هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
🍀بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم🍀
🌺دانشجویان، اساتید و کارکنان
در بخشهای:
✅آوایی
✅معارفی
✅پژوهشی
✅فرهنگی
✅هنری
✅ادبی
✅فناوری
✅صحیفه سجادیه
✅نهج البلاغه
✅ایده پردازهای قرآنی
مهلت ثبت نام:
🔴1 لغایت 22 بهمن ماه
🔹زمان برگزاری مرحله دانشکده ای : دهه اول اسفند ماه
برای کسب اطلاعات بیشتر به امور قرآنی -فرهنگی دانشکده ها مراجعه فرمایید.
🔸#مرکز_امور_قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 چهارمین جایزه کتاب قرآنی سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
🌏 در سطح بین الملل و داخل؛ ویژه حوزویان و دانشگاهیان
✅ شرایط شرکت در فراخوان👇
1️⃣ کتابهای ارسالی، برای اولین بار در ابتدای سال 1401 تا پایان دی ماه 1402 به چاپ رسیده باشد؛
2️⃣ رساله های دکتری که در سال 1401 تا پایان دی ماه 1402 دفاع شده باشند؛
3️⃣ ارسال اصل آثار به دبیرخانه جشنواره الزامی بوده و پس از ارزیابی بازگردانده نخواهد شد.
✳️ اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان در اسفند ماه، 1402 برگزار می شود.
⏳مهلت ارسال مدارک تا دهم بهمن ماه 1402
🌐 کسب اطلاع بیشتر و ثبت نام
https://quran.ac.ir/book
آدرس دبیرخانه👇
قم، بلوار 15 خرداد، کوچه شهید میثمی، جنب امامزاده احمد میانی سازمان مرکزی دانشگاه
کدپستی:3719154436
تلفن:37604070داخلی 355
دیدار رئیس،معاونین و کارکنان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و دانشکده علوم قرآنی قم با خانواده شهید کریمی
در این دیدار که با فضایی آکنده از معنویت همراه بود؛ رئیس دانشگاه با عرض تبریک و تسلیت به خانواده شهید،برای آن شهید عزیز علو مقام آرزو کرد.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
دیدار رئیس،معاونین و کارکنان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و دانشکده علوم قرآنی قم با خانواده شهید
در این دیدار،پدر، مادر و دایی شهید گوشه ای از خصلت های معنوی و عشق به شهادت شهید کریمی را بیان کردند؛از آرزوی دیرینه او برای شهادت گفتند، آن شهید همیشه می گفت من قبل از سی سالگی به شهادت می رسم، در نهایت در 29 سالگی به شهادت رسید.
از ویژگی های بارز شهید کریمی، اهتمام به نماز اول وقت و توصیه همگان به این امر و فرهنگ سازی در این موضوع بود. او به پاکی مال و ادای حق الله و پرداخت خمس مال عنایت ویژه داشت. او خادم حرم حضرت معصومه (س) و جمکران بود.
او نفس اماره اش را مهار کرده بود و هیچ وقت از سختی کار حرف نمی زد بلکه با روحیه عالی به کارش ادامه می داد. همیشه خوش اخلاق و خوش رو بود و با این که بر اثر کار زیاد خسته بود، اما هیچ وقت اخم نکرد و کینه کسی را بر دل نداشت. دست بخشنده داشت؛ موارد فراوانی وجود دارد که به بی بضاعت ها و مستمندان کمک فراوانی کرده بود که کسی خبر نداشت، مانند: تهیه جهیزه و ارزاق منزل.
شهید سعید کریمی که دو خواهرش فارغ التحصیل دانشکده علوم قرآنی هستند و همسرشان نیز دانشجوی این دانشکده است، پیش از این با گلوله های داعشی ها جانباز شده بود و در تاریخ 30 دی 1402 با موشکباران رژیم صهیونیستی در سوریه به شهادت رسید.
این دیدار که با مداحی جناب آقای ابرنجین همراه شده بود، با اهدای قرآن مجید و لوح یادبود از طرف ریاست محترم دانشگاه به خانواده شهید به پایان رسید.