فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 روضه خوانی و مداحی حجة الاسلام والمسلمین حاج اقای جعفری ، بر سر مزار مرحوم حاج آقاسیدجواد عبدی (ره) ، امام جمعه فقید شهرستان گلمکان و بجستان
🗓پنجشنبه ۱۴۰۱/۰۴/۱۶
◽️http://eitaa.com/porsesh42
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گوشهای از مراسم سالگرد عروج ملکوتی حاجآقا سیدجواد عبدی در شهرک اسلام آباد شهرستان #بابل
@porsesh42
سیّدجواد عبدی
🎥 گوشهای از مراسم سالگرد عروج ملکوتی حاجآقا سیدجواد عبدی در شهرک اسلام آباد شهرستان #بابل @porses
واژهها به یاری ذهن نمیآید آنگاه که حجم اندوه، راه نفس را میبندد و راهی نیست جز گریستن و گریستن و گریستن...
اولین سالگرد حاجآقا سیدجواد عبدی را به خانوادۀ محترمشان تسلیت گفته، برایشان صبر جمیل و آن عزیز سفرکرده رحمت بیکران الهی را آرزو داریم.
امید که روح آن مهربان، آسوده از همۀ رنجهاي بیشمار دنیای فانی، در حریم امن الهی متنعّم به برترین نعمتهای باقی باشد.
تسلیت و همدردی صمیمانۀ اهالی شهرک اسلامآباد #بابل را بپذیرید.
@porsesh42
🔳 «أشکرکم للّه أشکرکم للنّاس»
سلام علیکم
به رسم ادب و حقشناسی، بدین وسیله از همۀ سروران گرامی، دوستان، آشنایان و علیالخصوص مردم شریف و ولایتمدار بجستان، امام جمعۀ محترم و روحانیت معزّز، ستاد محترم نهاد مقدس نماز جمعه، و گروه سرود هیأت قاسمبنالحسن(ع) شهرستان بجستان، که در برگزاری مراسم بجستان و نیز با حضورشان در بیرجند و پیمودن مسافت طولانی، تسلّابخش بازماندگان در تحمل این مصیبت شدند و با پیامهای همدردی و برگزاری مراسمات متعدّد،داغدیدگان را مورد تفقد قرار دادند، از صمیم قلب تقدیر و تشکر مینماییم و برای همگان، از خداوند رحمان، برترین خیرات را طلب میکنیم و حضور در رکاب نورانی امام زمان (عج) را در عصر ظهور مسألت مینماییم.
🔳 از طرف خانوادۀ مرحوم حجتالاسلام سیدجواد عبدی
@porsesh42
سیّدجواد عبدی
🔴 پاسخ به شبهه:
چرا امام حسین(ع) پس از اطلاع از شهادت مسلم بن عقیل، و احراز عهدشکنی کوفیان، تغییر مسیر ندادند؟
♦️پاسخ:
🔸 از آنجا که شيعيان و دوست داران اهلبيت(ع) در کوفه از حضرت(ع) خواسته بودند که به سمت ايشان برود، حضرت ابتدا عمو زادۀ خود، جناب مسلم بن عقيل(ع) را براي ارزيابي اوضاع کوفه و عراق به سمت ايشان فرستاد.
حضرت مسلم هم بعد از ابلاغ پيام امام حسين(ع) به جمعآوري نيرو و سلاح پرداخت و طي نامهاي اوضاع کوفه را به امام(ع) گزارش داد و نوشت که هيجده هزار نفر براي طرفداري از شما با من بيعت کردهاند.
اين گزارش را 27 روز قبل از شهادتش نوشت.
♦️ به همين جهت بود که مسلم(ع) موقع شهادتش به عمربنسعد وصيت کرد که: چون من به حسين(ع) نامه نوشتم به کوفه بيايد، کسي را بفرستيد که از اين سفر صرفنظر کند.
پس حضرت مسلم(ع) وظیفۀ خودش را بهدرستی انجام داد.
