🌷🌷نویسنده دیگری در پاسخ به سوال پیشین می نویسد:
👈5. میان این دو جریانی که به سوی امام مهدی (عج دعوت می کنند، تفاوت آشکاری وجود دارد. اولی که جنبش اصلاحی یمانی است، در حالی که از هرگونه شائبه سیاسی پیراسته است، زیرا به شکل مستقیم و بر اساس اصلاح خواهی عقیدتی مردم را به سوی امام مهدی (عج) فرا می خواند. اما دیگری (درفش جوان خراسانی) آرمانی است که به مکتب اهل بیت، به شکل سیاسی ـ رقابتی دعوت می کند. این بدان معنا است که شاید خراسانی مردم را مستقیما به سوی خود دعوت می کند، اما دعوت به خود را دعوت به سوی مکتب اهل بیت (ع) می شمارد و نصرت خود را نصرت آن ها می داند، در حالی که یمانی بدون این که مردم را به سوی خود یا دیگری بخواند بر دعوت به سوی امام مهدی (عج) پای می فشارد. به تعبیر دیگر، انگیزه یمانی تنها یاری کردن امام مهدی (عج) است، بدون ملاحظات دیگری که به شکل غیر مستقیم به یاری کردن امام (ع) بینجام 📚 الیمانی رایه الهدی، ص 56
💬💬💬🔺2⃣3⃣🔻💬💬💬
6. به تحلیل های پیشین می توان این تحلیل را افزود که اصولا قیام های اصلاح طلبانه و جنبش های ارزشی در آغاز از نظر پای بندی به ارزش ها و آرمان ها در اوج هستند، اما با به بار نشستن انقلاب و فاصله گرفتن مسئولان و توده مردم از شور و هیجان حاکم بر فضای دوران انقلاب از یک سو و دسترسی مهره های انقلاب به پست های حساس و کلیدی و در نتیجه سرازیر شدن امکانات مادی به سوی مدیران انقلابی از دیگر سو، با گذر زمان اصول و آرمان های انقلاب در میان بخشی از مردم و شماری از مدیران انقلابی کم رنگ تر می شود. بنابراین، دلیل ضعف جنبش خراسانی در امر هدایت را می توان گذر زمان و طولانی بودن عمر انقلاب و عوارض ناشی از آن دانست. اما جنبش یمانی از آن جا که نزدیک ظهور شکل می گیرد و تا زمان ظهور فاصله اندکی بیش ندارد، از لحاظ پای بندی به آرمان ها طلایی ترین دوران خود را طی می کند. به همین دلیل، در مقایسه با قیام خراسانی هدایت یافته تر خوانده شده است.
💬💬💬🔺2⃣5⃣🔻💬💬💬
در پاسخ به این مطلب که در دو روایتی که بر هدایت یافته تر بودن قیام یمانی دلالت داشتند، قیام خراسانی و یمانی هم زمان دانسته شده است، پس عمر جنبش خراسانی را نمی توان طولانی تر از یمانی دانست، باید گفت: با توجه به سایر روایاتی که به وضعیت ایران پیش از ظهور پرداخته اند، به نظر می رسد قیام خراسانی یک حلقه از حلقه های مختلف جنبش ایرانیان است، نه این که لزوما قیام آن ها با خراسانی آغاز شود، اما در روایات برای قیام یمانی پیشینه ای ذکر نشده است.
💬💬💬🔺2⃣6⃣🔻💬💬💬
🌷🌷نکته آخری که از روایات پیشین به دست می آید، وجوب اعانت و همراهی با یمانی است. 🌸🌸امام باقر(ع) در ادامه روایت قبلی فرموده اند:
👈و اذا خرج الیمانی فانهض الیه فان رایته هدی و لایحل لمسلم ان یلتوی علیه فمن فعل ذلک فهو من اهل النار لانه یدعو الی الحق و الی طریق مستقیم؛ 📚الغیبه للنعمانی، ص 262، باب14، ح13.
