eitaa logo
پلیس مرکزی
4.1هزار دنبال‌کننده
36.4هزار عکس
12.4هزار ویدیو
32 فایل
آخرین اخبار پلیس استان مرکزی
مشاهده در ایتا
دانلود
واشنگتن‌پست: آتش‌نشان‌ها آب برای خاموش‌کردن آتش کالیفرنیا نداشتند یک روزنامه آمریکایی با اشاره به خرابی شیرهای آتش‌نشانی و بی‌آب ماندن آتش‌نشان‌ها، ناتوانی دولت آمریکا برای مهار آتش در ایالت کالیفرنیا را زیر سوال برد.
⭕️ آتش‌سوزی در لس آنجلس و سکوت غرب‌پرستان ایرانی! ❗️چند روز است که آتش‌سوزی‌های گسترده در لس آنجلس، توجه رسانه‌های جهانی را به خود جلب کرده است. این آتش‌سوزی نه تنها به عنوان یک فاجعه طبیعی، بلکه به عنوان نمادی از مدیریت ضعیف ایالات متحده در مواجهه با بحران‌های محیطی مورد انتقاد قرار گرفته است. در این میان، تصاویری از شهروندانی که با کیف‌های زنانه به خاموش کردن آتش می‌پردازند، نشان‌دهنده ناتوانی مسئولان در مدیریت بحران است. 🔻در ایران، اما برخی از غرب‌پرستان که آمریکا را قبله و آمال خود می‌دانند، هیچ واکنشی نسبت به این فاجعه نشان نداده‌اند. این سکوت می‌تواند ناشی از نگرانی آن‌ها از این باشد که انتقادات به مدیریت آمریکا، تمام تلاش‌های آن‌ها برای بزک کردن چهره این کشور را زیر سوال ببرد. به عبارت دیگر، این افراد به نوعی نماینده‌های آمریکا در ایران هستند که نگرانند اقتدار پوشالی این کشور آسیب ببیند. ❌ اگر چنین حادثه‌ای در ایران رخ می‌داد، همین افراد به شدت به انتقاد از مسئولان می‌پرداختند و حتی ممکن بود تا استیضاح مقامات نیز پیش بروند. این در حالی است که در ماجرای آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو، شاهد واکنش‌های تند و شدید آن‌ها بودیم. 🔻فرمان رهبر انقلاب در مورد لزوم پاره کردن پرده توهم اقتدار استکبار، به وضوح نشان‌دهنده نیاز به بازنگری در این نوع نگرش‌هاست. این جریان، مانع از آن می‌شود که واقعیت‌های موجود به درستی تحلیل و مورد بررسی قرار گیرد.
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️ کجا بودی تا حالا؟ 🔻شهردار لس آنجلس که تازه از سفرش به غنا برگشته، جواب سوال خبرنگار رو که می‌پرسه: چرا بودجه آتش‌نشانی رو کم کردی و کجا بودی تا الآن با سکوت میده. 🔹اینکه رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند مهم نیست آمار رو پر کنیم ۵۰ درصد مدیران ما زن هستند و کیف کنیم که ما برابری جنسیتی داریم! نه مهم اینه که افراد مستعد مدیریت در مناصب مدیریتی باشند که بتونن در چالش‌ها موفق عمل کنند؛ اینکه خودشون هم شوکه بشن یه تیم هم برای درمان مدیر درگیر بشه که نشد کار عاقلانه ◀️اونطور که در اخبار دیدیم بودجه‌ی آتش نشانی رو صرف استخدام ترنس‌ها و قرار دادن ترنس‌ها در ایستگاه‌های آتش‌نشانی کرده تا مدافع حقوق زنان و هم جنس‌بازان باشه‌.🤦‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️در آمریکا پیرمردی تلاش می کند تا آتش سوزی های عظیم لس آنجلس را با شلنگ باغچه خاموش کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شهرام همایون اپوزوسیون: وقتی پلیس آمریکا دستور تخلیه شهر را داد یاد آوارگی مردم غزه، لبنان و سوریه افتادم!
🔷فهرست پرخسارت ترین بلایای طبیعی تاریخ آمریکا تا پیش از آتش سوزی ۲۰۲۵ کالیفرنیا، طوفان کاترینا با ۱۹۳.۸ میلیارد دلار و طوفان هاروی با ۱۵۵ میلیارد دلار، درصد این لیست قدر داشتند. اکنون اینگونه گمانه زنی مطرح می‌شود که آتش سوزی اخیر کالیفرنیا در صدر این لیست قرار میگیرد.
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
____🍃🌸🍃____ سلام ✋ این جوان نه آیت الله است، نه روحانی است، نه لباس آستین بلند دارد نه، تسبیح در دست دارد، نه قیافه‌اش به مسجدی ها می خورد، اما ببین چقدر اطلاعات داره و چقدر قشنگ توضیح میده 👈 تا آخر فیلم رو ببینید و کلی اطلاعات بدست بیارین 👌👌 التماس دعا🌺🌺🌺🌺 پل ارتباطی پلیس مرکزی با شهروندان در فضای مجازی: 👇👇👇 https://zil.ink/policemarkazii معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی
📸 در آئين اختتامیه ششمین سرشماری عمومی کشاورزی استان مرکزی، دکتر گودرزي رئیس مرکز آمار ایران و دکتر مهدی زنديه وکيلی استاندار مرکزی با اهدای لوح از سردار " هادی رفیعی کیا " فرمانده انتظامی استان تقدیر کردند. در متن اين لوح آمده است: سردار " رفيعي کيا " فرمانده محترم انتظامی و عضو ستاد هماهنگي سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۴ استان مرکزی با سلام و احترام بدون تردید اجرای موفق ششمین سرشماری عمومی کشاورزی گامی مهم در راستاي پیشبرد اهداف ملی و بهبود برنامه ریزی های بخش کشاورزی است. بدین وسیله از زحمات و تلاش های جناب عالی و همکاران محترم در اجرای موفق این سرشماری صمیمانه تشکر و قدردانی نموده، از خداوند متعال توفيق روز افزون شما را در تمامی عرصه های خدمت گزاری مسئلت می نمایم. مهدی زنديه وکيلی استاندار مرکزی