ضوابط تدوین پایان نامه سطح 3.pdf
275.9K
📚📚📚
#آئیننامهپژوهشی
✅ضوابط تدوین پایان نامه سطح 3.pdf
#ضوابط
#پایاننامه
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفیدانشپژوهموفقدرزمینهپژوهش
✅مصاحبه با پژوهشگر موفق سرکار خانم معصومه دیمیادی
با عرض سلام و ادب و تشکر از اینکه وقت گرانبهای خودتان را در اختیار ما قرار دادید.
🎤لطفاً خودتان را معرفی نمایید.
📝بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العرش العظیم
من معصومه دیمیادی ترم آخر سطح ۲ جامعه الزهرا و همچنین فارغالتحصیل کارشناسی ارشد در رشته مطالعات زنان هستم. در حالحاضر به عنوان مربی تربیتی در مدارس فعالیت میکنم.
🎤با چه انگیزه ای وارد حوزه علمیه شدید؟
📝مدرک کارشناسی من فقه و مبانی حقوق اسلامی است که به فراخور رشتهام با فقه و اصول آشنا شدم بنابراین برای یادگیری بهتر فقه و اصول و همینطور به جهت علاقهای که از قبل به دروس الهیات داشتم مصمم شدم که وارد جامعهالزهرا شوم. با ورودم به جامعهالزهرا این تمایل و شوق اولیه، قویتر و رشد و توسعه یافت. آشنایی با دروس حوزوی، در درک عمیقتر معارف دینی، مشارکت در فعالیتهای مذهبی، علاقهمندی به تحقیق و پژوهش و در اندیشه و حوزهی فکری کمک شایانی کرد.
🎤در مورد فعالیتهای پژوهشی کنونی و آثار پژوهشی خود توضیحی بفرمایید.
📝در حالحاضر در حال پژوهش و تحقیق در حوزه معارف دینی، زن و نگرشها و اندیشه های حاکم بر آن، مباحث مربوط به کرامت انسانی و علوم شناختی هستم. در زمینه راهحلهای نوآورانه و پایدار برای مسائل پیچیده حوزه زن و بهبود نهاد خانواده تحقیق میکنم و بر این باورم که هر تحول کوچکی که رخ دهد منجر به رشد و پیشرفت و تعالی حوزه مقدس خانواده می شود.
🎤فعالیت پژوهشی را از چه زمانی و چطور آغاز کردید؟
📝البته همیشه به نوشتن علاقه داشتم، یک دوره نویسندگی که در دانشگاه قم زیر نظر استاد کاویانی برگزار شد شرکت نمودم اما زمانی که پایاننامه فوقلیسانسم را مینوشتم، پژوهش و تحقیق دغدغهی شیرین و ارزشمند من شد احساس میکردم که به سوی سرزمینهای نامعلوم علم در حرکتم. البته در اکثر حوزههای علوم انسانی علاقه به تحقیق دارم اما بعدها متوجه شدم که این تنوع و گستردگی علاقه باعث کندی در تحقیق و پژوهش و عدم کارایی لازم میشود. بنابراین مدتی است که این ذوق و علاقهمندی را چارچوبمند و متمرکز کردهام در حال حاضر بیشتر در حوزه زن و عرفان و تفسیر و اخیرا به دلیل گستردگی و نیاز ویژه در حوزه پژوهش در علوم شناختی و هوش مصنوعی هم تحقیق میکنم.
🎤عوامل موفقیت شما در امر پژوهش چه بوده است؟
📝از نگاه من موفقیت در پژوهش زمانی حاصل میشود که نتایج پژوهش در نشریات معتبر علمی منتشر و پیادهسازی شود و چون من هنوز به این مرحله نرسیدهام نمیتوانم خود را موفق بدانم. اما باور دارم که انگیزه و اشتیاق و زمانبندی مطلوب و قدرت تحمل شکست و در نتیجه پایداری و مداومت رموز موفقیت در پژوهش هستند و بهرهمندی از محضر اساتید مختلف کمک بسیار زیادی در پختگی حوزه فکری و اندیشهها میکند.