👈چون یمانی خروج کرد به سوی او بشتاب؛ زیرا پرچم او پرچم هدایت است و بر هیچ مسلمانی جایز نیست که با او مقابله نماید. پس هر کس چنین کند، او اهل آتش خواهد بود، زیرا او به حق و راه مستقیم فرا می خواند.
💬💬💬🔺2⃣7⃣🔻💬💬💬
مطلب یاد شده گرچه تنها در یک روایت آمده است، اما از آن جا که روایات متعددی بر شخصیت مثبت و اصلاح طلبانه جنبش او دلالت داشتند، لزوم همکاری و مساعدت او بر اساس موازین دینی ثابت می شود و اثبات آن نیاز به روایت مستقلی ندارد. البته به نظر می رسد، جانب داری و حمایت از یمانی که وظیفه همه مومنان است، لزوما به معنای پیوستن به یمانی و حضور در میان سپاهیان وی نیست، زیرا در روایات متعددی به مومنان سفارش شده است تا هنگام قیام سفیانی که با قیام یمانی همزمان است، برای یاری امام مهدی (عج) به سوی مکه بشتابند،
💬💬💬🔺2⃣8⃣🔻💬💬💬
🌷🌷از جمله امام باقر(ع) در روایت معتبری فرموده اند:
👈کفی بالسفیانی نقمه لکم من عدوکم.... من اراد منهم ان یخرج یخرج الی المدینه و او الی مکه اوالی بعض البلدان ثم قال: ما تصنعون بالمدینه و انما یقصد جیش الفاسق الیها و لکن علیکم بمکه فانها مجمعکم؛ 📚الغیبه للنعمانی، ص 311، باب18، ح3
👈سفیانی برای عذاب دشمنان شما بس است....شیعیانی که می خواهند از دست سفیانی برگریزند، به مدینه یا مکه یا دیگر شهرها بروند. سپس فرمودند: به مدینه نروید، زیرا سپاه مرد فاسق (سفیانی) به آن جا حمله خواهد کرد، بلکه بر شما باد مکه، زیرا آن جا محل اجتماع شماست
💬💬💬🔺2⃣9⃣🔻💬💬💬
🌷🌷امام صادق(ع) نیز در حدیث معتبری فرمودند:
👈یا سدیر الزم بیتک و کن حلسا من احلاسه واسکن ما سکن اللیل و النهار فاذا بلغک ان السفیانی قد خرج فارحل الینا و لو علی رجلک؛
📚 الکافی، ص 264، ح 383.
👈ای سدیر از خانه ات بیرون نیا و چون گلیمی از گلیم های خانه باش و تا شب و روز آرام است تو نیز ساکت باش، همین که خبر قیام سفیانی به تو رسید، به سمت ما کوچ کن، گرچه با پای پیاده باشی.
💬💬💬🔺3⃣0⃣🔻💬💬💬
👈و البته از آن جا که اگر یمانی زمان ظهور را درک کند او نیز برای یاری امام مهدی (عج) به سمت مکه خواهد شتافت، مومنانی که در مناطق تحت نفوذ او حضور دارند، با پیوستن به یمانی و حرکت دسته جمعی برای یاری امام مهدی (عج) در مکه معظمه، هم وظیفه حرکت به سمت مکه برای یاری امام (ع) را انجام داده اند و هم مسئولیت حمایت از یمانی را.
