eitaa logo
P_masome 99
40 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.2هزار ویدیو
196 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام طاعات وعبادات های شما سروران قبول حق عملیات تبیین ثامن ۳۱ در بازه زمانی ۱۶ الی ۲۶فروردین ماه برگزار می‌شود و روزهای ۲۲الی ۲۵ روزهای اصلی می باشد. لطفا تمامی بزرگواران کانالهای خود را فعال نگه دارمد.🌸
💯دیدار با اهل تسنن راز و جرگلان همزمان با آغاز سال نو؛ فرماندهی و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان راز و جرگلان به مناسبت تبریک سال نو و ایام ماه مبارک رمضان با علمای شاخص اهل سنت شهرستان دیدار و گفت و گو صمیمی کردند.
🌴قطب نمای حرکت ۱۴۰۲ 🔹مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی با مسئولان نظام راهبرد حرکت مدیران را در ۱۴۰۲ در ابعاد مختلف مشخص کردند: ۱. معنوی معظم له در این بیانات اولویت مدیران را ذکر کثیر دانستند. ذکر مدیران در بعد زبانی و عملی باید دیده شود. خلوت های شبانه با خدای متعال از سویی و خدمت خالصانه به مردم وظیفه هر مدیری است. ۲. اقتصادی شعار سال و تأکید معظم له به مهار تورم و بیان راهکارها و الزامات آن، راهبرد اقتصادی همه دلداگان به انقلاب را مشخص می کند. هر ایرانی در هر جایگاهی که دارد اگر خودش را موظف به عمل به شعار کند می تواند نقش بسزایی در مهار تورم و رشد تولید داشته باشد. مدیران با برنامه ریزی و عموم مردم با نوع مصرف این نقش را ایفا خواهند کرد. ۳. فرهنگی مهمترین مساله فرهنگی سال مسئله حجاب است. دشمنان با طراحی شیطانی در صدد تغییر رفتار نظام در مسئله حجاب و تبدیل آن به چالشی امنیتی هستند. مقام معظم رهبری با اعلام واجب سیاسی و شرعی بودن حجاب، راهبرد نظام را مشخص کردند. در این موضوع اولا نظام اسلامی عقب نشینی نخواهد کرد، ثانیا در میدان دشمن نیز بازی نخواهد کرد. در مسئله حجاب پرهیز از دوقطبی سازی مردم، طراحی دقیق و برخورد فرهنگی با موضوع اولویت دارد. ۴. سیاسی مهمترین موضوع سیاسی سال، انتخابات پایان سال است. مشارکت و نوع مشارکت مردم و منتخبین مجلسین، تاثیر بسزایی در ابعاد اقتصادی، معنوی و فرهنگی کشور دارد. هادیان سیاسی، مربیان نقش مهمی در بعد سیاسی دارند. ۵. رسانه ضریب اهمیت رسانه وزن خاصی به این بعد داده است به گونه ای که به عنوان محوری مستقل در کنار ابعاد دیگر قرار می گیرد. در حال حاضر رسانه، با فراگیری گسترده و جذابیتش نقش زیر بنایی و محوری در همه ابعاد دارد. تسلط و مدیریت این شاهراه از الزامات اساسی برای موفقیت در سایر ابعاد است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜تویی کریـــمِ کرم زاده، من گدازاده ⚜مرا خدا به تو داده ، تو را به من داده میلاد امام حسن مجتبی، کریم آل طه (ع) مبارکباد 💐
🔻رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با شاعران: غر‌بی‌ها اساساً دشمن حقوق بشر هستند 🔸رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه ادعای حقوق بشر به هیچ‌وجه به غربی‌ها نمی‌آید، خاطرنشان کردند: غربی‌ها اساساً دشمن حقوق بشر هستند و حقوق بشر آنها را همه در داعش و زنده زنده سوزاندن یا غرق کردن انسان‌ها، یا در حمایت از منافقین و صدام یا در جنایات علیه غزه و فلسطین مشاهده کرده‌اند. 🔸ایشان حمایت غرب از ترور و کشتار جوانان مؤمن در خیابان‌های تهران را مصداق دیگری از کذب بودن ادعای طرفداری از حقوق بشر خواندند و افزودند: پاک‌ترین جوانان ما همچون آرمان علی‌وردی و روح‌الله عجمیان با شکنجه و با تحریک و آموزش رسانه‌ای غربی‌ها کشته شدند. 🔸رهبر انقلاب اسلامی، تحریم دارویی و ممانعت از تحویل واکسن به بهانه‌های مختلف را نمونه‌های دیگری از هجوم غربی‌ها علیه ایران برشمردند و گفتند: آنها اگر می‌توانستند کاری کنند که ایران اسلامی و مردم آن را از مواد غذایی هم محروم کنند، از این کار دریغ نمی‌کردند. 🔸ایشان تضعیف تدین زن را از دیگر نقاط آماج علیه ایران برشمردند و با اشاره به نقش موثر زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و مراحل پس از آن، خاطرنشان کردند: غربی‌ها به زن ایرانی و رعایت حقوق آن ترحّم ندارند بلکه از زن ایرانی کینه دارند و به دروغ خود را طرفدار آزادی و حقوق زن معرفی می‌کنند.
🤲 دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعری تقدیم به امام حسن مجتبی علیه‌السلام در دیدار شاعران با رهبر انقلاب: شمشیر تو در نیام گل کرد؛ از صلح تو صد قیام گل کرد 🏷 و اساتید ادبیات فارسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هشدار حزب‌الله لبنان به رژیم موقت اسرائیل 🔹رسانه‌های حزب الله لبنان با انتشار ویدیوئی از سخنان اخیر سید‌حسن نصرالله، دبیر کل این جنبش که به زبان عبری زیرنویس شده است، بار دیگر بر هشدار اخیر سید حسن نصرالله مبنی بر هرگونه اشتباهی از سوی صیونیست‌ها پاسخ سریع و مستقیم مقاومت را در پی خواهد داشت، تأکید کردند.