♦️ولي اگر از کوفه هم نامه هايي نميرسيد، امام(ع) سکوت نميکردند بلکه در برابر فجايع و منکرات حکومت ساکت نبود چنانکه ميفرمايند:
من از روي خودپسندي و گردنکشي و فساد و بيدادگري، قيام نکردهام، بلکه براي اصلاح امت جدّم حرکت کردم؛ میخواهم امربهمعروف و نهيازمنکر کنم و به سيره و روش جدّم و پدرم عمل نمایم.
♦️حضرت(ع) هنگام شنیدن خبر شهادت مسلم(ع) اين آيه را تلاوت مينمايند: من المومنين رجال صدقوا ما عاهدوا الله عليه فمنهم من قضي و منهم من ينتظر و ما بدلوا تبديلا؛ از مومنان مرداني هستند که به آنچه با خدا بستند صادقانه وفا کردند، پس برخي از آنها پيمان خود را به انجام رساندند و برخي شان در انتظار و هرگز پيمان خود را تغيير ندادند.
♦️امام نميگويند «پس چون کوفه را گرفتند، مسلم و هاني کشته شدند، ما کارمان تمام شد و شکست خورديم، از همين جا برگرديم» بلکه جملهاي که حضرت بيان داشتند فهماند که مطلب، چيز ديگري است؛ يعني مسلم به وظيفهاش عمل کرد، حالا نوبت ماست.
♦️از طرف ديگر حتي اگر امام حسين(ع) از مسير کوفه بازميگشت، يزيد از بیعتی که از امام(ع) ميخواست، دستبردار نبود. چنانچه امام(ع) در بين راه مکه به عراق به منزلي ميرسند که با فردي سخن از رفتن به سوي کوفه به ميان ميآيد، آن فرد ديدگاه خود را از رفتن به کوفه بيان ميکند و امام را از اين کار منع مينمايد.
حضرت ميفرمايند: اي بندۀ خدا کار بر من مخفي نيست و امر الهي تغيير نميکند. به خدا سوگند، اينان تا خون دل مرا نریزند از من دست نخواهند کشيد.
♦️ شبيه همين جواب را به برادرش محمد حنفيه فرمود: که اگر به هر مخفیگاهی برويم آنها از ما دست برنخواهند داشت.
♦️لذا اگر امام از مسير کوفه هم برميگشتند در جاي ديگر ميبايست با طاغوت به مبارزه برميخواستند.
از اين رو بهترين مکان را که از قبل براي قيام عليه حکومت غاصب و متظاهر به فساد يزيد انتخاب کرده بود در پيش گرفتند و در بين راه که خبر شهادت مسلم رسيد، آن دسته از مردمي که به هواي حکومت و رسيدن به مقام و يا رسيدن به مال و غنيمتي امام را همراهي ميکردند و از درک ماهيت قيام امام(ع) عاجز بودند، آن حضرت را ترک کردند و تنها کساني باقي ماندند که از شهادت و مبارزه عليه ظلم، هراسي در دل نداشتند.
چنانچه همگي گفتند: بعد از شهادت مسلم باز نميگرديم تا انتقام خون او را بگيريم يا آنچه او چشيد، ما هم بچشيم، حضرت نيز فرمودند: «بعد از شهادت مسلم و هاني، خیری در دنيا نيست».