💬💬💬🔺3⃣2⃣🔻💬💬💬
به قد و بالای دوماد ماشالله.mp3
1.99M
🎧به قد و بالای دوماد ماشاالله
چشم حسودا کور بشه ایشالله
خدا شاهد عقده، علی شده داماد پیغمبرشده نگاه زهرا چراغ آشیونه حیدر
🎉سالروز_ازدواج حضرت زهرا (سلام الله علیها) و حضرت علی (علیه السلام)
🎤حاج_محمود_کریمی
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
@tmersad313_amariyon
8f1769d7257cfce17a9c4fa6444494e411514315-360p__87741.mp3
2.74M
#آیت_الله_مجتهدی_تهرانی
🍃🌸🍃 قصه ازدواج امیرالمومنین علی علیه السلام با حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🆔http://eitaa.com/joinchat/1402798098Ca9059909e5
🆔 @ammareyon
┅┅❅ ❥❈❥❅┅┅
🇮🇷اتحادیه عماریون🇮🇷
4_5828217006595244602.mp3
2.93M
🎼عشق پاک
🎤#حامد_زمانی
🆔http://eitaa.com/joinchat/1402798098Ca9059909e5
🆔 @ammareyon
┅┅❅ ❥❈❥❅┅┅
🇮🇷اتحادیه عماریون🇮🇷
🎗🎗🎗🍃🌹🍃🎗🎗🎗
ضمن عرض سلام ودرود ودعا
علیــــــه الســــــلام
خـــــدمــت
" جناب استــــاد شکیبــــــا"
وشما گرامیـــــــــان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔮باکنفـــــــرانــــس:
(وظایف همسران از منظر آیات وروایات *قسمت دوم)
👤 با هـــــــمراهــــی
"جناب استـــاد شکیبـــــا "
"جناب استاد شکیبـــــــــا "
سپاسمنـــــدیم از این که
وقت ارزشمنــدتـــون را در
اختیار گروه های ما قرار دادیـد.
لطفا در صورت حضـــور
شــــــروع بفرمائیـــــد....
🎗🎗🍃🌹🍃🎗🎗
زن و مرد لباس یکدیگرند
قرآن می فرماید : همسر برای همسر لباس است ؛ « هُنَّ لِبَاسٌ لَكُمْ وَأَنْتُمْ لِبَاسٌ لَهُنَّ » (6) . در لباس طرح و رنگ و جنس باید مناسب باشد .
لباس سومین نیاز بشر است . اولین نیاز بشر، اكسیژن است ، دومین نیاز بشر، غذا است. سومین نیاز بشر همسر است . لباس چه خصوصیاتی دارد ؟
رنگ و دوخت لباس، نشانهی سلیقه و شخصیت انسان است .
اینکه چه همسری انتخاب كنیم ، از انتخاب همسر معلوم میشود كه ایشان ، در چه فكری است . فقط فكر زیبایی است ، ثروت است ، پست است ؟ دوخت لباس و جنس لباس نشانهی شخصیت انسان است . انتخاب همسر هم نشانهی شخصیت انسان است .
گاهی یك لكه تمام ارزش لباس را زیر سؤال میبرد.همسر هم همین طور است . گاهی یك حركت در خانواده ، كل هویّت خانواده راازبین می برد.
🎗🎗❣3⃣1⃣❣🎗🎗
ییامبراسلام (ص) فرموده : « هر کس ازدواج را از ترس فقر ، ترک کند ، گمان بد به خدا برده است ؛ زیرا خداوند متعال می فرماید : اگر آنها فقیر باشند خدا آنها را از فضل خود بی نیاز می سازد .»
لباس زیبا ، نشانه ی شادابی است
در خانواده اگر زن و شوهر خودشان را برای همدیگر آرایش و زینت كنند ، این آرایش و زینت شادیبخش است . زندگی را گرم میكند. كلماتی كه به هم میگویند می تواند در شادیشان سهم بزرگی داشته باشد . حدیث داریم كه اگر مردی به زنش بگوید دوستت دارم ، این كلمه تا آخر عمر در ذهن زن میماند. در حدیث دیگری آمده اگر كسی را دوست داری ، به او بگو. تشكر كردن ، عذرخواهی كردن از اشتباهات ، اینها زندگی را شیرین میكند .
