تصویری از بقایای جنگنده F-15E استرایک ایگل نیروی هوایی آمریکا شامل صندلی اجکت ACES-II و کانوپی این جنگنده
جنگنده فوق متعلق به اسکادران-494 مستقر در پایگاه هوایی لیکنهیث بود (که با سکانی با نوار قرمز رنگ قابل تشخیص هستند) که در خلال جنگ 40 روزه پس از سرنگونی در کشور تصاویری از بقایای آن شامل صندلی اجکت ACES II (تصویر دوم) و سکان این جنگنده (تصویر سوم) منتشر شده بود. دو خلبان این جنگنده نیز درنهایت پس از اجرای دو عملیات CSAR از کشور خارج شدند.
@Projectmeshkat
هدف قرار گرفتن نفتکش اماراتی در تنگه هرمز
شرکت ملی نفت ابوظبی (ADNOC) با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد در ساعات اولیه روز شنبه 8 آگوست یک کشتی در حین عبور از تنگه هرمز مورد هدف قرار گرفته است.
ساعاتی پیش تصاویر سیستم اطلاعات آتشسوزی ناسا (FIRMS) نشان میداد در مسیر جنوبی تنگه هرمز آتشسوزی رخ داده و حداقل یک شناور تندرو متعلق به شرکت ADNOC (احتمالا با کاربری امداد و نجات) نیز درحال حرکت به سمت محدوده آتشسوزی بوده است.
این شرکت روز گذشته نیز در اطلاعیهای جداگانه اعلام کرده بود طی درگیریهای اخیر 15 کشتی در حین عبور از تنگه هرمز توسط موشک و پهپاد مورد هدف واقع شدند که سه مورد از این حملات طی هفته اخیر صورت گرفت که منجر به زخمی شدن 20 و کشته شدن 1 نفر از خدمه کشتیها شده است.
@Projectmeshkat
MESHKAT | مشکات
هدف قرار گرفتن نفتکش اماراتی در تنگه هرمز شرکت ملی نفت ابوظبی (ADNOC) با انتشار اطلاعیهای اعلام کر
مرکز تجارت دریایی انگلیس با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد در روز 8 آگوست و در ساعت نامشخص و براساس اطلاعات تأییدشده، گزارشی از یک حادثه در فاصله 18 مایل دریایی شرق خصب دریافت کرده که براساس آن یک کشتی توسط یک پرتابه ناشناخته مورد اصابت قرار گرفته و باعث آتشسوزی شد و اکنون خاموش شده است که میتوان حدس زد این گزارش به همان حادثه مورد اشاره توسط شرکت ملی نفت ابوظبی مربوط باشد.
@Projectmeshkat
با صدور احکامی جداگانه از سوی فرمانده کل قوا صورت گرفت؛
📝 انتصاب شش فرمانده عالیرتبه در ستاد کل نیروهای مسلح، سپاه پاسداران و بسیج مستضعفین
💬 حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای، فرمانده معظم کل قوا، با صدور احکام جداگانهای مسئولیتها و مأموریتهای شش تن از فرماندهان و مدیران عالیرتبه نیروهای مسلح را ابلاغ کردند.
▪️بر اساس این احکام، سردار سرلشکر خلبان پاسدار علی عبداللهی به عنوان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و امیر سرتیپ کیومرث حیدری به عنوان جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تعیین شدند.
▪️همچنین سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی با اعطای درجه سرلشکری عهدهدار فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و سردار سرلشکر پاسدار مصطفی ایزدی مسئولیت جانشینی فرماندهی کل سپاه را بر عهده گرفت.
▪️در ادامه این احکام، مسئولیت فرماندهی نیروی دریایی سپاه به سردار دریادار پاسدار علی عظمایی و ریاست سازمان بسیج مستضعفین به حجتالاسلام والمسلمین حسین طائب محول شد.
💻 Rahbar.ir | 📲 @Rahbar_ir
هدف قرارگرفتن یک کشتی مربوط به ایران توسط آمریکا
فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد اوایل امروز کشتی باری VELA NOVA که تحت پرچم پاناما سعی داشت از محاصره دریایی عبور کند را هدف قرار داده است. یک بالگرد MH-60 سی هاوک نیروی دریایی آمریکا با استفاده از دو موشک AGM-114 موتورخانه آن را هدف قرار داد.
بنابر ادعای سنتکام از آغاز محاصره تاکنون 55 کشتی تجاری مجبور به تغییر مسیر، 3 کشتی از کار افتاده و 2 کشتی توقیف شدند.
پیش از این WSJ اعلام کرده بود این کشتی درحالی که قصد عبور از محاصره دریایی را داشت، توسط آمریکا هدف قرار گرفت تا ایران را از نظر اقتصادی تحت فشار قرار دهد.
1/2
@Projectmeshkat
MESHKAT | مشکات
هدف قرارگرفتن یک کشتی مربوط به ایران توسط آمریکا فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد اوایل امروز کشتی ب
کشتی کانتینربر VELA NOVA که تحت پرچم پاناما فعال است، در روز 6 آگوست از مبدأ بندر نهاوا شوا هند راهی مقصد اعلام شده بندر جبل علی بوده. طبق اطلاعات ثبت شده از این کشتی و آبخور 9.2 متری، مشخصا کشتی حامل محموله بوده است. لازم به ذکر است که این کشتی در لیست تحریمهای وزارت خزانهداری آمریکا نیز قرار ندارد.
مرکز تجارت دریایی انگلیس بهنقل از شرکت کشتیرانی در ظهر امروز اعلام کرد گزارشی از وقوع یک حادثه دریایی بین کشتی کانتینربر و نیروهای نظامی مربوط به ساعت 07:15UTC (ساعت 10:45 به وقت ایران) دریافت کرده است.
طبق آپدیت شماره 83 گزارش مرکز تجارت دریایی انگلیس مشخص شد اطلاعیه منتشر شده در ظهر امروز مربوط به همین کشتی کانتینربر بوده که در فاصله 71 مایل دریایی از ساحل پاکستان از ناحیه پاشنه و موتورخانه توسط موشک شلیک شده از یک بالگرد مورد هدف قرار گرفته و به گزارش ناخدا، کشتی اکنون از کار افتاده است.
2/2
@Projectmeshkat