eitaa logo
پلیس قزوین
1.1هزار دنبال‌کننده
12.6هزار عکس
6هزار ویدیو
28 فایل
💠﷽💠 🇮🇷كونوا قَوّامينَ لِلَّهِ شُهَداءَ بِالقِسطِ🇮🇷 👈کانال پلیس قزوین 👈مرجع رسمی اخبار انتظامی، پلیسی و اجتماعی 👈با کانال 🚔پلیس قزوین 🗞اخبار را بروز، سریع و دقیق دریافت کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ADMIN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ارادت خاص فرمانده کل انتظامی کشور به مادر ۳ شهید ــــــــــــــــــــــ 🌐اخبارپلیس قزوین درفضای مجازی 🌏https://eitaa.com/police_qazvin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کار فرهنگی خوب یعنی ؛ مثل این پویا نمایی خوب. ❇️ یعنی در ذهن مردم‌ حک شود که به خاطر خودشان هم که شده ، باید رعایت مکان عمومی را داشته باشند. عضو شوید👇 لینک ما در آپارات: www.aparat.com/new_perspective1 لینک ما در تلگرام: https://t.me/+MmmfQHpmWO8wY2Y0 لینک ما در ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2066940399C8415427176 کانال ما در سروش: https://splus.ir/MmmfQHpmWO8wY2Y0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: امروز رژیم صهیونیستی لبریز از کینه و غیظ است و قرآن می‌فرماید موتوا بغیظکم! / بعون الله این «قل موتوا بغیظکم» در مورد رژیم صهیونیستی در حال تحقق است ✏️ رهبر انقلاب ساعتی پیش در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشور‌های اسلامی و میهمانان کنفرانس وحدت: رژیم صهیونیستی لبریز از کینه و غیظ است. نه فقط نسبت به ما؛ نسبت به کشورهای دیگر هم همینجور است. اینجور نیست که رژیم صهیونیستی از کشورهای دور و اطراف خودش خرسند باشد. آن‌ها به مصر و عراق و سوریه هم کینه دارند. چرا؟ چون هدف آن‌ها از نیل تا فرات بوده و این نشده؛ این کشورها در دوره‌ها و به دلایل مختلف نگذاشتند. این‌ها سرشار از کینه و غیظ هستند. خوب البته قرآن میفرماید قل موتوا بغیظکم. بله خشمگین باشید و بمیرید از خشم. همین هم خواهد شد. دارند میمیرند. بعون الله این «قل موتوا بغیظکم» در مورد رژیم صهیونیستی در حال تحقق است.۱۴۰۲/۰۷/۱۱
سوره مبارکه حج آیه 53 لِيَجْعَلَ مَا يُلْقِي الشَّيْطَانُ فِتْنَةً لِّلَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ وَالْقَاسِيَةِ قُلُوبُهُمْ وَإِنَّ الظَّالِمِينَ لَفِي شِقَاقٍ بَعِيدٍ تا (خداوند) القائات شيطان را براى آنان كه در دل هايشان بيمارى است و (نيز) براى سنگدلان، وسيله ى آزمايش قرار دهد و قطعاً ستمگران در دشمنى طولانى و عميقى هستند.
💢سربازان راه حسین مقتدرانه قدم بر می دارند... بی نام و نشانند و چهره ای علی وار دارند. 🌹هفته انتظامی برسبزپوشان عرصه نظم وامنیت مبارک ــــــــــــــــــــــ 🌐پلیس قزوین درفضای مجازی 🌏https://eitaa.com/police_qazvin
🔻ابَرمحکوم فراری قاچاق ارز در تور وزارت اطلاعات 🔹علیرضا شهمیری از محکومان قاچاق ارز که در شهریور ماه امسال به بهانه اعزام به درمانگاه دندانپزشکی از زندان متواری شده بود، دستگیر شد. 🔹شهمیری به هنگام خروج از مرزهای کشور در استان آذربایجان غربی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات دستگیر شده است. 🔹از هنگام متواری شدن این مفسد اقتصادی از زندان، رسانه‌های تروریستی فارسی زبان خارج کشور، نظام اسلامی را متهم به تبانی با این مفسد اقتصادی نموده بودند و تلاش می‌کردند به مخاطبان القا کنند که شهمیری طی یک برنامه تعیین شده و با هماهنگی با یکی از مسئولان زندان اوین موفق به فرار شده است. 🔹شهمیری از متهمان اقتصادی است که سال ۱۳۹۲ به ‌اتهام اخلال عمده و کلان در نظام اقتصادی از طریق قاچاق ارز بازداشت شد.
