✅ شاه کلید مشکلات چیست؟؟👇👇👇👇
🔸 جوانی نزد شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی آمد و گفت؛ سه قفل در زندگی ام وجود دارد و سه کلید از شما می خواهم.
1. قفل اول اینکه دوست دارم یک ازدواج سالم داشته باشم.
2. قفل دوم اینکه دوست دارم کارم برکت داشته باشد.
3. قفل سوم اینکه دوست دارم عاقبت بخیر شوم.
🔸 شیخ نخودکی فرمود:
برای قفل اول، نمازت را اول وقت بخوان.
برای قفل دوم نمازت را اول وقت بخوان.
و برای قفل سوم نمازت را اول وقت بخوان
🔸 جوان عرض کرد: سه قفل با یک کلید؟؟!
شیخ نخودکی فرمود نماز اول وقت ''شاه کلید'' است! 👌
https://eitaa.com/qoranvaahlebait
💖 قرآن و اهل بیت 💖
شهید دکتر مصطفی چمران دربارهی صبر امام عصر علیه السلام مینویسد:
"او به هيچوجه از غيبت خود لذت نميبرد. او آسوده نخوابيده است. او نگران است. او ناراحت است. او خونريزيها و جنايتها و خيانتها و ظلم و ستمها و ناراحتيهايي كه بر مردم و محرومين و مستضعفين عالم ميگذرد، او همه را مشاهده ميكند و رنج ميبرد و شكنجه ميبيند. او ميخواهد كه هرچه زودتر ظهور كند و ريشهی ظلم و فساد را از اين عالم براندازد و عدل و داد را به جاي آن برقرار كند."
📚 بینش و نیایش
هدایت شده از فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
4_5888635501254018056.mp3
8.34M
که چی مثلاً؟...
هزار ساله که زمین منتظر امام زمانه
اگر امام زمان واقعاً زنده اند...
و دارن اینهمه ظلم در جامعه ی بشری رو می بینند، پس چرا نمیان؟
ساعت از #طلوع_فجر تا وقت طلوع آفتاب -
متعلق به #حضرت_امیرالمؤمنین (عليه السلام) است.
و گاه مى بينند هنگام عصر در عافيت اند و صبح گاهان در مصيبت (و به اين ترتيب) گاه تشويق مى کند و گاه مى ترساند و انسان را به خوف مى افکند و برحذر مى دارد»; (فَمَثَّلَتْ لَهُمْ بِبَلاَئِهَا الْبَلاَءَ، وَشَوَّقَتْهُمْ بِسُرُورِهَا إِلَى السُّرُورِ؟! رَاحَتْ بِعَافِيَة، وَابْتَکَرَتْ بِفَجِيعَة، تَرْغِيباً وَتَرْهِيباً وَتَخْوِيفاً وَتَحْذِيراً).
آرى، دنيا با زبان حال به روشنى ماهيت خود را که همان ناپايدارى و بىوفايى و بى اعتبارى است آشکار ساخته، حوادث زودگذر، از دست رفتن عزيزان، بيمارى هاى ناگهانى و بلاهاى زمينى و آسمانى همه اينها پيام هاى روشنى است که دنيا براى معرفى خود به اهلش مى فرستد. با اين حال چگونه مى توان گفت دنيا فريبنده و غافل کننده است.
تعبير به «مَثَّلَتْ لَهُمْ بِبَلائِهَا الْبَلاءَ» شبيه چيزى است که در آيه 21 سوره «سجده» آمده است: «(وَلَنُذِيقَنَّهُمْ مِّنَ الْعَذَابِ الاَْدْنَى دُونَ الْعَذَابِ الاَْکْبَرِ لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ); به آنها از عذاب نزديک (دنيا) پيش از عذاب بزرگ (آخرت) مى چشانيم، شايد باز گردند».
