#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_ص
43 - و دادیمش خاندانش را و مانند آنان را با آنان رحمتی از ما و یادآوردنی برای دارندگان خردها
44 - و بگیر با دست خویش دستهای (بستهای) پس بزن بدان و سوگند نشکن همانا یافتیمش شکیبائی چه خوب بندهای است او همانا او است بسیار بازگشتکننده
45 - و یاد کن بندگان ما ابراهیم و اسحق و یعقوب را دارندگان نیروها و دیدهها
46 - همانا مخصوصشان داشتیم به خاصهای یادآوردن آن سرای
47 - و همانند ایشانند نزد ما از برگزیدگان خوبان
48 - و یاد کن اسمعیل و الیسع و ذوالکفل را و هر کدامند از نیکان
49 - این است یادآوریی و همانا پرهیزکاران است نکو بازگشتگاه
50 - بهشتهای جاودان گشوده است برای ایشان درها
51 - تکیه کنندگانند در آنها خوانده شوند در آنها بسوی میوه فراوان و نوشابه
52 - و نزد ایشان است زنان کوته مژگانی (که جز شوهر خویش را ننگرند) همسالان
53 - این است آنچه نوید داده میشوید برای روز شمار
54 - همانا این است روزی ما نیستش پایانی
55 - این و همانا گردنکشان را است بد بازگشتگاهی
56 - دوزخ چشندش و چه زشت است آن بسترها
57 - این پس بچشیدش آبی جوشان و چرکی گندآلود
58 - و دیگری همانندش جفتهائی
59 - این است گروهی فرورونده با شما نباد خوش آمد بر ایشان همانند آنانند چشندگان آتش
60 - گفتند بلکه شما نباد خوش آمد بر شما شما پیش فرستادید آن را برای ما پس چه زشت است آن آرامگاه
61 - گفتند پروردگارا هر که پیش فرستاد برای ما این را بیفزایش عذابی دو برابر در آتش
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۵۶🌷
صبر ایّوب:
آوازه ی ایّوب در سرزمین شامات پیچیده بود؛ پیامبری نیکوکار، و در عین حال، بسیار ثروتمند، با فرزندان زیاد و رشید، و سخاوت فراوان، و خانه ای که درش همیشه به روی مردم باز بود. همه از ایّوب راضی بودند؛ جز یک نفر که از ایّوب متنفّر بود و آرزو داشت او را از راه خدا منحرف و از توجّه به او غافل کند؛ ولی خودش هم می دانست که با این وضعیت، حریف ایّوب نمی شود. آری، او دشمن قسم خورده ی ما انسان ها یعنی شیطان بود. پس روزی به خدا گفت: این که ایّوب شکر تو را به جا می آورد، به سبب نعمت های فراوانی است که به او داده ای؛ بی شک اگر این نعمت ها از او گرفته شود، او دیگر بنده ی شکرگزاری نخواهد بود و راه کفر و ناسپاسی را پیشه می کند! خدا نیز برای اینکه اخلاص ایوب را بر همگان روشن کند و او را سرمشقی برای جهانیان قرار دهد تا هم به هنگام نعمت شکرگزار باشند و هم به هنگام رنج صبور، به شیطان اجازه داد که بر امور مادّی و دنیایی ایّوب مسلّط شود. شیطان نیز از خدا خواست که ثروت فراوان، زراعت، دام و همچنین فرزندانش در مدّت کوتاهی با آفات و بلاها از بین بروند؛ ولی این حوادث ناگوار نه تنها از مقام شکر ایوب نکاست، بر آن نیز افزود. از این رو شیطان از خدا خواست که این بار بر بدن ایّوب مسلّط شود و او چنان بیمار شود که از شدّت درد و رنج به خود بپیچد و اسیر زندان بستر شود؛ امّا این نیز بر کوهِ صبر ایّوب صدمه ای وارد نکرد و چیزی جز بر توجّه آن پیامبر بزرگ به خدا نیفزود.
