هدایت شده از ابرارقـــدس 🇮🇷 🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 مجموعه استوری های شب قدر
#شب_قدر
#کانال_ابرار
#مجموعه_فرهنگی_ابرار
http://eitaa.com/abrar_qods
@abrar_qods
🔰 سید حسن نصرالله خواستار مشارکت گسترده در روز قدس امسال شد
🔸 دبیر کل حزبالله لبنان در سخنرانی اولین شب قدر امسال:
🔸 روز قدس امسال کاملا متفاوت است
🔸 از همه میخواهم پرشور در مراسم روز قدس امسال شرکت کنند
🔸 امشب درباره مسائل سیاسی صحبت نمیکنم، و باشد برای سخنرانی روز قدس.
🔸 همه اتفاقاتی که امروز در غزه از قتل و کشتار و تخریب و گرسنگی رخ میدهد ما را باید به دعا کردن وادارد
🔸آنچه در جنوب لبنان، در یمن، سوریه و عراق در حال اتفاق افتادن است و مسائل اقتصادی، باید ما را به دعا کردن وادارد.
🔸 در همه چالشهای ما در زندگی و سلوکمان، نیازمند دعاییم. وقتی تیری میاندازیم، خداست که آن را به هدف مینشاند و پیروزمان میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توضیحات مهم آیتالله صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسهای در ماجرای حوزه علمیه ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی میکنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود
🔹آیت الله کاظم صدیقی: حوزه عملیه امام خمینی(ره) لازم داشت یک مرحله پیش حوزوی داشته باشد و تصمیم گرفتیم موسسهای ثبت کنیم
🔹در تاسیس موسسه غفلتی صورت گرفت که این غلفت از ناحیه من بود، نباید اعتماد میکردم.
🔹از اعضای موسسه آگاهی نداشتم و از وقوع غفلت در محضر خداوند استغفار میکنم و از مردم با همه وجودم عذرخواهی میکنم
🔹اموال حوزه با تاسیس موسسه جابجا نشده است.
🔹موسسه منحل شد و ملک مزبور رسما به حوزه منتقل شده و به ثبت رسمی رسیده است.
🔹در افراد تغییراتی ایجاد شد.
🔹توقع دارم در نظارت اگر به موردی رسیدند که از نظر قانونی جای مواخذه وجود دارد اعم از آشنایان وغیر اشنایان در اجرای قانون حتما به حساب اشخاص رسیدگی شود.
♥️ فـرصــت بازگشـت بـه خدا
🌙 مروری بر توصیههای معنوی حضرت آیتالله خامنـهای بــرای استفاده از فرصت شبهای قدر
🏷 #شب_قدر
🔰موافقت آمریکا با دادن بمب و جنگندههای بیشتر به رژیم صهیونیستی
🔸روزنامه واشنگتن پست اعلام کرد که دولت آمریکا با دادن بمبها و جنگندههای بیشتر به رژیم صهیونیستی برای قتل و کشتار مردم غزه موافقت کرده است.
🔸دولت آمریکا در حالی مدعی تلاش برای برقراری آتشبس در غزه و مبادله اسرا است که همچنان به حمایت مالی، نظامی و سیاسی از رژیم صهیونیستی ادامه میدهد و مستقیما در جنایات و نسلکشی علیه ملت فلسطین شریک است.
إنما یعمر مساجد الله من آمن بالله و الیوم الآخر و أقام الصلاة و لم یخش إلا الله. میفرماید: دشمنان مسجد ساختن یک مشت کافرند؛ میفرماید: باکی از یک مشت کافر نداشته باشید...
محمدمهدی فاطمی صدر
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
قدسیان 🇮🇷 🇵🇸
إنما یعمر مساجد الله من آمن بالله و الیوم الآخر و أقام الصلاة و لم یخش إلا الله. میفرماید: دشمنان
از سالها مسجد سوزاندنتان دیده بودیم که با اسلام میانهیی ندارید. نیازی نبود که مخالفتان با مسجد ساختن را به چشم ببینیم...
محمدمهدی فاطمی صدر
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
این سکولارهای ایرانی که به مسجد ساختن و قرآن خواندن و افطاری دادن لگد میزنند، دستشان نمیرسد اگر نه مصحف و مسجد و مدرسه را هم میسوزانند؛ که سوزاندهاند...
