، منتها آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمیکنند، اینها را نباید متّهم کرد به بیدینی و ضدّانقلابی.» ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ و در شرایطی که دستگاههای جاسوسی و امپراطوری رسانهای دشمن، آتش بیار معرکه خیالی خود شدهاند، صاحبان سخن باید مراقب احتمال بازی ناآگاهانه خود در زمین دشمن باشند تا این مسئله در فضای همدلی و همراهی مردم حل شود.
🔹 کار دیگر دشمن برای جلوگیری از رشد و اعتلای کشور پررنگ کردن اختلافات مذهبی به خصوص اختلاف میان شیعه و سنی است. با اینکه «در کشور، شیعه و سنّی در کنار هم قرنها است زندگی کردهاند، سالها است زندگی کردهاند، مشکلی نداشتهاند.» ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ اما دشمن چشم طمع خود بر مذاهب را نبسته و تلاش میکند سیاست انگلیسی-استعماری "اختلاف بینداز و حکومت کن" را با نشانه و نمادهای مذهبی، به پیش ببرد.
🔹 از این رو دشمن ابائی ندارد تا چهره عوض کرده و برای ذبح دین و تضعیف حاکمیت دینی، از شعارهایی با رنگ وبوی مذهبی هم استفاده کند. طمعورزی دشمن در این زمینه منحصر به درون مرزهای کشور نمانده و امّت اسلامی را هم مورد هدف قرار داده است. «یکی از چیزهایی که دشمنان اسلام در درون امّت اسلامی همیشه آن را دنبال کردند، امروز هم با شدّت دنبال میکنند، عبارت است از ایجاد اختلاف؛ جلوی این را باید گرفت. هر حنجرهای که در جهت اختلاف حرف بزند، بلندگوی دشمن است؛ چه خودش بداند، چه نداند. مراقب باشیم حنجرهی ما بلندگوی دشمنان اسلام و قرآن نشود؛ فریاد اختلاف سر ندهد.» ۱۳۹۴/۳/۲
🔻 خدشه در اتحاد ملی، بازی در زمین دشمن است
🔹 وجود اقوام با زبانها، گویشها، لهجهها و رنگهای مختلف در جای جای ایران اسلامی از نقاط قوتکشور است. تنوع قومی ومذهبی ایران، رنگین کمانی زیبا از فرهنگها و خرده فرهنگهایی است که ایران اسلامی را تشکیل میدهند.
🔍 ادامه👇
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 ادامه #سخن_هفته
🔹 دشمن در تلاش است با ایجاد اختلاف و دشمنی میان اقوام، این نقطه قوت را به نقطه ضعف بدل کند. در مقابل این راهبرد دشمن، مردم و مسئولان وظیفه دارند تا در جهت خنثیسازی اقدامات دشمن، حرکت کرده و نقشه ایجاد گسل و اختلاف و تولید کینه و نفرت را نقش بر آب کنند. «به اختلافات کمک نکنیم؛ اختلافات قومی، اختلافات مذهبی، تحریک احساسات یک گروهی علیه یک گروه دیگر. هر کس در زمینهی خدشهی به اتّحاد ملّت حرکتی انجام بدهد برای دشمن کار کرده، در نقشهی دشمن کار کرده، در زمین دشمن بازی کرده؛ این را همه توجّه داشته باشند! منبری باشد، مدّاح باشد، روحانی باشد، دانشگاهی باشد، نویسنده باشد، شاعر باشد؛ هر کسی باشد.» ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
🔹 تجزیه ایران نقشه شوم و البته شکست خوردهای است که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره جزو برنامههای اساسی دشمنان بوده است، به گونهای که «امروز محافل انگلیسی مینشینند برای منطقه و برای ایران اسلامی تصمیمگیری میکنند؛ یکی از تصمیمهایشان تجزیهی کشورهای منطقه است. این چیزی که عرض میکنم، تحلیل و حدس نیست؛ اینها اطّلاعات است.» ۱۳۹۵/۱۰/۱۹ در چند ماه اخیر نیز بخش زیادی از آتش تهیه دشمن برای تحقق این خواب آشفته، از طریق آنتن رسانههای بیگانه تأمین شد.
🔹 آنها اینبار بدون تعارف حرف از تجزیه ایران زدند و آنتن خود را در اختیار تروریست ها قرار دادند و در تلاش بودند تا تابوی تجزیه ایران که پیش از این، حتی معاندین از این اتهام برائت میجستند را بشکنند. اقدامی که البته حیثیت چند پاره اپوزسیون را افشا کرد و سرکردگان خودخوانده آنها یکی پس از دیگری از این سیرک خارج شدند.
🔻 ضرورت همدلی، همافزایی و همکاری قوای سهگانه برای حل مشکلات
🔹 تاکتیکهای دشمن برای ایجاد تشتت و اختلاف در جامعه، در روبروی هم قرار دادن مردم خلاصه نمیشود. آنها به شدت نسبت به دور کردن مردم از مسئولان کشور حریصاند و در صدد هستند تا اعتماد مردم و مسئولین به یکدیگر را تخریب کنند. «برای اینکه بتوانند مردم را از آن ایمان... اعتماد... امید... منصرف کنند و آنها را مأیوس کنند، اعتماد به نفْس آنها را سلب کنند، اعتماد به مسئولین را از آنها سلب کنند، اتّحاد ملّی را تضعیف کنند؛ دائم در حال یک چنین کارهایی هستند.» ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
🔹 بیاعتماد ساختن ارکان و اجزای قوای مختلف نظام نسبت به هم از دیگر نقشههای دشمن برای ایجاد گسست در جامعه است که قوای مجریه، مقننه و قضائیه برای بیاثر کردن این راهبرد دشمن باید با هم همدلی، همافزایی و همکاری داشته باشند؛ «اگر چنانچه این سه قوّه با هم بهطور کامل همکاری کنند، کارها به هیچ وجه گره نمیخورد، مشکل پیدا نمیکند. [مسئولان کشور] مانع همدیگر نشوند؛ راه را برای همدیگر هموار کنند، باز کنند.» ۱۴۰۲/۲/۲ برای عبور از چالشها در پرتو وحدت ملی برای ساختن آینده باید نگاه دقیقی به گذشته پرافتخار خود داشته باشیم.
🔹 باید بدانیم شکستن ابهت آمریکا، بیرون راندن دستنشانده شیطان بزرگ از کشور، نجات سرمایههای ملی از دست خاندان پهلوی، گذر از روزهای سخت ترور، ایستادگی و پیروزی در برابر رژیم متجاوز بعثی، بدون اتحاد و یکپارچگی مردم انقلابی امکان پذیر نبود. پس از پایان جنگ تحمیلی نیز اگر مردم با وجود سلیقههای گوناگون، وحدت نظر و عمل خود را در خصوص اسلام و انقلاب نشان نمی دادند، فتنههای گوناگون فرهنگی، اقتصادی و امنیتی دشمن خنثی نمی شد؛ این حضور آگاهانه و گسترده مردم در میدان و یکدلی آن ها در دفاع از اسلام و ایران بود که سبب شد تا آتش فتنه و طراحی خارجی در سالهای ۷۸، ۸۸ و ۹۸ خاموش شود.
🔻 تداوم اتحاد ملی، راه حل مشکلات اقتصادی و فرهنگی
🔹 پیشرفتهای کمنظیر جمهوری اسلامی در عرصههای مختلف نظامی، علمی و صنعتی از قبیل صنایع موشکی، صنعت هستهای، پزشکی، نانو، سلولهای بنیادی و... به پشتوانه وحدت و یگانگی مردم است. ملّت ایران با فداکاریهای خود، آرامش لازم برای پیشرفت و بالندگی کشور را فراهم آوردهاند و امروز نیز ادامه یافتن این مسیر افتخار آمیز و رسیدن به قله تمدن نوین اسلامی، در گرو حفظ اتحاد ملی است.
🔹 ملّت ایران میتواند با اتکا به تجربه چهل و چهارساله خود در حفظ یکپارچگی، بر دشمن و بر مشکلات غلبه کند. «این ملّت میتواند، هم در زمینهی اقتصادی، هم در زمینهی مسائل تولید و مسائل ارزش پول، هم در زمینهی مسائل فرهنگی، هم در زمینهی مسائل سیاسی، هم در زمینهی مسائل نظامی و امثال اینها موفّق بشود.» ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_نوشت | راه روشن انقلاب
✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر دانشجویان:
❤️جوانهای عزیز! راه روشن انقلاب و اسلام و کشور و نظام و مانند اینها را با جدّیّت دنبال بکنید؛ کشور به شماها نیاز دارد.
👈در این راه، احتیاج دارید به
🔹آرمانخواهی
🔹امید
🔹عقلانیّت
📣«آرمانخواهی» موتور پیشران حرکت است؛ «امید» سوخت این موتور است؛ اگر امید نباشد، این موتور حرکت نمیکند، آرمانخواهی در دلش میماند و غصّهاش را میخورد اگر امید وجود نداشته باشد؛ «عقلانیّت» هم فرمان این موتور است.
👈باید با عقلانیّت فکر کنید و خردورزی کنید و پیش بروید.
📥 نسخه کیفیت اصلی:
khl.ink/f/52665
aparat.com/v/i7duS
هدایت شده از KHAMENEI.IR
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ماجرای حضور آیتالله خامنهای در خانه شهید شیرودی
🔰 انتشار به مناسبت هشتم اردیبهشت سالگرد شهادت شهید علیاکبر شیرودی
📹 فیلم کامل را ببینید👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=46589
هدایت شده از از هر دری، سخنی
❇️ جهاد تبیین
🔆 حضرت على(ع) در نامه تاریخی خود به امام حسن(ع) ضمن سفارش به مسائلی در باره اهمیت تاریخ چنین مىفرماید:
🔅 فرزندم! من هرچند عمر پیشینیان را یکجا نداشتهام، ولى در اعمال آنها نظر افکندم، در اخبارشان اندیشه نمودم و در آثارشان به سیر و سیاحت پرداختم، آنچنانکه گویى همچون یکى از آنها شدم، بلکه گویى من بهخاطر آنچه از تجربیات تاریخ آنان دریافتهام با اولین و آخرین آنها عمر کردهام.
🔍 آنچه در جامعه امروز ما در حال وقوع میباشد بیانگر موج جدیدی از مواجهه با چالشهایی متفاوت با قشری متفاوت است و دقیقاً چیزی که این مسئله را پیچیده میکند نیز همین تفاوت نسل میباشد.
🔍 سید جعفر شهیدی در کتاب قیام حسین علیهالسلام نگاهی جامعهشناسانه به واقعه عاشورای سال ۶۱ دارد و آن را از منظر آسیبشناسی اجتماعی مورد بررسی قرار داده است.
آنچه در مورد شهادت امام حسین(ع) اتفاق افتاد بهرهبرداری دشمنان از جهل تاریخی جامعهای بود که جوان بودند و ناآگاه.
در واقع نسلی که بعد از وقایع صدر اسلام بهدنیا آمده بودند و هیچ درکی از آنزمان نداشتند، حال با موضوعات فراوان و سئوالات پیچیدهی سیاسی در ذهن خود مواجه شدند که پاسخ آنرا نه از راه صواب که از طرق باطل و از طریق دشمنان اسلام بهدست آوردند.
درست زمانیکه جبهه اسلام و کسانیکه میبایست از طریق جهاد تبیین به بسط و نشر وقایع صدر اسلام میپرداختند کوتاهی نموده و عرصه را برای روایت ناصحیح آماده کردند.
🔍 حال آنچه ما امروز با آن مواجهایم دقیقاً چیزی شبیه به آندوران است. نسلی که بعد از انقلاب و جنگ تحمیلی بهدنیا آمدهاند و داستان آندوران را کسانی غیر از جبههی خودی و به سبک و سلیقه خودشان تعریف میکنند.