📚 منابع:
- نفس المهموم ص113
- سوگنامۀ آلمحمد(ص)، ص179
- مناقب آل ابيطالب، ج3، ص241
- احزاب، 23
- شهید آگاه (صافيگلپايگاني)، ص34 ـ 37
- الارشارد (شيخ مفيد)، ج2، ص76
- مجمع الزوائد(هيثمي)،ج9، ص406
▫️ eitaa.com/porsesh42
May 11
🎥 دعای عرفه در سرداب مطهّر حرم سیّدالشّهدا(ع) 1397/05/30 (برایر با نهم ذیحجّه 1439)
با نوای حاجمحمّدرضا طاهری
💠 حضور حاجآقاسیدجواد عبدی(ره) در سمت چپ تصویر (5:45)
https://www.aparat.com/v/TJ6jW?t=340
⚜ عرض تبریک به محضر امامان جمعۀ عزیز فقید شهرستان بجستان (صبحگاه عید غدیر ۱۴۰۱ شمسی)
@porsesh42
هدایت شده از فجر صادق
🔺 ذکر و دعای سفارشی #امام_خمینی به شاگردانشان، جهت دفع بلا و مصیبت:
✅ عصر و غروب #جمعه، به نیابت از تمام شیعیان عالم
ده مرتبه بخوانید:
اللهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آلِ محمّدٍ وَ ادْفَعْ عَنَّا البَلاءَ المُبْرَمَ مِن السَّماءِ إنَّكَ عَلى کُلِّ شَئٍ قَدِیرٌ
خدایا صلوات فرست بر محمد و آل محمد،
و دفع بنما از ما بلائی را که حتمی شده است از آسمان،
همانا تو بر هر امری قادر و توانائی
🔰 راوی: سیدالعلماء آیتالله سید ابراهیم خسروشاهی(ره)
@seyedololama
مباهله چیست؟
مباهله به معنای نفرین کردن می باشد.
پیامبر اکرم (ص) به دنبال مکاتبه باسران جهان، نامه ای بهاسقف نصرانیهانوشتندوآنهارا به اسلام دعوت کردند. آنها گفتند: ما قبل ازشمایکتاپرست شده ایم بنابراین مسلمان نمیشویم .
پیامبر(ص) فرمودند: پس چرامیگوییدخداوند پسردارد ، درحالیکه این حرف شرک است؟
آنهاگفتند: اگرعیسی پسرخدانیست پس پسر کیست؟همانجا آیهٔ ۵۹ سوره آل عمران نازل شد: عیسی مانند آدم است. اگر حضرت عیسی پدر ندارد ،حضرت آدم که نه پدر داشت ونه مادر . مسیحیان بازهم قبول نکردندمسلمان بشوند. در نهایت آیه ۶۱ آل عمران نازل شدکه یارسول الله به آنها بگو: شما هم فرزندان وزنان وعزیزانتان را بیاوریدمن هم می آورم ، همه آمدند. اسقف گفت : پیامبر باچه کسانی می آید؟ گفتند: با علی و فاطمه وحسن وحسین . اسقف گفت: ما تسلیم شدیم . پرسیدند چرا ؟ اسقف گفت : اگر پیامبر دعا کند وخانواده اش آمین بگویندریشه نصرانیت برچیده خواهد شد.
پیامبر(ص) برای تبلیغ دین اسلام ، آنگاه که احساس ضرورت کردند خانواده شان را آوردند. امام حسین (ع ) هم درکربلاخانواده شان را برای امردین آوردند. بنابراین امروز ما به این وحدت اجتماعی نیاز داریم ، همانگونه که در روز مباهله، اسلام در مقابل کفر قرار گرفت، این زمان هم جمهوری اسلامی در مقابله کفر قرار گرفته و در جهان از لحاظ اقتدارحرف اول رامیزند، الحمدلله تا کنون دشمن را شکست داده ایم ، ان شاالله درآینده نیز شاهد باشیم دشمنان این انقلاب اسلامی را هم شکست بدهیم .
🎙گزیده ای از سخنان حاج آقای عبدی (ره) ، روز مباهله ۱۴۴۱ _ گلمکان
▫️شادی روح علماء دین صلوات
▫️@porsesh42
▫️اعمال مخصوص روز مباهله👆
بیستوچهارم ذیالحجه روز مباهله نام گرفته است. در این روز که روز نزول آیه «تطهیر» می باشد ، خداوند بر ارزشها و فضیلتهای اهل بیت(ع) و جایگاه راستین آنان در درک و شناخت اسلام راستین مهر تأییدی دیگر زد.
روایات فراوانی در منابع معروف و دست اول اهل سنّت و منابع اهل بیت(ع) آمده است، که با صراحت میگوید: آیه مباهله درباره حضرت علی(ع)، حضرت فاطمه(س)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) نازل شده است.
◽️ eitaa.com/porsesh42
🌺 ۲۵ ذی الحجه، #روز_خانواده
💠 بنای کار #ازدواج، بر #سازش دختر و پسر است؛ باید با هم بسازند.
