برگزاری سیامین کنگره استانی قرآن مدارس استعداد درخشان استان فارس (سمپاد) در دانشکده علوم قرآنی شیراز
سیامین دوره مسابقات قرآن دانشآموزان سمپاد استان فارس، با حضور۲۲۰ دانشآموز دختر و پسر از ۱۵ شهرستان و ناحیه در سه رشته حفظ عمومی، حفظ ویژه و قرائت در دانشکده علوم قرآنی شیراز برگزارشد.
این مسابقات شامل دانشآموزان مدارس استعدادهای درخشان (سمپاد) از شهرستانهای لار، لامرد، داراب، فسا، نیریز، جهرم، مرودشت، کازرون، آباده، عشایری و نواحی چهارگانه شیراز بود.
سیامین کنگره قرآنی در چهار سطح مدرسه، استان، قطبی و کشوری، که علاوه بر سه رشته حضوری، بیش از ۵۰ دانشآموز در رشته مفاهیم به صورت مجازی با هم به رقابت پرداختند.
نفرات برتر مرحله استانی، در مرحله قطبی به صورت مجازی و سپس در مسابقات کشوری رقابت خواهند کرد. و نفرات برتر هر رشته در این دوره از مسابقات معرفی شدند.
برای دیدن عکس های بیشتر ازین مراسم اینجا را کلیک نمایید.
#دانشکده_علوم_قرآنی_شیراز
🔰 دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
سایت | ایحا | ایتا | آپارات
کتابخانه دیجیتال | فروشگاه کتاب
🆔 @quran_ac_ir
معرفی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم:
سرکار خانم دکتر زهره نریمانی
عضو هیأت علمی دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه
#دانشکده_کرمانشاه
#هیأت_علمی
🔰 دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
سایت | ایحا | ایتا | آپارات
کتابخانه دیجیتال | فروشگاه کتاب
🆔@quran_ac_ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
معرفی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم: سرکار خانم دکتر زهره نریمانی عضو هیأت علمی دا
دکتر زهره نریمانی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه، از رویکرد نوآورانه و نقادانه خود در نوشتار و تحقیقات علمی سخن میگوید. او تأکید میکند که ضمن احترام به منابع علمی گذشته، همواره به دنبال ارائه نظریهها و آراء جدید بوده و اهمیت کار تیمی و مباحثه را در پیشرفت علمی تبیین میکند.
دکتر زهره نریمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، ضمن بیان چگونگی راهیابی و گرایش خویش به رشته علوم حدیث اظهار کرد: شرایط و گرایشات خانوادگی بستر مناسبی برای رشد و علاقه پیدا کردن بنده به رشتههای مذهبی بود زیرا در خانوادهای از قشر روحانی و انقلابی در سال ۱۳۶۰ متولد شدم. همچنین استعداد در رشتههای علوم انسانی در بین خانواده ما پر رونقتر بود.
وی افزود: در دوران کودکی بسیار به خواندن کتب مذهبی علاقه داشتم و در دوران متوسطه اول کتابهای آقای تیجانی را مطالعه نمودم. در همان دوران، یک حزب قرآن را هر روز با ترجمه میخواندم. اوقات فراغت را بنا به اقتضای شرایط خانواده، کتاب لمعه دمشقیه که شهید اول آن را نگاشته را تا جایی که بلد بودم، میخواندم و اگر جایی را متوجه نمیشدم، زیاد سوال میپرسیدم.
عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار کرد: همین بسترسازی های ناخود آگاه باعث شد تا وقتی که در سال ۱۳۷۸ قصد انتخاب رشته در دانشگاه را داشتم، عنایات ویژهای به رشتههای الهیات و مذهبی پیدا کردم و از همین رو، رشته علوم حدیث را در دانشگاه قرآن و حديث که اتفاقا همان سال نیز افتتاحیه آن بود، انتخاب کردم.
وی ادامه داد: دوران کارشناسی خود را نزد اساتید زبده و در مجموعهای با حال و هوای معنوی، علمی و مذهبی در جوار حرم عبدالعظیم حسنی(ع) گذراندم. با وجود اینکه در دوران کارشناسی، در رشته علوم حدیث تحصیل کردم، اما با این وجود، مطالعات تفسیری خود را هرگز رها نکردم. به لطف خدا در سال ۱۳۸۲، کارشناسی ارشد را در شهر مقدس قم در دانشگاه قم آغاز کردم.