💟 آنچه رهبری مدام روی آن تاکید میکنند و از تکرار آن هم ابایی ندارند همین مسئله جهاد تبیین است که اگر بهدرستی انجام نشود امام معصوم را به قتلگاه میکشد و جای جلاد و شهید را تغییر میدهد..
✍ مهران بوربور
هدایت شده از از هر دری، سخنی
🔗 داستان اسب تروآ:
⛓ در تاریخ آمده است که وقتی یونانیها با تروجانیها وارد جنگ شدند، پس از محاصرهٔ بیثمر تروآ، با بهره.گیری از حیلهای جنگی پیکرهای عظیم از اسب ساختند تا مردانی منتخب را دروناش پنهان کنند.
یونانیها اینطور وانمود کردند که آنجا را ترک کردهاند و تروجانها اسب را بهعنوان نشان پیروزی به داخل شهر بردند.
آنشب نیروی یونانی از اسب خارج شد و دروازههای شهر را برای باقی ارتش یونانی که در تاریکی شب بازگشته بودند، گشود.
ارتش یونانی با ورود و تخریب شهر تروآ، و با قتلعام تروجانیها، با پیروزی قاطع به جنگ پایان داد....
⚠️ واقعیت باشد یا افسانه، این داستان کار امروز رسانههای بیگانه با مردم سایر کشورهاست...
✍ میثم تیموری
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 بنده ۲۰سال پیش گفتم که با اژدهای هفتسر فساد باید همه جانبه مبارزه کرد/ اگر از آن روز دولتهای محترم و مسئولین محترم دنبال میکردند این قضیه را ما امروز وضع بهتری داشتیم
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار کارگران: بنده حدود بیست سال پیش یک نوشتهی مشروحی در باب مبارزهی با فساد دادم؛ آنجا هم گفتم که مبارزهی با فساد پیگیری میخواهد، به قول این داستانها و افسانهها «اژدهای هفتسر، یک سرش را بزنی، شش سر دیگرش آن طرف زندهاند مشغول کارند»، همهجانبه باید مبارزه کرد. اگر از آن روز این قضیه را دولتهای محترم و مسئولین محترم دنبال میکردندما امروز وضع بهتری داشتیم بلاشک. خب حالا بحمداللّه دولت مردمی، مجلس انقلابی، امید این هست که اینها این کار مبارزهی با فساد را دنبال کنند. ۱۴۰۲/۲/۹
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_کارگران
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 رهبر انقلاب، امروز: حتی حضور یک آمریکایی هم در عراق زیاد است
✏️ رهبر انقلاب اسلامی، عصر امروز در دیدار رئیس جمهور عراق: آمریکاییها دوست عراق نیستند. آمریکاییها با هیچکس دوستی ندارند و حتی به دوستان اروپایی خود هم وفادار نیستند. حتی حضور یک آمریکایی هم در عراق زیاد است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از از هر دری، سخنی
💎 مقاومت
✊ مقاومت در ادبيات سياسی بهمعنای استقامت و پایداری در مقابل دشمن خارجی و داخلی و برخورد با تهدیدات اوست.
ابتداییترین هدف مقاومت، داشتن امنیت در برابر تهدیدات و هدف غایی آن، کسب قدرت و بازدارندگی است تا در صورت بروز تهدید بر آن فائق آید و درنهایت هرگز مورد تهدید واقع نشود؛ در ادبيات سياسی تشيع نيز مقاومت بهعنوان آموزهای دينی مورد تمسك عالِمان مبارز شيعی بوده است كه تا زمان معاصر نيز جريان دارد و تنقيح برخی از مبانی و چرايی آن بر اساس نصوص دينی صورت گرفته است.
توجه و استناد به تعاليم اميرالمومنين(ع) و نهجالبلاغه در زمان حاضر و بازخوانی مبانی و اصول راهبرد مقاومت مبتنی بر آن میتواند نقشهی راه مقاومت در دوران حاكميت نظام جمهوری اسلامی و افزايش توان بازدارندگی در راستای تامين امنيت نظام اسلامی باشد..
✍ سید رضا میرهاشمی