#همرزمان_حسین_علیهالسلام 9⃣2⃣
#گفتار_پنجم
#ادوار_امامت
#دوره_سوم (دوره ایجاد تشکیلات پنهانی برای قیام)
#قهرمان_اصلی_کربلا
💠 حماسه عاشورا به عنوان مهم ترین حماسه تاریخ بشریت، همیشه از جهات گوناگون، مورد توجه اندیشمندان اسلامی بوده است. یکی از این جهات این است که قهرمان اصلی این حماسه، چه کسی است؟
🔆 رهبر معظم انقلاب (مدّ ظلّه العالی) این باره می فرمایند:
🖋 شیخ آل یاسین یا سید شرف الدین، در مقدمه این کتاب می گوید امام حسن علیه السلام مثل آن سرداری که سربازان خود را یکی یکی فرا می خواند و مسئولیت هر کدام را به آن ها محول می کند، دانه دانه مسئولیت ها را به زبان بی زبانی، با زبان قرآن و با زبان تاریخ به یارانش حالی کرد.
و در آخر حسین بن علی علیه السلام را مورد اشاره قرار داد و گفت: "لا یوم کیومک یا ابا عبدالله"؛ مسئولیت تو از همه سنگین تر است و کار بزرگ و کار آخر را تو باید انجام بدهی، و حسین علیه السلام انجام داد.
اینجاست که به نظر شیخ آل یاسین و به نظر سید شرف الدین، قهرمان اول کربلا امام مجتبی علیه السلام است و قهرمان دوم امام حسین بن علی علیه السلام است؛ او بود که صحنه کربلا را درست کرد.
📚 همرزمان حسین (علیه السلام)، گفتار پنجم، صفحه ۱۳۳.
@Maaref_Enghelab_Eslami
مداحی آنلاین - زینب تو آرامش دنیامی - محمود کریمی.mp3
8.48M
#توسل 💕
🌸 #میلاد_حضرت_زینب(سلام الله علیها)
💐زینب تو آرامش دنیامی
💐تو آیینه آقامی
🎤 #حاج_محمودکریمی
👏 #سرود
♨️ @Maddahionlin 👈
🌺 امشب مَلَک از زینب کبری گوید
از نور دل و دیده ی طاها گوید
🌺تبریک به هم ولادت زینب را
زهرا به علی، علی به زهرا گوید
🌍 @ebratha_ir
🔰 سخننگاشت | شهید سلیمانی تبلور ارزشهای فرهنگی ایرانی بود؛ همه اقشار مردم به شهید سلیمانی افتخار میکنند
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار دستاندرکاران مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و خانواده شهید سلیمانی:
🔻سردار سلیمانی وقتی شهید شد، فقط انقلابیها نبودند که او را تکریم کردند و بزرگداشت برای او در ذهن و عالم واقع و خارج ایجاد کردند [بلکه] همهی اقشار نسبت به او ــ حتّی کسانی که انتظار نمیرفت نسبت به یک عنصر انقلابی، این جور ابراز احساسات بکنند ــ ابراز احساسات کردند؛ چرا؟ به خاطر همین: تبلور ارزشهای فرهنگی ایرانی و ایران بود.
💻 ۹۹/۹/۲۶ | @Khamenei_ir
🔰 لوح | کار جریان تحریف ، آدرس غلط دادن برای حل مشکل تحریم است
۹۹/۵/۱۰
🔻واقعاً اگر بتوانیم تحریم را رفع کنیم، یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم. البتّه چهار سال است تأخیر شده! [یعنی] از سال ۹۵ بنا بوده همهی تحریمها یکباره برداشته بشود [امّا] تا الان نه فقط برداشته نشده، زیاد هم شده.
تأخیر شده امّا اگر بتوانیم با روش درست، عاقلانه، با روش اسلامی و ایرانی، با روش عزّتمندانه تحریم را برطرف کنیم، باید برطرف کنیم. امّا به این نیندیشید؛ عمده به خنثیٰ کردن تحریم بیندیشید که دست شما است.
💻 ۹۹/۹/۲۶ | @Khamenei_ir
💔 #سربازولایت 💔 8⃣
❇️ شهـید حاج قاسم سلیمانے:
شهـ🌹ـیـد
بَرندہ اسٺ
بُرندہ اسٺ
ماندگـ🌷ـار اسٺ
ابدۍ است🕊
مـقـام دارد ✨
مقـام مےدهـد
روشـ💚ـن اسٺ
راہ را روشن مےڪند
اثـر مےگیرد 🌸
اثـر مےدهـد.💠
#شهیدحاج_قاسم_سلیمانی
#انتقام_سخت
☫ @SardaarSoleimaani