🎤توصیه شما به طلابی که در آغاز راه پژوهش هستند، چیست؟
📝البته من کوچکتر از آن هستم که برای طلاب عزیز توصیهای داشته باشم اما آن چیزی که خودم تجربه کردم را عرض میکنم و آن اینکه من سعی میکنم در هر دورهی آموزشی و پژوهشی که برگزار میشود شرکت کنم. به نظرم شرکت در هر دوره پژوهشی، یک فرصت بینظیر برای افزایش دانش و تواناییهای فردی است. این تجربه، فرصتی استثنایی برای آموزش و یادگیری از اساتید برجسته و متخصصان حوزه مورد نظر را فراهم میکند. با حضور در این دورهها، میتوانیم از تجربیات و دانش ارزشمند اساتید بهرهمند شده و به دنبال رشد و پیشرفت خود باشیم.
علاوه بر این،شرکت در دورههای پژوهشی به ما این امکان را میدهد تا از نقدها و بازخوردهای ارزشمند اساتید بهرهمند شویم.این نقدها میتوانند به ما کمک کنند تا نقاط قوت خود را تقویت کنیم و نقاط ضعف خودرا بهبود بخشیم. همچنین، با شنیدن نظرات متفاوت افراد دیگر، میتوانیم دیدگاه خود را گسترش دهیم و به راهحلهای خلاقانهتری برای مسائل پژوهشی دست یابیم.
بنابراین، شرکت درهر دوره پژوهشی، فرصتی منحصر به فرد برای یادگیری، توسعه و بهبود است.این تجربه، باعث رشد شخصی و حرفهای ما خواهد شد و به ما کمک خواهد کرد تا به دانش و تواناییهای جدیدی دست یابیم و به طلاب کمک میکند تا به یک نسخهی بهتری از خودشان تبدیل شوند.
🎤اهداف و چشمانداز پژوهشی شما چیست؟
📝همانطور که عرض کردم درگذشته تحقیقات من خیلی پراکنده بود و این موضوع باعث هدر رفت نیرو و انرژی و در مقاطعی باعث دلسردی من درمورد تحقیق و پژوهش میشد اما درحال حاضر تحقیقات خود را متمرکزتر و چهارچوبمندتر کردم و اهدافی را مدنظرم قرار دادهام که عبارت است از:تحلیل و تبیین اهمیت نگرش صحیح به زن درجامعه و آیندهپژوهی در این حوزه فکری، آسیبشناسی در نهادخانواده به علت نگرشهای نامتعارف،توجه به فقه تکنولوژی با توجه به گستردگی هوش مصنوعی و علوم شناختی
💠ادامه دارد....
🆔@pzh_mgh
📚📚📚
🎤درباره فعالیتهای علمی خودتان توضیح دهید. از چه سالي در پژوهش مشغول به فعاليت هستيد؟
📝از سال ۱۳۹۶ زمانی که همزمان با تحصیل در جامعهالزهرا و کارشناسی ارشد در دانشگاه، تحقیق و پژوهش برای من خیلی جدی شد و به نوعی رسمیت یافت.
🎤از محضر چه كساني در عرصه پژوهش در حوزه علمیه استفاده كردهايد؟
📝همانطور که عرض کردم در هر دوره پژوهشی که امکان شرکت در آن چه به صورت حضوری و یا مجازی فراهم میشود شرکت میکنم. برای نمونه شرکت در دورههایی که در دانشگاه،جامعه الزهرا ،حوزه علمیه، مرکز تحقیقات زن و خانواده و یا در مهارتخانه طلاب، که از برخی دورهها مدرک هم دارم و در حالحاضر هم همینرویه را ادامه میدهم.
