سلام علیکم خدا قوت.
ضمن عرض شادباش به مناسبت موشک باران دیشب
و یادی از شهدای عزیز این هفته،
برای آشنایی با جدیدترین نوع جنگ ها که #جنگ_ترکیبی هست، یک کلاس نوجوانانه خودمانی داشته ام.
اگر کسی مایل است صدای جلسه را با #لهجه_شیرین_میبدی دریافت کند، برای ما یک
🚀بفرستد. بسم الله
هدایت شده از دانشنامه دفاعی
▪️باورم نمیشد تا خودم دیدم
تو هر سایتی میروم، وارد هر کانالی میشوم با هر ملیتی (به جز اوکراینی و اسرائیلی) حتی کانال طرفداران ترامپ، حتی گروه طرفداران دموکراتهای آمریکا و هر جایی که فکرش را بکنید و تو هر نظر سنجی که دیدم مردم دنیا از حمله ایران خوشحالند و طرف ایران هستند.
حتی کانال جئوپلوتیک لایو که معمولا طرفداران ترامپ و به قول خودشان میهن پرستان آمریکا هستند در یک نظر سنجی خیلی جالب مردم انتخاب کردند که بین ایران و اسرائیل طرفدار ایران هستند.
آزادگان و ملتهای دنیا با هر رنگ و نژاد و زبان (به جز اوکراینیها و خود صهیونیستها) از تنبیه اسرائیل خوشحال هستند و با ایران موافقند و حتی خیلیها خود را در این عملیات سهیم میدانند. الان چند ساعت است که دارم همه سایتها و پایگاههای سیاسی و خبری و تحلیلی در سراسر دنیا را بررسی میکنم و خوشحالم که اکثر مردم دنیا با ایران هستند و از اسرائیل متنفرند.
@armyir
ماه قصهها/ جهاد علمی میبد/امامی
سلام علیکم خدا قوت. ضمن عرض شادباش به مناسبت موشک باران دیشب و یادی از شهدای عزیز این هفته، برای آ
جالب این که در دنیا، موسس #جنگ_ترکیبی را ایران🇮🇷 و به تبعش، حزب الله لبنان می دانند.
🚀
هدایت شده از ماه قصهها/ جهاد علمی میبد/امامی
سلام علیکم خدا قوت.
ضمن عرض شادباش به مناسبت موشک باران دیشب
و یادی از شهدای عزیز این هفته،
برای آشنایی با جدیدترین نوع جنگ ها که #جنگ_ترکیبی هست، یک کلاس نوجوانانه خودمانی داشته ام.
اگر کسی مایل است صدای جلسه را با #لهجه_شیرین_میبدی دریافت کند، برای ما یک
🚀بفرستد. بسم الله
⁉️میدونید کدوم دسته از ایرانیا الان خیلی ترسیدن و از خطر جنگ، مُدام دارن صحبت میکنن؟
اونایی که تحت تاثیر رسانه های دشمن، بالاخص اینستاگرام هستن و فقط اخبار ما رو از زبان دشمن ما می شنون ؛ این بنده های خدا نمیدونن که قبل از هر جنگی، خودشون تو جنگ شناختی قربانی شدن و باختن؛ برای همه جنگ زده های دنیا دعا کنید برای جنگ زده های جنگ شناختی بیشتر دعا کنید.
#جنک_شناختی