محمدمهدی فاطمی صدر
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
📝 جنگ جنگ رسانهها است؟
#دانشطلب
🔸 بیش از ۱۷۰ روز از قصابی در پخش زنده گذشت و هنوز از قدرت رسانه میشنویم، میگویند جنگ جنگ رسانه است. چه تصویری تیزتر و برندهتر از کشتار نوزادان جلوی دوربین میتوانید به دنیا بدهید تا بمباران متوقف شود؟ چرا مانعی پدید نیامد؟ ایران که هیچ، رسانههای ترکیه و قطر و باقی رسانههای عربی، آن همه چهرههای منتقد و رسانههای مخالفِ جریان اصلی در غرب، و اینهمه شبکههای اجتماعی، چرا نتوانستند جلوی نسلکشی آنهم اینقدر آشکار و بیپروا را بگیرند؟
🔹 بلایی که اسرائیل بر سر غزه آورد چند بار بدتر از زلزله بوده و تصاویری که هر روز در رسانههای جهان مخابره شد اصلا جایی برای بحث نمیگذارد. رسانه وقتی با قدرتِ سخت مواجه شود توانش از حد شوخی فراتر نمیرود. رژیمِ اشعالگر و کودککش اسرائیل سر جایش مانده و میتازد چون چند قدرت اتمی پشتش را گرفتهاند نه اینکه در رسانه دستِ برتر را دارد! والا شکست اخلاقی از این مفتضحتر در رسانه ممکن نیست.
🔸 از فلسطین و عراق و افغانستان و همه جنایتهایی که آمریکا را رسوا کرده بگذریم. از یمن که رژیم عقبمانده و بیآبروی سعودی آنطور سفاکانه هشت سالِ تمام شخمش زد و رسانههای همه جهان حتی بعد از ماجرای خاشقچی نتوانستند خم به ابرویش بیاورند بگذریم. خود جمهوری اسلامی بهترین شاهد است که جنگ جنگ رسانهها نیست. در رسانه کاملا شکست خورده، نه تنها در عرصه بینالملل که حتی در داخل هم بازی را باخته، اما سقوط نکرده.
🔹 یک تلویزیونِ رقتانگیز مثل منوتو توانست طیف بزرگی از متوهمان علیهش بسازد که باور دارند پیش از انقلاب سوئیس بودهایم! نه اینکه اکثر نقاط کشور شبیه افغانستان بود و تازه پس از انقلاب و با کارهای جهاد، عمران و آبادی کلید خورد. زامبیهایی که نمیدانند از دوره سازندگی به بعد آب لولهکشی و برق و جاده و گاز به بسیاری از روستاها رسید و تا دهه هفتاد خیلی از مردم تهران تلفن نداشتند. جانورانی تربیت کرد که فقط مسابقه هرزگی و فحاشی را میفهمند.
🔸 یک آشغالدانی به نام اینترنشنال لشکری مهیا کرد از وحوش آماده به شورش، از تجزیهطلب تا تروریست هر نیرویی که طالبِ ویرانی باشد را سرخط کرد تا در هر فرصتی کشور را به آتش بکشند. پدرِ حرامیاش بیبیسی فارسی هم گفتن ندارد، رسانه اصلی در طیف روشنفکر و غربگرا بوده و بده بستانش با روزنامههای اصلاحطلب همچنان برقرار. از ۸۸ که جنگ خیابانی را داغ کرد و به بلندگوی افراطیها تبدیل شد بر روی ترور و ویرانی تاخته و همچنان پروژه را ادامه میدهد.
🔹 جنگ در شبکههای اجتماعی هم یکطرفه بوده. علیرغم همه تلاشها و هزینهها جبهه براندازی دست برتر را داشته و با حمایتها و لشکرِ رباتهایش از هر اتفاق کوچکی در کشور بحران پدید آورده. نماد پیروزیاش هم علینژاد. کافی است دو نفر در گوشهای از خیابانی پرت در یک شهرستان جر و بحثشان شود یا زنی بیحجاب دعوا راه بیاندازد و جیغ داد کند، تا مدتها همه شخصیتها و دستگاهها و رسانههای نظام مشغول زدن بر سر و کله خودشان هستند. شکست مگر چه شکلی دارد؟
🔸 با همه این شکستهای سنگین و خفتبار، با ترورِ انقلاب در رسانههای جهان به خصوص پس از گروگانگیری، با هجمه سنگینِ اسلامستیزی و ایرانستیزی در چند دهه گذشته، با خودتخریبی در سینمای جشنوارهای و انتشارات مخالفین و موسیقیهای پوچ و...، جمهوری اسلامی هنوز مانده چون اساسا جنگ جنگ رسانهها نیست. چون زور دست بالای ساختار است و شکاف در قدرت نظامی رخ نداده. چون رهبری علیرغم همه اشتباهات در اعتماد کردن و فرصت دادن به معتدلها، در چند موضع با اقتدار جلوی واگرایی را گرفته.
