🔰 حرف روز
💢 پیامها و ملاحظات لغو یک بازی
لغو بازی الاتحاد عربستان و سپاهان ایران به دلیل ترک ورزشگاه از سوی تیم عربستان کافی بود تا موج گستردهای از اخبار و تحلیلها حول و حوش این رخداد ایجاد شود. در این میان، آنچه از اهمیت بالایی برخوردار است، حفظ همبستگی اجتماعی و صیانت از منافع ملی کشور در برابر برخی پروژههایی است که منشأ سیاسی و عملیات روانی دارد. از این منظر در نظر گرفتن چند نکته درخور اعتناست:
1️⃣ واقعیت این است که با وجود برخی شعارها و ادعاها، ورزش خواسته یا ناخواسته با مسائل سیاسی پیوند خورده است. در این زمینه آثار جنگ روسیه و اوکراین را به راحتی میتوان در مسابقات جهانی ورزشی مشاهده کرد. حال در شرایطی که برخی میکوشند ناکامیهای سیاسی خود را در عرصه ورزش جبران کنند، باید مقهور این طراحیها نشد و در دام دوقطبیسازیهای اجتماعی مخاطرهآمیز نیفتاد. وحدت ملی در اینجا اولویت دارد.
2️⃣ برخی میپرسند مگر ایران و عربستان در اسفند ۱۴۰۱ به توافق دست نیافتتد؛ پس چرا از نو روابط بین آنها با بهانههای سیاسی در یک میدان ورزشی دچار تنش شد؟ در پاسخ باید گفت، اتفاق رخ داده در اصفهان، به معنای این نیست که مسیر از سرگیری ارتباطات بین این دو کشور دچار توقف یا برگشت به عقب خواهد شد. این گونه رخدادها و نظیر آن در سایر عرصهها اولین و آخرین اتفاق نخواهد بود. طی سالهای گذشته انبوهی از مسائل و چالشهای حل ناشده بین عربستان و ایران پدید آمده و کماکان پابرجاست.
3️⃣ توافق اعلام شده بین پادشاهی عربستان و جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته، توافقی برای از سرگیری روابط بود و نه توافق و تفاهم بر سر موضوعات و مسائل اختلافی؛ بنابراین باید در نظر داشته باشیم که همچنان بین ایران و عربستان درباره برخی از موضوعات مهم سیاسی منطقه اختلاف نظر و رأی وجود دارد؛ به گونهای که هنوز مذاکره یا توافق بر سر آنها نیز آغاز نشده یا آنکه مذاکرات ایجاد شده به نتیجه نرسیده است.
4️⃣ هر چند دولتهای عربستان و ایران در حال اجرای طراحی فرآیند برقراری مجدد روابط سیاسی هستند و هنوز برای ارزیابی این روابط نسبت به منافع ملی زمان بیشتری نیاز هست، اما تا همینجا این رویداد بر روابط دوجانبه و سایر پروژههای منطقهای و دنیای اسلام آثار مثبتی ایجاد کرده است. جمهوری اسلامی ایران لازم است با در نظر گرفتن منافع ملی و مصالح اسلامی تنظیم روابط با کشورهای همسایه و مسلمان را با لحاظ سه شاخصه «حکمت»، «عزت» و «مصلحت» پیش ببرد.
✍️ #عزیز_غضنفری
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
🔰 گزارش روز
💠 دولت سیزدهم و اصلاح سفره مردم
یکی از مهمترین انتظارات جامعه از دولت سیزدهم در مقطع شروع به کار و حتی قبل از تحویل گرفتن دولت، مسئله اصلاح معیشت و سفره مردم بوده است. پایین آمدن سهم تولید در کشور در کنار تورم بسیار بالا در سالهای پایانی دولت قبل، کشور را به سمت نوعی رکود تورمی سوق داده بود که بیشترین فشار را بر روی معیشت اقشار ضعیف وارد میکرد؛ لذا اصلاح وضعیت معیشت مردم باید در اولویت اقدامات دولت قرار گیرد. اقدامات دولت در این موضوع در دو دسته قابل مشاهده هستند:
1️⃣ اقدامات عمیق و پایدار و در عین حال زمانبر: این اقدامات شامل اصلاحات زیرساختی با هدف اصلاح معیشت مردم است. برای نمونه، زمانی که درآمد دولت بدون خلق نقدینگی از طریق افزایش ترانزیت، اصلاح نظام مالیاتی، بالارفتن میزان فروش نفت و... افزایش پیدا کند، دولت میتواند بدون تحمیل تورم به جامعه، تغییراتی ایجاد کند؛ از جمله تأمین اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح رتبهبندی معلمان، ترمیم حقوق کارکنان دولت، پرداخت بخش قابل توجهی از معوقات کارکنان و بازنشستگان، اصلاح فرآیند دریافت مجوز برای آحاد جامعه در مرحله شروع کسب و کار از طریق درگاه یکپارچه مجوزها، کاهش سهم مالیات تولید از ۲۵ درصد به ۱۸ درصد، کنترل رشد نقدینگی کشور، مدیریت بازار ارز و... که اگرچه در ظاهر ارتباطی با معیشت مردم ندارد؛ ولی بی تردید آثار آنها بر معیشت مردم عمیق و پایدارتر است. البته باید پذیرفت که این اقدامات زمانبر است.