📌ترخیص وسایل نقلیه توقیفی به مناسبت هفته فراجا/ اجرای طرح گواهینامه یکروزه موتور در ۱۵ استان سخنگوی فراجا: 🔹در طول هفته فراجا ساعات کار مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور تا ساعت ۱۶ اضافه شده است. همچنین فرآیند تعویض پلاک اینترنتی را به نرم افزار پلیس من آوردیم. 🔹در هفته فراجا فرآیند صدور گواهینامه و کارت خودرو و همچنین مدارک المثنی طی ۷۲ ساعت انجام می‌شود. 🔹همچنین از روز ۱۳ مهرماه به مدت دو هفته طرح ترخیص فوق‌العاده خودرو و موتورسیکلت‌های توقیفی را به مدت ۱۵ روز اجرا خواهیم کرد. 🔹طرح گواهینامه آسان موتورسیکلت را در دستورکار قرار دادیم. این طرح در ۱۵ استان کشور از جمله تهران اجرا شده است. طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی، طرح گواهینامه آسان و یک روزه موتورسیکلت طی روزها و هفته‌های آینده در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.
گزارش تصویری از حضور رییس قوه قضاییه کشور و فرمانده فراجا در ستاد انتظامی آذربایجان شرقی
آمادگی ایران برای اعزام ناظر به مرزهای ارمنستان و آذربایجان سرلشکر باقری در دیدار دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: 🔹تداوم تنش در این منطقه به نفع دو کشور ارمنستان و آذربایجان و سایر کشورهای منطقه نیست و باید تلاش‌ها بر رفع این اختلافات و تنش‌ها متمرکز شود و جمهوری اسلامی ایران آمادگی کمک به رفع این تنش‌ها را دارد. 🔹برای اعزام ناظر به مرزهای دو کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان اعلام آمادگی می‌کنیم. 🔹ارتقاء توان دفاعی و توانمندی‌های نظامی هر کشوری نباید با اهداف و نیات تهاجمی همراه باشد. 🔹حضور بازیگران جدید و خارج از منطقه به پیچیدگی و عدم ثبات می‌افزاید.
رییس قوه قضاییه در مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در تبریز : نیروی انتظامی مجموعه‌ای است که پیوسته مشغول جهاد فی سبیل‌الله است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اولین تصاویر از لحظۀ انهدام یک پهپاد با پهپاد دیگر 🔸برای اولین‌بار در رزمایش پهپادی ارتش، پهپاد کرار توانست یک پهپاد دیگر را رهگیری و منهدم کند.
🔷 ابَرمحکوم فراری قاچاق ارز در تور وزارت اطلاعات 🔸علیرضا شهمیری از محکومان قاچاق ارز که در شهریور ماه امسال به بهانه اعزام به درمانگاه دندانپزشکی از زندان متواری شده بود، دستگیر شد. 🔸شهمیری به هنگام خروج از مرزهای کشور در استان آذربایجان غربی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات دستگیر شده است. 🔸از هنگام متواری شدن این مفسد اقتصادی از زندان، رسانه‌های تروریستی فارسی زبان خارج کشور، نظام اسلامی را متهم به تبانی با این مفسد اقتصادی نموده بودند و تلاش می‌کردند به مخاطبان القا کنند که شهمیری طی یک برنامه تعیین شده و با هماهنگی با یکی از مسئولان زندان اوین موفق به فرار شده است. 🔸شهمیری از متهمان اقتصادی است که سال ۱۳۹۲ به ‌اتهام اخلال عمده و کلان در نظام اقتصادی از طریق قاچاق ارز بازداشت شد.
🚨 ضربه سنگین سازمان اطلاعات فراجا به قاچاقچیان سلاح و مهمات 📌 فرمانده انتظامي استان از انهدام۳باند قاچاق سلاح و مهمات غیر مجاز و کشف تعداد قابل توجهی سلاح جنگی و شکاری غیرمجاز با عملیات منسجم سازمان اطلاعات ف.انتظامی استان آغربی خبر داد.   🔹سردار رحیم جهانبخش در تشريح اين خبر گفت: در پي کسب اخبار و اطلاعاتي مبني بر قاچاق سلاح و مهمات غیرمجاز در محور های مواصلاتی ارومیه.نقده.اشنویه که موضوع به صورت ويژه در دستور كار مأموران سازمان اطلاعات انتظامی استان، قرار گرفت. 🔹وی افزود: با اشراف اطلاعاتی و پس از هماهنگي با مرجع قضائي، مأموران در سه عملیات جداگانه موفق شدند تعداد قابل توجهی انواع سلاح جنگی و شکاری را کشف و ضبط نموده و تعداد ۸ نفر نیز در این زمینه دستگیر و تحویل مرجع محترم قضایی گردیدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨بازداشت اراذل و اوباش خفت گیر در بابلسر 🔹سرهنگ افضلی فرمانده انتظامی شهرستان بابلسر: در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر زورگیری و خفت گیری در یکی از خیابان های شهر بابلسر؛ متهم اصلی در کمتر از ۲۴ ساعت در عملیات ضربتی دستگیر و تحویل مرجع قضایی گردید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرور لحظه به لحظه همه آن چیزی که برای آرمیتا گراوند رخ داده است 🔹انتشار فیلم‌های کامل حضور آرمیتا در مترو از ابتدا تا انتقال به اورژانس برای اولین بار
🗓 🔹امروز پنج‌شنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۲