🔹 نظام مانده چون در کف خیابان فدائیانی دارد که برای هیچ رسانهای تره خرد نمیکنند. خارجیها که اصلا برایشان به حساب نمیآیند، حتی داخلیها هم روی انگیزهشان اثری ندارند. رسانه یعنی چه؟! نظام مانده چون مذهبیها به طور کامل از نظام ناامید نشدهاند و همین ساختارِ بیمار را به مراتب بهتر از فروپاشی میدانند. پشتیبانی مردمی و مذهبی نظام بسیار ضعیف شده نه به خاطر رسانه! چون عملکردِ بد دهها بار موثرتر از رسانه است.
🔸 مهمترین مدافع جمهوری اسلامی در رسانه سلامی و ذبیحپور و رضوانی بودهاند. حتما اینها تأثیر داشتهاند اما اگر کسی فکر کند نیرویی که پشت نظام را نگه داشته کارهای اینها در صداوسیما است (مخصوصا به رخکشیدن چند زن بیحجاب در تظاهرات) فقط میشود برایش دعا کرد. وظیفه ما است که دلسوز باشیم و وقتی گوشها نصیحت را نمیشنوند از خداوند بخواهیم خودش اسباب درآمدن از تعارف و حرفهای زیبا اما دور از واقعیت را فراهم بیاورد.
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
35.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 سکوت سرشار از حرف
حاج محمود کریمی در اولین شب از مراسم احیای قدر در حرم مطهر رضوی برای ناشنوایان مداحی کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوش به سعادتتون که امسال شبهای قدر خدمت مولا علیه السلامید
علی علیه السلام در ساعات آخر عمر
مجموعه آثاراستاد شهیدمطهری، ج۲۳، ص: ۱۶۰
شگفت انگیزترین دورههای زندگی علی علیه السلام در حدود چهل و پنج ساعت است. علی علیه السلام چند دوره زندگی دارد: از تولد تا بعثت پیغمبر، از بعثت پیغمبر تا هجرت، از هجرت تا وفات پیغمبر که دوره سوم زندگی علی علیه السلام است و شکل و رنگ دیگری دارد، از وفات پیغمبر تا خلافت خودش (آن بیست و پنج سال) دوره چهارم زندگی علی علیه السلام است، و دوره خلافت چهارسال و نیمهاش دوره دیگری از زندگی اوست. علی علیه السلام یک دوره دیگری هم دارد که این دوره از زندگی او کمتر از دو شبانه روز است و شگفت انگیزترین دورههای زندگی علی علیه السلام است، یعنی فاصله ضربت خوردن تا وفات. انسان کامل بودنِ علی علیه السلام اینجا ظاهر میشود، یعنی در لحظاتی که مواجه با مرگ شده است «۲». اولین عکس العمل علی علیه السلام در مواجهه با مرگ چه بود؟ ضربت که به فرق مبارکش وارد شد، دو جمله از او شنیده شد. یک جمله اینکه: «این مرد را بگیرید» و دیگر اینکه: فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَةِ قسم به پروردگار کعبه که رستگار شدم؛ به شهادت نائل شدم، شهادت برای من رستگاری است. علی علیه السلام را آوردند و در بستر خواباندند. طبیبی به نام اثیربن عمروتحصیل کردههای جندی شاپور و عرب بود و در کوفه میزیست- برای معاینه زخم امیرالمؤمنین آوردند. حضرت را با وسایل آن زمان معاینه کرد. نوشتهاند رگی از شُش گوسفند را که گرم بود لای زخم گذاشت و با این آزمایش فهمید که زهر وارد خون حضرت شده است. لذا اظهار عجز کرد. [معمولًا احوال مریض لاعلاج را] «۱» به خود مریض نمیگویند، به کسان او میگویند، ولی او میدانست که علی علیه السلام کسی نیست که لازم باشد احوالاتش را به کسان او بگوید. پس عرض کرد: یا امیرالمؤمنین! اگر وصیتی دارید بفرمایید. وقتیامّ کلثوم سراغ آن لعین ازل و ابد (ابن ملجم) میرود، شروع میکند به بدگویی کردن به او که پدر من با تو چه کرده بود که چنین کاری کردی؟ بعد به او میگوید: امیدوارم که پدرم سلامت خود را بازیابد و روسیاهی برای تو بماند. تا این جمله راامّ کلثوم گفت، ابن ملجم شروع به صحبت کرد و گفت: خاطرت جمع باشد، من آن شمشیر را به هزار درهم (یا دینار) خریدم و هزار درهم (یا دینار) دادم تا مسمومش کردند و من سمّی به این شمشیر خورانیدهام که اگر بر سر همه مردم کوفه یکجا وارد میشد، همه را از بین میبرد. مطمئن باش پدر تو زنده نمیماند. شگفتیهای علی علیه السلام و معجزههای «۲» انسانی او در اینجا ظهور میکند. جزء وصایاش میگوید: با اسیرتان مدارا کنید. و بعد میفرماید: یا بَنی عَبْدِ الْمُطَّلِبِ لا الْفِیَنَّکُمْ تَخوضونَ دِماءَ الْمُسْلِمینَ خَوْضاً، تَقولونَ قُتِلَ امیرُالْمُؤْمِنینَ قُتِلَ امیرُ الْمُؤْمِنینَ. الا لا تَقْتُلُنَّ بیالّا قاتِلی «۳». اولاد عبدالمطّلب! نکند وقتی که من از دنیا رفتم، بین مردم بیفتید و بگویید امیرالمؤمنین شهید شد، فلان کس محرّک بود، فلان کس دخالت داشت و این و آن را متهم کنید؛ نمیخواهم دنبال این حرفها بروید، قاتل من یک نفر است. به امام حسن علیه السلام فرمود: فرزندم حسن! بعد از من اختیار او با توست. میخواهی آزادش کنی آزاد کن، و اگر میخواهی قصاص کنی توجه داشته باش که او به پدر تو فقط یک ضربه زده است، به او یک ضربه بزن. اگر کشته شد، شد و اگر کشته نشد، نشد. باز هم سراغ اسیرش را میگیرد: آیا به اسیرتان غذا دادهاید؟ آیا به او آب دادهاید؟ آیا به او رسیدگی کردهاید؟ کاسهای شیر برای مولی میآورند؛ مقداری مینوشد، میگوید: باقی را به این مرد بدهید تا بنوشد و گرسنه نماند. رفتارش با دشمن این گونه است که باعث شده مولوی بگوید:
در شجاعت شیر ربّانیستی
در مروّت خود که داند کیستی
اینها مردانگیهای علی علیه السلام است، انسانیتهای علی علیه السلام است. علی علیه السلام در بستر افتاده و ساعت به ساعت حالش وخیمتر میشود و سموم روی بدن مقدس او بیشتر اثر میگذارد.
💢 ادامه دارد
.