2️⃣ اقدامات مستقیم و کوتاهمدت: در حمایتهای مستقیم و فوری اولویت با اقشاری است که آسیبپذیری بالاتری داشتهاند. با این اولویتبندی شاهد اقدام جهادی دولت در مدیریت بیماری کرونا، ترمیم حقوق ۵۷ درصدی کارگران در سال گذشته و ۲۷ درصدی در سال جاری با همکاری بخش خصوصی، بیمه پایه رایگان بیش از ۵ میلیون نفر که فاقد بیمه بودند و تأمین هزینههای بیماران صعبالعلاج در طبقات آسیبپذیر، افزایش یارانه و کمکهای حمایتی از مستمریبگیران و دهکهای پایین جامعه، افزایش سهم یارانه طبقات پایین جامعه از ۴۰۰ هزار تومان به ۵۲۰ هزار تومان به شرط استفاده از کالابرگ الکترونیک و... هستیم؛ به گونهای که بررسیهای آماری نشان میدهد، قدرت خرید مردم در طبقات پایین جامعه افزایش یافته است، اگرچه در طبقات متوسط شاهد وضعیت متفاوتی هستیم.
در نهایت اینکه هرچه از عمر دولت سیزدهم میگذرد، شاهد افزایش آرامش و امید در جامعه و حل تدریجی مشکلات اقتصادی هستیم؛ اما رسانههای بیگانه با بزرگنمایی اقدامات انجام نشده و نادیدهانگاری تلاشهای موفق دولت سیزدهم به دنبال گسترش ناامیدی در جامعه هستند که چنین موضوعی ضرورت جهاد تبیین در حوزه اقدامات دولت را بیش از پیش نشان میدهد.
✍️ #علی_کارگر
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
🔰 بازی تمام است و ما شکست خوردیم!
🗯 وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا به تازگی با انتشار گزارش «راهبرد مقابله با سلاحهای کشتار جمعی»، به نظامی نبودن برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران اذعان کرد و نوشت: «ارزیابی میشود ایران در حال حاضر به دنبال سلاحهای هستهای نیست.» این گزارش منجر به عصبانیت محافل سیاسی و رسانهای صهیونیستی شده است تا جایی که «جاناتان توبین» سردبیر وبگاه سندیکای خبری یهود (JNS) مینویسد: «بازی تمام شده و تلاشهای ما برای مقابله با برنامه هستهای ایران شکست خورده است. آمریکا واقعیتی به نام ایران در آستانه سلاح هستهای را پذیرفته است و استراتژی مهار را برای جلوگیری از دستیابی تهران به بمب را در پیش گرفته است.» این کارشناس صهیونیست تأکید میکند: «مشکل این استراتژی اساساً شکستآمیز این است که حتی اگر ایران هرگز از تسلیحات هستهای خود استفاده نکند، این واقعیت که ظرفیت ساخت آن را در اختیار دارد، آنها را بسیار قدرتمندتر میکند.»