این «با هم بسازند»، معنای خیلی عمیقی دارد. من یک وقت خدمت امام رفتم، ایشان میخواستند خطبۀ عقدی را بخوانند؛ تا من را دیدند، گفتند شما بیا طرف عقد بشو.
ایشان برخلاف ما - که طول و تفصیل میدهیم و حرف میزنیم - عقد را اول میخواندند، بعد دو، سه جملۀ کوتاه صحبت میکردند.
♦️من دیدم ایشان پس از اینکه عقد را خواندند، رویشان را به دختر و پسر کردند و گفتند: بروید با هم بسازید.
من فکر کردم، دیدم که ما اینهمه حرف میزنیم، اما کلام امام در همین یک جملۀ «بروید با هم بسازید»، خلاصه میشود!
♦️حالا ما هم عرض میکنیم که شما دختران و پسران، بروید با هم بسازید. سازش، اصل است. هر چیزی که با ساختن عروس و داماد، دختر و پسر، زن و شوهر منافات دارد، بایستی بیگانه تلقی بشود. این را اصل قرار بدهید، تا انشاءاللّٰه خداوند متعال برکاتش را بر شما نازل کند.
♦️امیدواریم که این دختران و پسران، محیطهای شادی را به خانوادهها بیاورند؛ و خداوند، نسل طیب و طاهری هم به آنها عنایت کند.
📚بیانات رهبر انقلاب در مراسم عقد زوجهای جوان
@porsesh42
از نشانه های خانواده های موفق :
خانواده به عنوان سلول تشکیل دهنده جامعه از ابتدای خلقت مورد اهمیت ادیان مختلف قرار گرفته است ، بنابراین : یکدیگر را در دینداری کمک و همدیگر را بهشتی و خوشبخت کنید .
برای همدیگر یک پرستار باشید ، نه آقا بالاسر .
دنبال تخریب همدیگر نباشید و با مودت و رحمت با یکدیگر رفتار کنید. از زیاده روی واسراف وتملّق و چشم وهمچشمی کردن بپرهیزید و همسر خود را با همسر دیگران مقایسه نکنید «ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خود مقایسه نکنید» .
ان شاالله که سبک زندگی همه ما سبک زندگی فاطمی و علوی باشد.
🎙گزیده ای از بیانات حاج آقا سید جواد عبدی(ره) ، گلمکان ، روز خانواده ۱۴۴۱
▫️شادی روح علماء دین صلوات
▫️eitaa.com/porsesh42
🔴 مهمترین موانع ازدواج جوانان در نگاه #امام_خامنهای_روحی_فداه
به مناسبت روز خانواده
1️⃣ به نظر شما چه زمانی برای ازدواج مناسب هست؟
🔻هر چه زودتر بهتر! اسلام اصرار دارد بر این که این پدیده [ازدواج] هر چه زودتر، انجام گیرد.
📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹
2️⃣ منظور شما از زود دقیقا چه زمانی هست؟
🔻 زود که میگوییم یعنی از همان وقتی که دختر و پسر احساس نیاز میکنند به داشتن همسر.
📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹
3️⃣ یعنی چی؟ اینجوری که باید توی سن نوجوانی ازدواج کنن!
🔻چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزهی جنسی؟
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
4️⃣ آخه یه پسر هفده ساله که نه شغل داره نه مسکن! چجوری ازدواج کنه؟؟
🔻 ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری یک خانهی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند! نه!! اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه؛ این قرآن است [که] با ما دارد اینجور حرف میزند.
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
5️⃣ من دیگه رد دادم!! کسی که خرج خودشو نداره چرا باید یکی دیگه رو بدبخت کنه؟
🔻ممکن است جوان، الان هم امکانات مالی مناسبی نداشته باشد، امّا انشاءالله بعد از ازدواج خدای متعال گشایش میدهد. ازدواج جوانها را متوقّف نکنید.
📆۱۳۹۴/۰۴/۲۰
6️⃣ ینی همینجوری دست خالی بریم خواستگاری؟ اگه خدا نرسوند چی؟
این یک وعدهى الهى است؛ ما باید به این وعده، مثل بقیهى وعده های الهی که به آن وعدهها اطمینان میکنیم، اطمینان کنیم.
📆۱۳۹۳/۰۵/۰۱
7️⃣ قبول، خدا هم پولشو برسونه، ما برای ازدواج آمادگی کافی رو نداریم!
🔻 اینکه دخترها بگویند ما هنوز آمادهی ازدواج نشدهایم، پسرها بگویند ما هنوز عقل زندگی نداریم، حرفهای منطقی آن چنانی نیست. نه، جوانها آمادگی هم دارند، خیلی هم خوبند. این حس گریز از مسئولیت، مقداری مانع میشود از اینکه این کار انجام شود.
📆۱۳۷۹/۰۶/۲۸
8️⃣ آخه الان وضعیت جامعه عوض شده! دیگه مثل قدیم نیست...
🔻 شما که جوانید، مطالبهگرید، این سنتهاى غلطى که در زمینهى ازدواج وجود دارد، بایستى شماها نقض کنید؛ باید واقعاً در جامعه یک حرکتى در این زمینه بهوجود بیاید.
📆۱۳۹۳/۰۵/۰۱
9️⃣ آقا تسلیم!! حالا پدر و مادرها رو چیکار کنیم؟ اونا زیر بار نمیرن...
🔻به پدرها و مادرها تذکّر میدهم؛
من خواهش میکنم
و تقاضا میکنم
از شماها که یک خرده امکانات ازدواج را آسان کنید. پدر و مادرها سختگیری میکنند.
ازدواج جوانها را متوقّف نکنند؛ من خواهش میکنم که پدرها و مادرها به این مسئله توجّه کنند!
📆۱۳۹۴/۰۴/۲۰
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💠 @Khaneh_Emam
💠 پاسداشت ائمۀ جمعۀ فقید بهویژه حاجآقا سیدجواد عبدی(ره) در گردهمایی سراسری ائمۀ جمعه توسط حاجآقا دهقانی امام جمعۀ محترم بجستان و حاجآقا شاکری امام جمعۀ محترم فردوس
🗓 سهشنبه ۱۴۰۱.۰۵.۰۴ تهران
▫️ eitaa.com/porsesh42
مناجات.mp3
3.03M
▪️مناجات استقبال از محرم
🎙با نوای حاجآقاسیّدجواد عبدی (ره) ، امام جمعهٔ فقید گلمکان و بجستان
🗓 ۱۳۹۹/۰۵/۲۹ ؛ ۲۹ ذی الحجة ۱۴۴۱
🔅 گلمکان
▫️شادی روح حاج آقاسیدجواد عبدی(ره) و علماء دین صلوات
▫️http://eitaa.com/porsesh42
▫️از ویژگی های خانوادهٔ عاشورایی ؛ احترام و تکریم متقابل به یکدیگر است. یعنی همسر به همسر ، پدر و مادر و اولاد به یکدیگر احترام بگذارند.
امام صادق ع فرمودند : هرزنی که به شوهرش احترام بگذارد و او را آزار ندهد ، آن زن خوشبخت است وخوشبخت خواهد شد. همچنین مردی که همسر اختیار میکند باید او را احترام کند.
امام حسین ع فرمودند : من خانه ای را دوست دارم که سکینه دخترم و ربابه همسرم در آن زندگی میکنند و عُمدهٔ اموالم را به آنان میدهم و به سرزنش هیچکس بها نمیدهم . این حرف امام (ع) یعنی هر فردی باید حقوق زن و فرزند را رعایت کرد.
یکی از موارد احترام گذاشتن به یکدیگر ؛ خوب صدا زدن هست ، مثلا از لفظ خانم و آقا برای هم استفاده کنند .
از عواملی که تأثیر بسزایی در تربیت فرزندان دارد و باعث میشود پدر ومادر در خانه همیشه عزیز باشند این است که ؛ همیشه به فرزندان احترام بگذارند و الگوی رفتاری مناسبی برای آنان باشند .
