eitaa logo
آزادی قدس Freedom of qods
11.5هزار دنبال‌کننده
17.9هزار عکس
9.9هزار ویدیو
377 فایل
💠لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُود: همانا دشمن‌ترین مردم نسبت به مومنان یهود است. 🔷️اینجا در مورد رژیم صهیونیستی بیشتر خواهید دانست. 🔶ارتباط با ادمین🔶 @ashena11
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشته های اسراییلی ویدئویی از انبوه جنازه‎های صهیونیست های به هلاکت رسیده در جریان عملیات امروز نیروهای مقاومت شبکه 13 اسرائیل تعداد کشته شدگان صهیونیست را بالغ بر ۳۴۰ نفر اعلام کرده است.
برای برادران در جبهه‌های جنگ سوره فتح بخوانید، از همان جایی که هستید بجنگید، دعا بزرگترین کمک در حال حاضر است..
نکات قابل تامل سردبیر ینی‌شفق و از نزدیک‌ترین چهره‌های رسانه‌ای نزدیک به اردوغان: ‏«ما با وضعیتی بسیار فراتر از "11 سپتامبر اسرائیل" و یک طوفان منطقه‌ای مواجه هستیم.» ‏۱-فلسطین برای اولین بار در تاریخ خود از دفاع به حمله رفت. ‏۲-در اسراییل هم زمان ۵۰ هدف مورد حمله قرار گرفت. این یک حمله بسیار خوب برنامه ریزی شده بود. ما پیش از این هرگز چنین چیزی ندیده بودیم. ‏۳- دستکم ۱۰۰ سرباز اسرائیلی کشته شدند. تعداد زیادی مجروح هستند. پایگاه‌های نظامی تسخیر و تانک‌ها به غنیمت گرفته شد. در حال حاضر در ۲۵ منطقه درگیری در جریان است. ‏۴- منطقه‌ای تقریباً به وسعت غزه وارد حوزه نفوذ رزمندگان فلسطین شده است. ‏۵- بر خلاف تردیدهای قبلی، کشورهای منطقه بدون تردید از فلسطین حمایت کردند. واکنش‌های عربستان و امارات قابل توجه است. ‏۶- اسرائیل در حال حاضر توسط دشمنان قدرتمندی محاصره شده و پس از امروز هرگز به وضعیت ممتاز سابق بازنخواهد گشت. ‏۷- درهای زیر سوال بردن قدرت و موجودیت منطقه‌ای اسرائیل باز شده است. ‏۸- اسرائیل آنچنان در بهت و شوک فرو رفته است که زندگی و روند عادی آن مختل شده است. جبران خسارات به این راحتی امکان پذیر نخواهد بود. ‏۹- اگر حزب الله وارد جنگ شود و جبهه جنوب لبنان و جولان باز شود، اوضاع کاملا تبدیل به یک جنگ منطقه‌ای خواهد شد. ‏۱۰- اسرائیل برای اولین بار است که پس از سال 1973 اعلان وضعیت جنگی می‌کند. این به تنهایی جنگ را تبدیل به یک جنگ منطقه‌ای می‌کند. ‏۱۱- غزه، کرانه باختری، لبنان و سوریه اکنون یک منطقه جنگی واحد هستند. ‏۱۲- از مرزهای جنوبی ترکیه تا مدیترانه، اسرائیل و مرز مصر همه جا جبهه است. اکنون از حلب تا مرز مصر جنگ است. ‏۱۳- یک رقابت قدرت باورنکردنی بین ترکیه، ایران، روسیه، آمریکا و اروپا آغاز خواهد شد. همه محاسبات خود را بازتعریف می‌کنند. ‏۱۴- ترکیه باید با دقت فوق العاده وارد عمل شود و برنامه های امنیتی منطقه‌ای سریع انجام دهد. ‏۱۵- امروز فقط اسرائیل از این حمله رزمندگان فلسطینی ضربه نخورد. بلکه تمام چیزهایی که آمریکا و کشورهای اروپایی از آن حمایت می‌کردند زیر ضرب رفت. ‏۱۶- ما با وضعیتی بسیار فراتر از "11 سپتامبر اسرائیل" و یک طوفان منطقه‌ای مواجه هستیم.
33.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار درستیه اسرائیلی ها رو میکشن؟؟