🚨همزمان با روز جهانی مسجد ؛ روز به آتش کشیده شدن مسجد الاقصی مجمع جهانی قادمون با همکاری مجلس رباط محمدی عراق و مجمع جهانی بیداری اسلامی و کمیته فرهنگی اربعین برگزار می کند:
🔻همایش بین المللی الاقصی منارة الاسلام
زمان: چهارشنبه ۳۱ مرداد ساعت ۱۷
مکان:کربلای مقدسه
🔻مجمع جهانی قادمون
https://eitaa.com/joinchat/4063756819Cc175adf54d
یک اسرائیلی به جاسوسی برای مامور مخفی ایران متهم شد
دادستانی اسرائیل یک شهروند را به اجرای دستورات یک مامور ایرانی متهم کرد. گفته میشود که این متهم در مجموع معادل ۱۲ هزار دلار ارز دیجیتال دریافت کرده است.
نماینده دولت اسرائیل در دادگاه مدعیالعموم روز دوشنبه ۱۹ اوت (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) علیه فردی ۳۰ ساله به نام «عَدن دِبس» ساکن شهر «رَمَت گَن» در حومه تلآویو، به دلیل انجام وظایف و دریافت پول رمزنگاری شده از یک عامل خارجی ایرانی، کیفرخواست تنظیم کرد.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv
May 11
✅ ادامه بحران در کابینه نتانیاهو
🔸روزنامه هاآرتص صبح امروز سه شنبه در گزارشی به نقل از منابع نزدیک به نتانیاهو نوشت: در صورت دستیابی به توافق آتش بس در غزه، اسموتریچ و بن گویر از دولت کناره گیری خواهند کرد اما در ائتلاف میمانند.
🔸 بقای آنها در ائتلاف با هدف ممانعت از فروپاشی دولت نتانیاهو وجلوگیری از برگزاری انتخابات زودهنگام انجام خواهد شد؛ انتخاباتی که انتظار میرود به سقوط نتانیاهو منجر شود.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv
⭕️ شمار شهدای نوار غزه به 40 هزار و 173 نفر رسید
🔸 رژیم صهیونیستی در 24 ساعت گذشته، مرتکب سه قتل عام علیه خانواده های فلسطینی در نوار غزه شد که از این میان، 34 شهید و 114 مجروح به بیمارستان ها منتقل شدند.
🔸همچنان شماری از قربانیان زیر آوارها و در خیابان ها مانده اند و نیروهای دفاع مدنی نمی توانند به آنها برسند.
🔸شمار قربانیان حملات اسرائیل از هفت اکتبر تاکنون، به 40 هزار و 173 شهید و 92 هزار و 857 مجروح رسیده است.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv
کیهان: باید به اسراییل حمله کنیم, جمهوری اسلامی در جایگاه ولی دم اسماعیل هنیه است
روزنامه کیهان در سخنانی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ولی دم رئیس سابق دفتر سیاسی حماس است، گفت که اگر دست از انتقام بکشیم، با تکرار چنین عملیاتهایی از سوی اسراییل و دیگران مواجه خواهیم بود.
🔹️مجمع جهانی قادمون
@qademon
🔹️شبکه اینترنتی سفیر
@safir_tv