eitaa logo
روابط عمومی انتظامی شهرستان سربيشه
269 دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
4.5هزار ویدیو
135 فایل
کانال فرهنگی، اجتماعی، سیاسی،
مشاهده در ایتا
دانلود
❣ 📖 السَّلاَمُ عَلَى خَلَفِ السَّلَفِ وَ صَاحِبِ الشَّرَفِ‏... 🌱سلام بر آن مولایی که عصاره همه انبیا و اولیاست و معدن تمام شرافت ها و بزرگواری ها. سلام بر او و بر روزی که گوهر شرافتش چشم تمام خلق را خیره کند. 📚 مفاتیح الجنان، زیارت امام زمان سلام الله علیه به نقل از سید بن طاووس.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی کارشناس پای‌ثابت شبکه صهیونیستی اینترنشنال هم نتوانست بی‌خاصیت بودن حمله اسرائیل را پنهان کند؛ حمله با کوادکوپتر پیتزابر!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارشناس کره‌ای: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران، نقض قوانین بین‌الملل و حمله ایران به اسرائیل، مطابق با ماده ۵۱ منشور ملل متحد بود...
اردن به جنگنده‌های اسرائیل و آمریکا و فرانسه اجازه داد تا در حریم هوایی این کشور برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران فعالیت کنند.(بماند که نیروی هوایی هم در رهگیری و انهدام‌ها کمک کرده . . .) بر این اساس پادشاه اردن این روزا به منفورترین شخصیت عربی تبدیل شده طوری که عکسش رو اینجوری با لباس ارتش اسرائیل درست کردند! کافیه یک سر به صفحات اینفلوئنسرهای عربی بزنید و ببینید ملت در کامنتا چطوری فحش میدن بهش!
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
|🎥 سروهایی که فقط برای مردم خم می شوند... 🎬 فیلم صد ثانیه‌ای «رد پا» 🔹 به مناسبت روز ارتش پرافتخار جمهوری اسلامی ایران، برای نخستین بار فیلم ١٠٠ ثانیه‌ای ، برنده جایزه بهترین فیلم داستانی از سیزدهمین جشنواره فیلم ۱۰۰ را ببینید. ▫️ کارگردان: مصطفی اعلمی
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کلیپی که توسط کیم جونگ اون «رهبر کره شمالی» در صفحه توئیترش منتشر شده است. سفر تاریخی مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای به کره شمالی. قدیمی ولی جالب 🌹
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه کسانی شکست مجدد رژیم صهیونیستی را پس از عملیات موفق وعده صادق رقم زدند؟! نیروی پدافند هوایی با آمادگی کامل و قدرت تمام شکست مجدد رژیم غاصب صهیونیستی را رقم زدند پیامد این اقدام مهم چشمان همیشه بیدار ایران اسلامی، شکاف سیاسی در میان مسئولان رژیم صهیونیستی بود.
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔶🔶اجرای سرود ای ایران (صبح جمعه بعد از اتفاقات اصفهان ) در کنار زاینده رود 🌷خدا قوت به ایستادگی و شجاعت مردم شریف و مقاوم استان اصفهان و ایران عزیز در برابر دشمنان میهن اسلامی.
🔴 اگر "یک انسان" دستش را بدهد تا صورتش را جراحی کند؛ آیا شما صورت او را تحسین خواهید کرد؟ قطعا خیر اگر کسی چشمش را بدهد تا قدش را بلند کند آیا شما قد او را تحسین خواهید کرد؟ قطعا خیر اگر کسی روانش را نابود کند تا موهایش را زیبا کند آیا شما موهای زیبایش را تحسین می‌کنید؟ قطعا خیر پس موقع بررسی یک دستاورد باید هزینه آن را حساب کنیم و اگر هزینه غیرمنطقی بود قطعا آن دستاورد را "دستاورد" نمی‌نامیم حتی اگر در ظاهر آورده‌ای داشته باشد. ممکن است کشوری تمام ارزش‌ها را نابود کند تا بازارش رونق پیدا کند. (کشورهای غربی) ممکن است کشوری فرهنگش را نابود کند تا اقتصاد گردشگری‌اش رونق پیدا کند. (امارات) ممکن است کشوری آبرویش را نابود کند تا نفت ارزان داعش را بخرد. (ترکیه) ممکن است کشوری استقلالش را نابود کند تا صادراتش رونق پیدا کند. (کره و ژاپن) ممکن است کشوری رای و نظر و مشارکت مردم را نابود کند تا اقتصاد نفتی‌اش رونق پیدا کند. (دیکتاتوری سعودی) ممکن است کشوری ظلم کند، استثمار کند، استعمار کند و... تا قدری ثروت کسب کند. (آمریکا و انگلیس و فرانسه و...) ممکن است کشوری سلاح بفروشد برای کشتن کودکان تا GDPاش بالا رود. (آمریکا) کشوری که بتواند بدون حراج استقلال و عزت و فرهنگ و آبرو و انسانیت و... به دستاوردهای اقتصادی برسد کجاست به‌جز ایران؟ هر کس هنگام مقایسه اقتصاد ایران با سایر کشورها هزینه‌هایی که آن کشورها داده‌اند را در نظر نگیرد خواسته یا ناخواسته در حال فریب دادن شماست.