دکتر نریمانی با معرفی تالیفات خود از رساله ارشد خود گفت: سپس رساله ارشد را نیز دفاع کردم که حاصل این پایان نامه، دو کتاب شد. موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد، بررسی سیر مکاتب حدیثی شیعه در مدرسه بغداد و ری بود که هر کدام از مدرسهها تبدیل به یک کتاب شد.
وی ادامه داد: در تابستان سال ۸۴ که پایاننامهام را دفاع کردم، به لطف خدا اولین تدریس خود را در دانشگاه آزاد اسلامآباد غرب در گروه معارف عمومی آغاز کردم. این همکاری با دانشگاه آزاد تا سال ۱۳۹۰ ادامه پیدا کرد که همزمان در این مدت در مقطع دکتری نیز مشغول به تحصیل بودم.
دکتر نریمانی گفت: از سال ۱۳۹۰، توفیق پیدا شد تا توانستم در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، دانشکده کرمانشاه، در زمینه تدریس شروع به فعالیت کنم.
وی انگیزه نگارش برتی از آثار خود را حاصل حضور در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم دانست و گفت: در طول سالهای خدمتگزاری در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، شروع به نگارش و تألیف مقالاتی کردم. اگر بخواهم به صورت اجمالی به معرفی مقالات بپردازم، مقالات بنده عمدتا در حوزههای فقهی، حدیثی، تفسیری و در مسئله زنان بوده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه با معرفی سبک قلم و نگارش خود اظهار کرد: یک سبکی که در نوشتههایم دارم این است که برخلاف برخی نویسندهها، تلاش میکنم از نوآوری، دگراندیشی و نواندیشی را در چارچوب قواعد و قوانین قرآن و تفسیر رعایت میکنم. اینکه بخواهم سخنان مفسرین را واگویه کنم، سرلوحه کاری بنده نبوده است که این را نیز مدیون سالهای همکاریام با دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بودهام.
وی ویژگی نقادی را از نکات برجسته دانشاموختگان این رشته دانست و بیان کرد: جسارت نقد، ویژگی است که دانشآموختگان رشته علوم قرآن وحدیث دارند. بنده همواره تلاشم بر این بوده که ضمن تمام احترامی که به منابع علما و دانشمندان پیشین دارم، نگاه نقادانه داشته باشم و از این نگاه نقادانه، نظریهها و آراء جدید را بیان کنم که در بعضی موارد پذیرفته و در برخی رد میشود.
دکتر نریمانی افزود: اعتقاد دارم که کار تیمی همیشه مثمر ثمر است و از همین روی، کارهای پژوهشی تیمی نیز در کارنامهام دیده میشود و وجود کار تیمی چیزی است که در دین نیز سفارش شده، یدالله مع الجماعه.
وی در پایان مسئله مباحثه بین دانشجویان را پر اهمیت دانسته و تاکید کرد: دوست به مسئلهای که در حوزه بدان توجه میشود و متاسفانه اصلا در سطح دانشگاهی مطرح نیست، اشاره کنم و آن هم مباحثه است. در حوزه دو فرد همتراز دروس را با یکدیگر مباحثه کرده، به همدیگر درس میدهنو به بحث و گفتگو میپردازند. این موضوع بسیار در پیشرفت روند تحصیلی به آنان کمک میکند که بنظر بنده باید در بین دانشگاهیان نیز رونق پیدا کند.
👈با همکاری بسیج دانشجوئی در دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه برگزار شد:
✳️نشست رسانهای بیسیم در دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه
به گزارش ایحاء از کرمانشاه؛ نشست تشریحی بصیرتی با موضوع رویکرد رسانهای دانشجویان در اردوهای راهیان نور با هدف بررسی نقش رسانهها و دانشجویان در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین اهمیت فعالیتهای رسانهای در این سفر فرهنگی - معنوی با همکاری معاونت رسانه فضای مجازی سازمان بسیج دانشجوئی استان و واحد رسانه بسیج دانشجوئی دانشکده، با حضور مسئولین واحد رسانه بسیج دانشجویی دانشگاهها و کارشناسان حوزه رسانه در محل سالن جلسات دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه برگزار گردید.
