فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 مالیات؛ مهمترین ابزار کاهش فاصله طبقاتی
🎬 @Mostazafin_TV
✅ شاخص رایج در اقتصاد برای سنجش نابرابری و شکاف طبقاتی، ضریب جینی است.
✳️ بعد از انقلاب اسلامی؛ شاخص ضریب جینی در مجموع بهتر شده است اما همچنان وضعیت مطلوبی ندارد.
💹 ایران بعد از کشورهایی همچون اوکراین (۰.۲۵)، آذربایجان (۰.۲۶)، عراق (۰.۲۹)، کره جنوبی (۰.۳۱)، ژاپن (۰.۳۲)، بریتانیا (۰.۳۳)، استرالیا (۰.۳۵) و روسیه (۰.۳۷)، دارای ضریب جینی با نرخ ۰.۳۹ است و در وضعیت نامطلوبی قرار دارد.
🔰 طبق آمارها؛ وجود یک نظام مالیاتی قوی در کشورهایی مثل امریکا، سوئد و ژاپن، به ترتیب ضریب جینی را در حدود ۰.۱۱، ۰.۲۰، ۰.۱۳
کاهش داده است.
⭕️ این در صورتی است که بسیاری از پایههای مالیاتی در نظام مالیاتی در ایران تعریف نشده است و فرار مالیاتی هم سر به فلک میکشد.
🆔 @Qasdway
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 تخلفات محرز بانک الف در مقابل چشم بانک مرکزی
🎙محمد امینی رعیا کارشناس مسائل اقتصادی
‼️ یک بانک خصوصی به صورت کاملا آشکار و بدون مخفی کاری از بانک مرکزی، ۵ برابر سقف قانونی خود ۷۰ هزار میلیارد تومان وام کلان داده است!
⭕️ همچنین این بانک تنها به یک شرکت برای ساخت یک مال ۲۰ هزار میلیارد وام داده که ۴۰ برابر حد مجاز و قانونی است!
⁉️ به عبارت دیگر این بانک خصوصی ۲۰ درصد از کل تسهیلات این بانک را به ساخت یک مال در تهران اختصاص داده است!
🆔 @Qasdway
هدایت شده از کتابخانۀ قصد
متيو كرافورد استاد فلسفهای است كه برخلاف همقطارانش پا به دنيای تازهای گذاشته است، او از بی معنایی و پوچی کار در دنیای مدرن به تعميرگاه موتورسيكلت خودش پناه برده و مشغول تعمير موتورهاي فرسوده شده است. این کتاب روایت صادقانه ای از زندگی اوست. کتاب کرافورد ظرف سه روز از زمان انتشار در فهرست پرفروش های نیویورک تایمز قرار گرفت.
او در اين كتاب از تجربه فلسفیاش در انجام كارهای يدی حرف ميزند و ما را به سفري براي كشف كار معنادار و لذتبخش ميبرد. کرافورد در مورد ایدئالی صحبت می کند که وضعیت امروز زندگی ما بسیار از آن دور است. آنچه امروزه انسان ها به عنوان کار انجام می دهند، چیزی خسته کننده و کسل کننده است که در موارد زیادی احساس بی فایدگی به دنبال دارد. آنچه در این کتاب می خوانیم به وضوح با مفاهیم علم اقتصاد به معنای عام آن تطابق ندارد و بیشتر تصویری است صادقانه از آنچه باید باشیم.
🆔 @SSL_Qasd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خلق بیضابطه پول، توسط مراکز قدرت و ثروت
◀️ برخلاف آن چیزی که مردم تصور میکنند اعظم پول کشور توسط بانک مرکزی خلق نمیشود!
🔹 ۸۵ درصد از ۳۵۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی موجود، توسط بانکها بویژه بانکهای خصوصی و آنهم برای تبدیل ثروت برای خودشان ایجاد میشود!
🔺 معنای #جنگ_فقروغنا را در این وضعیت بهتر از هر زمان دیگر میتوان فهمید. تغییر وضعیت موجود یعنی درافتادن با این وضعیت.
🎬 @Mostazafin_TV
🔸 وقتی دولت پول خلق میکند با این پول جاده و پل و بیمارستان میسازد و حقوق معلمان و کارمندانش را میدهد و در بخش عمومی اقتصاد صرف میکند اما وقتی بانکها پول خلق میکنند این پول را تبدیل به ثروت میکنند و یا تبدیل به مراکز خرید بزرگ و مالها میشود و به عبارت بهتر سود بانک در این میشود که به خود زمین و ساختمان تورم بخورد تا از ناحیه فروش آن باز ثروت بادآورده کسب کنند!
‼️ چرا وامهای بانک خصوصی و دولتی با نرخهای بالا شفاف نیست؟!⁉️
🆔 @Qasdway
هدایت شده از حرکت قرن
📌 سلسله نشست های حرکت قرن
نشست هفتم:
♦️مسئله مشارکت و انتخابات پیشرو
ارائه دهنده:
✅ دکتر محمدهادی محمودی
(رییس اندیشکده علم وسیاست فارسی)
زمان:
🗓 پنجشنبه ۱٣ خرداد ١۴٠٠
⏰ ساعت ١۵ الی ١٧
لینک جلسه:
👉 http://Vc.isu.ac.ir/ch/latifi
🆔 @harekate_qarn
🎥 مستند آغازگر یک پایان
🔴پس از سالها پخش مستند زندگی و زمانه شهید سید محمدباقر صدر در صداوسیما
🔺کاری از خانه مستند و موسسه فرهنگی و رسانهای اوج
⏰زمان پخش
ساعت ۱۷ شبکه یک
قسمت اول: چهارشنبه ۱۲ خرداد
قسمت دوم: جمعه ۱۴ خرداد
قسمت سوم: شنبه ۱۵ خرداد
قسمت چهارم: یکشنبه ۱۶ خرداد
📝 اطلاعات بیشتر
🆔 @shahidsadr
🆔 @QasdWay
⚜️دوماه عسل!
