MESHKAT | مشکات
نسخه صادراتی صیاد تاکتیکی
تقریبا همزمان با رونمایی سامانه صیاد تاکتیکی (آرمان) صنایع دفاعی کشور به بازاریابی خارجی این سیستم پدافندی مشغول بودند. سامانهای که حاصل تجمیع سکوی پرتاب موشک٬ رادار شناسایی و کنترل آتش و کابین فرماندهی روی یک حامل است. مشخصات سامانه صیاد تاکتیکی (صادراتی) شامل برد درگیری 7 تا 75 کیلومتر٬ ارتفاع درگیری 200 متر تا 27 کیلومتر و سرجنگی 90 کیلوگرمی است. این موشک 400 م.م قطر٬ 6100 م.م طول و وزن مجموع 1025 کیلوگرمی دارد. جزئیاتی در خصوص رادار سامانه وجود ندارد و به ذکر قابلیت درگیری همزمان با ۶ هدف (۱ موشک به ازای هر هدف) اکتفا شده است.
مشخصات ذکر شده پیرامون نسخه داخلی (که در دو نمونه با رادار آرایه فازی فعال و غیر فعال ساخته شده) شامل کشف اهداف در 180 کیلومتری٬ ردگیری اهداف تا فاصله 160 کیلومتری٬ کشف همزمان 24 هدف و قابلیت درگیری همزمان با 6 هدف است. مهمترین وجه تمایز صیاد تاکتیکی استفاده از نسخه عمود پرتاب موشک صیاد-3 (صیاد-3 F) است که برد حدود 120 کیلومتر دارد.
نسخه صادراتی این سامانه با نام AD-75 S معرفی شده است. سیستم نام گذاری محصولات پدافندی وزارت دفاع از عبارت AD (مخفف Air Defence) + برد درگیری تشکیل می شود. به همین سبب Ad-75 در واقع نشانگر صیاد-2 (سامانه تلاش) و AD-120 همان صیاد-3 (سامانه پانزده خرداد) است. در نتیجه برد قابل تصور این سامانه جدید 75 کیلومتر خواهد بود که در کاتالوگ به آن اشاره شده و البته تفاوت محسوسی نسبت به نسخه داخلی با برد 120 کیلومتری دارد.
تنها تفاوت میان موشک توصیف شده در کاتالوگ و صیاد-2/3 مربوط به وزن آن هاست که در صیاد-2/3 به ترتیب 1011 و 995 کیلوگرم است و سایر مشخصات (ابعاد٬ وزن سرجنگی و..) همه موشکها یکسان است. این موارد میتواند بیانگر این باشد که نسخههای عمودپرتاب خانواده صیاد علاوه بر نمونه 120 کیلومتری (صیاد-3 F)٬ یک نسخه ۷۵ کیلومتری (بر پایه صیاد-۲؟) نیز دارند به این معنی که همانند پانزده خرداد میتوان از هر دو موشک کنار یکدیگر استفاده کرد. این موضوع به نوعی پیشتر در سخنان جانشین فرمانده پدافند هوایی ارتش بازگو شده بود. برای قضاوت دقیق میبایست تا زمان انتشار تصاویر قابل استنادتر یا اطلاعات تکمیلی صبر کرد.
@Projectmeshkat
ناو لجستیکی شهید مهدوی به خانه بازگشت.
پنجمین ناوگروه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ندسا پس از 39 روز دریانوردی، با حضور فرمانده نیروی دریایی سپاه و جمعی از فرماندهان مورد استقبال قرار گرفت.
فرمانده نیروی دریایی سپاه: ناو سردار شهید نادر مهدوی نیروی دریایی سپاه در قالب پنجمین ناوگروه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به مدت 39 روز در اقیانوس هند و مدار 22.5 درجه نیمکره جنوبی به اجرای مأموریت پرداخت.
مأموریت نیروی دریایی سپاه برای حضور در آبهای دوردست در کنار دریادلان نیروی دریایی ارتش قهرمان افقهای بلندی را نمایان کرده است. این اولینبار است که دلاورمردان نیروی دریایی سپاه توانستند از مدار صفر درجه و خط استوا عبور کرده و وارد نیمکره جنوبی شوند.
@Projectmeshkat
● مجهزبودن بالگرد Bell-212 حامل رئیسجمهور و هیئت همراه به رادار هواشناسی در دماغه خود، میتواند این امید را بدهد که خلبان با استفاده از آن و با مشاهده وضعیت نابهسامان جوی پیشروی پرواز خود، تصمیم به فرود اضطراری در موقعیتی در میان کوهها گرفته تا مبادا با پرواز در این آبوهوای خشن، امنیت پرواز را بهخطر بیندازد؛ امید است که اینطور بوده باشد.
@Projectmeshkat
◾️اسامی شهدای حادثه سقوط بالگرد
١-آیت الله سید ابراهیم رئیس الساداتی
٢-آیت الله سید محمد علی آلهاشم
٣-دکتر حسین امیرعبداللهیان
۴- سردار سید مهدی موسوی
۵-دکتر مالک رحمتی
۶-یک نیروی سپاه انصارالمهدی(هویت نامشخص)
٧-خلبان (هویت نامشخص)
٨-کمک خلبان (هویت نامشخص)
٩-کروچیف (هویت نامشخص)
@Projectmeshkat
هيات دولت تشكيل جلسه فوری داد.
انتشار بیانیه دولت تا ساعتی دیگر هیئت دولت تشکیل جلسه فوری داد.
درصورت تایید رهبری معاون اول رییس جمهور (محمد مخبر) به مدت ۵۰ روز و تا برگزاری انتخابات مجدد ریاست جمهوری مسئولیت اداره کشور را برعهده خواهد گرفت.
@Projectmeshkat
MESHKAT | مشکات
هيات دولت تشكيل جلسه فوری داد. انتشار بیانیه دولت تا ساعتی دیگر هیئت دولت تشکیل جلسه فوری داد. درص
اسامی شهدای خلبان و فنی هلیکوپتر حامل رئیس جمهور و هیئت همراه اعلام شد.
اسامی خلبانان شهید این سانحه به شرح زیر است:
سرهنگ خلبان سید طاهر مصطفوی
سرهنگ خلبان محسن دریانوش
سرگرد فنی بهروز قدیمی
@Projectmeshkat