🖇مشروح خبر
#دانشکده_علوم_قرآنی_کرمانشاه
🔰 دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
سایت | ایحا | ایتا | آپارات
کتابخانه دیجیتال | فروشگاه کتاب
🆔 @quran_ac_ir
حجت الاسلام والمسلمین گرایلی رئیس بنیاد خیران و واقفان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با دکتر کاظم زاده رئیس دانشکده علوم قرآنی تهران دیدار و گفتگو کرد.
در این جلسه که در محل دانشکده علوم قرآنی تهران و با حضور مدیر توسعه دانشکده سرکار خانم جویا برگزار شد، رییس بنیاد خیران و واقفان ضمن تاکید بر اهمیت و لزوم ارتباط با ادارات کل اوقاف، شهرداری و استانداری اظهار داشت: تعاملات علمی- فرهنگی و اداری با این مراکز تبعات مثبت زیادی در زمینه های یاد شده خواهد داشت. در ادامه دکتر کاظم زاده به اهم فعالیت ها، چشم اندازهای آتی و نیز چالش های پیش روی دانشکده پرداخت و از تلاش های دکتر گرائیلی برای بهبود شرایط دانشکده ها قدردانی کرد.
#دانشکده_علوم_قرآنی_تهران
🔰 دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
سایت | ایحا | ایتا | آپارات
کتابخانه دیجیتال | فروشگاه کتاب
🆔 @quran_ac_ir
دیدار رئیس دانشکده علوم قرآنی زابل با فرماندار زاهدان
دکتر مرتضی سازجینی، رئیس دانشکده علوم قرآنی زابل به همراه سید حمید رضا حسنی طباطبایی، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی این دانشکده و دکتر غلامرضا شهرکی فلاح، با مهندس رخشانی، فرماندار شهرستان زاهدان دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار، دکتر سازجینی ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای شبانهروزی فرماندار شهرستان زاهدان، به معرفی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و دانشکده علوم قرآنی زابل که از مصوبات مقام معظم رهبری در سال 1381 ایجاد شده است، پرداختند. ایشان افزودند که دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بزرگترین و تخصصیترین دانشگاه قرآن محور در سطح کشور است و ماموریت اصلی این دانشگاه تربیت نیروهای مومن و انقلابی میباشد.
فرماندار محترم شهرستان زاهدان نیز ضمن ابراز خرسندی از دیدار مسئولان دانشکده، پرداختن به مسائل قرآنی و فرهنگی را از الزامات حیاتی جامعه امروز برشمردند.
#دانشکده_علوم_قرآنی_زابل
🔰 دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
سایت | ایحا | ایتا | آپارات
کتابخانه دیجیتال | فروشگاه کتاب
🆔 @quran_ac_ir
🔻نرم افزار «سلاله» رونمایی شد
🔸رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در مراسم رونمایی از نرم افزار «سلاله» با بیان اینکه امامزادگان باید محل معادشناسی باشند، بر در نظر گرفتن قطبیت فرهنگی بقاع در این جریان فرهنگی، همچنین برگزاری کرسی های پرسش و پاسخ، فراهم شدن امکان زیارت مجازی امامزادگان و توجه به گردشگری مذهبی در این نرم افزار تأکید کرد.
🔸نرم افزار سلاله دارای اطلاعات امامزادگان و بقاع متبرکه است. دسترسی سریع به رویدادها و خدمات بقاع، جستجوی پیشرفته اماکن مذهبی، سامانه مدیریتی زائرسراها و اماکن اقامتی، سامانه گزارش عملکرد روزانه، ارائه خدمات یکپارچه، سامانه جذب مشارکتهای مردمی (نذورات و کمک های مردمی) به صورت امن و شفاف، پخش زنده مراسم معنوی و زیارت مجازی بقاع، برگزاری مسابقات فرهنگی و مذهبی به صورت آنلاین و آفلاین از امکانات این نرم افزار است.