🎤به عنوان یک پژوهشگر موفق، اهمیت پژوهش را درچه می دانید؟
📝البته این نظر لطف شماست اما فاصله زیادی تا رسیدن به یک پژوهشگر موفق دارم. در پاسخ به سوال حضرتعالی باید عرض کنم که پژوهش به عنوان یک فرایند سازنده، ساختارمند و یک فعالیت اساسی و منظمی است که نقش مهمی در توسعه و پیشرفت جوامع ایفا میکند. اهمیت پژوهش در بسیاری از زمینهها همچون توسعه دانش، حل مسائل و چالشهای جوامع و ارائه راهحلها، در بالا بردن سطح کیفیت زندگی، توسعه مهارتهای تحلیلی و انتقادی و در نهایت در تصمیمگیریهای کلان، نقش مهم و سازندهای دارد.
🎤به نظر شما چه مشكلاتي در امر پژوهش وجود دارد؟ و شما با چه مشکلاتی مواجه بودید؟
📝مستحضرید که در پژوهش مشکلات فراوانی وجود دارد. مثلا وقتی تعریف نامناسب از مسئله داشته باشیم، باعث ایجاد نتایج غیرقابل اعتماد میشود و یا مشکلات روششناسی صحیح و سختی جمع آوری دادهها و اطلاعات و در نهایت کارآمد کردن نتایج پژوهش، بخشی از چالشهای موجود در امر پژوهش هستند. کمالگرایی در پژوهش هم باعث ایجاد تأخیر در انتشار و فشار روانی در پژوهشگر میشود.
🎤توصیه سرکارعالی به طلاب، درباره کار تحقیقی و نویسندگی چیست؟
📝دو فعالیت اساسی در حوزه پژوهش، تحقیق و نویسندگی است. به نظر من برای ما طلاب اولین قدمی که کمک میکند ، تدوین سوالهای پژوهشی است که در هدایت تحقیق و نویسندگی نقش سازندهای دارند یک پژوهشگر باید ذهنی سرشار از سوال داشته باشد. تا سوال و چالشی نباشد تحقیقی هم وجود ندارد. مورد بعدی عادت به نوشتن است. تا میتوانیم باید بنویسیم و از نوشتن ترس نداشته باشیم. از نوشته هایمان بازخورد بگیریم اما فکر نکنیم که اگر بازخورد مثبت باشد پس ما حتما به نسخه مطلوب خود رسیدهایم و اگر بازخورد منفی باشد ناامید و دلسرد شویم باید در کارمان پیوستگی و پشتکار داشته باشیم تا به نتیجه مطلوب که همان کارآمد کردن پژوهش و توسعه علمی است برسیم.
🎤شیوه مدیریتی شما برای انجام امور پژوهشی در کنار وظایف خانوادگی چگونه است؟
📝ممکن است گاهی اوقات همین موضوع باعث ایجاد تأخیر و فاصله زمانی در امر پژوهش شود اما اگر برنامهریزی اصولی را یاد بگیریم و در کارهایمان اولویتبندی، دستهبندی و تقسیم کار و انعطافپذیری داشته باشیم، میتواند کار پژوهش را برایمان شیرین و دلچسب کند. ارتباط با خانواده و به اشتراک گذاشتن برنامهها و چالشهای ذهنی خود میتواند به ما انگیزه دهد.
🎤ضمن تشكر از وقتي كه در اختيار ما قرار داديد، در پايان اگر صحبت خاصي داريد، بفرماييد.
📝من هم بینهایت سپاسگزارم که این فرصت را در اختیارم قرار دادید، از شما و تمام همکارانتان که در توسعه امر مقدس پژوهش تلاش میکنید تشکر میکنم.
موفق باشید.
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔@pzh_mgh
🎯فراخوان شناسایی #طلاب فعال در حوزه #فناوری
✅اگر در رشتههای مرتبط با مباحث #کامپیوتری تحصیل کردهاید؛
✅و یا بهصورت تجربی در حوزه #فنآوری فعالیت دارید؛
💠لطفا با مراجعه به لینک زیر و تکمیل فرم شناسایی، در بانک فعالان حوزه فنآوری #جامعهالزهرا_علیهاسلام عضو شوید.
