🔺 برپایی پاویون ملی دانشبنیانها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
🔹پاویون ملی شرکتهای دانشبنیان در رویداد بزرگ نمایشگاهی حوزه سلامت شرق آسیا با حمایت سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بینالمللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور ویتنام برپا میشود.
🔸سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی پزشکی و داروسازی ویتنام از ۹ تا ۱۲ می (مطابق با ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) در محل کاخ فرهنگی ویت خو در شهر هانوی پایتخت ویتنام برگزار خواهد شد.
🔹شرکتهای دانشبنیان متقاضی حضور در این پاویون تا روز سهشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ فرصت دارند در سامانه کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری ثبتنام کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری
🔺 نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایرانساخت رونمایی شد 🔹آیین رونمایی از نخستین موتور شش سیلندر ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 مراسم رونمایی از نخستین نمونه موتور بنزینی ۶ سیلندر ساخت ایران
🔹این موتور با ظرفیت ۴ لیتر، از نوع خورجینی بوده و در پژوهشگاه فناوریهای راهبردی شهید رضایی برای نخستینبار طراحی و بومیسازی شده است.
🆔 @pr_isti
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 #گزارش_خبری از دستاورد دانشبنیانها در بومیسازی نخستین موتور بنزینی ۶ سیلندر
🔹موتوری ۴ هزار سیسی که در خودروهایی با کاربردهای مختلف از جمله بیراهه نورد(آفرود)، باری و خدماترسان مورد استفاده قرار میگیرد.
🆔 @pr_isti
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 «دیدار پایدار»
🔹شما هم دعوتید
🔸روز جهانی مالکیت فکری در سال ۲۰۲۴ فرصتی است برای بررسی اینکه چگونه مالکیت فکری، نه تنها ترویج بلکه راهکارهایی نوآروانه و خلاقانه مبتنی بر تعادل و پایداری اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی را که برای شکل دادن به آینده مشترک ما حیاتی هستند، ارتقا میدهد. تا آیندهای پایدار ایجاد کنیم که به نفع همه افراد و هر گوشهای از جهان باشد.
🔹رویداد «دیدار پایدار» بهمناسبت روز جهانی مالکیت فکری برگزار میشود.
🔸یکشنبه ۹ اردیبهشت
🔹دانشگاه علم و فرهنگ
🆔 @pr_isti
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 از نمای پانوراما ببینید
🔹معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در هفتهای که گذشت
🔸از بومیسازی «موتور ۶ سیلندر بنزینی» بهدست دانشبنیانهای کشورمان تا گردهمایی مدیران مراکز نوآوری با هدف حل مسائل ملی
🆔 @pr_isti
🔺 برنامههای حمایتی بیستگانه کانون مدیریت داراییهای فکری/ بازآرایی ساختاری کانون برای نقشآفرینی مالکیت فکری در تحقق اقتصاد دانشبنیان
میترا امینلو، مدیر کانون مدیریت داراییهای فکری:
🔹در ساختار کانون پتنت سابق ما سه حمایت جدی داشتیم؛ اما در رویکرد جدید در کانون مدیریت داراییهای فکری این سه حمایت را به ۲۰ برنامه حمایتی در چهار دسته و متناسب با اقتضای نوع مخاطب ارتقا دادیم.
🔸برای برقراری نسبت بین مالکیت فکری و تحقق اقتصاد دانش بنیان ما یک بازآرایی ساختاری را کلید زدیم. در این راستا، ما چهار راهبرد اساسی بهینه سازی فضای اقتصادی، بازآرایی فضای تقنینی؛ توسعه ساختار نهادی یا به تعبیری اکوسیستم سازی و ارتقای آگاهی را در دستور کار خود قرار دادیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 مرور یک دهه تجربه تنظیمگری در نوآوری در «فروم حکمرانی» اینوتکس ۲۰۲۴
🔹فعالان زیستبوم فناوری و نوآوری بر بستر رویداد «فروم حکمرانی» اینوتکس ۲۰۲۴، گرد هم میآیند و معیارهای اثرگذار در حکمرانی فناورانه و نوآورانه را بررسی میکنند.
🔸این رویداد ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ماه جاری و ذیل اینوتکس، میزبان بیش از ۳۰ صاحبنظر نوآوری در عرصه حکمرانی و تنظیمگری خواهد بود و چگونگی آینده فناوریها و نوآوری در کشور و نقش مردم، رسانهها، دولت و بخش خصوصی مورد تحلیل و بررسی قرار میگیرد.
🔹پارک فناوری پردیس معاونت علمی، میزبان «فروم حکمرانی» خواهد بود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 حمایت ستاد توسعه فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته از طرحهای شیرینسازی آب و مدیریت پسابهای صنعتی
🔹میلانی، دبیر ستاد فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان:
🔸شیرینسازی آب و مدیریت پسابهای صنعتی، توسعه سرامیکهای پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خامفروشی را از جمله اولویتهای ستاد است.
🔹با توجه به خشکسالیهای اخیر، فناوریهای شیرینسازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرحهای فناورانه در این زمینه حمایت کند.
🔸با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاهها در اصفهان، لازم است تا فناوریهای مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پسابهای صنعتی در اولویت قرار گیرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تصویب ایجاد صندوق پژوهش و فناوری هوش مصنوعی با سرمایهگذاری ۱۰ همتی/ رشد ۱۰۰ درصدی شرکتهای دانشبنیان بورسی تا پایان امسال
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در نشست خبری:
🔹نشستهای مختلفی با بخشهای مختلف از جمله صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق توسعه ملی در مرکز ملی هوش مصنوعی برگزار شد تا در نهایت، ایجاد صندوق پژوهش فناوری با سرمایهگذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی مصوب شد.
🔸با ایجاد بازارهای تخصصی و تعریف شاخص های جدید در بورس حضور شرکتهای دانشبنیان در بورس رشد قابل توجهی داشت و اکنون بالغ بر ۱۰۸ شرکت دانشبنیان در بورس حضور دارند و امید داریم این میزان تا پایان سال جاری، رشد دو برابری داشته باشد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti