eitaa logo
آزادی قدس Freedom of qods
11.5هزار دنبال‌کننده
17.9هزار عکس
9.9هزار ویدیو
377 فایل
💠لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُود: همانا دشمن‌ترین مردم نسبت به مومنان یهود است. 🔷️اینجا در مورد رژیم صهیونیستی بیشتر خواهید دانست. 🔶ارتباط با ادمین🔶 @ashena11
مشاهده در ایتا
دانلود
پس از تصمیم لیکود مبنی بر رای مخالف به دو نامزد و به تعویق انداختن انتخابات کمیته انتخاب قضات به مدت یک ماه: دلار در برابر شکل یک و نیم درصد رشد کرد و بورس تل آویو نزول کرد.
🔷ائتلاف در پیامی به دو حزب اپوزیسیون شرکت کننده در مذاکرات کاخ رئیس جمهور: تصمیم امروز علیه شما نیست. این فقط یک رویداد درون ائتلافی است و تصمیمی علیه اپوزیسیون نیست. علاقمند به ادامه مذاکرات در کاخ رئیس جمهور هستیم.
عضو کنست : نتانیاهو و لوین می خواهند رای گیری را به تعویق بیندازند. به من گفتند ما قانون گذاری می کنیم و ترکیب کمیته انتصاب قضات را تغییر می دهیم تا بقا داشته باشد.
♨️همانطور که مرحوم گفت، دریا همان دریا است، عرب همان عرب است و نتانیاهو هم همان نتانیاهو است. رای به کمیته انتخاب قضات نیز به مسخره بازی دیگری تبدیل می شود، سیاسی کاری کثیف دیگری از خانه خلاق نتانیاهو. زمان آن فرا رسیده است که لاپید و گانتز هوشیار شوند و فوراً پایان هرگونه همکاری با نخست وزیر و گماردگانش و همچنین پایان مذاکرات در کاخ رئیس جمهور را اعلام کنند...
صفحه اول روزنامه معاریو زمان تصمیم گیری بحران سیاسی پیرامون اصلاحات قانونی امروز به اوج نمایش خواهد رسید. هنگامی که اعضای ائتلاف تصمیم می گیرند که چه تعداد نامزد آنها را در کمیته انتخاب قضات در اپوزیسیون نمایندگی کنند، آنها به صراحت می گویند: اگر نماینده ای از طرف ما در کمیته نباشد ، از طرف دیگر گفتگو را متوقف خواهیم کرد.
صفحه اول روزنامه هآرتص ترس در کنست از رای غیرمنتظره به نمایندگان کمیته انتخاب قضات این افتضاح است که نماینده مخالفان، کارین الدر، تلاش خواهد کرد تا سران ائتلاف را متقاعد کند که اجازه استیضاح را بدهند.
نتانیاهو، در پی گزارش‌هایی مبنی بر پیشرفت توافق هسته‌ای با ایران، هرگونه توافقی با ایران، اسرائیل را مقید نخواهد کرد رئیس‌جمهور برای نشستی در کاخ سفید دعوت شد.
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتانیاهو متهم می کند: گانتز و لاپید از همان لحظه اول می خواستند مذاکرات را متلاشی کنند.
لیبرمن: مانور کثیف نتانیاهو، مسخره است
شرکت رافائل اعلام کرد که در ۳ سال گذشته در حال توسعه یک سیستم دفاع هوایی جدید - برای رهگیری موشک های مافوق صوت پیشرفته، با سرعت بالا و قابلیت های کروز و مانور بوده است. این سیستم به وزارت جنگ و وزارت جنگ ایالات متحده ارائه شد و به زودی مرحله آزمایشی آن آغاز خواهد شد.