4_5938030927987867721.pdf
1.24M
🔴نقشه راههای ایران
♦️این نقشه با داشتن قابلیت زوم میتواند راهنمای خوبی در سفر نوروزی برای افرادی که با خودرو سفر میکنند باشد.
♦️با آرزوی سفری خوش و سلامت
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
4_134438278865617768.mp3
1.66M
🌺شعرخوانی مرحوم محمد رضا آقاسی در مدح امیرالمؤمنین علی علیه السلام
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
4_450557642901815474.mp3
42.3M
🌺 احکام اعتکاف استاد فلاح زاده
1⃣
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
4_450557642901815475.mp3
828.2K
🌺احکام اعتکاف
2⃣
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔴واکنش نماینده دادستان به سخنان هدایتی
♦️نماینده دادستان در واکنش به این سخن حسین هدایتی مبنی بر اینکه به جای اینکه به سراغ ورزشکاران بروید به سراغ قلدرها بروید چرا که سفیر ایران در ترکیه در دولت قبلی ۲۱ میلیارد تومان از من پول گرفته است و پس از چهار سال صدور کیفرخواست هنوز دادگاهش رسیدگی نشده است، گفت: من گفتم برای بازگرداندن پول مردم کوچه و خیابانها را میگردم حالا میگویید به یک سفیر پول دادید، بگویید چه کسی است تا احضار شده و گردنش را بشکنیم.
✅ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome
تذکر_رسایی_در_جلسه_غیر_علنی_غیر.mp3
1.2M
.
💯انتشار برای نخستین بار💯
♨️به دنبال مصاحبه اخیر علی لاریجانی در باره برجام
♻️ تذکر حمید رسایی در جلسه غیرعلنی و غیررسمی به لاریجانی (روز تصویب ۲۰ دقیقه ای طرح مرتبط با برجام)
T.me/rasaeemed/103
🔸رسایی: آقای لاریجانی تذکر دارم، اجازه بدید حرف بزنیم
🔹لاریجانی: جمع بندی صورت گرفته، لطفاً تشنج نکنید...
🔸رسایی: اگر نذارید الان حرف بزنیم، علنی حرف میزنیم...
🔸رسایی: شما میگید جمع بندی کشور اینه، خاک کشور که دهان نداره جمع بندی کنه، منظور شما کیه، صریح بگید...
🔹لاریجانی: من وظیفه ابلاغ داشتم...
🔸رسایی خطاب به یکی از خانمهای نماینده: آقای شمخانی گفته من نماینده رهبری ام، خب آقای جلیلی هم تو شورای عالی امنیت ملی نماینده رهبریه ولی نظرش بر خلاف این آقایونه...
🔸رسایی خطاب به نماینده دیگر: آخه چقدر کلاه سرتون بذارن...
♻️ از آنجا که صوت جلسات غیرعلنی در اختیار نمایندگان قرار نمی گیرد، در این روز بنده صوت تذکر خودم را با موبایل ضبط کردم. از قضا بعد از پایان تذکر، فراموش کردم ضبط موبایل را خاموش کنم و مکالمه ام با دو تن از نمایندگان هم ضبط شد.
دقت در این مکالمات نشان می دهد که لاریجانی و برخی اطرافیان او هر چند حاضر نبودند به صورت صریح و علنی از رهبر انقلاب نقل قولی را بیان کنند ولی به صورت خصوصی و فردی، صراحتا تصویب طرح مجلس را مطالبه رهبری عنوان میکردند.
قطعا انتشار کامل جلسات یک ساعته غیرعلنی و غیررسمی لاریجانی در بزنگاه هایی مثل تصویب برجام و cft ابهامات زیادی را برطرف میکند.
https://eitaa.com/gharar_at/3013
بعد از نماز مومنی.MP3
4.86M
❓چرا در رابطه با فضای مجازی سکوت کرده ایم؟
❗️سخنرانی مهم کارشناس فضای مجازی، آقای مؤمن نسب، بعد از نماز جمعه شهر مقدس قم(۹۷/۱۲/۱۷)، در مورد خیانت ها و خسارت های مسئولین در قبال تلگرام و اینستاگرام (تغییر مسیر انتخابات، اشاعه فساد، فحشاء، شایعات، ناامنی اجتماعی و سیاسی و اقتصادی)!
✅بعد از این صحبت ها نمازگزاران شکایت نامه ای تنظیم و به قوه قضائیه ارسال کردند!
❓ائمه جماعات و پایگاه های بسیج و حوزه های علمیه و... در مقابله با این ابزار دشمن چه اقداماتی تا کنون انجام دادند؟!