«راحَتْ» از ريشه «رَواح» به معناى عصرگاهان و «ابْتَکَرَتْ» از ماده «بکور» به معناى صبحگاهان، «فَجيعَة» حوادث وحشتناک و دردناک و واژه هاى «تَرْغيباً» و «تَرْهيباً» و «تَخْويفاً» و «تَحْذيراً» در واقع مفعول لاجله هستند.
بنابراين چشمى باز و گوشى شنوا مى خواهد تا تمام اين پيام هاى بيدارگر را ببيند و بشنود به ويژه در عصر ما که حوادث سريع تر صورت مى گيرد و فاجعه ها شتاب بيشترى دارند; نمونه آن تصادف هاى مرگ آور اتومبيل ها و سقوط هواپيماها و غرق شدن کشتى ها و بيمارى هاى واگيردار گسترده است، اين پيام، پررنگ تر و شفاف تر است.
آن گاه امام(عليه السلام) در پايان اين سخنانِ حکمت آميز و فوق العاده بيدار کننده چنين نتيجه گيرى مى کند که «با اين اوصاف، گروهى آن را در روز پشيمانى (روز قيامت) نکوهش مى کنند و گروه ديگرى در آن روز آن را مدح و ستايش مى نمايند; همان گروهى که دنيا به آنها تذکر داد و متذکر شدند و براى آنها (با زبان حال) سخن گفت و تصديقش کردند و به آنان اندرز داد و اندرزش را پذيرا شدند»; (فَذَمَّهَا رِجَالٌ غَدَاةَ النَّدَامَةِ، وَحَمِدَهَا آخَرُونَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ. ذَکَّرَتْهُمُ الدُّنْيَا فَتَذَکَّرُوا، وَحَدَّثَتْهُمْ فَصَدَّقُوا، وَوَعَظَتْهُمْ فَاتَّعَظُوا).
آرى هوى پرستان غافل در قيامت که آثار اعمال سوء خود را مى بينند سخت پشيمان مى شوند و زبان به مذمت دنيا مى گشايند ولى خردمندان بيدار زبان به ستايش آن مى گشايند که از آن تجارت خانه پرسود و مزرعه پربار بهترين بهره ها را گرفتند و با خود به عرصه قيامت آوردند.
از اين جمله هاى اخير نکته اى را که قبلا به آن اشاره کرديم بهتر مى توان دريافت که مذمت دنيا در بسيارى از کلمات معصومان(عليهم السلام) و حتى در آيات قرآن هيچ منافاتى به مدح و ستايش آن در اين کلام پربار اميرمؤمنان(عليه السلام) ندارد. آنچه در نکوهش آن آمده ناظر به افراد کوتاه بين و غافل و بى خبر و آنچه در مدح آن آمده ناظر به آگاهان و خردمندان و عاقبت انديشان است. مهم آن است که با کدام ديده به دنيا بنگريم. اگر با ديده مثبت بنگريم دنيا به راستى مزرعه آخرت است و اگر با ديده منفى نگاه کنيم دنيا سراى غرور و غفلت و بى خبرى و نکبت است.
(1). سوره صف، آيه 10.
https://eitaa.com/qoranvaahlebait
#جرعه_ای_از_احکام
هر روز یک حکم کوتاه شرعی در کانال ( قران و اهل بیت) منتشر خواهد شد.
یا رب العالمین
ذکر روز شنبه(100 مرتبه)
معنی:ای پرودگار عالمیان
ویژگی:کثرت مال
روز شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_رسول_اکرم_(ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
animation.gif
961.2K
اول کار است
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
باب اسرار است
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
نغمه جان است
https://eitaa.com/qoranvaahlebait
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🕊 خدا فرموده "یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"
یعنی بنده ی من از اَفعال آدم ها دلگیر نشو
دستت را به من بده
تا من نخواهم
برگی از درخت نمی افتد..
https://eitaa.com/qoranvaahlebait
صبح است وبساط و
دم صبحانه قشنگ است ...🌸
آواز پرنده به دم لانه قشنگ است
هر روز نفس میکشم از پنجره او را🌸
هر روز هوای تو دراین خانه قشنگ است🌸
سلام صبحتون_زیبـا 💕