🌸・:*:・🌸・:*:・🌸・:*:・🌸・:*:・
روزی که هر کس، آنچه را از کار نیک انجام داده، حاضر میبیند؛ و آرزو میکند میان او، و آنچه از اعمال بد انجام داده، فاصله زمانیِ زیادی باشد. خداوند شما را از (نافرمانی) خودش، برحذر میدارد؛ و (در عین حال،) خدا نسبت به همه بندگان، مهربان است.»
آل عمران 30
🌸・:*:・🌸・:*:・🌸・:*:・🌸・:*:・
[ @pompos ]
امیرالمؤمنین علی
بارخدايا! ما از خانه ها و از زير پوشش ها و سقف ها، پس از شنيدن ناله حيوانات و صداى دلخراش کودکان، بيرون آمديم، در حالى که اشتياق به رحمت تو، و اميد به فضل و نعمت تو، و ترس از عذاب و کيفرت داريم.
بارخدايا! بارانت را بر ما فرو فرست، ما را سيراب کن، از درگاهت مأيوس برمگردان، با خشکسالى و قحطى ما را هلاک مکن، و به سبب اعمال ناشايسته اى که بى خردانِ ما انجام داده اند ما را مواخذه مفرما، اى ارحم الراحمين! خداوندا! ما به سوى تو آمده ايم تا از چيزى به درگاهت شکايت کنيم که از تو پنهان نيست، هنگامى که مشکلات طاقت فرسا ما را به درگاه تو فرستاده، و خشکسالى و قحطى به ناچار ما را به اين جا آورده، نيازهاى سخت ما را خسته کرده، و فتنه هاى دشوار پى درپى دامان ما را گرفته است.
خداوندا! از تو مى خواهيم که ما را نوميد، و با حزن و اندوه بازمگردانى، ما را به سبب گناهانمان مواخذه مفرما، و به مقتضاى اعمالمان با ما رفتار مکن.
بارخدايا! باران و برکات و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، بارانى بر ما بفرست نافع و سودمند و بارورکننده، که آنچه را خشک شده با آن برويانى، وآنچه را مرده، زنده کنى، آبى بسيار پرمنفعت و پربار که تپه ها و کوه ها را با آن سيراب کنى، رودخانه ها را به راه اندازى، درختان را پربرگ سازى، و قيمت ها را با آن پايين آورى، تو بر هرچه اراده کنى توانا هستى.
نهج البلاغه خطبه 143 بخش سوم
[ @pompos ]
کلید خانه را به او سپردم و رفتم.
چند روز بعد که مرا دید، پس از تشکر گفت :گمان کردم خانه شما با اثاثیه است، نمیدانستم اساس خانه را تخلیه کردید و به ییلاق برده اید اگر این را میدانستم به هتل میرفتم!
او با لحنی حاکی از رابطه صمیمی میان من و او، مفصلا از نواقص و کمبود های اثاثیه خانه گلایه کرد. مطلب را دریافتم و به او گفتم من از داخل خانه، جز چند پتو، تعداد کمی بشقاب و یک کاسه و چند قاشق، چیزی برنداشتم. با شگفتی و حیرت به من نگاه کرد و گفت : چه میگویید؟ گفتم بله، این ها چیزهایی است که من دارم، و اثاثیه ما همه همین است که اکنون در خانه میبینید. من بیش از این، اثاثیه ای ندارم.
برشی از کتاب خون دلی که لعل شد
#معرفی_کتاب
[ @pompos ]
37.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه نماز اول وقت نخوندن آدمو بیچاره میکنه...
[ @pompos ]
تا حالا به این فکر کردید که هیچ چیز اتفاقی نیست؟
یکی از اون موارد همین آیه هاست
خیلی هاشون انگار جواب ذهن مشغولی هامونه یا هشدار و تلنگره
این نشونه هارو جدی بگیریم 🌿💖
امیرالمؤمنین علی
خداوند رسولان خود را با وحى، که ويژه پيامبران اوست مبعوث کرد، وآنان را حجت خويش بر خلقش قرار داد، تا دليلى (دربرابر خداوند) به واسطه نفرستادن حجت و راهنما نداشته باشند، و به اين ترتيب خلق خود را با زبان صدق و راستى به راه حق فراخواند. آگاه باشيد! خداوند پرده از اسرار درون بندگان خود (با آزمايش ها) برداشته، نه به اين دليل که از آنچه انسان ها در درون پنهان داشته اند و اسرارى که فاش نکرده اند بى خبر است، بلکه به اين دليل که مى خواهد آن ها را امتحان کند تا آشکار شود کدام يک عمل نيکوتر انجام مى دهد تا ثواب و کيفر، پاداش و مجازات عمل باشد.
نهج البلاغه خطبه 144 بخش اول
[ @pompos ]