طبق برخی از روایات، این روزگار سخت، هفت سال طول کشید ؛ تا این که جریانی پیش آمد که قلب ایوب را شکست و روح او را به سختی جریحه دار کرد:
روزی، جمعی از راهبان بنی اسرائیل به دیدنش آمدند و گفتند: تو چه گناهی کرده ای که به این عذاب دردناک گرفتار شده ای؟! ایوب در پاسخ گفت: به پروردگارم سوگند که خلافی از من سر نزده و من همیشه در اطاعت خدا کوشا بوده ام و هر لقمه ی غذایی که خورده ام، یتیم و بینوایی بر سفره ی من حاضر بوده است. در این هنگام، آن سرمشق شکیبایی، بی آن که لب به اعتراض بگشاید و از خواست خدا گله کند، با کمال ادب و فروتنی به خدا عرضه داشت: «رَبَّه{ اَنّی مَسَّنِیَ الشَّیطانُ بِنُصبٍ وَ عَذابٍ»؛ یعنی: «پروردگارا، شیطان، درد و رنجی فراوان به من رسانده است.» در این هنگام، دوره ی امتحان ایّوب به پایان رسید و درهای رحمت خدا به روی او گشوده، و نعمت های از دست رفته اش یکی پس از دیگری به او بازگردانده شد و فرزندانش به خواست خدا دوباره زنده شدند و خدا به همان تعداد، فرزندان شایسته ی دیگری نیز به او بخشید، و از همه ی این ها بالاتر این که نام او به عنوان «بنده ی خوب و شایسته ی خدا» برای همیشه ثبت شد.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن
@dars_akhlaq (2).mp3
17.87M
#بیانات
🔶امامان اهل البيت (ع) در بيان احكام به رأى و نظر شخصى اعتماد نمى كردند
💢اكنون با مراجعه به مصادر مكتب اهل البيت در می يابيم كه امامان اهل البيت (ع) در بيان احكام اسلامى به رأى و نظر شخصى، كه در عرف مكتب خلفا اجتهادش ناميده اند، اعتماد نمی كردند و تنها بدانچه كه از رسول خدا (ص) به ارث برده بودند استناد می كردند، يعنى به احاديثى كه در كتابهاى خاصّ خود داشتند، و اين معنى در مباحث آينده روشن مى گردد:
در كافى آمده است: «مردى از امام صادق (ع) مسألهاى پرسيد و امام پاسخش فرمود. آن مرد گفت: «بگو بدانم اگر چنين و چنان باشد چه نظرى خواهى داشت؟» امام فرمود: «خاموش باش! آنچه در پاسخت گفتم از رسول خدا (ص) بود ما در بيان احكام از خود رأيى نداريم.
علّامه مجلسى در شرح اين حديث گويد: «چون مراد سئوال كننده آن بود كه مرا از رأى و نظر خودت كه با ظنّ و اجتهاد اختيار می كنى آگاه ساز، امام (ع) او را از اين پندار نهى فرمود و براى او روشن ساخت كه آنها چيزى نگويند مگر با جزم و يقين و از منابع پيوسته به سيّد المرسلين (ص).
📝 و از این موارد در تاریخ اسلام کم نداریم که خون ها به نا حق ریختند و و تعرض ها کردند و گفتند اجتهاد خلیفه بوده و اجتهادش به خطا رفته !!!
