eitaa logo
قدسیان 🇮🇷 🇵🇸
458 دنبال‌کننده
19هزار عکس
12.1هزار ویدیو
20 فایل
انتشارخاص ترین خبرهای ایران وجهان بویژه خبرهای داغ محور مقاومت
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزالدین قسام ویدیویی از یک اسیر نظامی صهیونیست منتشر کرده که در آن دارد خطاب به ارتش رژیم می‌گوید صدای بمباران‌ها شدید است؛ بس کنید! مقاومت همچنین خبر داد که این اسیر، چهار روز قبل و در بمب‌باران‌های رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی کشته شده است در پایان ویدیو، جسد این اسیر صهیونیست به نمایش گذاشته شده
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناسان اسرائیلی: 📍ایرانی‌ها با حملات موشکی ما را آزمایش و واکنش های ما را بررسی کرده و عملکرد سامانه‌های دفاعی‌مان را یاد می‌گیرند...
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺الجزیره با تصاویر ماهواره‌ای بررسی می‌کند: 🔴چه تعداد از تانک های اسرائیلی در نبرد شمال نوار غزه آسیب دیده یا منهدم شده‌اند؟
ناو هواپیمابر آیزنهاور در ۳۰۰ کیلومتری سواحل ایران مستقر شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف جاسوس موساد برای اختلاف‌افکنی بین شیعیان 🔹در ویدئویی که مقاومت اسلامی عراق برای اولین بار از جاسوس اسرائیلی منتشر کرده، «الیزابت تسورکوف» که پیشتر در عراق دستگیر شده بود، اعتراف می‌کند که برای موساد و سی‌آی‌ای فعالیت کرده است. 🔹تسورکوف: در زمان حضور در سوریه، تلاش کردم تا میان اسرائیل و نیروهای اپوزیسیون ارتش دموکراتیک سوریه ارتباط ایجاد کنم. همچنین درصدد اختلاف افکنی درون شیعیان عراقی و میان گروه‌های عراقی به واسطه ایجاد هماهنگی برای برپایی تظاهرات (تشرینی‌ها) بودم.
زاکانی خطاب به شهرداران پایتخت‌های کشورهای اسلامی: «یکی از ایده‌های اجرایی، تلاش و تدارک برای بازسازی غـزه و انتقال دانش، فناوری و امکانات برای احیاء زندگی طبیعی در مناطق ویران شده است.» الهی که برسه اون روزی که این ایده‌ها اجرا بشه. 🗣 سمانه صالحی | samane salehi
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اشک‌های امید خلیلی، مجری شبکه سلطنت‌طلب من‌و‌تو برای شکست؛ شبکه من‌و‌تو به هدفش (براندازی) نرسید و تعطیل شد!
خبرنگار اسقاطیلی وزارت امنیت داخلی ایالات متحده "راهپیمایی برای اسقاطیل" را که در واشنگتن برگزار می کند، به عنوان یک رویداد امنیتی سطح ۱، بالاترین رتبه ای که در چارچوب ارزیابی خطر وجود دارد، تعریف کرده است. در سند تصمیم هیچ گونه تهدید صریح و مشخصی برای راهپیمایی وجود ندارد، اما احتمال تهدید حملات فردی برای همه آمریکایی ها در آنجا ذکر شده است.
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اظهارات آیت‌الله رئیسی در نشست اضطراری ریاض از نگاه مجری معروف مصری 🔹‌«علی حسین مهدی» بلاگر سرشناس و مجری مصری‌الاصل به سبک خودش به سخنان رئیس‌جمهور کشورمان در نشست ریاض واکنش نشان داد. سخنانی که به‌طور ویژه مورد توجه کاربران جهان عرب قرار گرفته‌است. 🔹‌آیت‌الله رئیسی روز شنبه ۲۰ آبان، در سفری یک‌روزه به ریاض در نشست اضطراری مقامات سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب با موضوع فلسطین شرکت و سخنرانی کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش شبکه ۱۲ اسقاطیل از محل سقوط موشک در تلاویو و تاکید بر لزوم موندن در لونه پوش حداقل تا ده دقیقه بعد از حملات بخاطر احتمال اصابت ترکشها
🔴 منابع روسی: خبر پنج آمریکایی که بر اثر سقوط هلیکوپترشان در قبرس کشته شدند دروغ است. 🔹آنها در غزه کشته شدند، آنها از نیروهای «دلتا» بودند و در آزادسازی گروگان ها تخصص داشتند.
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺فايز الدویری، تصویر معروف خودروهای زرهی ارتش اسرائیل در غزه را بررسی می‌کند: 🔹این همان هزینه جنگ شهری است که اشاره کردیم می‌تواند برای اسرائیل بالا باشد!