📚 توضیحات:
اگر گفتند در ماجرای عاشورا، عمر سعد بود و حسین (علیه السلام)، یزیدی بود و حسینی، هم درست گفتهاند و هم غلط. در عاشورا سه گروه بودند، نه دو گروه. امام حسین(علیه السلام) و یارانش در یک سو، عمر سعد و یزیدیان در دیگر سو و اصحاب تلّ، که ما به آنها «اهالی تپۀ ندبه» میگوییم، در سوی سوم بودند. «اهالی تپۀ ندبه» نیز در کربلا حضور داشتند. این مثل بزرگی است ، اما چرا این تکه از تاریخ سانسور شدهاست؟ هرقدر لشکر عمر سعد زیاد بودهاست، سه چهار برابر آن بر سر تلّ بودهاند که برای حسین(علیه السلام) گریه میکردند! برای امام حسین(علیه السلام) گریه و زاری میکنند، اما وقتی میبینند حضرتْ علیاصغر را روی دست گرفتهاست، «اللّهاکبر» نگفتند و به حضرت ملحق نشدند! من با این افراد کار دارم! باید برویم یقۀ اینها را بگیریم و محاکمۀ تاریخی کنیم که «شما که بودید؟ چه بودید؟ از کجا آمده بودید؟ چه فکر و اندیشهای داشتید؟ چه اتفاقی در درون شما افتاد که اینگونه عمل کردید؟» و بعد عبور کنیم به زمان خودمان و بیندیشیم که «چه ضمانتی هست من چنین نشوم؟».
اطلاعیه📚
#درنمایشگاهکتابموجودشد 📣
تشکیلات بهشتی (مجموعه نظرات تشکیلاتی شهید بهشتی)
نویسنده: محسن ذوالفقاری
تشکیلات بهشتی ، مجموعه نظرات تشکیلاتی شهید بهشتی است در جهت رسیدن به اهداف و کارآمدشدن تشکیلات و حرکت در مسیر صیرورت و پیشرفت گامبهگام.
#کارشناسکتابداریپردیسطالقانی
#نهادمقاممعظمرهبری در دانشگاهفرهنگیانقم
@qom_cfu
📚 توضیحات:
این ادعای گزافی نیست، اگر گفته شود شهید آیتالله دکتر بهشتی، در فهم اهمیت، جایگاه و نقش تشکیلات در حرکت بهسمت جامعهای که آرمانهای مردم در آن تبلور پیدا میکند، گوی سبقت را از دیگران ربوده است.
شهید بهشتی طی سالهای 1349-1344 در شکلگیری و ارتقای کمی و کیفی «اتحادیۀ انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا» تأثیرات شگرفی داشته است. این تشکل به رساترین صدای نهضت اسلامی ایران در خارج از کشور تبدیل شد. نوع رابطۀ دکتر بهشتی با این تشکل، نقطهنظرهای او در زمینۀ تشکیلات و سازماندهی، ایدههای مطرح شده درجهت پویایی و استقلال سازمان نامبرده و دهها نکتۀ دیگر، شخصیت بیبدیل ایشان را در زمینۀ نظریات تشکیلاتی نشان میدهد.
شهید بهشتی، ماهها پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357، بنابر تجربۀ چندینوچندسالهای که در زمینۀ فعالیتهای اجتماعی-سیاسی داشت؛ ضرورت کار تشکیلاتی و ایجاد تشکلی اسلامی را احساس کرد و سرانجام بعد از موافقت امام خمینی در 29 بهمن 1359 بههمراه تعدادی دیگر از همفکران خود تشکلی به نام «حزب جمهوری اسلامی» تأسیس کرد.
تجربیات دیگر ایشان در زمینۀ فعالیتهای اجتماعی-تشکیلاتی که از اوان نوجوانی در منش و روش او جلوه داشته است و ارزیابیهای نقادانۀ ایشان از فعالیتهای دستهجمعی و تشکیلاتی، از شهید بهشتی شخصیتی ساخت که بعدها او را بهعنوان مدیری مدبر، دوراندیش، نهادساز، برنامهریز و پایبند به اصول کار جمعی معروف و مشهور کرد. بهطوریکه امام خمینی دربارۀ ایشان میفرمایند: «ایشان را من بیست سال [یا] بیشتر، میشناختم. مراتب فضل ایشان و مراتب تفکر ایشان و مراتب تعهد ایشان بر من معلوم بود. من او را یک فرد متعد، مجتهد، متدین، علاقهمند به ملت، علاقهمند به اسلام و بهدردبخور برای جامعه خودمان میدانستم».
صدای فریادهای دلسوزانه شهید بهشتی در مورد تشکیلات در لابهلای هر بحث و مصاحبه و نوشتهاش، دل و جان هر انسان آگاه و دغدغهمندی را به وجد میآورد.
انشاءالله که این کتاب مطلع خوبی باشد برای بهشتی شدن تشکیلاتمان چرا که تشکیلات باید تشکیلات بهشتی باشد.
