فاجعه تراریخته در آرژانتین
اجازه ندهیم مافیای تراریخته این بلا را بر سر ملت ایران بیاورد
عامل اصلی مرگ و میر در ایران
۱- بیماری های قلبی و عروقی ( دایره زد)
۲- سرطان ها ( دایره قرمز)
و بیماری های دیگر است
منشا اینها عمدتا اختلال سبک زندگی و غذای ناسالم است.
با اصلاح سبک زندگی، تغذیه سالم و غیر تراریخته مراقب سلامتی خود باشیم.
@proffessorkarami
#بنیاد_ملی_سبک_زندگی_سالم
#پروفسور_علی_کرمی
اینک وقت اقدام شماست
همه به شماره ۱۰۰۰۰۰۳۷ برنامه هوای تازه شبکه افق در باره تراریخته پیامک بزنید و بنویسید:
ما تراریخته نمی خواهیم .
ما اجازه نمی دهیم مافیای تراریخته ایران ایران را تراریخته کند.
این ساده ترین کاری است که شما می توانید انجام دهید و صدها هزار نفر دیگر من، تو ، ما همه مسئولیم.
انقدر نشر دهید تا میلیون ها نفر پیامک بزنند تا مافیای تراریخته بداند ملت مخالف تراریخته است.
بطور گسترده نشر دهید به همه فامیل دوستان اشنایان
گزیده ای از سخنان آیت الله علوی گرگانی در مورد تراریخته ها در جلسه دانشمندان منتقد تراریخته با ایشان
فریب شعارهای مافیای تراریخته را نخورید آنها ادعا می کنند:
۱- تراریخته افزایش تولید دارد و نیاز غذایی جمعیت در حال افزایش را رفع می کند.
۲- تراریخته ها مقاوم به آفت است و سموم شیمایی را کاهش می دهد.
۳- کاملا سالم است و هیچ فرقی با محصولات طبیعی ندارد.
این ادعا ها همه برای فریب شماست
اسناد و مدارک معتبر نشان می دهد کشت گسترده تراریخته در بییست سال گذشته افزایش تولید نشان نمی دهد آفات به تراریخته ها مقاوم شده و استفاده از سموم شیمیایی نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش یافته و در ضمن تحقیقات باز نشان داده تراریخته ها برای سلامت انسان و محیط زیست و ذخایر ژنتیکی مضر است.
اینها برای توسعه تجارت و منافع خود به شما حقیقت را نمی گویند.
حقیقت را در کانال های بنیاد ملی سبک زندگی سالم بخوانید
@proffessorkarami
#بنیاد_ملی_سبک_زندگی_سالم
#پروفسور_علی_کرمی
#نه_به_سرطان
#نه_به_تراریخته
#نه_به_مافیای_تراریخته
#نه_به_مونسانتو
پروفسور علی کرمی:
آيه ۱۱ سوره رعد میفرمايد:
«إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ؛
خداوند سرنوشت هیچ قومى را تغيير نمىدهد مگر آنکه آنان حال خود را اصلاح کنند»
بنیاد ملی سبک زندگی سالم
پروفسور علی کرمی:
🚫فوری مهم 🚫
❌جامعه علمی دانشگاهی استان گیلان نسبت به بیانیه صادر شده توسط دست اندرکاران یک کارگاه آموزشی برگزار شده در دانشگاه گیلان که موافق با تولید محصولات تراریخته بودند، اعتراض کردند.
♻️ اساتید، صاحبنظران و دانشمندان گیلان در شب رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) با حاضر شدن در محل جلسه هیئت رئیسه بسیج اساتید استان گیلان در خصوص رسانه ای شدن یک خبر از دانشگاه گیلان بنام جامعه علمی استان گیلان برائت جستند.
❇️جمع قابل توجهی از اساتید و دانشمندان ژنتیک در جهان، ایران و گیلان با تولید به حساب و کتاب و بدون رعایت قانون ایمنی زیستی و خصوصا توسعه تولید محصولات تراریخته مخالف هستند. این در حالی است که برخی با اهداف مشکوک همچنان برای ضربه زدن به محصولات و تولید ایرانی از هر امکان بهره می گیرند.
↩️در آخرین اقدام این افراد مشکوک مشاهد گردید که بنام یک کارگاه آموزشی که توسط دانشگاه گیلان و با حضور تعداد افراد کمتر از انگشتان دو دست برگزار شد، بر خلاف روال معمول کارگاه های آموزشی، اما بیانیه صادر نمودند و بنام جامعه علمی گیلان از تولید محصولات تراریخته حمایت کردند.
🔄این درحالی رسانه ای شد که جامعه علمی گیلان مخالف این نوع اقدامات و خواهان برخورد مراجع قانونی و دلسوزان سلامت با عاملان این اقدام هستند.
◀️هیئت رئیسه بسیج اساتید استان گیلان نیز با قبول اهمیت موضوع بررسی بیشتر و پیگیری برخورد قانونی با دست اندرکاران این اقدام ناپسند را در دستور کار خود قرار داده است.
@majra_gil🚫