🎗🎗❣3⃣2⃣❣🎗🎗
یاد کردن از نعمتها و خوشیهای زندگی
در آیات قرآن می فرماید : « وَاذْكُرُوا نِعْمَةَ اللَّهِ عَلَیْكُمْ » (5) ، نعمتهای خدا را هم یاد کنید . گاهی اوقات در زندگی دائم نبش قبر می کنیم ! تو این کار را کردی !این را چرا گفتی !چرا رفتی و... " وَاذْكُرُوا نِعْمَةَ اللَّهِ عَلَیْكُمْ " . خوبیها را هم ببینیم و بگوییم ،تا زندگی شیرین شود و نعمت ها برایمان افزونی یابد
🎗🎗❣3⃣3⃣❣🎗🎗
لباس محدودیت میآورد ، اما مصونیّت زا است
لباس محدودیت میآورد. زمستان كه لباس میپوشیم نمیتوانیم بدویم . کفش که پا می کنیم احساس تنگی در پا می کنیم . لباس یك محدودیتهایی میآورد ، ولی نمی توانیم بگوییم كه حالا كه محدودیت میآورد پس ما لباس ،کفش نپوشیم .لباس و کفش ما را از سرما و گرما وخاروخاشاک حفظ می کند . همسر هم محدودیت دارد ، آدمی كه همسر دارد ، وظیفهاش این است كه نان به خانه ببرد ،غذا ببرد ، اول وقت در خانه باشد ، پول آب بدهد، برق بدهد و ... ازدواج محدودیت میآورد ، ولی این محدودیت ارزش دارد .
🎗🎗❣3⃣4⃣❣🎗🎗
توصیه قرآن برای ایجاد محبت بیشتر بین زن و شوهر
همدیگر را نشانه ای از خداوند بدانند که برای آرامش آنها آفریده است و با چشم امانت نسبت به هم بنگرند و در کنار این نگرش، اعتقاد به معاد خود را تقویت کنند، یعنی در عین امانت بودن بدانند که ممکن است لحظه دیگر این فرصت عشق ورزی نباشد. پس با این نگرش سعی می کنیم از لحظه لحظه با هم بودن لذت ببریم و قدر لحظات در کنار هم بودن را بیشتر بدانیم.
در خصوص الگویی که اسلام در مورد رابطه میان زوجین ارائه می دهد، با خانم «مرجان باوفا» نویسنده وپژوهشگر علوم دینی، و مدرس حوزه و دانشگاه به گفتگو نشستیم.
با توجه به مبانی توحیدی و به الگویی که از زندگی مشترک امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) داریم، چه اصولی برای زندگی موفق زناشویی می توان برشمرد؟
🎗🎗❣3⃣5⃣❣🎗🎗
ـ اگر زن و مرد انگیزه ازدواجشان براساس خدامحوری باشد و خدا را در تمام مراحل زندگی مشترک در نظر بگیرند بسیاری از مشکلاتی که در خانواده های امروزی مشاهده می شود، وجود نخواهد داشت. خداوند متعال در آیات قرآن نخستین اوصاف همسران خوب را “اسلام” و سپس “ایمان” یعنی اعتقادی که در اعماق قلب انسان نفوذ کند بیان می فرماید: « … أَزْوَاجًا خَیرْا مِّنکُنَّ مُسْلِمَاتٍ مُّؤْمِنَاتٍ قَانِتَاتٍ تَائبَاتٍ عَابِدَاتٍ سَائحَاتٍ ثَیِّبَاتٍ وَ أَبْکاَرًا به جای شما همسرانی بهتر برای او قرار دهد، همسرانی مسلمان، مؤمن، متواضع، توبه کار، عابد، هجرت کننده، زنان غیر باکره و باکره.» (سوره تحریم / آیه۵) چنان چه در روایت آمده: وقتی پیامبر اکرم(ص) از حضرت علی(ع) سؤال فرمودند که حضرت فاطمه(س) را چگونه یافتی؟ حضرت علی(ع) فرمودند: «بهترین یار در اطاعت خدا».
بنابراین اگر داعیه همه جوانان در انتخاب همسر و ادامه زندگی مشترک این باشد که همسرشان بهترین یار در اطاعت خدا باشد و همدیگر را هر روز و هر لحظه با خدا آشنا کنند و دغدغه آنها اطاعت خداوند باشد، بسیاری از مشکلات خانوادگی حل خواهد شد. پیامبر اسلام(ص) در مورد مردها می فرماید : «کُلَّ مَن اشتَدَّ لنا حُبّاً اشتَدَّ للنساء حُبّاً: هر کس علاقه اش به ما بیشتر باشد، علاقه اش به زنش بیشتر خواهد شد.»
🎗🎗❣3⃣6⃣❣🎗🎗