🌐 rasamedia.org/1403/11/نرم-افزار-سلاله-رونمایی-شد-حجت-الاسل/
#روابط_عمومی_سازمان_اوقاف
🆔 @oghaf_official
هدایت شده از KHAMENEI.IR
21.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✌️ متن و فیلم کامل سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره مساله مذاکره با آمریکا و راه حل مشکلات معیشتی مردم
🔹رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز:
✏️چند وقت است میشنوید، در روزنامه، در فضای مجازی در سخنان این و آن، بحث میشود از مذاکره. مذاکرهی دولت. خب؛ آن که مورد این بحث این بحثکنندگان هست چه در داخل چه در خارج مذاکرهی با آمریکاست.
✏️اسم مذاکره میآورند، آقا مذاکره چیز خوبی است. انگار کسی مخالف با خوب بودن مذاکره است. امروز وزارت خارجهی جمهوری اسلامی ایران یکی از پرکارترین وزارت خارجههاست. کارش همین است دیگر. با کشورهای دنیا، شرقی، غربی، همه جور مذاکره میکنند، رفت و آمد میکنند، حرف میزنند، قرارداد میبندند.
✏️استثنایی که وجود دارد آمریکاست. البته رژیم صهیونیستی را اسم نمیآورم، چون دولت نیست. رژیم صهیونیستی یک باند جنایتکاری هستند که آمدند یک سرزمینی را غصب کردند، دارند جنایت میکنند. آن که محل کلام نیست. استثنا آمریکاست. چرا استثناست؟ علت چیست؟
✏️مذاکرهی با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم. این جور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نه، نخیر.
✏️با مذاکرهی با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود. دلیل؟ تجربه. ما در دههی ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال. یک معاهدهای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود. چند کشور دیگر هم بودند. لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود.
✏️دولت ما نشست مذاکره کرد، دولت آن روز، رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد. خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند.
✏️همین شخصی که حالا الان سر کار است، این معاهده را پاره کرد. گفت پاره میکنم و کرد. عمل نکردند. قبل از اینکه او بیاید هم همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود. برداشته نشد تحریمهای آمریکا. تحریمهای آمریکا برداشته نشد. در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد.
✏️این معاهده محصول مذاکرهی دو سال به نظرم یا بیشتر یا کمتر این مذاکره طول کشید. خب این تجربه است دیگر. از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم اما نتیجهای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. این است. همان، همین معاهده را هم با همهی این نقصهایی که داشت، طرف مقابل باز خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد. با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد. مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.
✏️کسی منکر وجود مشکلات نیست، در معیشت مردم مشکلات فراوانی همهی تقریباً اغلب قشرهای مردم ابتلائاتی دارند، مشکلاتی دارند لکن این مشکلات آن چیزی که این مشکلات را برطرف میکند عامل داخلی است، عامل داخلی عبارت است از همت مسئولان متعهد و همراهی ملت متحد یعنی همین چیزی که در راهپیمایی انشاءاللّه ملاحظه خواهید کرد اتحاد مردم را، راهپیمایی ۲۲ بهمن هر سال مظهر اتحاد ملی است در کشور ما ملت بصیر و مسئولان خستگیناپذیر این است که مشکلات ما را برطرف میکند.
✏️مسئولان مشغولند بحمداللّه کارهایی دارند میکند و بنده بسیار امیدوار هستم که همین دولت محترم بتواند مشکلات معیشتی مردم را لااقل کم کند و سختیها را برطرف کند. آمریکاییها نشستهاند روی کاغذ دارند نقشهی جهان را تغییر میدهند البته فقط روی کاغذ است، در واقعیت هیچگونه واقعیتی ندارد.