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
🔰 وقتی ضد انقلاب مهربانتر از مادر می شود
🟤 پس از شکست سخت ضد انقلاب و براندازان در احیای آشوبها در سالگرد بلوای پاییزی ۱۴۰۱، حالا رسانههای معاند در تلاش هستند به هر بهانهای شانس خود را برای ایجاد آشوبی تازه بیازمایند. آنها در جدیدترین تلاششان سعی کردند با روایتسازی از اتفاقی که برای یک دانشآموز دختر در مترو تهران رخ داده است، بهانهای برای بلوایی تازه جور کنند. ماجرا از این قرار بود که روز یکشنبه، ۹ مهرماه، ساعت ۷ صبح دانشآموز دختری به نام «آرمیتا گراوند» برای رفتن به مدرسه با دوستان خود در مترو قرار داشت. این دانشآموز در مسیر مدرسه و بر روی سکوی ایستگاه میدان شهدا، یکباره بیهوش شده و بلافاصله به بیمارستان منتقل میشود. اما از همین لحظه حاشیهسازیها شروع میشود و رسانههای ضد انقلاب تلاش میکنند این موضوع را به مسئله حجاب مرتبط کنند. این در حالی است که خانواده دختر جوان میگویند که تمام دوربینها را بررسی کرده و موضوع خاصی مشاهده نشده و سر دخترشان بعد از بیهوش شدن با سکوی مترو برخورد کرده است؛ اما رسانههای ضد انقلاب دایه مهربانتر از مادر شده و اصرار دارند که ماجرا چیز دیگری است.
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مرور لحظهبهلحظۀ آن چیزی که برای آرمیتا گراوند رخ داده
از لحظۀ ورود به مترو تا لحظۀ انتقال به اورژانس
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
📚مدرنیته و اسلام:
📝انسان تنها موجودی است که یک چنین خلقت عجیبی دارد، یک چنین سرشت مرکبی دارد. به موجب همین سرشت مرکب است که گاهی پیش میرود، گاهی عقب. به عبارت دیگر انسان زمان خود را میسازد، گاهی زمان خود را خوب میکند و گاهی بد، برخلاف حیوان که ساخته شده زمان و محکوم زمان است. انسان تا حدودی خالق زمان خویش است و حیوان صددرصد مخلوق زمان خویش است.
از همین جا ما به این مطلب میرسیم که تغییراتی که در زندگی بشر پیدا میشود دو نوع است:
👈 یک نوع تغییرات صحیح و یک نوع تغییرات ناصحیح، اعتلایی و غیر اعتلایی.
پس یک مطلب دیگر را از اینجا نتیجه میگیریم و آن این است که اگر از ما بپرسند👇
👈آیا با تغییراتی که در زمان پیدا میشود باید هماهنگی کرد یا باید مخالفت کرد، باید اینجور جواب بدهیم که با تغییرات زمان نه باید دربست هماهنگی کرد و نه دربست و صددرصد مخالفت کرد، چون زمان را انسان میسازد و انسان موجودی است که میتواند زمان را در جهت خوبی تغییر بدهد و میتواند زمان را در جهت بدی تغییر بدهد، پس با تغییراتی که در جهت خوبی است باید هماهنگی کرد و با تغییراتی که در جهت بدی است نه تنها نباید هماهنگی کرد بلکه باید مخالفت کرد.
استاد مطهری، اسلام و نیازهای زمان، ج 1، ص31.
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
📚کفر متحرک:
✅#کُفر_متحرک به اسلام می رسد ، ولی «اسلام راکد» پدر بزرگ کفر است . سلمان ها در حالی که کافر بودند ، #حرکتشان آن ها را به رسول منتهی کرد و زبیرها در حالی که با رسول بودند #رکودشان آن ها را به کفر پیوند زد . کُفری که با #حرکت_ما همراه باشد ، وحشتی ندارد . وحشت آن جایی است که با #رکودها پیوند خورده باشیم .
📚 حرکت - علی صفایی حائری - صفحه ۱۲.
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
پاسخ به 40 شبهه پیرامون انقلاب اسلامی.pdf
44.45M
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شهید حاج قاسم سلیمانی در مراسمی رو کرد به حضار و درخواست کرد همه دو دقیقه فقط سقف را نگاه کنند !!!
... سپس سردار حرفی زد که مجلس دگرگون شد !😭
ما مدیون... ؟؟ هستیم
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅رحمه للعالمین(۱)
🌿 مکتب شیفتگان خدمت
الأنبياء
وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِينَ
ﻭ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺟﺰ ﺭﺣﻤﺘﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺟﻬﺎﻧﻴﺎﻥ ﻧﻔﺮﺳﺘﺎﺩﻳﻢ .(١٠٧)
🌿 مکتب شیفتگان خدمت
🌸 وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِينَ.
🌼 ﻭ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺟﺰ ﺭﺣﻤﺘﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺟﻬﺎﻧﻴﺎﻥ ﻧﻔﺮﺳﺘﺎﺩﻳﻢ. (انبیاء ، ١٠٧)
در این مکتب، فرد با توجه به توانمندیها و استعداد های خدادادی ، موظف به پذیرش مسئولیت و کسب قدرت در جهت خدمت به خلق خدا و به سعادت رساندن بشریت است ، در اینجا فرد حق ندارد از زیر بار مسئولیت الهی خویش شانه خالی کند.
