28.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارک خودروهای شخصی بدون دغدغه در پارکینگ مهران
فرماندار مهران گفت:
ظرفیت کافی برای پارک خودروهای شخصی زوار اربعین در مهران وجود دارد.
شفیعی اظهار کرد: ۴۰۰ هکتار زمین به احداث پارکینگ در این شهرستان اختصاص یافته و قیمت مصوب برای هر شبانه روز توقف در این مراکز ۳۰ هزار تومان است.
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
♨️ در هوای گرم این وسایل را در خودرو رها نکنید!
#زائران_اربعین
#مهران
#هوای_گرم
#پلیس_خدمتگذار
#خادم_امین
🚔پلیس راه انتظامی استان ایلام
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
برنامه رقابت نمایندگان ایران در روز پایانی المپیک
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
زائرین گرامی از تحویل دادن مدارک هویتی خود خصوصا گذرنامه و افراد غیرمسئول به هر دلیل جدا خودداری نمایید.
#اربعین
#خادمان _امین
#پلیس_ایلام
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
پلیس ایلام
⭕️ تردد ۶۴ هزار زائر در روز گذشته از مرز مهران/ تکمیل ظرفیت پارکینگ های داخل شهر مهران در اولویت است
🔹فرمانده انتظامي استان ايلام از تردد ۶۴ هزار زائر ظرف روز گذشته از مرز مهران خبر داد.
🔹به گزارش خبرگزاری پلیس، سردار "جمال سلماني" در جلسه قرارگاه اربعین و در جمع مسئولان انتظامی استان ،اظهار داشت: پیش بینی می شود آمار تردد زائران از مرز مهران در روز جاری به مرز ۷۰ هزار تردد در روز برسد.
🔹وی با اشاره به آمادگی پلیس برای ارائه خدمات گذرنامه ای به زائران حسینی ،اضافه کرد: از امروز و به تبع افزایش روزانه تردد زائران حسینی گیت های ۶۴ گانه در پایانه مرزی مهران فعال می شوند.
🔹سردار سلمانی در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای برگزاری کنگره عظیم اربعین در انتظامی اندیشیده شده است، گفت: بکارگیری کارکنان باتجربه و باانگیزه به منظور ارائه خدمات مطلوب انتظامی و ترافیکی به زائران از برنامه هايي است که به دنبال آن هستيم.
تکمیل ظرفیت پارکینگ های داخل شهر مهران در اولویت است
🔹فرمانده انتظامي استان ايلام، گفت: با هدف بهره برداری از برکات مادی و معنوی حضور زائران در شهر مهران تا زمانی که ظرفیت پارکینگ های داخل شهر مهران جوابگوی خودروهاي زائران حسینی باشد از ورود خودرو به داخل شهر ممانعت به عمل نمی آید.
🔹این مقام ارشد انتظامی اظهار کرد: پس از تکميل پارکینگ های داخل شهر مهران و با هدف تسهیل در شد و آمدی از ورود خودروهاي زائران به داخل شهر مهران جلوگیری و زائران ملزم به پارک خودروها در پارکینگ های برون شهری می شوند.
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
هموطنان گرامی لطفا ارز خود را از مراکز معتبر تهیه نمایید.
فراموش نکنید که کالای قاچاق اقتصاد و معیشت مردم را به خطر می اندازد.
اخبار و اطلاعات خودرا درخصوص جرائم اقتصادی با شماره 096300اطلاع دهید.
#پلیس_امنیت_اقتصادی_فراجا
#پلیس_امنیت_اقتصادی_ایلام
#کربلا_طریق_الاقصی
#خادمان_امین
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
🚦 تفکیک و تعیین مسیر ویژه برای اتوبوس های مسافربری در ایام اربعین حسینی
🔷 رئیس پلیس راه استان از تفکیک و تعیین مسیر ویژه برای ناوگان عمومی مسافربری (اتوبوس ) در ایام اربعین حسینی خبر داد .
🔷 سرهنگ ابوالفضل کهزادی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس گفت : درایام اربعین حسینی که زائران از نقاط مختلف کشور با ناوگان عمومی اتوبوس به شهر مهران وارد می شوند به جهت تسهیل در شد و آمد وسایل نقلیه و رفاه حال زائران حسینی خط ویژه برای مسیر رفت و برگشت اتوبوس ها به پایانه برکت (شهید رئیسی ) در نظر گرفته شده است .
🔷 وی افزود : در این راستا کمربندی غربی واقع در رضا آباد مهران برای ورود کاروان ها و ناوگان عمومی (اتوبوس ) به پایانه شهید رئیسی در نظر گرفته شده است .
🔷 رئیس پلیس راه استان ایلام تصریح کرد : اتوبوس های خط بی آر تی در داخل پایانه شهید رئیسی حضور داشته و مسافران و زائران حسینی را به پایانه مرزی جهت خروج از کشور انتقال خواهند داد .
🔷 سرهنگ کهزادی در پایان با تشکر از حسن همکاری زائران اربعین حسینی با عوامل پلیس راه از آنان خواست : در مسیرهای منتهی به مهران و در داخل شهر مهران از اتوبوس ها پیاده نشوند و فقط در انتهای مسیر ؛ پایانه شهید رئیسی از اتوبوس ها خارج شوند تا به سهولت تردد کنند
#خادمان_امین
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
14.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فهرست وزرای پیشنهادی پزشکیان به مجلس
🔹وزارت آموزش و پرورش: علیرضا کاظمی
🔹وزارت ارتباطات: ستار هاشمی
🔹وزارت اطلاعات: سید اسماعیل خطیب
🔹وزارت اقتصاد: عبدالناصر همتی
🔹وزارت امور خارجه: عباس عراقچی
🔹وزارت بهداشت: محمدرضا ظفرقندی
🔹وزارت کار: احمد میدری
🔹وزارت جهاد کشاورزی: غلامرضا نوری
🔹وزارت دادگستری: امین حسین رحیمی
🔹وزارت دفاع: عزیز نصیرزاده
🔹وزارت راه: فرزانه صادق
🔹وزارت صمت: محمد اتابک
🔹وزارت علوم: حسین سیمایی
🔹وزارت فرهنگ: عباس صالحی
🔹وزارت کشور: اسکندر مومنی
🔹وزارت میراثفرهنگی: سیدرضا صالحی امیری
🔹وزارت نفت: محسن پاکنژاد
🔹وزارت نیرو: عباس علیآبادی
🔹وزارت ورزش: احمد دنیامالی
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
✔ همه با هم درست رانندگی کنیم.
#اربعین
#خادمان_امین
#پلیس_ایلام
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
🔴درخواست وزیر ورزش از رئیس فیفا: به موضوع پولهای بلوکه شده ورود کنید
🔹وزیر ورزش و جوانان در دیدار بااینفانتینو: از شما انتظار داریم به صورت مستقیم به حل این مشکل ورود کنید چرا که فوتبال ایران برای توسعه این رشته پرطرفدار در بخشهای مختلف از جمله فوتبال زنان، جوانان و ... به حل این موضوع نیاز دارد. به دلیل تحریمهای ظالمانه علیه مردم ایران، امکان دسترسی به این پول برای فوتبال ایران فراهم نیست و از شما میخواهیم این مشکل را حل کنید.
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آذرپیرا مقتدرانه و با نتیجه ۱-۶ مقابل حریف قزاقستانی پیروز شد و برای کسب مدال برنز باید به مصاف اسنایدر، کشتیگیر نامدار آمریکایی برود
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam