🔰♦️جلسه شورای زکات شهرستان بجستان با حضور امام جمعه شهرهای بجستان و یونسی، فرماندار ، مسئول شورای زکات شهرستان ، فرماندهی انتظامی ، روسای بهزیستی و کمیته امداد ، بخشداران مرکزی و بخش یونسی و سایر اعضای شورا در دفتر امام جمعه شهرستان بجستان برگزار گردید.
♦️حجت الاسلام عبدی امام جمعه محترم و رئیس شورای زکات #بحستان نیز در پایان این جلسه مبلغ زکات فطریه در سال 1400 برای هر نفر مبلغ 18 هزار تومان معادل سه کیلو گندم ، کفاره غیر عمد به ازای هر روز مبلغ 4500 تومان و کفاره عمد به ازای هر روز را مبلغ 270 هزار تومان اعلام نمود.
۱۴۰۰٫۰۲٫۱۹
@porsesh42
🌐 #جشن_بندگی_روزه_اولی_ها
🔴 معاونت پرورشی آموزش وپرورش بجستان با همکاری امام جمعه محترم به اقتضاء شرایط کرونایی و عدم امکان برگزاری مراسم حضوری، به صورت نمادین اقدام به تجلیل از دانش اموزان روزه اولی نمود.درهمین راستا با مساعدت دبستان شهید غفوری وبا حضور مدیریت محترم آموزش وپرورش بجستان #در_درب_منزل دو تن از دانش آموزان این آموزشگاه به نمایندگی از روزه اولی های دختر حضور یافتند وضمن تبریک آغاز جشن عبادت وبندگی هدایای معاونت پرورشی وآموزشگاه تقدیم گردید.
ضمنا در صورت بهبود شرایط کرونایی،جشن حضوری برگزار خواهد گردید.
@porsesh42
پیام ۱۴۹ ( معاد باوری ).mp3
18.78M
1⃣ احکام فطریه
2⃣ معاد باوری در قرآن ( جلسه پنجم)
3⃣ ذکر توسل
« سیدجواد عبدی_#مسجدساباط
۱۴۰۰/۰۲/۱۹
@porsesh42
🌐 #جشن_بندگی_روزه_اولی_ها
#ویژه_پسران
🔴 #معاونت_پرورشی آموزش وپرورش بجستان با همکاری #امام_جمعه محترم به اقتضاء شرایط کرونایی و عدم امکان برگزاری مراسم حضوری، به صورت نمادین اقدام به تجلیل از دانش آموزان روزه اولی نمودند.
🔰درهمین راستا با مساعدت آموزشگاه شهید کفاش و با حضور مدیریت محترم آموزش وپرورش بجستان در درب منزل دو دانش آموز این آموزشگاه به نمایندگی از روزه اولی های #پسر حضور یافتند وضمن تبریک آغاز جشن عبادت وبندگی #هدایای معاونت پرورشی و آموزشگاه تقدیم گردید.
🔶 حمید رضا رمضانی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بجستان در حاشیه این مراسم معنوی و زیبا گفت: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته توسط معاونت پرورشی این مدیریت؛ امید است در شرایط بهتر وبا رعایت تمامی نکات بهداشتی، این جشنها را به صورت کلی ویژه تمامی دانش آموزان پسر در پایه نهم، درسطح شهرستان برگزار نماییم.
@porsesh42
موضوع: #علت_تکرار_برخی_آیات_در_قرآن
بسم الله الرحمن الرحیم
در قرآن برخی آیات تکرار میشود که حکمتهایی دارد که بیان میشود:
1⃣ تکرار، گاهی برای تذکر و یادآوری نعمت های گوناگون است. نظیر تکرار آیه « فَبِأَیِّ آلَاءِ رَبِّکُمَا تُکَذِّبَانِ »
2⃣ گاهی برای هشدار و تهدید خلافکاران است. نظیر تکرار آیه « وَیْلٌ یَوْمَئِذٍ لِلْمُکَذِّبِینَ (آیه 15 مرسلات)
3⃣ گاهی برای فرهنگ سازی است. نظیر تکرار «بسم اللّه الرّحمن الرّحیم» در آغاز هر سوره.
4⃣ گاهی برای اتمام حجّت است. نظیر تکرار آیه : وَ لَقَدْ یَسَّرْنَا الْقُرْآنَ لِلذِّکْرِ فَهَلْ مِنْ مُدَّکِرٍ (آیه 17 قمر)
5⃣ گاهی برای انس بیشتر و نهادینه شدن است. نظیر تکرار آیه : اذْکُرُوا اللَّهَ ذِکْراً کَثِیراً (آیه 41 احزاب)
6⃣ تکرار نماز در هر شبانه روز، برای آن است که هر روز گامی به خداوند نزدیک شویم. کسی که از پله های نردبان بالا می رود، در ظاهر، پای او کاری تکراری انجام می دهد ولی در واقع در هر حرکت گامی رو به بالا می گذارد. کسی که برای حفر چاه کلنگ می زند، در ظاهر کاری تکراری می کند، ولی در واقع با هر حرکت، عمق چاه بیشتر می شود.
7⃣ بقای زندگی با تنفس مکرر است و کمالات، در صورت تکرار حاصل می شود. با یک بار انفاق و رشادت، ملکه سخاوت و شجاعت در انسان پیدا نمی شود، همان گونه که رذائل در صورت تکرار، در روح انسان ماندگار می شوند
خداوند توفیق فهم معارف دین را به همه عنایت بفرماید به برکت صلوات بر محمد و آل محمد
@porsesh42
🔰♦️جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا
(ویژه #تجلیل_از_گروه_جهادی شهید فخری زاده #بجستان در تغسیل و تدفین اموات #کرونایی )
با حضور دکتر باذلی رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، فرماندار ، امام جمعه محترم بجستان ، دکتر قویدل رییس شبکه بهداشت بجستان و سایراعضای ستاد کرونا در محل فرمانداری بجستان برگزار کردید ۱۴۰۰٫۰۲٫۲۰
@porsesh42
موضوع: #فطریه_مهمان
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند متعال در قرآن مجید ميفرمايند: الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَ هُم بِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ.
همانان که نماز را بر پا مىدارند، و زکات را مىپردازند و آنها به آخرت يقين دارند. (سوره لقمان، آیه 4)
از آنجایی که عید فطر نزدیک است یک از سوالاتی که مؤمنین بسیار سوال می کنند نسبت به #فطریه_مهمان است؛ لذا چند نکته کوتاه در این مورد خدمت شما عرض می شود
1⃣ انسان باید فطريه کسانی را که در شب عید فطر نان خور او محسوب می شوند بدهد هر چند این افراد زن و فرزند انسان نباشد يا نان خور انسان در شهر ديگري باشد. (1)
2⃣ به فتوای اکثر مراجع تقلید از جمله امام خامنه ای مهمان اگر برای شب عید فطر فقط برای افطاری آمده و شب را نمی ماند فطریه به عهده خودش است ولي اگر مهمان قبل از غروب شب عید فطر بیاید و چند روز مهمان بوده و نانخور محسوب شود در اين صورت فطريه اش بر عهده ميزبان است. (2)
3⃣ اگر فطریه انسان بر شخصی واجب باشد اما آن شخص فطریه را عمدا یا از روی فراموشی نپردازد، به فتوای تعداد زیادی از مراجع تقلید از جمله امام خامنه ای پرداخت فطریه توسط خود انسان لازم نیست. (3)
نکات و مسائل شرعی بسیار دقیق و جزئی است و در برخی موارد نیز در نظرات مراجع تفاوت است که عزیزان لازم است مطابق نظر مرجع خویش عمل نمایند؛
✅ #سامانه_پیامکی ۳۰۰۰۱۳۶۳۰۰۰۱۷۲ به صورت شبانه آماده پاسخگویی و خدمت می باشد که می توانید سوالات فقهی و اعتقادی خویش را به صورت پیامکی از امام جمعه محترم #بجستان سوال کنید.
خداوند متعال همه ما را از روزه داران حقيقي قرار دهد به بركت صلوات بر محمد و آل محمد.