اصحاب ناراحتند، گریه میکنند، ناله میکنند ولی میبینند لبهای علی خندان و شکفته است، میفرماید: وَ اللَّهِ ما فَجَأَنی مِنَ الْمَوْتِ وارِدٌ کَرِهْتُهُ وَلا طالِعٌ انْکَرْتُهُ، وَ ما کُنْتُ الّا کَقارِبٍ وَرَدَ وَ طالِبٍ وَجَدَ «۱». به خدا قسم آنچه بر من وارد شده است چیزی که برای من ناپسند باشد نیست. شهادت در راه خدا همیشه آرزوی من بوده و برای من چه از این بهتر که در حال عبادت شهید شوم. وَ ما کُنْتُ الّا کَقارِبٍ وَرَدَ وَ طالِبٍ وَجَدَ. مَثَلی میآورد که عرب با این مثل خیلی آشنا بود. عرب در بیابانها و بهطور فصلی زندگی میکرد و وقتی در یک جا آب و علف برای حیوانات و حشمش پیدا میشد، تا وقتی که آب و علف بود در آنجا میماند، بعد در جای دیگری آب و علف پیدا میکرد و میرفت. چون روزها خیلی گرم بود، گاهی شبها برای پیدا کردن نقطهای که آب داشته باشد میرفتند، یعنی شبها دنبال آبگردی بودند (قارب به چنین کسی میگویند). حضرت به مردم میگوید: ای مردم! برای کسی که در شب تاریک دنبال آب بگردد و ناگهان آب را پیدا کند، چه سرور و شعفی دست میدهد؟ مَثَل من مَثَل عاشقی است که به معشوق خود رسیده و مثل کسی است که در یک شب ظلمانی آب پیدا کرده باشد
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند
وندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی
آن شب قدر که این تازه براتم دادند
این بیت همان فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَة را میگوید. «از غصه نجاتم دادند» یعنی فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَة. پر حرارت ترین سخنان علی علیه السلام آنهایی است که در همین چهل و پنج ساعت (تقریباً) از ایشان صادر شده است. علی علیه السلام اندکی بعد از طلوع فجر روز نوزدهم ضربت خورد و در نیمههای شب بیست و یکم روح مقدسش به عالم بالا پرواز کرد. در لحظات آخر، همه دور بستر علی علیه السلام جمع بودند. زهر به بدن مبارکش خیلی اثر کرده بود و گاهی وجود مقدسش از حال میرفت و به حال اغما در میآمد. ولی همینکه به هوش میآمد باز از زبانش دُر میریخت، حکمت و نصیحت و پند و موعظه میریخت. آخرین موعظه علی علیه السلام همان موعظه بسیار بسیار پرحرارت و پرجوشی است که در بیست ماده بیان کرده است. اول حسن و حسین و بعد بقیه اهل بیتش را مخاطب قرار میدهد: حسنم! حسینم! همه فرزندانم و همه مردمی که تا دامنه قیامت سخن من به آنها میرسد، با شما هستم. (یعنی ما و شما هم مخاطب علی علیه السلام هستیم). در این کلمات، جامعیت اسلام را بیان میکند: اللَّهَ اللَّهَ فِی الْایْتامِ، اللَّهَ اللَّهَ فِی الْقُرْآنِ، اللَّهَ اللَّهَ فی جیرانِکُمْ، اللَّهَ اللَّهَ فی بَیْتِ رَبِّکُمْ، اللَّهَ اللَّهَ فِی الصَّلوةِ، اللَّهَ اللَّهَ فِی الزَّکوةِ «۱». .. یک یک بیان میکند: خدا را، خدا را درباره یتیمان؛ خدا را، خدا را درباره قرآن؛ خدا را، خدا را درباره همسایه هاتان؛ خدا را، خدا را ... وقتی آن مطالبی را که در نظر داشت بگوید گفت، آنها که چشمشان به لبهای علی بود دیدند که حال مولی بیشتر منقلب شد و عرقی به پیشانی مقدسش آمد و دیگر توجهش را از مخاطبین سلب کرد. چشمها و گوشها متوجه لبهای علی بود تا ببینند علی دیگر چه میخواهد بگوید. یک وقت دیدند صدای علی علیه السلام بلند شد: اشْهَدُ انْ لا الهَ الّا اللَّهُ وَ اشْهَدُ انَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسولُهُ. و لا حول و لا قوّة الّا باللَّه العلیّ العظیم.
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸علیزاده اینجا دارد از زامبی های ایرانی حرف می زند. از انسان هایی پست تر از حیوان، که مرگ کودک فلسطینی برایش مایه سخره است. از کسانی که برای آنها، گروههایی از مردم به واسطه ایدولوژی یا رابطه با جمهوری اسلامی اساسا انسان نیستند.
🔹دارد از وحوشی حرف می زند که ما در یک سال و نیم گذشته آنها را به چشم های خود دیدیم.
🔸گمان نمی کنم امروز، شاید جز در میان تکفیری های سوری یا حرام زادگان نژادپرست صهیونیست ساکن اسرائیل، چنین موجوداتی در هیچ کجای جهان وجود داشته باشد
🔹 این چهار دقیقه از علیزاده را ببینید که گفتنی ها را خوب گفته است.
هاتف
@qodsiyan