🕯 پیامبران ، ائمه اطهار و اولیای الهی ، علیهم السلام ، مصداق بارز صاحبان مسئولیت در این تفکر و مکتب هستند
🕯جهادگران این تفکر که عباد صالح پروردگار هستند، با توکل بر خداوند ، با راز و نیاز و دعا و تذلل به در گاه خداوند و با مراقبه و حساب کشی از خویشتن و با تهذیب نفس خود، روز به روز به اذن الله بر مراتب تقوای خود می افزایند و خود را در حصن حصین الهی قرار می دهند تا از دایره عبودیت و بندگی خداوند خارج نشده و آلوده به ظلم به بندگان خدا نگردند!
✍#رجبعلی_بازیاد
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
🌗عوامل ترغیب کنندگی هنجارشکنان🌗
کسی جرأت نداشت در دوران دفاع مقدس، علنا روسری خود را بردارد.
یا با لباسهای بدن نما و انواع آرایش در ملا عام حاضر شوند.
اصلا خود مردم با دیدن آنها تف می ریختند و توهین به شهداء تلقی می کردند، در واقع نوعی دهن کجی به نظام می دانستند.
با هوشیاری ملت خداجو هنجارشکن می شد، کلاغ سیاه و منفور...
اما بتدریج تعداد آنها زیاد شد و چند نفر هنجارشکن با هم وارد خیابانها، پارک ها و مجامع عمومی می شدند و اگر خانم محجبه ای امر به معروف می کرد در اقلیت بود و توهین با حرف های رکیک توسط دهان های کثیف قرار می گرفت، لذا ترجیح می داد که سکوت کند.
مامورین نظم جامعه نیز متاسفانه کوتاه آمدند و محیط جولان دادن برای کسانیکه اعتقادات مذهبی نداشتند یا ضعیف بودند فراهم شد.
حتی یادم است حدود بیست سال قبل نیروی انتظامی برای تشویق محجبه ها در خیابان خانمی را صدا می زد و بخاطر حفظ حجاب تشویق می کرد و هدیه می داد (مثلا چادر یا مقنعه و...).
خانمی از بستگانم که هدیه گرفته بود برای من و جمعی از افراد خانواده تعریف کرد و خیلی خوشحال بود.
در واقع با کم کاری به آنها جرأت دادند، جرأت برای آنها با بی مبادلاتی و غمض عین (چشم پوشی) کردن مسئولین و آحاد جامعه فراهم شد.
در مواجهه با هنجارشکنان باید جهت گیری ها عوض شود.
در سال های قبل نیز مانند امروز، در جامعه ما برخی افراد اهل هنجارشکنی بودند، از نظر اعتقادی پایبند به حجاب نبودند، اما جرأت نداشتند که در سطح جامعه کشف حجاب کنند، بی بند و باری خود را با افتخار علنی کنند، جلوی پلیس مملکت رژه بروند و پلیس فقط تماشاگر باشد.
این برخی از خواص و مسئولین ما بودند و هستند، که با ضعف اعتماد بنفس، اهمال کاری در برابر اجرای احکام شرعی در جامعه، ترس از جنجال و داد و فریاد بی بند و بارها و...به آن هنجارشکنان و بی بند و بارها جرأت دادند و می دهند که در خیابان و اماکن عمومی جمهوری اسلامی اینگونه ظاهر شوند و جامعه را به فساد و ناامنی اخلاقی بکشانند.
این جهت گیری، انحراف در مسیر انقلاب است، که متاسفانه برخی از مسئولین، مرتکب آن شده اند و هر چه زودتر باید به جهت گیری صحیح انقلاب برگردیم.
نمی شود که جامعه غربی بسمت حجاب و ارزش های دینی گرایش یابند و موجب وحشت سیاستمداران جامعه غربی شوند، آنوقت در جامعه اسلامی عکس عمل شود.
در غرب مسلمانان دنبال ایجاد مساجدند، ولی در ایران عده ای سعی دارند مسجدی ها را امل خطاب کنند. دانشجویان حتی مذهبی ما، مقنعه ها را عقب بزنند و نشان دادن موهای جلوی سر عادی جلوه داده شود... »۱۴۰۲/۷/۱۳
باز نشر قزوین سلام
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