خوشبخت شدن بواسطه وسایل آسایشی موجود در منزل مهیٌا نمیشود بللکه بواسطه اخلاق خوش فراهم می گردد .
🎙گزیده ای از بیانات حاج آقا سید جواد عبدی(ره ) ، امام جمعهٔ فقید گلمکان وبجستان
🗓۱۳۹۹/۰۵/۳۱ ؛ برابر با صبح اول محرم ۱۴۴۲
🔅گلمکان
▫️شادی ارواح علماءِ دین بالأخص حاج آقاسیدجواد عبدی (ره) ، صلوات
▫️http://eitaa.com/porsesh42
▫️از زیبائی های کربلا «غیرت دینی » است .
از اول تاریخ ؛ دنیا در مقابل دو قضیهٔ حق و باطل ، خیر و شرّ ، خوبی و بدی بوده است. حتی وقتی که بین هابیل و قابیل بحث حسادت بوجود آمد خیر و شرّ شروع شد و سبب قتل هابیل شد.
در واقعه کربلا نیز حق و باطل وخیر و شرّ دیده شد. در مقابل سید وسالار شهیدان شرّ و بدی یزید و یارانش دیده شد که حتی به فرزندان امام حسین (ع) هم رحم نکردند .
امام حسین (ع) ، در واقعه کربلا ، حضرت زینب و رقیه و سکینه و حتی شش ماهه علی اصغر علیهم السلام را هم آورند و این بخاطر «غیرت دینی » حضرت بود که اگر چنین نمیکردند ، یزید حضرت زینب و رقیه و ... را به اسارت می گرفت و خنجر بر حنجر حضرت زینب سلام الله علیها میگذاشت و میگفت : ای حسین اگر قدم از قدم برداری سر زینب را از تن جدا میکنیم . لذا امام علیه السلام ، خانواده ش را با خود به کربلا بُرد .
علّت ارزشمندی واقعه کربلا این است که امام حسین ع هر چه داشت برای خدا آورد .
بنابراین ما هم نسبت به دینمان مانند اباعبدالله الحسین (ع) ، غیرت داشته باشیم و هر چه داریم برای خدا بیاوریم .
🎙گزیده ای از بیانات حاج آقا سید جواد عبدی(ره ) ، امام جمعهٔ فقید گلمکان وبجستان
🗓۱۳۹۹/۰۵/۳۱ ؛ برابر با شب دوم محرم الحرام ۱۴۴۲ ه.ق
🔅گلمکان
▫️شادی ارواح علماء دین بالأخص حاج آقای عبدی (ره) صلوات
▫️http://eitaa.com/porsesh42
▫️ در کتاب «تفسیر زیارت عاشورا» ، در زمینه معجزات خواندن زیارت عاشورا آمده است :
در زمانهای قدیم در سامرا طاعون و وبا شیوع پیدا کرد. پس از مدتی که عده زیادی در اثر این بیماری فوت شدند ، عده ای از مردم برای رهایی از این بیماری ، از آیت الله شیرازی خواستند تا دستورالعملی بدهند. آیت الله شیرازی فرمودند : از فردا همه زیارت عاشورا بخوانید. شیعیان همه زیارت عاشورا میخواندند و یک مدتی گذشت از شیعیان کسی بخاطر طاعون و وبا فوت نمیکرد . اهل سنت به شیعیان گفتند : شما چه کاری انجام میدهید که کسی از شما به علّت این بیماری نمیمیرد ، گفتند: ما زیارت عاشورا میخوانیم . اهل سنت هم زیارت عاشورا خواندند و طاعون و وبا از سامرا دور شد .
🎙گزیده ای از بیانات حاج آقا سید جواد عبدی(ره ) ، امام جمعهٔ فقید گلمکان وبجستان
🗓۱۳۹۹/۰۵/۳۱ ؛ برابر با شب دوم محرم ۱۴۴۲ ه.ق
🔅گلمکان
▫️شادی ارواح علماءِ دین بالأخص حاج آقای عبدی (ره) صلوات
▫️http://eitaa.com/porsesh42