🔶🔷💠🔶🔷💠🔶🔷💠
#آموزش #تجوید #قرآن
#سطح_یک
کلاس های رایگان تجوید قرآن کریم در سامانه آموزش مجازی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه علیها السلام
1️⃣رایگان
2️⃣با آزمون الکترونیکی
3️⃣به همراه اعطای گواهی الکترونیکی
4️⃣فیلمهای کوتاه و مرحله محور (ضبط شده استدیویی)
5️⃣آموزش ۲۴ ساعته
💠لینک ثبت نام: Qhkarimeh.ir
🌐لینک مستقیم:
https://qhkarimeh.ir/lms/group?id=p
🔶🔷🔶🔷🔷🔷🔶🔷
🏷لینک کانال:
https://eitaa.com/joinchat/1528692736Cf83f5abcfd
#اخبار_قرآنی
🔰آغاز ثبتنام فعالان قرآنی متقاضی عضویت در صندوق هنر
مدیرکل دفتر آموزش، برنامهریزی و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد:
🔹 بر اساس آییننامه تدوین شده جدید فعالان قرآنی در ۱۰ گروه میتوانند فرایند عضویت خود را انجام دهند.
🔹 بر این اساس طرح، تمامی فعالان قرآن و عترت عضو صندوق باید از یکشنبه اول اسفندماه با مراجعه به سامانه حمد اقدام به ثبت نام مجدد بر اساس شرایط و ضوابط مندرج در «آییننامه عضویت فعالان قرآن و عترت در صندوق اعتباری هنر» کنند.
لینک خبر
https://iqna.ir/fa/news/4036738
─┅•═༅𖣔✾🌼✾𖣔༅═•┅─
@Qhkarimeh
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اخبار_مرکز
🔰 برگزاری جشن میلاد امیرالمؤمنین علیهالسلام به صورت مجازی برای نونهالان مرکز
در آستانه میلاد امام علی علیهالسلام جشنی به صورت مجازی برای فراگیران نونهال کلاس درست خوانی و زیباخوانی به همت استاد برگزار شد.
در این جشن که از طریق برنامه قرار برگزار گردید، قرائت قرآن، مولودی خوانی و حدیث خوانی توسط نونهالان عزیز انجام شد.
برگزاری مسابقه، پخش کلیپ احادیث و فرمایشات امام علی علیه السلام، کلیپ آشنایی با ماه رجب و مناسبتهای آن، و اهدای جوایز به نامهای علی از دیگر برنامههای این جشن بود.
─┅•═༅𖣔✾🌼✾𖣔༅═•┅─
@Qhkarimeh
#اخبار_مرکز
جشن پایان حفظ حکمتهای #نهج_البلاغه
💠🔸شرکت کنندگان در کلاسهای حفظ نهج البلاغه،عموما حافظ کل قرآن هستند.
البته حافظانی که فقط ۵جزء از قرآن کریم را حفظ باشند نیز می توانند در کلاس حفظ نهج البلاغه ثبت نام نمایند.
─┅•═༅𖣔✾🌼✾𖣔༅═•┅─
@Qhkarimeh
کتاب حفظ آسان.pdf
693.4K
#پیشنهاد_دانلود
#معرفی_کتاب
📚 حفظ آسان
✍ استاد #علی_قاسمی
اطلاعات زیادی در مورد #حفظ قرآن در این کتاب کوچک و کم حجم به مشتاقان #حفظ قرآن ارائه می شود.
─┅•═༅𖣔✾🌼✾𖣔༅═•┅─
@Qhkarimeh
#دعوتنامه
#برادران
سوگواره شعر حضرت موسی بن جعفر (ع)
با حضور هیئت قاسمیون،دانش آموختگان برادر مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت علیها السلام
─┅•═༅𖣔✾⚫️✾𖣔༅═•┅─
@Qhkarimeh
#دعوتنامه
#روضه
خواهران گرامی
دعوتید به مراسم سوگواری آل الله
به مناسبت شهادت باب الحوائج، موسی بن جعفر (ع)
─┅•═༅𖣔✾⚫️✾𖣔༅═•┅─
@Qhkarimeh
شطیطه نیشابوری کیست؟
در زمان امامت حضرت امام موسی کاظم (ع)، شیعیان شهر «نیشابور» جمع شده و شخصی به نام محمد علی نیشابوری ملقب به«ابوجعفر خراسانی» را انتخاب کردند تا به مدینه النبی (ص) برود و حقوق شرعی و هدایای شیعیان آن سامان را خدمت حضرت امام موسی کاظم (ع) تقدیم کند .