🇮🇷|نهضتِ انقلابِ فضای مجازی|🇮🇷
@enghelab_cyber
#گام_دوم_انقلاب
#نشر_حداکثری
#واجب_الإنتشار
✅ خونه تکونی
ثوابی که بعضی از آقایون این ایام میبرند از زبان حضرت رسدل صلی الله علیه و آله:
یا على یک ساعت خدمت کردن در خانه از عبادت هزار ساله و هزار حج و هزار عمره بهتر است. خدمت کردن به عیال از آزاد کردن هزار بنده و هزار جهاد و عیادت هزار بیمار و شرکت در هزار نماز جمعه و شرکت در هزار تشییع جنازه و سیر کردن هزار گرسنه و پوشاندن هزار برهنه گرفتن هزار اسیر در راه خدا بهتر است ...»(جامع الأخبار ص: 103-102)
نقش بعضی مردها تو خونه تكونی:
- بسه ديگه
- اونجا رو نميخواد بشورين
- نهههه اون تميزه
- يه چايی واسه من بياريد
- انقد اب نريزيددددد
- این باز بوی چيه مياد ؟
- نهار كی حاضر ميشه ؟
- اين كه باهاش شيشه رو تميز ميكنی شلوار من نيست ؟!😂
💠 کانال طنز منبر 🔻
http://eitaa.com/joinchat/2345402380C6c90931f0f
*کپی بدون لینک کانال مورد رضایت نیست*
🔴آذریجهرمی گفت:
چین با بیش از یک میلیارد جمعیت توانسته پلتفرمهای مستقلی برای خود داشته باشد و این کار در ایران با جمعیت ۸۰ میلیونی
شدنی نیست.
به ایشان باید گفت:
♨آیا کرهٔ جنوبی هم بیش از یک میلیارد جمعیت دارد؟!
که توانسته نزدیک به ۴۰٪ GDP کشور خود را از فضای مجازی به دست آورد؟
🔍 آقای جهرمی بهتر است بداند کره جنوبی با جمعیت ۵۰ میلیونی
و وسعت سرزمینی حدود ۷٪ ایران (اندکی بزرگتر از سمنان)
توانسته است موتور جستجوی ناور، کاکائوچت، لاین و
صدها نرمافزار قدرتمند داخلی و جهانی را طراحی کرده و با تولید میلیاردها گوشی با برند سامسونگ، الجی و...
چند میلیون شغل پایدار ایجاد کند و ضمن رسیدن به استقلال سایبری، دامنهٔ نفوذ خود را در سراسر جهان توسعه دهد...
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴توپخانه را باید سمت دشمن گرفت.
✅ دوستانی که در فضای مجازی از دست شان در می رود و از خجالت هم در می آیند، رهنمود اخیر رهبر انقلاب در دیدار خبرگان را از یاد نبرند:
♦️"یک نوع حرکت دیگر، یک دوگانهی دیگر این است که ما در مواجهه با حوادث دائم به خودمان بپریم، مدام به خودمان انتقاد کنیم، درون خودمان، من شما را مقصّر بدانم، شما من را مقصّر بدانید؛ این یک جور برخورد است که متأسّفانه در خیلی از مواقع پیش میآید که وقتی مجموعهها با سختی مواجه میشوند... همدیگر را متّهم میکنند؛
🔹یا اینکه نه، به جای اینکه سر همدیگر داد بکشیم، به تعبیر امام «هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید»؛ طرف مقابل، او است. بنده مکرّر در صحبتهای عمومی گفتهام، ما دچار این اشتباه نمیشویم که دشمن خودمان را نشناسیم؛ دشمن ما معلوم است. کسان دیگری هستند که علیه ما کار میکنند -امّا روی غفلت است...
♦️بیخودی سر هم داد نکشیم، بیخودی با همدیگر دعوا نکنیم. ببینیم واقعاً با چه کسی باید دعوا کرد، با چه کسی باید طرف شد؛ این جوری عمل بکنیم".
"محمد ایمانی"
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🌸بخش اول:#اهمیت_مهمانی🌸
مقدمه
يكي از رفتارهاي اجتماعي، ديد و بازديد از خويشاوندان، همسايگان و بهطوركلي افراد ديگر جامعه است. اين سر زدن و اطلاع از احوال همديگر در اصطلاح شرع «صلة رحم» نام دارد. راههاي مختلفي براي اجراي اين رفتار اجتماعي و صلة رحم كه رايجترين آنها مهماني دادن و دعوت كردن از دوستان و آشنايان است. مهماننوازي و پذيرايي خوب و شايسته از مهمانان يكي از خصايل نيكو و ارزشمند دين اسلام شمرده ميشود. اسلام پيروانش را به مهماني دادن دعوت كرده و پاداشهاي بزرگ و ارزندهاي براي مهماننوازي تعيين كرده است. پيامبر اكرم(ص) ورود مهمان به خانه را هديهاي الهي ميدانست و ميفرمود:
إِذَا أَرَادَ اللَّهُ بِعَبْدٍ خَيْراً أَهْدَى لَهُمْ هَدِيَّةً قَالُوا وَ مَا تِلْكَ الْهَدِيَّةُ قَالَ الضَّيْفُ يَنْزِلُ بِرِزْقِهِ وَ يَرْتَحِلُ بِذُنُوبِ أَهْلِ الْبَيْتِ»؛ هرگاه خداوند بخواهد خير و خوبي به جمعيتي برساند، هديهاي به سوي آنان ميفرستد. سؤال شد منظور از هديه چيست؟ فرمودند آن هديه، مهمان است كه با روزي خود وارد ميشود و هنگام رفتن، گناهان آن خانواده را به همراه ميبرد! (نوري، 1407ق، ج 16، ص 258).
