✍️از نمایندگی محنرم ولی فقیه در استان کرمان که حقیر را دعوت به اقامه منبر عزای حسینی در ۵ شب اول محرم الحرام در مسجد امام نمودند صمیمانه سپاسگزارم. خداوند سایه این امام توانا و دانا را در دیار کریمان مستدام بدارد.
✍️۱۲ مرداد روز تنفیذ روسای جمهور ایران انقلابی توسط ولی فقیه را گرامی میداریم و جالب توجه که گرایشهای گوناگونی در میان این برگزیدگان مردم وجود داشته است و البته سرنوشتهای تلخ و شیرینی متوجه آنان شد که بعضا میتوانست بهتر باشد اگر شکر گزار بودند و قلیل من عبادی الشکور
هدایت شده از مدرسه فقهی مدیریت اسلامی
تفسیر 43.MP3
8.6M
✍️تفسیر ترتیبی مدیریتی قرآن - 89 نساء - مدیریت نفاق سازمانی - اشد مجازات
نامه ابن سعد وزیاد.MP3
4.88M
✍️نامه ابن سعد به ابن زیاد در باره امام حسین ع -منزل قاسمی زاده -شهداد
مصادره مال التجاره توسط پیامبر و امام حسین.MP3
17.5M
✍️مصادره اموال کفار به نفع اسلام توسط پیامبر ص و امام حسین ع - آیه 7 سوره انفال - تکیه خضریها روز ششم محرم
✍️صدر فریب بن سلمان را خورده است. از او توقع نداشتم. باید آبروی شهید صدر را حفظ کند.
✍لجاجت نشان خامی است و این چیزی است که سفر نانسی پلوسی به تایوان از ابرقدرت سابق به نمایش گذاشت.
✍️#نجوای_جمعه
سلام فرمانده
از خدا درخواست میکنم بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستد و مرا از منتظران و پیروان و یاوران تو در برابر دشمنانت و از شهیدان پیش رویت، در شمار شیفتگانت قرار دهد، ای سرور من، ای صاحب زمان، درودهای خدا بر تو و بر خاندانت، امروز روز جمعه و روز توست، روزی که ظهورت و گشایش کار اهل ایمان به دستت در آن روز و کشتن کافران به سلاحت امید میرود و من ای آقای من در این روز میهمان و پناهنده به توأم و تو ای مولای من بزرگواری از فرزندان بزرگواران و از سوی خدا به پذیرایی و پناهدهی مأموری، پس مرا پذیرا باش و پناه ده، درودهای خدا بر تو و خاندان پاکیزهات.به حق علی اصغر که امروز روز بین المللي اوست زودتر ظهور کن.
https://eitaa.com/qavami/24973
✍رباب بِنت إمرؤالقَیس بن عدی، همسر امام حسین(ع) و مادر سکینه و علی اصغر (عبد الله رضیع) است. او را زنی عالم و اهل فصاحت و بلاغت معرفی کردهاند. رباب در واقعه کربلا حضور داشت و همراه اسیران به شام رفت. وفات وی را نیز پس از واقعه عاشورا در سال ۶۲ هجری قمری و از شدت غصه و اندوه ذکر کردهاند.