امام صادق(ع) فرمود: العدلُ اَحلی من الشُّهد...
عدالت اجتماعی از عسل شیرین تر است.(الکافی ج۲ص۱۴۷)
قاسم بن الحسن در پاسخ سیدالشهدا درباره شهادت عرض کرد: احلی من العسل: از عسل شیرین تر است.
این دو احدی الحسنَیین مومن و دو ماه عسل اوست. یا به جامعه و حکومت عدل می رسد یا در تحقق آن سعی اش به شهادت می انجامد.
یاد همه شهیدان راه عدالت گرامی باد.
#شهادت_امام_صادق
#پانزده_خرداد
☑️ @m_ghanbarian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸شرکت در انتخابات فریضه است، همه حضور پیدا کنند.
🔹همه مردم علاوه بر رای دادن، خانواده، دوستان و آشنایان خود را هم به شرکت در انتخابات تشویق کنند.
🆔@QasdWay
⚡️بارها به این مطلب پرداختهام که ادعای یارانه پنهان در اقتصاد ایران، یک ادعای واهی است که ریشه در کاهش ارزش ریال دارد. ریالی که هر هزار تومانش برابر یک دلار بود، امروز هر ۲۳ هزارتومانش یک دلار است. متولی حفظ ارزش پول نیز دولت بوده است. یعنی عملکرد دولت باعث شده است ارزش پول داخل حساب من و شما یا ارزش درآمد ماهانه ما بدون اینکه خطایی اقتصادی مرتکب شده باشیم، چندین برابر کاهش یابد.
▫️در چنین شرایطی، کسانی پیدا میشوند که ادعا میکنند دولت بالغ بر ۱۴۰۰ هزار میلیارد سالانه یارانه پنهان به مردم میدهد. وقتی سوال میکنیم که این ارقام را از کجا میآورید، میگویند قیمت بنزین مثلا در فلان کشور لیتری یک دلار است که میشود ۲۳ هزار تومان. وقتی ما بنزین را ۳هزار تومان میفروشیم، یعنی روی هر لیتر ۲۱هزار تومان یارانه میدهیم. سپس انواع نقشهکشیها برای گران کردن بنزین و سایر حاملهای انرژی به نام عدالت و هدفمندسازی این یارانه آغاز میشود. در صورتی که منشاء این یارانه ادعایی، کاهش ارزش ریال است. اگر ارزش هر هزار تومان به همان یک دلار برگردد، دیگر این یارانه پنهان ادعایی معنی نخواهد داشت. بنابراین، دولت از یک طرف باعث و بانی کاهش ارزش پول مردم میشود و از طرف دیگر، منت پرداخت یارانه به مردم را بر سرشان میگذارد و برای هدفمندی این یارانه نقشه میکشد.
▪️امشب قیمت یک بسته شش عددی بطری آب نیملیتری را در والمارت چک کردم. ۱.۶۷ دلار بود. یعنی حدود ۳۸هزار تومان. با منطق بعض سیاسیون ما، شرکتهای آبمعدنی ایرانی که هر بطری آب نیملیتری را ۲۵۰۰ تومان میفروشند، در هر بسته ششتایی ۲۳ هزار تومان به مصرفکننده ایرانی یارانه میدهند! درباره سایر کالاها نیز همین معادله صادق است.
▫️قیمت حاملهای سوخت، یک قیمت کلیدی است و گران شدن آنها، گرانی همه کالاها در اقتصاد را در پی دارد. این مسئله بارها تجربه شده و برای ملت ما خاطره است!
▪️افزایش قیمت حاملهای انرژی، یعنی شروع دومینوی تورم، فشار به طبقات ضعیف و صاحبان درآمد ثابت و پولدارتر شدن دارندگان، سرمایهداران و ملاکان.
@syjebraily
🆔 @Qasdway
هدایت شده از شهید سید محمدباقر صدر
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫دنیا همچون آب دریاست
▪️امام صادق عليهالسلام فرمود: «دنيا همچون آب دريا است؛ هر كه از آب دريا بيشتر بنوشد بيشتر تشنه مىشود» . انسان هر چقدر از آب دريا بيشتر بنوشد بيشتر تشنه مىشود. اينطور نگو: «من همين يك مشت از مال دنيا را بگيرم بعد از دنيا رو مىگردانم، همين مرتبه از جاه و مقام دنيا را به دست بياورم بعد به سوى خدا مىروم».
▪️مسأله اينطور نيست؛ هر چقدر از مال دنيا، از جاه دنيا، از مقامات اين دنياى فانى، بيشتر پيدا كنى، تشنگى و حرصت به مقدار و مرتبه بعدى، بيشتر مىشود؛ [چراکه] «دنيا همچون آب دريا است»، «حب دنيا سرچشمه هر گناه است».
📚 کتاب بارقهها، صفحه ۴۴
🆔 @shahidsadr