اطلاعیه📚
#درنمایشگاهکتابموجودشد 📣
تاریخ معاصر از نگاه مقام معظم رهبری
نویسنده: احسان بابائی
📚معرفی کتاب:
کتاب تاریخ معاصر از نگاه مقام معظم رهبری نوشتهٔ احسان بابایی است و نشر معارف آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب تاریخ معاصر از نگاه مقام معظم رهبری
این کتاب گزیدههایی از روایتها و تحلیلهای رهبر عالیقدر انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای است که بر محور معرفی تاریخ معاصر ایران گرد آمده است. نگاه به تاریخ معاصر از منظر ایشان، از این جهت پر اهمیت است که آیتالله خامنهای، هم از یک سو به واسطهٔ مطالعات گسترده، آشنای کامل تاریخ معاصر است و هم به علت نقشآفرینی گسترده در متن انقلاب اسلامی و نظام برآمده از آن، حاضر و ناظر صحنههای تاریخ انقلاب بوده است.
در ضمن فصلهای سیزدهگانه این اثر، با شرایط نامطلوب رسوب کرده در جامعهٔ ایرانی آشنا میشوید، مقاطع مهم گذشته را مرور میکنید و پیشگامان و دشواریهای مسیر رهایی را میشناسید. این اثر نقش محوری و بیبدیل امام خمینی(ره) در انقلاب اسلامی را یادآوری و مهمترین رخدادهای پس از پیروزی انقلاب را بیان میکند.
خواندن کتاب تاریخ معاصر از نگاه مقام معظم رهبری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به بیانات حضرت آیتالله خامنهای و همچنین کسانی که به حوزهٔ تاریخ شفاهی علاقه دارند، پیشنهاد میکنیم.
#کارشناسکتابداریپردیسطالقانی
#نهادمقاممعظمرهبری در دانشگاهفرهنگیانقم
@qom_cfu
اطلاعیه📚
#درنمایشگاهکتابموجودشد 📣
پرسش ها و پاسخ ها 50:
جریان شناسی سیاسی
نگاهی به احزاب، گروهها و جریان های سیاسی در ایران معاصر
مجموعه کتاب های پرسشها و پاسخهای دانشجویی توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و دفتر نشر معارف انتشار پیدا کرده است .
آنچه این کتابها را از انواع مشابه برجسته می سازد طبقه بندی موضوعی ، توجه به شبهات و سوالات روز ، پاسخگویی بلیغ وبر اساس نظرات علما و مراجع عظام می باشد .
لازم به ذکر است ،این کتاب ها در عین حال این که دانشجویی نام گرفته اما برای هر ذهن پرسشگر و برای پاسخ به شبهات در اکثر محیط ها مناسب می باشد .
با توجه به بمباران اطلاعاتی دشمنان اسلام ناب و شبهه افکنی روز افزون آنها مطالعه ی چنین کتاب هایی که حجم کم ، بیان ساده و حتی قیمت اندک دارد به همه و خصوصا فعالان فرهنگی حوزه جوان و نوجوان توصیه می شود .
این جلد از این مجموعه کتاب ها به موضوع «جریان شناسی سیاسی» می پردازد.
#کارشناسکتابداریپردیسطالقانی
#نهادمقاممعظمرهبری در دانشگاهفرهنگیانقم
@qom_cfu
اطلاعیه📚
#درنمایشگاهکتابموجودشد 📣
پرسش ها و پاسخ ها 35:
جریان شناسی بهائیت
پژوهش دانشگاه فرهنگیان (پردیس آیت الله طالقانی (ره) قم)
اطلاعیه📚 #درنمایشگاهکتابموجودشد 📣 اهالی تپه ندبه نویسنده: محسن قنبریان. « اهالی تپه ندبه »، مجم
باسلام
به اطلاع میرساند:
ساعات پایانی فعالیت #نمایشگاهکتاب در ساختمان آموزش در حال سپری شدن است ...
#اطلاعیه
🟦 به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، معاونت آموزشی و پژوهشی با همکاری انجمن علمی آموزش زبان عربی پردیس آیتالله طالقانی(ره) برگزار میکند:
📖 کارگاه "روشها و تکنینکهای مطالعه موثر"
👤مدرس کارگاه: جناب دکتر حسین اصغری
🔹زمان: شنبه ۲۶ آبانماه ۱۴۰۳ ساعت ۲۰
🔹مکان: نمازخانه شهید مطهری(ره)
🟢جهت ثبتنام از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🌐https://digiform.ir/wce808746
⚠️مهلت ثبتنام: ساعت ۱۲ روز شنبه
🔆جهت دریافت اطلاعات بیشتر به شناسه زیر مراجعه نمایید:
📬@Mahdi_ghaffari
🎁 همراه با اعطای گواهی حضور
✾•••✦•┈┈┈••❅☫❅••┈┈┈•✦•••✾
🍃واحد پژوهش پردیس آیتالله طالقانی(ره)
@ptq_pajohesh
🌵انجمن آموزش زبان عربی
@Arabic_Ptq_Cfu