☑️مطالب درباره علامه عسکری
در آستانه امامت منجی عالم بشریت بقیه الله اعظم امام زمان علیه السلام نوزدهمین دوره مسابقات مقدماتی قرآن کریم در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع دانشجویان با حضور ریاست عقیدتی سیاسی دانشگاه برگزار گردید حجت الاسلام والمسلمین بنیادی رئیس عقیدتی سیاسی دانشگاه با بیان اینکه بحمدالله در دانشگاه هوایی با حمایت های ریاست محترم اداره ع س نهاجا و بویژه مرکز قرآن ٬ عترت و نماز اداره و پشتیبانی های امیر فرماندهی دانشگاه هوایی و سایر مسئولین و فرماندهان هم از لحاظ تجهیزات مورد نیاز آموزش حرفه ای قرآن کریم و هم از لحاظ جذب اساتید خبره و متخصص این عرصه موفق عمل نموده و کارهای اثر گذاری در راستای جذب حداکثری علاقمندان به آموزش قرآن انجام شده است ایشان دربخش دیگر از سخنان خود گفت در این راستا با بهره گیری از یک لابراتوار قرآنی مجهز و با حضور اساتید دلسوز قرآنی سعی میشود در عین اینکه دانشجویان از دروس تخصصی خودشان و برنامه علمی و درسیشان عقب نمانند در راستای تخصص ها و رشته های مختلف قرآنی نیز تقویت شده و مستمر با علوم قرآنی مأنوس باشند که ای امر به اذعان خود دانشجویان و اساتید و فرماندهان باعث ایجاد آرامش معنوی در دانشجویان قرآنی و در نتیجه باعث موفقیتشان در عرصه خدمت و تحصیل شده است ؛ در نهایت خداوند سبحان را شاکریم که این توفیق خدمت در مسیر قرآن را به ما عنایت فرموده است.
با حضور حجت الاسلام والمسلمین قاضی برگزار شد
همایش چادرهای آسمانی در پایگاه هوایی شیراز
با حضور رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا، همایش چادرهای آسمانی در پایگاه شهید دوران شیراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی نهاجا، همایش چادرهای آسمانی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید احمد قاضی رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ دوم خلبان مسعود جعفری فرمانده پایگاه هوایی شهید دوران شیراز و جمعی از مسئولان در پایگاه شهید دوران شیراز برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام قاضی ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری همایش چادرهای آسمانی اظهار کرد.
به طور كلي مي توان گفت كه ريشه و كليات احكام شرعي را بايد در قرآن كريم و شرح و تفصيل و شاخه هاي آن را در سنت جست. قرآن كريم در آيه هاي فراواني به فريضه امر به معروف و نهي از منكر اشاره كرده است .
از مجموع آيات قران چنين بر مي آيد كه امر به معروف و نهي از منكر داراي اهميت بسيار زيادي از منظر قرآن كريم مي باشد و همه آحاد جامعه اعم از دولتمردان و عموم مردم را شامل مي شود و به طور كلي از آيات فوق نكات زير را مي توان استنتاج نمود:
۱-وجوب امر به معروف و نهي از منكر از بديهيات است و كسي از مسلمانان در آن شك نكرده است.
۲- وجوب اين دو فريضه در همه اديان الهي بوده و امتهاي گذشته نيز بدان مكلف بوده اند.
۳-امر به معروف و نهي از منكر از شئون پيامبري است.
۴- ترك امر به معروف و نهي از منكر علت نابودي جوامع گذشته بوده است.
۵- امر به معروف و نهي از منكر از حقوق متقابل مسلمانان است و افراد جامعه اسلامي در برابر آن مسئولند.
۶- زنان نيز مكلف به امر به معروف و نهي از منكر هستند.
7- امر به معروف و نهي از منكر نيازمند كسب قدرت است.
گفتنی است در پایان این مراسم از تعدادی از فعالان امر به معروف و نهی از منکر با اهدا چادر تجلیل بعمل آمد.
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
📲 @seyedahmadghazi
صفحه اینستاگرام
📲 https://instagram.com/seyedahmad_ghazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 تیزر برنامه تلویزیونی «دستخط»، با حضور حجتالاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی ویژه سالروز تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش.
🔶 این برنامه جمعه ۲ آبان ماه ساعت ۱۶:۳۰ از شبکه ۵ سیما روی آنتن میرود.
➕ اخبار رسمی ارتش 👇
📲 t.me/ajanews_ir
📲 sapp.ir/ajanews_ir
📲 eitaa.com/ajanews_ir
💻 www.Aja.ir