نکات توضیحی و منابع:
(1) (رساله مراجع م 1993)
(2) تعریف نانخور: گلپایگانی، اراکی، بهجت، صافی، نوری: صدق انفاق فعلی کافی است. سیستانی: اگر مهمان شب در مزنل میزبان بماند و میزبان امکانات رفاهی را برایش فراهم کند و متکفل مخارج او شود نانخور محسوب می شود. رهبری: مهمان یک شبه نان خور محسوب نمیشود، لذا زکات فطره او بر میزبان واجب نیست، ولی اگر کسی غیر از شب عید مدتی مهمان دیگری است که عرفاً نان خور او محسوب میشود، فطریه او به عهده میزبان است. حضرت امام: لازم است مهمان قصد داشته باشد مدتی نزد میزبان باقی بماند. مکارم: مهمانی که تصمیم دارد مدتی نزد میزبان بماند مثلا چهار روز کافی است. شبیری: اگر قبل از غروب آفتاب وارد شود و تصمیم دارد مدت طولانی نزد میزبان بماند. (عروه الوثقی، زکات فطره، فصل فی من تجب عنه ؛ رهبری، سایت لیدر، احکام روزه، س 226 ؛ رساله مراجع تقلید، م 1995 ؛ مکارم، استفتائات سایت، فطریه مهمان ؛ توضیح المسائل جامع، م 2652)
(3) سیستانی، مکارم: اگر شرایط وجوب زکات فطره در انسان وجود داشته باشد، بنابر احتیاط واجب فطریه بر خودش لازم می گردد. (عروه الوثقی، زکات فطره، فصل فی من تجب عنه، م 2 ؛ تحریرالوسیله، المقصد الثانی فی زکاه الابدان، القول فی من تجب علیه، م 4 ؛ رساله مراجع تقلید، م 2006 ؛ رساله جامع، م 2648)
@porsesh42
تفسیر موضوعی جزئ بیستوهفتم.mp3
4.44M
🔵 تفسیر موضوعی جزء #بیست_وهفتم قرآن کریم
توسط امام جمعه شهرستان حاج آقای عبدی به همراه سوال و جوایز نفیس.
✅ #سؤال: با توجه به آیات سوره « نجم » کدام آیه بیان میکندکه « روز قیامت هیچکس گناه دیگری را بهگردننمی گیرد »
✅شماره ارسال پاسخ با نامونامخانوادگی: 30001363000172
برندگان برای دریافت جایزه خود به دفتر امام جمعه مراجعه کنند.
نشست هیئت اجرایی راه اندازی مجتمع عالی سلامت بجستان با حضور امام جمعه شهرستان ، دکتر باذلی ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد به ریاست فرماندار شهرستان درمحل سالن کنفرانس فرمانداری برگزار گردید در این جلسه پیرامون تامین هزینه های اجاره محل وتامین خوابگاهای مورد نیاز برای سال تحصیلی آتی تصمیماتی اتخاذ گردید.
@porsesh42
موضوع: #آثار_حرام_خواری1
بسم الله الرحمن الرحیم
حرام خواری اثرات منفی فراوانی دارد که برخی ذکر میشود:
1⃣ #جهنمی_شدن:
پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم ) فرمود: خداوند متعال میفرماید: کسی که برایش مهم نباشد که دینار و درهم را از چه راهی به دست میآورد، برای من هم مهم نخواهد بود که او را از کدام در جهنم وارد آتش دوزخ کنم. (بحار، ج 103، ص 5)
2⃣ #فقر_و_تنگدستی:
بسیاری از مردم از فقر و تنگدستی مینالند. در حالی که اگر به رفتار خودشان توجه داشته باشند میتوانند علت آن را بیابند. حرام خواری و خباثت خواری خود مهمترین عامل فقر و تنگدستی است. پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم ) فرموده است: کسی که مالی از راه غیرحلال به دست آورد، خداوند او را تنگدست میکند. (بحارالانوار، ج 103، ص 5)
3⃣ #عدم_استجابت_دعا:
پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم ) فرمود: کسی که لقمه حرام بخورد تا چهل شب نمازش قبول نمی شود و دعایش تا چهل روز مستجاب نمیشود و گوشتی که آن لقمه حرام میرویاند به آتش سزاوارتر است. (بحارالانوار ج 66 ص 313)
4⃣ #حسرت_عظیم_درقیامت:
امیرمؤمنان ( علیه السلام ) فرمود: بزرگترین حسرت روز قیامت حسرت خوردن کسی است که مالی را از راه غیر حلال به دست آورد و برای فرد دیگر به ارث گذارد و او آن را در راه اطاعت و بندگی خدا صرف کرده و به واسطه آن وارد بهشت شود و اولی به واسطه آن مال حرام (نخورده) وارد جهنم گردد. (بحارالانوار ج 103 ص 12 )
5⃣ #اعراض_خدا:
پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم ) فرموده است: کسی که مال مؤمنی را به ناحق از او بگیرد و به او ندهد، خداوند پیوسته از او اعراض کرده و کارهای نیک او را نکوهیده میدارد و آنها را درنامه اعمال نیک او مینویسد تا توبه کند و مالی راکه از آن مؤمن گرفته به او برگرداند. (بحارالانوار ج 104 ص 294 )
خداوند روزی حلال به همه عنایت بفرماید به برکت صلوات بر محمد و آل محمد
@porsesh42