✏️دربارهی ما هم نظر میدهند، حرف میزنند، اظهار نظر میکنند، تهدید میکنند. ما اگر تهدیدمان بکنند، تهدیدشان میکنیم، اگر این تهدید را عملی کنند ما هم تهدید را عملی میکنیم. اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند ما هم به امنیت آنها تعرض خواهیم کرد بدون تردید این رفتار فراگرفتهی از قرآن است و دستور اسلام است و این وظیفهای است که بر عهدهی ماست امیدواریم خدای متعال ما را در انجام وظایفمان موفق بدارد. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
💻 Farsi.khamenei.ir
🇮🇷 بیانیه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به مناسبت سالروز جشن پیروزی انقلاب اسلامی
🔰 دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
سایت | ایحا | ایتا | آپارات
کتابخانه دیجیتال | فروشگاه کتاب
🆔 @quran_ac_ir
🇮🇷 بیانیه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به مناسبت سالروز جشن پیروزی انقلاب اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم
«لَقَد مَنَّ ٱللَّهُ عَلَى ٱلمُؤمِنِينَ إِذ بَعَثَ فِيهِم رَسُولاً مِّن أَنفُسِهِم يَتلُواْ عَلَيهِم ءَايَٰتِهِۦ وَيُزَكِّيهِم وَيُعَلِّمُهُمُ ٱلكِتَٰبَ وَٱلحِكمَةَ وَإِن كَانُواْ مِن قَبلُ لَفِي ضَلَٰلٍ مُّبِينٍ» (آلعمران: ۱۶۴)
بشر در ضلالت و گمراهی میماند و راهی به نور نمییافت اگر خداوند بر او منت نمینهاد و پیامبران را بر نمیانگیخت. این سلسله ادامه یافت تا به نهایت رسید و خاتم رسل مُهر پایانی بر این رسالت بود. پس از ایشان، خاندان طاهر و مطهر پیامبر (ص)، حافظ دین جدّ خود شدند. در دوران غیبت، ظلم و سیاهی دوباره جان گرفت و گریبان بشر را فشرد، تا آنکه امام خمینی کبیر (ره)، مردی از سلالۀ اهل بیت پیامبر (ص)، انقلابی در مردم ایجاد کرد، بیرق نورانی اجداد طاهرین خود را دوباره برافراشت و نوری در دل سیاهی روشن نمود.
اکنون چهل و شش سال از آن بهار میگذرد و بیرق، در دست خامنهای عزیز، خلف صالح امام روح الله است که با مدد خداوند و دستگیری خلیفۀ الهی حضرت حجت (عج)، هجمه همه جانبۀ دشمنان اسلام و بشریت را زمینگیر کرده و نور الهی را در این سرزمین گسترانده است.
تاریخ چهل و چند سالۀ انقلاب نشان داده است هرگاه به سخنان این دو مرد الهی عمل کردیم، با قوت پیش رفتیم و هنگام سستی و کوتاهی در عمل به فرمایشاتشان، در دشواری فرو افتادیم. ایشان در مدت امامت خود، بصیرت مردم را بالا بردند و حتی اجازه دادند در مواردی به اشتباه مسیری را طی کنند تا تجربه بیاموزند. سپس تجربههایشان را یادآوری کرده و فرمودند: «برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را بهدرستی شناخت و از تجربیات بهرهجست. اگر از این راهبرد غفلت شود، دروغها بهجای حقیقت خواهند نشسته و آینده دستخوش تهدیدهای ناشناختهای خواهد گردید.» (بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی)
رهبر معظم انقلاب، تجربه مذاکره گذشته را یادآور شدند که هرچند ایشان خوشبین به آن نبودند و حتی بر آن شروطی نهادند، اما کسانی به دنبال آن رفتند و به نتیجه هم نرسیدند و دیگر نباید این تجربه نباید تکرار شود. مولای متقیان میفرمایند: «اَلْعَقْلُ حِفْظُ اَلتَّجَارِبِ وَ خَيْرُ مَا جَرَّبْتَ مَا وَعَظَكَ» (نامه ۳۱ نهج البلاغة).
از این رو، دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ضمن تبریک به مناسبت ۲۲ بهمن ماه سالروز انقلاب اسلامی، با تأکید بر آموزههای دینی و تجربیات تاریخی، حمایت خود را از سخنان حکیمانۀ رهبر معظم انقلاب اعلام میدارد و از همهگان دعوت میکند در راهپیمایی وحدتآفرین یوم الله ۲۲ بهمن شرکت نمایند.
🔰 دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
سایت | ایحا | ایتا | آپارات
کتابخانه دیجیتال | فروشگاه کتاب
🆔 @quran_ac_ir