eitaa logo
روابط عمومی انتظامی خراسان شمالی
860 دنبال‌کننده
11.4هزار عکس
5.6هزار ویدیو
119 فایل
💠﷽💠 🇮🇷كونوا قَوّامينَ لِلَّهِ شُهَداءَ بِالقِسطِ🇮🇷 . 👈کانال روابط عمومی پلیس استان . 👈مرجع رسمی اخبار انتظامی، پلیسی و اجتماعی . 👈باما اخبار را بروز، سریع و دقیق دریافت کنید! .
مشاهده در ایتا
دانلود
اولین تصویر از شهید علی شوقی
◼️ فرا رسیدن تاسوعای حسینی بر همه مسلمانان و پیروان راستینش تسلیت باد
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فدوی: تنبیه هتاکان قرآن تکلیف ماست جانشین فرمانده کل سپاه: 🔹وقتی به مقدس‌ترین کتاب کل عالم توهین می‌شود توسط احمق‌های عالم که در کارهای همه آنها شیطان بزرگ آمریکا و صهیونیست‌ها نقش دارند، توهین می‌شود، ما هم وظیفه‌ای داریم. 🔹کشوری مثل سوئد اصلا عددی نیست و پیرو بی‌چون و چرای شیطان بزرگ هستند. 🔹ما هم تکالیفی داریم و باید هم فرد و هم دولت اقدام‌کننده به این هتاکی را تنبیه کنیم و تنبیه هم خواهیم کرد و ضرر و زیان معطوف آنها خواهد شد وگرنه همه عالم جمع شوند نمی‌توانند به قرآن سر سوزنی ضرر بزنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥یزید هم مجلس عزاداری برای امام حسین(ع) گرفت! 🔹فقط با یک شرط! بحث سیاسی و اینکه چه کسی امام را کشت و... ممنوع!
11.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸دیدگاه عالم اهل سنت در مورد حادثه عاشورا و شخصیت امام حسین (ع)از زبان شهید ماموستا برهان عالی از علمای برجسته اهل سنت عس .کردستان
این عکس و متن را پیج اینستای زادگاهش پست کرده است
💢دستگیری عاملان نزاع و درگیری در شهرستان اردل به گزارش پایگاه خبرگزاری پلیس استان چهارمحال و بختیاری ظهر امروز در پی کسب خبر مبنی بر وقوع نزاع و درگیری دسته جمعی در منطقه دیناران شهرستان اردل، بلافاصله ماموران انتظامی جهت بررسی به محل اعزام ،که پس از بررسی های اولیه مشخص گردید افرادی به دلیل اختلافات ملکی با هم درگیر شدند ،و با توجه به شدت درگیری ماموران حاضر در محل با دستور مقام محترم قضائی تعداد سه نفر از درگیر شوندگان را دستگیر، و در این نزاع تعداد دونفر از عوامل درگیری به قتل وتعداد هشت نفرزخمی که به بیمارستان منتقل شدندو در این حین یک نفر از همکاران فرماندهی انتظامی استان نیز آسمانی شد. اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود.
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ حاج آقا عالی خطاب به کسانی که میگن اشکال نداره بی حجاب وارد مجالس عزاداری بشه !https://eitaa.com/PR_Police
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به اراجیف جواد خیابانی پ.ن: جالبه که این سلبریتی‌های سینما و فوتبال که این ده شب محرم دعوت میشن به این برنامه‌های سکولار، درحالی میخوان به ما مردم، امام حسین رو بشناسونن که کل سال همکاراشون در حال گرفتن دست‌مزدهای میلیاردی و MeToo بازین، ولی ازینا صدا درنمیاد!