۳۴ برنده جایزه نوبل علمی و ۱۰۰۰ دانشمند طی نامه ای سرگشاده به رسانه ها ا از اتحادیه اروپا خواسته اند از فناوری ویرایش ژن در کشاورزی حمایت کنند.
در نامهای سرگشاده که با گاردین و دیگر روزنامههای اروپایی به اشتراک گذاشته شد، برندگان علمی جایزه نوبل از قانونگذاران خواستند قوانین سختگیرانهای را در مورد اصلاح ژنتیکی برای پذیرش فناوری های جدیدی که ژنهای خاص را هدف قرار میدهند و کد آنها را ویرایش کنند، کاهش دهند.
این فناوری میتواند محصولات را در برابر بیماریها مقاومتر کند و احتمال زنده ماندن از رویدادهای شدید تغییرات اقلیمی را بیشتر کند.
متن نامه اینجا:
Nobel laureates call on EU to relax rules on genetic modification |
https://www.theguardian.com/environment/2024/jan/19/nobel-laureates-call-on-eu-to-relax-rules-on-genetic-modification
فناوری زیستی و روش های مهندسی ژنتیک بشدت در حال پیشرفت است و توجه اصلی به #ایمن بودن دستکاری های ژنی برای طبیعت و سلامت انسان است. روش های قدیمی دستکاری های ژنی غیر دقیق و مشکلاتی داشت که با ابداع روش های جدید ویرایش ژن تراریخته های نسل جدید کم خطر تر و ایمن تر خواهد شد.
منبع
asriran.com/002CTU
ویرایش ژن و تراریخته؟
۱۵ سال پیش که اولین بار در باره حقیقت #تراریخته ها علمی و مستند سخنرانی کردیم واکنش ها سیاسی جناحی بود تا علمی. از ان زمان تحولات مهمی رخ داده. برخی با دیدن یک خبر جدید دستپاچه می شوند و احساساتی حرف می زنند ولی ما همه جوانب را بررسی می کنیم.
منبع
https://mehrnews.com/xNnT5
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افسردگی بیماری که زندگی را سیاه می کند مراقب باشیم و با سبک زندگی سالم به آن مبتلا نشویم
تاردیگراد؛ خرس آبی یا خوکچه خزه ای مقاوم ترین موجود ۱ میلی متری جهان که می تواند در آب جوش؛ سرمای کشنده قطب جنوب؛ خشکی کویر؛ مرگبارترین تابشها و حتی در فضا زنده بماند و به زندگی ادامه دهد. دانشمندان ژنتیک مراکز نظامی برای کشف ریشه این مقاومت شگفت انگیز تحقیق می کنند برای ابر پروژه #سرباز_آینده