هدایت شده از شهید ابراهیم هادی
سردار حاجیزاده:
در بحث سقوط هواپیمای اوکراینی، بخش هواپیمایی و دولتی هیچ قصوری نبوده و هر تقصیری هست متوجه ما نیروهای مسلح است.
🔺اینها هزینه شیطنتهای آمریکا در منطقه است
🔺ما خود را آماده درگیری کامل کرده بودیم
سردار حاجیزاده افراد حادثه دیده در این هواپیما را "شهدا" خطاب کرد.
@masafclips
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
23.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فیلم کامل توضیحات سردار حاجی زاده درخصوص؛
🔴نحوه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین
❅ঊঈ✿☀️✿ঈঊ❅
@BaSELEBRTY
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
🔴 #نکته_مهم
سردار حاجی زاده: چندبار درخواست توقف پروازها در آسمان کشور را در زمان حمله موشکی به پایگاه عین الاسد داشتیم، که قبول نشد!
❅ঊঈ✿☀️✿ঈঊ❅
@BaSELEBRTY
ساخت ایران|نخستین شناور تندرو دو بدنه(کاتاماران):
این شناور تندرو از نوع دوبدنه (کاتاماران) است و ۱۶ متر طول، ۵ متر عرض و ۶۵ سانتیمتر آبخور دارد.
بر روی این قایق تندرو، مقر نصب لانچر موشکهای کروز ضدکشتی قرار گرفته که با توجه به ابعاد آن به نظر میرسد، می تواند موشکهای کروز «ظفر» و «نصر» را برای انهدام اهداف خود حمل و شلیک کند.
بهره گیری از دو موتور ۱۳۰۰ اسب بخاری، سرعت ۴۵ گره دریایی معادل ۸۳ کیلومتر بر ساعت را برای این شناور تندرو به همراه خواهد داشت.
#قایق_تندرو
ساخت ایران|شناورشهیدناظری
فرمانده نیروی دریایی سپاه، ابعاد این شناور را 55 متر طول، 14.1 متر عرض و ارتفاع 13 متر اعلام کرد و گفت: برد دریانوردی شناور مذکور 10 هزار کیلومتر است که توسط محققین کشور بدون هیچگونه وابستگی خارجی، طراحی، ساخت، تجهیز و به آباندازی شده است.
سردار "فدوی" با اشاره به اینکه این شناور، امکان حضور قدرتمند نیرویدریایی سپاه را در آبهای آزاد و اقیانوسها فراهم کرده است، افزود: شکل بدنه پیشرفته، تعادل پایدار در امواج بلند، برد بلند دریانوردی، قابلیت حمل مسافر و بالگرد با سرعت بالا از ویژگیهای این شناور است.
#قایق_تندرو
هدایت شده از شاخص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امام خامنهای: فریاد انتقامی که از ملت بلند شد سوخت موشکها ی نابودگر پایگاه آمریکایی را تامین کرد
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش