✨✨✨
آن کسی که تو را از درون با خشم، حسد، ناراحتی بر می انگیزاند...
بهترین گزینه برای شناخت نقاط ضعف توست...
هر گاه از هیچ چیزی نرنجیدی...
آن زمان معلمان زندگیت ناپدید خواهند شد..
🔸زندگی ماهرانه
https://eitaa.com/joinchat/3938910209C91e3de107a
🔵 مثالی از معنا درمانی کاربردی
اگر دو برادر همسان را به مدت سه سال هر روز به بدترین شکل کتک بزنند و به اولی بگویید کتک خوردنش جزئی از یک تمرین ورزشی است و به دومی هیچ دلیلی برای کتک خوردنش ارائه ندهید، برادر اول بعد از سه سال به ورزشکاری قوی با اعتماد به نفس بالا و برادر دوم به انسانی حقیر و سرشار از عقدهها و کینهها تبدیل می شود.
کتک خوردن و رنج برای هر دو یکسان است اما تفاوت در حکمتی است که می تواند به رنج کشیدن «معنا» بخشد. یکی به امید روزهای بهتر رنج می کشد و دیگری با هر ضربه خرُدتر و حقیرتر می شود.
اینکه چگونه با سختیها و مشقتهای زندگی کنار بیاییم و به آنها واکنش نشان دهیم، نهایتاً محصول یک «تصمیم شخصی» است. میتوانیم تصمیم بگیریم به سختیها و مصائب اجتنابناپذیر زندگی از منظر «معنا و حکمت» نگاه کنیم تا در پسِ هر ضربهٔ روحی و هر لطمهٔ جسمی تنومندتر، مقاومتر و آگاهتر بیرون بیاییم یا اینکه تصمیم بگیریم در بهترین حالت یک «قربانی منفعل» با حیاتی پر از غم باشیم.
📚کتاب معنا درمانی
🔸زندگی ماهرانه
https://eitaa.com/joinchat/3938910209C91e3de107a
🔔📃 اثر پیگمالیون:
🔻از خطرات تصور کلیشهای و رفتار بر اساس آن، پیشگویی خودکامبخش است. بهترین نمونهی شناختهشده برای پیشگویی خودکامبخش، «اثر پیگمالیون» است.
🔻در یک تحقیق، محقق اسامی تعدادی از دانشآموزان را به معلمهای آنها داد و به آنها گفت که انتظار میرود این دانشآموزان در آزمون هوش، بسیار خوب عمل کنند، زیرا آنها دچار بلوغ دیرآیند هستند. محقق، این دانشآموزان را بهصورت تصادفی انتخاب کرده بود. نتایج بهدست آمده قابل توجه بودند، دانشآموزانی که اسامی آنها به معلمها داده شده بود، واقعاً نسبت به دانشآموزان دیگر بهتر عمل کرده بودند. حتی دانشآموزان انتخابشده در آزمون هوش نسبت به دانشآموزان دیگر پیشرفت بیشتری نشان دادند (روزنتال و جاکوبسون، ۱۹۹۲).
🔻پیشگوییهای خودکامبخش، بخش مهمی از برداشتهای اولیه و روابط مداوم هستند. در صورتی که از کسی انتظار دارید به روش خاصی رفتار کند، احتمالاً انتظارات خود را با اشارات زیرکانهای به او منتقل میکنید و به این ترتیب احتمال اینکه طبق پیشبینی شما رفتار کند، افزایش مییابد. اگر انتظار دارید افراد مقابلْ شما را طرد کنند، احتمالاً هنگام تعامل با آنها از تماس چشمی اجتناب خواهید کرد، اخمو خواهید بود، از جملات کوتاه استفاده خواهید کرد، و حالت بدنی خشک و بسته خواهید داشت. وقتی افراد مقابل، این رفتارهای شما را مشاهده میکنند، در واکنش به آنها طبق انتظارات شما رفتار میکنند و به این ترتیب، اعتقاد شما به انتظاراتی که پیشبینی کرده بودید، بیشتر میشود. در آینده، وقتی با چنین وضعیتهایی برخورد میکنید، انتظارات شما قطعیتر و خشکتر از قبل میشوند.
🔻پیشبینیهای خودکامبخش را میتوان بهطرز مثبت نیز به کار برد. برای مثال، ممکن است این پیشبینی و انتظار را داشته باشید که همسرتان قصد دارد با شما عاشقانهتر و صادقانهتر رفتار کند. اگر طوری رفتار کنید که این پیشبینیها و انتظارات را به همسرتان منتقل کنید، ممکن است همسرتان به همان شکل با شما رفتار کند.
📚 کتاب: پیامها: ارتباط مؤثر با همسر، فرزندان، همکاران و افراد ناآشنا
🖊 نوشته: متیو مککی و همکاران
🖊ترجمه: محمدعلی رحیمی
🖨 ناشر: ارجمند.
🔸زندگی ماهرانه
https://eitaa.com/joinchat/3938910209C91e3de107a
#حدیث
❇️ امام رضا (علیه السلام):
🔰«هرگاه برای شما پیشامد سختی روی داد به وسیله ما اهل بیت از خدا یاری بجویید».
📚 مستدرک الوسائل، ج ۵، ص ۲۲۸.
🔸زندگی ماهرانه
https://eitaa.com/joinchat/3938910209C91e3de107a
🔰 پرسش و پاسخ؛
💠 استفاده فرزندان از گوشی، موبایل یا تبلت باید به چه صورت باشد؟
✍️ پاسخی کوتاه به این سوال:
🌀 آشنا نبودن با رسانهها درست نیست و از آنطرف گشت و گذارِ بیبرنامه در فضای این ابزار هم درست نیست.
✅ در اصل باید در این زمینه فرزندانمان را مدیریت کنیم - به معنای نظارت در کارها - که نقطه طلایی مدیریت فرزندان تا پانزده سالگی است.
🔸 مثلا مادری به بنده میگفتند:
در مهمانیهایی که گاها شرکت میکنیم فرزندان دیگر گوشی یا تبلت دارند و احساس میکنم که اعتماد به نفس فرزندم به دلیل نداشتن این وسیله کم میشود و یا احساس حقارت میکند!
🔹 پاسخ ما این است که گوشی خریداری بشود، ولی مالک آن والدین باشند و مدیریت کنند،
مثلا گوشی را به فرزند بدهید و بگویید 40 دقیقه بازی کن!
🔹 اگر مدیریت نشود مثل آن مادری میشوید که با گریه میگفت:
متوجه شدیم فرزندمان تصاویر و فیلمهای نامناسب میبیند و این در صورتی است که اگر مالکیتش برای خودش نبود، اجازه و همچنین بستر این کار را پیدا نمی کرد
🔸زندگی ماهرانه
https://eitaa.com/joinchat/3938910209C91e3de107a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹جرات دارید بچتون رو بفرستید یه همچین جایی؟؟؟ 😱😄
🎥 مواظب باشیم #دشمن در فضای مجازی، حقایق و ارزشهای دینی و انقلاب را وارونه به ما نشان ندهد!
#سواد_رسانه_ای
@psyhadi
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅نمونه خوب برای #جهاد_تبیین
🎥تورم زمان شاه چند درصد بود؟
🔹تذکر: اتفاق خطرناک، از بین رفتن حافظه تاریخی یک ملت است، درسته الان هزاران مشکل داریم اما چرا یه بهشت خیالی از دوران شاهنشاهی در ذهن مردم ما ساخته شده؟!
☑️ @psyhadi
ان شاءالله به وساطت شاه مردان
حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام
بهترین ها روزیتان شود.
@psyhadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا