🔹 پیام های آیه 16 سوره بقره 🔹
✅ #دنیا بازار است پس دقت کنیم چه چیزی می دهیم و چه چیزی می گیریم.
✅ منافقان #سود و #زیان خود را نمی شناسند و لذا هدایت را با گمراهی معامله می کنند.
https://eitaa.com/quraanalkarim
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#منافقان و باز هم منافقان
🔺منافقان دو رو بوده، برخورد سردی با مومنین داشته اما با کفار با گرمی و اشتیاق برخورد می کنند. لذا به #کفر نزدیکترند. اینها طبق آیه 14 بقره وقتی که به کفار می رسند با چند تاکید می گویند ما در برابر مومنین کاری جز #مسخره_کردن نداریم. پس قرآن نمی تواند در چنین شخصی تاثیر بگذارد.
🌾خدا در آیه 75 به مومنان گوید که آیا شما طمع و امید دارید که این منافقین ایمان بیاورند؟! درحالیکه اینها #یهودی و اهل کتاب بوده و #تورات و #انجیل را خوانده و فهمیده و عالمانه #تحریف کرده اند. بعلاوه با برنامه ریزی مسلمان شده اند تا از داخل اسلام را نابود کنند. (افتطمعون ان یومنوا لکم وقد کان فریق منهم یسمعون کلام الله ثم یحرفونه من بعد ما عقلوه وهم یعلمون)
🍄در آیه 76 بقره این راز آشکار می شود که منافقین در جلسات خصوصیشان از یکدیگر اشکال می گیرند که چرا پیش مسلمانان از آیات و اسرار تورات و انجیل که از #عظمت_اسلام و مسلمانان میگوید حرف می زنید؟! چون مسلمانان با شنیدن این آیات از زبان شما، پیش خدا #احتجاج می کنند که خدایا با اینکه در تورات و انجیل از عظمت و درستی اسلام صحبت شده و اینها آنرا می دانند اما باز هم ایمان نمی آورند...
🍁🍁🍁🍁
🍁منافقین در آیه ۷۶ بقره دو گروهند:
۱. گروهی از ابتدا تنها بصورت #ظاهری اسلام آوردند اما باطناً یهودی و کافر بودند.
۲. گروه دوم بخاطر منافعی که در میان بود حقیقتاً اسلام آوردند اما بعداً دوباره کافر شده و #ظاهر اسلامی خود را حفظ کردند.
https://eitaa.com/quraanalkarim
🍀🍀🍀🍀
ادامه مطلب‼️
🔺یهودیان اصولاً و کاملاً #مادی_گرا هستند و غیر ماده را موجود نمی دانند لذا به موسی گفتند تا خدا را با چشم نبینیم ایمان نمی آوریم (بقره_55) پس #بتی همانند بتِ بت پرستان برایمان قرار بده تا بپرستیم! (اعراف_138)
🔴آیه 36 زخرف بیان داشته که اگر کسی از خدا روی برگرداند خدا #شیطان را بر او مسلط می کند و شیطان همراه او در دنیا و آخرت می شود. در اینباره آیه 64 اسراء گوید: ما شیطان را در #اموال و #اولاد آنهایی که از خدا غافلند شریک می کنیم پس مال و فرزندشان حرام می شود.
🔴در توضیح آیه بالا ابتدا باید دانست که هر کاری یک #صورت دارد و یک #روح (که اراده و نیت از کار است). اگر مال از راه حرام کسب شد جسم کار برای انسان است اما در روح کار، #شیطان شریک می شود و اگر کار خیری کرد #فرشتگان شریک در روح کار خواهند بود.
🍄همچنان که جسم و روح هیچ چیز از هم جدا نیستند پس شیطان همیشه با او همراه است و در قیامت نیز وی با شیطان محشور می شود (مریم_68) شریک شدن در فرزندان و حرامزاده شدن نیز بهمین صورت است.
https://eitaa.com/quraanalkarim
📚خدا گوید اینها می خواهند ما را مسخره کنند در حالیکه حقیقتاً ما اینها را «استهزاء» و مسخره می کنیم. #استهزاء یعنی سبک گرفتن. در حقیقت منظور از استهزای خداوند این است که خدا توفیق #حق_شناسی را به منافقان نمی دهد و اینها را خفیف و تهی مغز می کند. در قیامت مشخص می شود که فؤاد و قلبشان تهی است و در دنیا نیز کارهای سبک و بی نتیجه انجام می دهند.
🌲🌲🌲🌲
🌺خلاصه: خدا منافقین را 3 کیفر می دهد:
1⃣آنها را با کوری رها می کند تا بیشتر گمراه شوند که بدترین کیفر است.
2⃣مسلمین را در #جنگ های نظامی بر آنها پیروز می کند.
3⃣منافقین را با اولیایشان که شیطانند یکجا به جهنم می برد.
https://eitaa.com/quraanalkarim
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر برای #عید_غدیر علیرغم تمام مشکلاتت، درونت شادی ویژهای حس نمیکنی،
✘ یه جای کار خرابه!
#خانواده_آسمانی_من
https://eitaa.com/quraanalkarim
🌹بسم الله الرحمن الرحیم
شروع صبح با "قرآن کریم"
♻️دور اول ختم قرآن کریم
♦️ #تلاوت روزانه قرآن کریم
📖 #صفحه45
#ختم_قرآن با توکل بر خدا
🔹تلاوت روزانه یک صفحه از قرآن کریم همراه با ترجمه، با همراهی اعضای کانال
#لطفاً اول قرائت کنید
و بعد #ترجمه و #تفسیر را با دقت بخوانید.
📖 صفحه ۴۵
#سوره_بقره_جزءسوم
https://eitaa.com/quraanalkarim
🌿🌾🌿🌾🌿
در موقع انفاق سراغ پس مانده های زندگی نروید.... 😬
https://eitaa.com/quraanalkarim
🌸☘🌸☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علی حبه جنة قسیم النار والجنة
🎤 حاج محمود کریمی
#من_غدیری_ام
#تدبرباتفسیرتسنیم
✅ سوره #بقره
موضوع: #استهزاء
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🌹وَ إذَا خَلَوا إلَی شَیاطینِهِم قالوا إنَّمَا نَحْنُ مستَهزِؤونَ
🔰یکی از ویژگی های زشت منافقین این است که مومنان و دین خدا را #مسخره می کنند.(آیه14)
💠خداوند برای #استهزاء درجاتی قائل شده است که با توجه به متعلق استهزاء است که می تواند یک مومن، ولی خدا یا امام باشد. مسخره کردن بطور کلی توسط قران نهی شده و می فرماید: کسی را مسخره نکنید شاید آن کس نزد خدا از شما باارزشتر باشد. (حجرات_11) اما مسخره کردن دین خدا بسیار بدتر از اینهاست لذا کفر بوده و قابل بخشش نیست.
🍁🍁🍁🍁
🍁خدا در آیه ۶۵ توبه گوید اگر از منافقان بپرسی که در #جلسات_خصوصی مشغول چه چیزی بوده اند گویند مشغول به بازی گرفتن دین خدا (نخوض و نلعب)! لذا اینها گرفتار «#عَمَهْ » یعنی کوری دلند که در برابر «عَمیٰ» یا کوری چشم است. «و یمدّهم فی طغیانهم یعمهون»
#سوره_بقره_آیه14
#بقره14
🍄🍄🍄🍄
https://eitaa.com/quraanalkarim
🔷ادامه مطلب
موضوع: #استهزاء
🔴تعریف استهزاء: استهزاء یعنی خفیف و سبک کردن. اگر استهزاء از سوی انسان صورت گیرد به معنای #سبک_مغز_پنداشتن دیگری است زیرا مسخره کردن در دنیا و توسط انسانها یک #امر_قرارداری است و اثر حقیقی ندارد بلکه تنها سبب ناراحتی می شود. اما اگر استهزاء از سوی خدا صورت گیرد یک #امر_تکوینی است که اثر حقیقی دارد و انسان را #سبک_سر می کند.
🔰حقیقتِ سبکسرکردن، در قیامت معلوم می شود به این صورت که خداوند اصلاً برای کفار و منافقین ترازویی قرار نمی دهد چون در قیامت #وزن و #میزان یکی است. یعنی وزن در آنجا، #حق است و اعمال انسان به مقداری که حق باشد در این ترازو وزن خواهد داشت. اما اعمال کفار و منافقین تماماً #باطل و #سراب است «و الَّذِينَ کَفَروا أعمالَهم کَسَرابٍ بقیعةٍ/نور_۳۹» پس به خواست خدا اینها سبک سر و بی ارزش شده اند. لذا چون کالایی برای سنجش ندارند نیاز به ترازو نیست پس برایش میزانی قرار نمی دهند «فلا نُقیمُ لَهم یومَ القیامةِ وَزناً/کهف_۱۰۵» بلکه ترازو برای مسلمانان است که مقداری کار حق و مقداری باطل دارند.
💠💠💠💠
📚علی (ع) در #نهج_البلاغه پس از بررسی جریان جنگ بصره گوید دین منافقان، #نفاق است. پس در خطبه ۱۹۴ اوصاف منافقین را برمیشمرد بدین نحو که اینها گمراه و گمراه کننده هستند، به رنگ های گوناگون در می آیند و هر روز فنی جدید دارند – به هر دلی راه دارند و جامعه شناس خوبی هستند – در برابر هر حقی #باطلی می سازند – اینها باند شیطانند – خود را #زاهد نشان می دهند تا درونشان لو نرود – همه این کارها را برای بازار گرمی می کنند تا آنچه را که نفیس می پندارند به فروش برسانند.
اینها مومنان را مرتباً آزار داده و با آنها بدرفتاری می کنند. اینها بالاترین تهمت و توطئه را که #تهمت_ناموسی است به پیامبر اسلام زدند!
⛔️لذا امیرالمومنین گوید چطور شد که منافقین که در دوره پیامبر این همه توطئه کردند؛ با مرگ ایشان و #خانه_نشین کردن من همگی ساکت شدند؟! آیا همگی یکباره توبه کردند یا با سهیم شدن در #حکومت و توافق با آنها سکوت پیشه کردند؟
#آیه15بقره
https://eitaa.com/quraanalkarim
#من_غدیری_ام