آنها ۳٠ هزار دینار، ۵٠ هزار درهم، مقداری جامه و پارچه را به همراه دفتری مُهر و موم شده که در آن هفتاد ورق که در هر یک صورت مسئله ای شرعی نوشته شده بود، به او سپردند و به وی گفتند: هرگاه خدمت حضرت امام موسی کاظم (ع) رسیدی، سؤالات و دفتر را به آن حضرت تسلیم نما و فردا صبح، آنها را بازپس گیر.
اگر دیدی که مُهر و موم دفتر شکسته نشده، خودت مُهر آنها را بشکن و ببین که آیا حضرت امام موسی کاظم (ع)، بدون شکستن مُهر و موم، پاسخ سؤالات را داده است یا خیر؟
اگر پاسخ آنها را بدون شکستِ مُهر و موم دفتر داده و نوشته است، بدان که او همان امام برحق شیعیان است و ایشان شایستۀ اَخذ اموال (وجوه شرعی) می باشند وگرنه اموال را به ما برگردان .
[در زمان حضرت امام موسی کاظم (ع)، افرادی نیز به دروغ، ادعای امامت می کردند و در بین شیعیان ایجاد شکّ و شبهه نموده بودند .]
در هنگام حرکت «ابوجعفر خراسانی»،نماینده مردم نیشابور، بانوی بزرگواری به نام «شطیطه» که از پارسایان و زاهدان عصرِ خود بود، به نزد ایشان آمده، مبلغ یک درهم به همراه یک کلاف نخ به او داد و گفت : «ای ابا جعفر! در حالِ من، از حقّ امام (ع)، این مقدار تعلّق گرفته، این را خدمت حضرت امام (ع) برسان .»
«محمّد بن علی نیشابوری» به او گفت : من خجالت می کشم که این وَجه ناقابل را خدمت امام (ع) دهم .
بانو شطیطه گفت : خداوند از حقّ خجالت نمی کشد [منظور اینکه حقوق امام را، اگر چه اندک، باید پرداخت .] آنچه بر ذَمّه من است، همین است. می خواهم در حالی خدا را ملاقات کنم که چیزی از حقِّ امام (ع)، در گردن من نباشد.
«ابو جعفر خراسانی»، وجه اندک «بانو شطیطه» را گرفت و به «مدینه النبی (ص)» رفت . در آنجا، پس از امتحانِ «عبدالله اَفطح» (پسر امام جعفر صادق (ع) و مدّعی دروغین امامت پس از ایشان]، دانست که او شایستگی مقام امامت را ندارد، لذا نومیدانه از خانۀ او بیرون آمد . در این هنگام، کودکی او را به خانه حضرت امام موسی کاظم (ع) هدایت کرد، تا چشم حضرت بر او افتاد، فرمود : ای ابا جعفر! چرا نا امید هستی ... به من روی کن که حجّت حق و ولّیِ خدا هستم . من سؤالات شما را دیروز جواب دادم، آنها را نزد من بیاور... همچنین درهمِ شطیطه را که وزنش یک درهم و دو دانق می باشد، بیاور !
«ابا جعفر خراسانی» می گوید : از سخنان و نشانه هایِ درستِ امام (ع) حیران شدم و فرمانِ ایشان را انجام دادم . حضرت امام موسی کاظم (ع)، یک درهم و کلاف بانو شطیطه را برگرفت و مابقی اموال را برگرداند و روی به من کرده، فرمود : «انّ الله لایستحی من الحق»، ای ابا جعفر ! سلام مرا به شطیطه برسان و این کیسۀ پول را که چهل درهم در آن است، و همچنین این قطعۀ پارچه را که قطعه ای از کفن من است، به او بده و بگو : «آن را کفن خود قرار دهد که پنبۀ این پارچه از مزرعۀ خودِ ماست و خواهرم آن را رشته است ».
ضمناً به شطیطه بگو : از هنگام وصول پول و پارچۀ کفن، ۱۹ روز بیشتر زنده نیستی، ۱۶ درهم از ۴٠ درهم اهدایی را برای خود خرج کن و ۲۴ درهم آن را جهت صدقه و تجهیز و تکفین خود نگه دار و به او بگو من بر جنازۀ او نماز خواهم گذارد .
سپس حضرت امام موسی کاظم (ع) فرمود : این اموال را به صاحبانشان برگردان و مُهر سؤالات را بگشای و ببین آیا جواب سؤالات را پیش از دیدن آنها، داده ایم یا خیر ؟!
