eitaa logo
🚩مکتب حاج قاسم🚩
143 دنبال‌کننده
11.3هزار عکس
6.4هزار ویدیو
124 فایل
«اَلسَّلام عَلَي الاَعضاءِ المُقَطَّعاتِ» «مرز ما عشق است، هرکجا اوست آنجاخاک ماست... سامرا،غزّه،حلب،تهران چه فرقی می کند.»
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جشن عظیم فلسطینی ها در مسجدالاقصی به دلیل شنیدن خبر حمله موشکی و پهپادی ایران
واکنش رسانه‌های بین‌المللی به عملیات موشکی و پهپادی سپاه پاسداران در پاسخ به ترور مستشاران ایرانی در سوریه 🔹واشنگتن‌پست: ایران برای حمله تلافی‌جویانه پهپادها را به سمت اسرائیل پرتاب کرد. 🔹ان‌بی‌سی: ده‌ها پهپاد تهاجمی ایران به سمت اسرائیل شلیک شد. 🔹اسکای نیوز: ایران عملیات «وعده صادق» را علیه اسرائیل آغاز کرد. 🔹آکسیوس: ایران حمله موشکی و پهپادی بی‌سابقه‌ای به اسرائیل انجام داد 🔹ای‌بی‌سی نیوز: ایران اولین حمله نظامی مستقیم خود را علیه اسرائیل انجام داد. 🔹فایننشیال تایمز: ایران حملات موشکی و پهپادهای مسلح را به اسرائیل انجام داد. 🔹وال‌استریت‌ژورنال: ایران با پهپاد و موشک به اسرائیل حمله کرد.
♦️چرا هدف قرار دادن پایگاه هوایی نواتیم در صحرای نقب مهم است؟ 🔹علاوه بر نقش این پایگاه در عملیات تروریستی اسراییل علیه کنسولگری ایران، باید بدانیم که این پایگاه در واقع مهم‌ترین پایگاه هوایی اسراییل نیز به شمار می‌رود که: - اسکادران ۱۰۳ سوپر هرکولس‌های ترابری_پشتیبانی - اسکادران عملیاتی ۱۱۶ و ۱۴۰ جنگنده‌های اف۳۵ - اسکادران آموزشی ۱۱۷(تربیت خلبانان اف۳۵) - اسکادران ۱۲۲ جاسوسی اطلاعاتی اسراییل - آشیانه هواپیمای ویژه ریاست‌جمهوری رژیم صهیونسیتی - مقر عده زیادی از عناصر ارشد جاسوسی اسراییل نیز در آن واقع شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✌️جشن عراقی‌ها درمقابل سفارت ایران در بغداد درپی حملات ایران به اهداف صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین.
⭕️نامه نمایندگی ایران به شورای امنیت: 🔸این حمله در اجرای حق ذاتی جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از خود که ذیل ماده 51 منشور سازمان ملل متحد به صراحت آمده، و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی این رژیم در 1 آوریل 2024، که در تناقض کامل با ماده 2 بند 4 منشور بود، اتخاذ شده است بسم الله الرحمن الرحیم 🔹متعاقب حملات مسلحانه رژیم اسرائیل به اماکن دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق، پایتخت جمهوری عربی سوریه، که منجر به شهادت هفت تن از مستشاران ارشد نظامی ایران شد، به اطلاع می‌رساند جمهوری اسلامی ایران در ساعات پایانی روز 13 آوریل 2024، مبادرت به انجام سلسله حملات نظامی به اهداف نظامی رژیم اسرائیل نموده است. 🔹این اقدام در اجرای حق ذاتی جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از خود که ذیل ماده 51 منشور سازمان ملل متحد به صراحت آمده، و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی این رژیم در 1 آوریل 2024، که در تناقض کامل با ماده 2 بند 4 منشور بود، اتخاذ شده است. متأسفانه، شورای امنیت سازمان ملل متحد در انجام وظایف خود در حفظ صلح و امنیت بین‌المللی کوتاهی نموده و به رژیم اسرائیل اجازه داده تا خطوط قرمز و اصول اساسی حقوق بین‌الملل را زیر پا بگذارد. چنین تخلفاتی موجب تشدید تنش‌ها در منطقه شده و صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را به خطر انداخته است. 🔹جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یکی از اعضای مسئول سازمان ملل متحد، به اهداف و اصول مندرج ذیل منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل متعهد بوده، و موضع ثابت خود مبنی بر اینکه به دنبال تشدید تنش یا درگیری در منطقه نیست را تاکید می‌نماید. 🔹جمهوری اسلامی ایران ضمن هشدار نسبت به هرگونه تحریک نظامی بیشتر توسط رژیم اسرائیل، بر تعهد تزلزل‌ناپذیر خود برای دفاع و پاسخ شدید و مطابق قوانین بین‌الملل در برابر هرگونه تهدید یا تجاوز علیه مردم، امنیت ملی، منافع ملی، حاکمیت و تمامیت ارضی خود تاکید می‌کند. 🔹جمهوری اسلامی ایران در صورت لزوم در استفاده از حق ذاتی خود در دفاع مشروع تردید نخواهد کرد. اگر رژیم اسرائیل مجدداً دست به هرگونه اقدام نظامی بزند، پاسخ ایران مطمئناً قوی‌تر و قاطع‌تر خواهد بود. 🔹موجب امتنان خواهد بود چنانچه مکاتبه حاضر ثبت و به‌عنوان سند شورای امنیت توزیع گردد. 🔹احترامات فائقه را تجدید می‌نماید.
؛ ؛ زیر پر و بالم آسمان گُم شده است دریا شده‌ام، وقت تلاطُم شده است ای کودک مظلوم ! امشب لبخند بزن! وقت تبسُم شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الله اکبر صحنه رو ببینید از اصفهان شلیک موشک از فراز مزار شهید زاهدی به سرزمین‌های اشغالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا