پونز
محمد بن علی اردبیلی (محقق اردبیلی) صاحب کتاب "جامع الرواة" ـ قرن یازدهم هجری احمد بن محمد اردبیلی (
💠 مستندات دیگر برای اینکه مقدس اردبیلی و محقق اردبیلی دو شخصیت هستند.
💠 پرداختن به این موضوع فقط برای این بود که درست نیست خارج از تقوا، یک رئیس جمهور مردمی را به هر بهانهای تحقیر کنید.
💠 کلید واژه ششم ابتدایی مهرعلیزاده ظاهرا یک اسم رمز عملیات بوده برای اینکه از ابتدا با رسانههایشان ثابت کنند که آیت الله رئیسی توان مدیریت کشور را ندارد و بیسواد است.
📌 @ponezs
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی که میره موهاشو هایلایت میکنه چیه ؟ 😐😐
🔘 طراحان تئوری جذب کجا نشستند؟ از سلانه سلانه رسیدیم به اینجا، خودش خیلی راهه
📌 @ponezs
پونز
مداحی که میره موهاشو هایلایت میکنه چیه ؟ 😐😐 🔘 طراحان تئوری جذب کجا نشستند؟ از سلانه سلانه رسیدیم به
▪️ حاج مهدی سلحشور که معتقد به جذب مداحان بود، مناجاتی را با حاج قاسم سلیمانی نوشت
📌 @ponezs
پونز
مداحی که میره موهاشو هایلایت میکنه چیه ؟ 😐😐 🔘 طراحان تئوری جذب کجا نشستند؟ از سلانه سلانه رسیدیم به
💠 واکنش حاج مهدی رسولی به اقدام مداح نورسیده
#ادب_آداب_دارد
📌 @ponezs
پونز
▪️ حاج مهدی سلحشور که معتقد به جذب مداحان بود، مناجاتی را با حاج قاسم سلیمانی نوشت 📌 @ponezs
💠 کار فرهنگی استراتژی میخواهد
⬅️ کوتاه نوشتهای برای حاج مهدی سلحشور
🔰 دو سالی است که دیگر پا به هیئتتان نگذاشتیم، فقط به خاطر حضور حسن آقایتان و نطق قرّایی که فردای آن روز درباره ما بر منبر فاطمیون انجام دادید. اما از آن روز تا به امروز تنها دو سال میگذرد و نامه مفصل ما که هنوز بیجواب مانده است.
🔰 زمانی که رهبری عزیز از شبیخون فرهنگی تا جنگ نرم سخن گفت، یک ستاد رزم منطقی مبتنی بر دانش، برای این اقدام توسط بزرگانی همچون شما در #قم شکل نگرفت تا بتوانیم صورت وضعیت بدهیم و میدان را بشناسیم و برای عملیات فرهنگی آماده شویم.
🔰 استراتژی فرهنگی شما به طور خلاصه نیاز به سه بازوی مهم بود:
▪️ نقشه علمی و نقشه عملیاتی
▪️ خط مشینویسی و طراحی و برنامهریزی
▪️ آیندهپژوهی و آیندهبینی
🔰 به راستی برای کدام اقدام فرهنگیتان سازوکار علمی چیدید و ساختارمندانه اقدام کردید؟ تا چه اندازه نقاط ضعف را دیدید و برای عدم تکرار آن دست به کار شدید؟
🔰 جناب آقای سلحشور! عیدانیانها محصول بیمدیریتی نسل شما و تبدیل تاکتیک تربیت به تکنیک جذب بود و امروز این ادبیات زیر پوسته شهر قم را قبضه کرده است، قطعا شما از میدان بسیج به سمت هیئتهای باجک تا نیروگاه و امامزاده ابراهیم قم رفتهاید و میدانید.
🔰 امیدواریم که خدا عاقبت همه ما را ختم به خیر و شهادت در راه انقلاب و اسلام کند. گاهی بر اساس شرایط زمانه و در میانه میدان شیخ فضل الله نوری هم میتواند الگوی خوبی برای امثال ما باشد.
📌 @ponezs
پونز
▪️ حاج مهدی سلحشور که معتقد به جذب مداحان بود، مناجاتی را با حاج قاسم سلیمانی نوشت 📌 @ponezs
▪️ واکنش حسین طاهری به انحرافات مداحی
📌 @ponezs
پونز
🔘 ف_م با همکاری ا.ر.ک و عابدی مسئول کانال تلخند سیاسی وابسته به #لابی_قدرت کشوری، سرخط تخریب جریان ر
▪️ درباره #خط_آتش یادتان هست؟ به زودی مطالبی پیرامون تیمی که به رهبری محمد_ق تشکیل شده است تا غلطهای آیت الله رئیسی را برجستهسازی کنند، مطالبی را منتشر خواهیم کرد.
▪️ همچنین نفوذیهایی که با ادبیات انقلابی به دنبال زدن دولت انقلابی است، مطالبی را منتشر خواهیم کرد. به هر حال تکلیف 4.7 میلیارد دلاری که در دولت قبل بلاتکلیف مانده است، سر از جای دوری در نیاورده است.
📌 @ponezs