يكي از علاقههاي اميرمؤمنان(ع) در دنيا پذيرايي از مهمان بوده است: «حُبِّبَ إِلَيَّ مِنْ دُنْيَاكُمْ ثَلَاثٌ إِطْعَامُ الضَّيْفِ وَ الصَّوْمُ بِالصَّيْفِ وَ الضَّرْبُ بِالسَّيْفِ»؛ از دنياي شما سه چيز محبوب من است: اطعام مهمان، روزه در تابستان، شمشير زدن [در راه خدا] (همان، ص 259).
معمولاً مردان بزرگ را رسم است كه در لحظات آخر زندگي خود، امور مهمتر را سفارش ميكنند. امام زينالعابدين و امام محمدباقر(ع) يكي از توصيههاي حضرت علي(ع) در لحظات پاياني عمر شريفشان را اكرام مهمان نقل ميكنند: «خدا را خدا را در مورد مهمان، او را راهي نكنيد مگر با احترام و راضي، اين وصيت [من] به شما است» (همان، ص 260).
مهماننوازي و دوست داشتن مهمان چنان جايگاه و منزلتي دارد كه اميرمؤمنان(ع) فرمودهاند:
مؤمني نيست كه مهمان را دوست داشته باشد، مگر اينكه در روز قيامت، از قبر خود درحالي خارج شود كه صورتش چون ماه شب چهارده، نوراني است؛ جماعت به او نگاه ميكنند و ميگويند: او كيست؟ آيا پيامبري مرسل است؟ فرشتهاي ميگويد: او مؤمني است كه مهمان را دوست ميداشت و اكرامش ميكرد و راه او غير از بهشت نيست (شعيري،1363، ص 136).
امام صادق(ع) پاداش اطعام مؤمن را براي انسانها بيشمار بيان كردهاند: «هركس مؤمني را طعام دهد تا سير شود، هيچكس از مخلوقات خداوند نميداند چه مقدار پاداش در آخرت دارد، نه ملك مقربي و نه نبي مرسلي، بهجز خداوند، پروردگار عالمين» (كليني، 1388، ج 2، ص 201).
پيامبر اكرم(ص) نيز دربارة ثواب اطعام مهمان و بهطوركلي اطعام مسلمان، ميفرمايند: «هركس سه نفر مسلمان را طعام دهد، خداوند او را [از طعامهاي] سه بهشت در ملكوت سماوات: جنت فردوس، جنت عدن و جنت طوبي طعام دهد و از [ميوه] درختي در بهشت عدن كه خداوند خود به دستش آن را كاشته است، به او دهد» (همان، ص 200).
ترغيب به مهماني دادن
نخستين نكتة مهم كه در روايات ديني با آن روبهرو ميشويم اهميت و ارزش مهماني دادن و پذيرايي از ديگر مؤمنان است. اين اصل مهم اجتماعي را ميتوان در قالب اصول اجتماعي مهمتر و عاليتر ديگري مانند اصل اخوت و برادري مؤمنان و اصل صلة رحم تبيين كرد. براساس آية «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ» بناي شارع مقدس در امت اسلامي ايجاد اتحاد و برادري ميان امت اسلامي است. اتحاد و برادري ميان امت اسلامي در سطح كلان، جز با ارائة راهكارهاي عملي در سطح خرد بهدست نميآيد. برخي راهكارهاي ايجاد برادري و اتحاد در سطح خرد، توصيه به اداي صلة رحم در سطح فاميل و خويشاوندان و نيز رسيدگي به همسايگان هممحلهاي است. توصيه به مهماني دادن و رفتن، را نيز ميتوان در همين جهت تفسير كرد. با اين تفاوت كه توصيه به مهماني دادن سطح بالاتري از دو سطح فاميلي و همسايگي را دربر ميگيرد؛ زيرا مهمان كردن ديگران هم شامل خويشاوندان، هم همسايگان ميشود و هم افراد غريبه و ناآشنا. پيامبر اكرم(ص) فرمودهاند: «هر خانهاي كـه مهمان وارد آن نـشود، فرشتگان واردش نميشوند» (همان).
امام علي(ع) نيز يكي از وظايف ثروتمندان را برپايي مهماني بيان فرمودهاند: «هركه خداوند به او ثروتي دهد، بايد با آن به خويشانش رسيدگي كند و مهمانداري نمايد» (نهجالبلاغه، خ 142).
همچنين، در روايت آمده است كه روزي امام علي(ع) را غـمگين يافتند. سبب را جـويا شدند. حضرت فرمود: «هفت روز است كه مهماني بر ما وارد نشده است» (ديلمي، 1412ق، ج 1، ص 136).
البته برپايي مهماني بايد به قصد قربت و در راه خدا باشد. پيامبر اكرم(ص) فرمودهاند: «كـسي را كه براي خدا دوستش داريد، به غذاي خود مهمان كنيد» (حر عاملي، 1409ق، ج 24، ص274؛ متقي هندي، 1389ق، ح 25881).