┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷#همه_دعوتید_به_جشن_بزرگ_غدیر
🇮🇷#لبیک_یا_خامنه_ای
🕰ساعت:21/00
🗒تاریخ99/05/18
💮☆◁#جشن بزرگ #غدیر
🎙ارائه:جناب استاد عمو #غزالی
https://eitaa.com/joinchat/2089156619Cc1b4326389
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#پیاله
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
#عماریون_رهبریم
🇮🇷#لبیک_یا_خامنه_ای
🕰ساعت:22/00
🗒تاریخ99/05/18
🔍☆◁#کنفرانس
💮☆◁#غدیر،امامت و ولایت،زندگی با طعم ولایت
💮☆◁#لبیک یا خامنه ای
👤✍ارائه:جناب حجه الاسلام #بابایی
👤◁طرح سوال
🆔@Asireentezar313135133
🔮اجرا:پایگاه علویون
http://eitaa.com/joinchat/2189164555C0834b55e59
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
عرض سلام ودرود ودعا
وتبریک عید غدیر
خدمت
جناب استاد #بابایی
وشما گرامیان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔍☆◁با#کنفرانس
💮☆◁#غدیر،امامت و ولایت،زندگی با طعم ولایت
💮☆◁#لبیک یا خامنه ای
👤باهـــــــمراهــــی
جناب استاد #بابایی
ضمن سپـاس فراوان
درخدمتتون هستیم
لطفا شروع بفرمائید ...
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
💮◁از مـهـم تـریـن اصـول اسـلام ،《ولایـت》 است . ولایت به معنای پذیرفتن رهبری پیشوای الهـی و نیز اعتقاد به این که امامان معصوم پس از پیامبر اسلام (ص ) از سوی خداوند بر مـردم ولایـت دارنـد. نـظـام سـیـاسـی اسلام و شیوه حکومتی دین بر پایه ولایت است و ملاک مـسـلمـانـی پـس از اطـاعـت از رسـول خـدا(ص ) ولایت پذیری است .
─═༅𖣔1⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌸🍃༅═┅─
🌀✍بـشـر بـرای پیمودن راه سعادت و گام نهادن در طریق عبودیت و پیشرفت معنوی و رسیدن بـه کـمـالات انـسـانی که مهم ترین هدف خلقت انسان از دیدگاه اسلام است ، همواره محتاج راهنمایان و پیشوایانی بوده تا او را در این راه دست گیرند و راه نمایند تا راه را از چاه بـاز شـنـاسـد، و هم به شیوه درست و هم در کم ترین زمان به هدف نزدیک شود؛ چه عمر آدمـی ظـرفـیـت تـجـربـه هـمـه شـیـوه هـا را نـدارد.
─═༅𖣔2⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
☄✍بـر ایـن اسـاس خـداونـد متعال از باب رحمت گسترده خویش بر بندگان و لطف بی کرانش بر آنان ، از آغاز خلقت بـشـر، پـیـامـبـران و راهـنـمـایـانـی هـمراه با تعالیم و آموزه های حیات بخش را به سوی بـنـدگـان فـرو فـرستاد که آخرین ، تکمیل کننده راه پیامبران پیشین ، پیامبر بزرگوار اسـلام حـضـرت مـحـمـد مـصـطـفـی (ص ) مـی بـاشـد. در طـول تـاریـخ هر گاه مسلمانان حول محور ولایت جمع شده و تابع بی چون و چرای والایت بـوده انـد، پیروزی بزرگ آفریده و سعادت دنیا و آخرت خود را تضمین نموده اند و بر دشـمـن خود غالب شده اند.
─═༅𖣔3⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌸🍃༅═┅─
🌀✍مـسـئله ولایت و سرپرستی با تاریخ بشر گره خورده است و به جغرافیا و فرهنگ ویژه ای وابـسـته نیست و سیره عقلا بر آن استقرار و استمرار یافته است . اگر زندگی جمعی بـشـر را فـطـری بـدانیم ، ولایت جزء لاینفک زندگی جمعی است . از آنجا که اراده خداوند بـر ایـن تـعـلق گـرفـته که جهان را با واسطه اداره کند، چنان که قرآن به این واسطه اشاره کرده و می فرماید: قسم به تدبیر کنندگان امر
─═༅𖣔4⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
☄✍در نـتـیجه امام علیه السلامیکی از بزرگترین واسطه های فیض الهی در عالم تکوین و تشریع اسـت . بنابراین ، امام مرکز و محور جهان هستی ، مبیّن ، مفسّر و زبان گویای پیامبر(ص ) در مـورد شـریعت است و بر عالم تکوین و تشریع ولایت دارد. استاد مطهری انواع و مراتب ولایت مداری را بدین شرح بیان می دارد:
─═༅𖣔5⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌸🍃༅═┅─
🌀✍در حـکـومـت دیـنـی و در راءس آن حـکـومـت اسلامی ، حاکم باید علاوه بر دارا بودن شرایط عمومی حاکم ، واجد شرایط خاص دینی هم باشد:پـنـج شـرط دیـگـر برای حاکم که از جایگاه ویژه ای برخوردار است عبارت است از: 1. عـدالت 2. اسـلام شـنـاسـی 3. آگـاهـی بـه زمـان 4. اعتراف به حقوق مردم 5 . پرهیز از استبداد و میل به اطاعت کورکورانه
─═༅𖣔6⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
💮◁ ویژگی های افراد ولایت مدار
☄✍انسان کامل قرآنی که مصداق بارز آن ولی اللّه است پنج ویژگی دارد که عبارتند از:عشق و محبت آتشین به حضرت حق ـ جلت عظمة ـ و اولیای خاص او-تعقل و معرفت برتر (علم عالی )•قدرت و توانایی برتر•وحدت در عین کثرت •تلازم با اجتماع و لوازم آن •حماسه یا ستیز با ضد ارزش ها
─═༅𖣔7⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌸🍃༅═┅─
☄✍مـولا در ایـن فراز، نخست مهم ترین ویژگی اهل ولایت را ولایت بر نفس اماره و خودخواهی و افـزون طـلبـی و ولایـت بـر خـیال و اوهام ذکر کرده است و پس از آن یافتن ولایت فکری و عـلمـی بر اهل دین و ولایت سیاسی و اجتماعی را اوج ولایت و رمز آن دانسته است ، یعنی آنجا که می فرماید:کـتـاب خدا به واسطه آنان شناخته می شود به ولایت فکری و مرجعیت علمی و آنجا که می فـرمـایـد: کـتـاب خـدا بـه سبب آنان بر پای می ایستد به ولایت سیاسی و اجتماعی و ولایت معنوی و توانایی فوق العاده آنان بر تربیت و تزکیه نفوس اشاره دارد.
─═༅𖣔8⃣𖣔༅═─