⏰ مهلت تکمیل فرم: ۲۰ فروردین ۱۴۰۳
🌐لینک فرم شناسایی #فناوران جامعهالزهرا علیهاسلام:
https://admission.jz.ac.ir/fa/technologists-1402/
🔰پاسخگوی شما هستیم در:
🆔@farakhan_ama_jz
|مرکز آموزشهای آزاد و مهارتی|
🆔@ama_jz
📚📚📚
#معرفیمجله
🔔فراخوان مقاله
🔸 دوفصلنامه علمی تخصصی فقه زنان (کاوشی درالگوی سوم )
🔰 مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران
🔰موسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا ( سلام الله علیها)
با هدف 👇
۱) تبیین مبانی و شاخص های الگوی سوم زن مسلمان (خانواده گرایی و جامعه پذیری)
۲) نقد الگوهای یکم (خانه نشینی) و دوم (خانواده گریزی)
آمادگی خود جهت دریافت مقالات علمی با
محورهای :👇
❇️مبانی انسان شناختی الگوی سوم
❇️مبانی فقهی و حقوقی الگوی سوم
❇️الگوی سوم از منظر قرآن کریم
❇️الگوی سوم در سیره اهل بیت
❇️حقوق خانوادگی زن با رویکرد الگوی سوم
❇️حقوق اجتماعی زن با رویکرد الگوی سوم
❇️برنامه جامع اقدام برای تحقق الگوی سوم
❇️پیامدهای اجتماعی الگوهای خانه نشینی و خانواده گریزی
❇️بایسته های فقهی، حقوقی الگوی سوم
❇️موانع فقهی، حقوقی الگوی سوم
و سایر موضوعات مرتبط اعلام می نماید .
ارسال آثار http://olgouye-sevome-zan.whc.ir
تلفن تماس 🔻
📞📞
06134452514_6
🔊کراسی؛ اخبار علمی حوزه👇
@Karasy
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔@pzh_mgh
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚📚📚
💠خیلی از دوستان زمانی که میرن مسافرت، نه از سفرشون لذت میبرن و نه کتاب هایی که بردن برای مطالعه رو میخونن.
✅دکتر عباسی در این پست به شما آموزش میدن که چطور از عیدتون استفاده بیشتری کنید.
🔻 پشتیبانی ایتا | سایت تندخوان برتر | اینستاگرام 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1825832977C789c5811a5
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔@pzh_mgh
📚📚📚
#معرفینرمافزار
📲مفاتیحالجنان همراه نور
📌جهت آشنایی با نرمافزار «نورالجنان همراه» و دریافت رایگان، لینک زیر را دنبال نمایید:
www.noorsoft.org/fa/software/View/74129
🎁🔗 دریافت و نصب رایگان نورالجنان همراه:
https://appsapi.inoor.ir/api/v1/apk/org.crcis.mafatih
#نرمافزار
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔@pzh_mgh
📚📚📚
#معرفیسامانه
#واژهیار
🔹 یافتن معادل فارسی واژگان بیگانه یکی از دغدغههای پژوهشگران است، سامانه واژهیار شامل واژههای مصوّب فرهنگستان است و به صورت رایگان معادل واژههای بیگانه را در اختیار پژوهشگران قرار میدهد.
🌐لینک:
http://vajeyar.apll.ir/
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔@pzh_mgh
📚📚📚
#معرفیسامانه
💠دبیرکل شورای عالی عتف:
💢سامانه ثبتنام پژوهشگران مستقل راهاندازی شد
🔹دبیرکل شورای عالی عتف گفت: پایگاه اطلاعرسانی پژوهشگران مستقل راهاندازی و عملیاتی و پژوهشگری به عنوان یک شغل مستقل شناخته شد.
ادامه مطلب را اینجا بخوانید👇👇
https://www.msrt.ir/fa/news/84078
اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔@pzh_mgh