⭕️ جمع بین نظم ساختاری و شورِ انقلابی
📍 گزارش محتواییِ آیین معرّفی کتاب #دوباره_فردوس
4️⃣ بخش چهارم
🔹 آیتالله علیرضا اعرافی مدیر حوزههای علمیه با اشاره به بعضی چالشهای تئوریک بیان کرد: انقلاب اسلامی باعث شد بسیاری از دوگانههایی که در تئوریهای دیگر غیرقابلجمع تصور میشدند و در سدههای اخیر بسیاری از نهضتها را زمینگیر کردند، با انقلاب اسلامی ایران کلاننظریهای در باب نظام اسلامی مطرح شد که در آن تمام این دوگانهها در آن حل شدند.
🔺 ایشان یکی از این دوگانهها که از فردای پیروزی انقلاب در جامعه ما مطرح شد را دوگانهی «نظام و انقلاب» بیان کرده و گفت این چالش از یکسو با اصلِ «نظم و انضباط» مواجه است و از سوی دیگر «جوشش و خروش انقلابی و روح حماسه و شور جهادی» را امری ضروری قلمداد میکند اما توانِ جمع بین این دو را ندارد. زیرا برخی گفتند اکنون که انقلاب اسلامی به نظام اسلامی انجامید، دیگر انقلاب اسلامی تمام شد و عصر انقلاب به پایان آمد. و این را بدین تفسیر میکردند که دیگر زمانهی شور و خروش انقلابی تمام شد. در نقطه مقابل هم برخی بودند که میگفتند اصل انقلاب است و زیر بار ساختار و نظم و قانون نباید رفت و از این منظر ساختارها و نهادهای قانونی نظام را به چالش کشیدند.
🔹 آیتالله اعرافی با اشاره به بیانیهی گامِ دوّم انقلاب، تعبیر «نظریهی نظام انقلابی» در این بیانیه را مهمترین نماد حلّ این دوگانهی کاذب در تفکر انقلابی دانست. لذا روح انقلابی و جهادی باید همواره زنده باشد. زیرا این است که روح و موتور محرک است و منافاتی هم با نظام حقوقی و انضباط قانونی ندارد.
@qom_khamenei_ir
🎉 فروش ویژۀ کتابهای موضوع «زن و خانواده» به مناسبت میلاد حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) و روز مادر
🛍 %۳۰ تخفیف ویژه
⏱ مهلت استفاده از تخفیف تا ۲۳ دی ۱۴۰۱
🔰 جهت تهیه کتب می توانید از طریق پیوند زیر اقدام نمایید:
🆔 forms.khamenei.link
@qom_khamenei_ir
14001104_42676_128k.mp3
2.38M
🌷 ما به تو کوثر بخشیدیم...
🔺 مروری بر شکوه مقام فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) از زبان رهبر معظّم انقلاب
@qom_khamenei_ir
🗝 کلید شناخت تاریخ شاهنشاهی و پهلوی
#معرفی_کتاب
🔻 عنوان: شبِ ظلمانیِ شاهنشاهی
🔺 تعداد صفحات: ۲۰۰
🔹 یکی از مهمترین ابعاد شگفتِ انقلاب اسلامی ایران این بود که توانست نظام شاهنشاهی و سلطنتیای که بیش از ۲۵۰۰ سال در ایران بود را براندازَد و نظامی از اساس متفاوت را جایگزین کند.
⁉️ امّا مگر نظام شاهنشاهی و تاریخ ۲۵۰۰ سالهی ایران در حوزهی سیاست و اجتماع، چه مفاسد یا مشکلات بنیادینی داشت که تنها چارهی اصلاح آن، یک «انقلاب» بود؟ کتاب «شب ظلمانی شاهنشاهی» درواقع پاسخی مبسوط به این پرسش از زبان حضرت آیتالله خامنهای است.
🔸 در این کتاب، مهمترین مفاسد و اشکالاتِ اساسیای که حکومتهای پادشاهی ایران بهخصوص در دوران قاجاریه و بیش از آن در دوران پهلوی به آنها مبتلا بودند، به تفصیل بیان میشوند. این کتاب بیش از آنکه بخاطر داشتنِ انبوه اطلاعات تاریخیِ مستندش اهمّیت داشته باشد، بخاطر تحلیلها و آسیبشناسیهایی که آیتالله خامنهای از این تاریخ ارائه میدهند، مهمّ است.
✔️ در ابتدای کتاب هم، بحث جالب و جذّابی در تفاوتهای «ولایت» و «سلطنت» بهعنوان مبنای نظریِ باقی مباحث مطرح میشود که بر غنای علمی کتاب افزوده است.
🔰 تهیه کتاب از طریق پیوند زیر:
🆔 forms.khamenei.link
@qom_khamenei_ir
💢 نقش شهید نوّاب صفوی(ره) در ملّیشدنِ صنعت نفت
👈 گزیدهاز بیانات آیتالله خامنهای در مصاحبهی اختصاصی دربارهی شخصیت شهید نواب صفوی (ره)
🗓 ۱۳۶۳/۱۰/۲۲
🚫 یکی از چیزهایی که در تاریخ معاصر ما متأسفانه به کلی به دست فراموشی سپرده شده همین است که تأثیر جریان نواب و حضور نواب را در روی کار آمدن حکومت ملی دکتر مصدق ندیده گرفته.
🔺 این را بدانید که اگر مرحوم نواب نبود و تلاشهای آنها نبود و ارعابی که آنها در محیط جوّ هیأت حاکمه بوجود آورده بودند یعنی دستگاه سلطنت، نبود، ممکن نبود که به آن شکل بتوانند حکومت را بدهند به مصدّق.