«ابو جعفر خراسانی» می گوید : به مُهرها نگاه کردم، آنها را دست نخورده، دیدم و بعد از شکستِ مُهر و موم، دیدم پاسخ سئوالات داده شده است .
هنگامی که «ابوجعفر خراسانی» به نیشابور برگشت، با تعجب متوجه شد، کسانی که حضرت امام موسی کاظم (ع)، اموالشان را نپذیرفته به مذهب «فَطحیّه» وارد شده اند (یا به فتنۀ فَطحیّه درافتاده اند)، اما بانو شطیطه، همچنان بر مذهب حقّ خود باقی مانده است . سلام حضرت امام موسی کاظم (ع) را به ایشان رسانید و کیسۀ محتوی ۴٠ درهم و پارچۀ کفن را به وی تقدیم کرد و همان طور که حضرت امام موسی کاظم (ع) فرموده بودند، پس از ۱۹ روز، از دنیا رفت.
─┅•═༅𖣔✾⚫️✾𖣔༅═•┅─
@Qhkarimeh
#اطلاعیه
#واحد_برادران
📌آغاز ثبت نام مرتلین نوجوان جهت آیین بزرگ ترتیل خوانی در ماه مبارک رمضان۱۴٠۱
📄شرائط ثبتنام:
1️⃣ 🔻حداقل سن 👈 ۱۰ سال
🔺حداکثر سن 👈۱۸ سال
2⃣ تسلط کامل بر مهارت ترتیل و تجوید
3️⃣ تعهد بر حضور منظم در دوره آموزشی
4⃣ قبولی در آزمون مجازی ( با ارسال فایل صوتی) و مصاحبه حضوری
📌 نحوه ثبت نام:
1️⃣ ارسال فایل صوتی با مشخصات زیر 👇
🔸 تلاوت ترتیل کامل سوره مبارکه تحریم و ارسال آن به نشانی پیام رسان ایتا
🌐https://eitaa.com/TARTIL1401
2⃣ بیان مشخصات کامل طبق فرم زیر در ابتدای فایل صوتی خود:
۱- نام و نام خانوادگی
۲- نام پدر
۳- تاریخ دقیق تولد
۴- شماره تلفن همراه خود و پدر
۵- شهر و استان محل سکونت
‼️لازم به ذکر است مهلت ارسال فایل صوتی حداکثر تا تاریخ ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۰ میباشد و تمدید نخواهد شد.
☎️شماره تماس پشتیبانی👇
(ساعت ۱۶ تا ۲۰)
۰۲۵- ۳۷۱۷۵۵۲۷
─┅•═༅𖣔✾🌼✾𖣔༅═•┅─
@Qhkarimeh
#حضرت_ابوطالب
#زیارتنامه
▪️رحلت جناب ابوطالب علیه السلام را به محضر فرزندش ،امیرالمؤمنین علیه افضل صلوات المصلین تسلیت عرض می نماییم.
علامه امینی می نویسد که از امیر مؤمنان علیه السلام پرسیدند: «آخرین وصی پیش از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله چه کسی بود؟» فرمود: «پدرم.»
اصبغ بن نباته گوید که از امیرمؤمنان علیه السلام شنیدم: «پدرم (ابو طالب) و نیاکانم: عبد المطلب، هاشم و عبد مناف، هرگز بت نپرستیدند.» گفته شد: «پس چه چیزی را می پرستیدند؟» فرمود: «کَانُوا یُصَلُّونَ اِلَی الْبَیْتِ، عَلَی دِینِ اِبْرَاهِیمَ علیه السلام ، مُتَمَسِّکِینَ بِهِ؛ به سوی کعبه نماز می خواندند، بر دین حضرت ابراهیم علیه السلام و متمسّک به آن بودند.»
از امام کاظم علیه السلام پرسیدند: «آیا حضرت ابو طالب بر رسول اکرم صلی الله علیه و آله نیز حجّت بود؟» فرمود: «لاَ، وَلَکِنَّهُ کَانَ مُسْتَوْدَعا لِلْوَصَایَا، فَدَفَعَهَا اِلَیْهِ؛ نه، بلکه امانتدارِ وصایا بود، پس آنها را به آن حضرت تسلیم کرد.»
علامه مجلسی در شرح این حدیث شریف می فرماید: «منظور از «وصایا» کتابهای پیامبران، عصای حضرت موسی علیه السلام ، انگشتریِ حضرت سلیمان علیه السلام و امثال آنهاست.»
─┅•═༅𖣔✾⚫️✾𖣔༅═•┅─
@Qhkarimeh