🔸 دکتر مصدق در اوایل کارش به طور آشکار متکی بود به گروه فدائیان اسلام و مرحوم کاشانی؛ این را آشکار هم میکرد. البته آنها طرفدار مصدق به عنوان مصدق نبودند، طرفدار آن چیزی بودند که ترکیب مصدق-کاشانی آن را ارائه میداد؛ یعنی یک حکومت ضدّ استبدادی و ضدّ سلطنتی دینی؛ این خصوصیت آن چیزی بود که از مجموعهی مصدق و کاشانی بوجود میآمد و منعکس میشد در خارج.
🔹 دوران حکومت مصدّق و سالهای ۲۹ تا ۳۲، جزو دورانهایی بود که از این جهت خیلی حساس بود:
- ضربهی به حکومت انگلیس،
- بازیافتنِ احساسات مردمی بوسیلهی خود مردم،
- و یک نگاه تند به سلطهگران و به خارجیانی که در کار ایران دخالت میکنند،
- بعد تهدیدکردن مقام سلطنتی که مردم از آن آنقدر نفرت داشتند.
🔺اینها یک حوادث عجیبی است دیگر، یعنی جزو مقاطع کم نظیر تاریخ ماست، در این مقطع نقش فدائیان اسلام نقش به طور کامل مؤثری بود.
🔗 متن کامل و فیلم مصاحبه:
https://khl.ink/f/1231
@qom_khamenei_ir
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 فرصتی برای تقرّب إلی الله | نماهنگ
🍃 شستوشویی کن و آنگه به خرابات خرام...
«باید همه به یکدیگر تبریک عرض کنیم [این] توفیق الهی را که توانستیم بار دیگر وارد ماه رجب بشویم. ماه رجب یک فرصت تقرّب به ارزشهای الهی و تقرّب به ذات مقدّس پروردگار و فرصت خودسازی است...»
«ماه رجب آمادگاهی برای ورود به ضیافت الهی است.»
🗓 ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
@qom_khamenei_ir
هدایت شده از انتشارات انقلاب اسلامی
📌 چاپ «بیست و دوم» کتاب «جهاد تبیین» منتشر شد
در سالگرد انتشار کتاب «جهاد تبیین»، چاپ بیست و دوم این کتاب با محتوای به روزرسانی شده توسط #انتشارات_انقلاب_اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) روانهی بازار نشر شد.
«جهاد تبیین» موضوعی است که در بیانات حضرت آیتالله خامنهای بارها مورد تأکید و اشاره قرار گرفته و رهبر انقلاب اسلامی ابعاد مختلف آن را توصیف کردهاند. از منظر ایشان، کار انقلاب از اساس با تبیین، روشنگری، بیان منطقی، مستدل و دور از جنجال بوده و بدون تبیین، قطعا هیچ فکری و هیچ اندیشهی متقنی، توفیق رواج و اعتقاد عمومی را پیدا نخواهد کرد. رهبری از این حرکت روشنگرانه با عنوان «جهاد» یاد میکنند و «جهاد تبیین» را یک فریضه قطعی و فوری میدانند و در این عرصه، هرکسی که میتواند باید اقدام کند و سکوت در برابر تحریفات جایز نیست.
کتاب «جهاد تبیین» که توسط حجت الاسلام «سعید صلح میرزایی» گردآوری و تدوین شده، نخستین بار در اواخر دی ماه سال گذشته منتشر شد و در حال حاضر، با انتشار 55 هزار نسخه از این کتاب، چاپ «بیست و دوم» آن در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.
لازم به ذکر است، ۳۲ صفحه شامل بیانات یک سال اخیر رهبر معظم انقلاب در موضوع «جهاد تبیین» در چاپ جدید به کتاب اضافه شده و چاپ بیست و دوم، در ۴۱۶ صفحه منتشر شده است.
ثبت سفارش کتاب #جهاد_تبیین از پایگاه اینترنتی انتشارات انقلاب اسلامی:
https://shop.khameneibook.ir/جهاد-تبیین-در-اندیشه-ی-حضرت-آیت-الله-العظمی-خامنه-ای
@KhameneiBook
⭕️ سنجهای برای صراط مستقیم انقلاب
#معرفی_کتاب
عنوان: منشور معارف انقلاب اسلامی
تعداد صفحات: ۲۵۶
♦️ چگونه ممکن است پس از گذشت چهلسال از انقلاب اسلامی، هنوز نظام جمهوری اسلامی، از آن مسیر مستقیمی که در آغاز پیش گرفت، منحرف نشده باشد؟ با کدام شاخصها میتوان همجهت بودنِ جمهوری اسلامی را با مسیری که به رهبری امام خمینی(رضواناللهعلیه) آغاز شد سنجید❓
🔹 چهبسا بتوان گفت که بهترین پاسخ به این سؤال، آن پیامِ مفصّل و پرنکتهای است که حضرت آیتالله خامنهای (مدّظلّهالعالی) در اولین سالگرد رحلت امام خمینی(قدِّسسرُّه) منتشر کردند. ایشان در آن پیام، مهمترین خطوط و مشخّصههای مسیری که انقلاب اسلامی در آن حرکت میکند را ترسیم کردند.
🔸 کتاب «منشور معارف انقلاب اسلامی» علاوهبر انتشار متن کامل آن پیام، به شرح فقرات کلیدیِ آن براساس دیگر بیانات دو امامِ انقلاب پرداخته است.
✅ اینکه دیدگاههای دو امامِ انقلاب در طی سالیان متمادی از سال ۴۲ تا امروز مبتنی بر اصولی مشترک و ثابت استوار است، نشان از اصالت این مسیر از ابتدا تا امروز دارد که در این کتاب میتوان این موضوع را بهوضوح مشاهده کرد.
@qom_khamenei_ir