پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزار داداش ابراهیم هادی 🌺
https://eitaa.com/joinchat/1545666588C617dd02c1c
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزار داداش ابراهیم هادی 🌺
https://eitaa.com/joinchat/1545666588C617dd02c1c
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی پوتین بیش از یک دقیقه در برف و سرمای منفی ۱۵ درجه برای بدرقه #شهید_رئیسی میایستد..
💚 وقتی شهید رئیسی وسط مذاکره با پوتین در کاخ کرملین برای اقامه نماز میرود و پوتین به احترام او منتظر میماند
آیا میز بزرگ پوتین در دیدار با شهید رئیسی، در دوران کرونا، منحصر به ایران بود؟!
برشی از مجموعه مستند «همسایه شمالی۳»
کانال رسمی شهید ابراهیم هادی
#رفیق_شهیدم
@rafiq_shahidam96
https://eitaa.com/joinchat/1545666588C617dd02c1c
📣سکوت یا سخن گفتن؟!
امام سجاد علیهالسلام فرمود: سکوت و کلام هر دو آفاتی دارند . اگر از آفت به دور باشند، کلام از سکوت، افضل است، زیرا خداوند انبیا و جانشینان را مأموریت به سکوت نداده ،بلکه آنان مأمور به سخن گفتن میباشند. کسی با سکوت [از حق] مستحق بهشت نمیشود، به ولایت خدا نمیرسد و از جهنم نجات نمییابد. همه این ها در گرو سخن گفتن است . اصولاً ماه [سکوت] با خورشید [کلام حق ]قابل مقایسه نیست. شما حتی فضیلت سکوت را با کلام بیان میکنید، ولی نمیتوان فضیلت کلام را با سکوت بیان کرد.
کانال شهیدابراهيم هادی ❤️رفیق شهیدم❤️
پرسش
با سلام، محدّثین از امام علىّ (علیه السلام) حکایت کرده اند: روزى در جمع عدّه اى از اصحاب و یاران نشسته بودیم که حضرت رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) سؤال فرمود: بهترین چیز براى زن چیست؟ و هیچ یک از افراد جواب مناسبى براى آن نداشتند. هنگامى که من به منزل، نزد فاطمه (سلام الله علیها) آمدم، موضوع را براى ایشان، مطرح کردم که امروز پیامبر خدا چنین سؤالى را بیان نموده است؟ حضرت فاطمه اظهار داشت: آیا هیچ کدام از اصحاب جواب آن را ندانستند؟ گفتم: خیر، کسى جوابى نداد. پس از او اظهار نمود: بهترین چیزى که براى زن سعادت بخش و مفید مى باشد، آن است که مردى را نبیند و هیچ مرد نامحرمى نیز او را نبیند.
امام علىّ (علیه السلام) افزود: چون شب فرا رسید، در جلسه اى با حضور اصحاب و رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) مشارکت نموده و من گفتم: یا رسول اللّه، از ما سؤال کردى: چه چیزى براى زن بهتر است؟ اکنون جواب آن را آورده ام و آن این که بهترین چیز براى زن آن است که مردى را نبیند و هیچ مرد نامحرمى هم او را نبیند. حضرت رسول فرمود: چه کسى این پاسخ را گفته است؟
گفتم: فاطمه زهرا سلام الله علیها . حضرت فرمود: بلى، دخترم راست گفته است، همانا که او پاره تن من مى باشد. (احقاق الحقّ: ج 25، ص 350، اعیان الشّیعة: ج 1، ص 322).
آیا این حدیث درست است؟ سند درستی دارد؟ معنایش چیست؟
🔷پاسخ اجمالی
حدیث مطرح شده، در کتب اربعه (کتاب های چهار گانه) حدیثی شیعه وجود ندارد. اما در برخی از منابع بعدی؛ مانند دعائم الاسلام[1] و مناقب ابن شهر آشوب[2] حدیثی با همین مضمون، البته بدون سند و به صورت خلاصه ذکر شده است. بنابر این، از آن جا که این حدیث در متون اولیه روایی نیامده، و در موارد دیگر نیز بدون سند ذکر شده است؛ لذا طبیعی است که از نظر سندی قابل اعتماد نباشد، ولی در عین حال متن آن با آموزه ها و تعالیم معتبر دینی ما سازگار است.
از این روایت، حرمت حضور زنان در اجتماع برداشت نمی شود؛ چرا که آنچه در متن روایت آمده، با سیره و منش خود حضرت زهرا (سلام الله علیها) مخالف است؛[3] به این دلیل که آن حضرت در مواقع لزوم و ضروری در اجتماع حاضر می شده، و هم او مردان را می دیده و هم آنان او را می دیدند.[4]
بنابر این، حدیث در مقام بیان این حکم شرعی نیست که به هیچ وجه زنان و مردان مجاز به گفت و گوی با هم نیستند و یا مجاز نیستند همدیگر را ببینند، بلکه در مقام بیان یکی از ارزش های اخلاقی است، و آن این که تا جایی که امکان دارد، باید ارتباط و برخوردهای روز مره میان مردان و زنان نامحرم به حداقل ممکن برسد. دختر رسول خدا –بر فرض صحت این انتساب- می خواهد به زنان مسلمان بگوید که بدون دلیل و برای کارهای جزئی و پیش پا افتاده و بدون جهت راهی مراکز عمومی نشوند، در کوچه و بازار و... در معرض دید نا محرم حضور پیدا نکنند که این در شأن و مقام زنان مسلمان نیست.
[1] تمیمی مغربی، نعمان بن محمد، دعائمالإسلام، ج 2، ص 215، دار المعارف، مصر، 1385ق. «و عن علی علیه السلام أنه قال قال لنا رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) أی شیء خیر للمرأة فلم یجبه أحد منا فذکرت ذلک لفاطمة (علیه السلام) فقالت ما من شیء خیر للمرأة من أن لا ترى رجلا و لا یراها فذکرت ذلک لرسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) فقال صدقت إنها بضعة منی».
[2] ابن شهر آشوب مازندرانی، مناقب آل ابی طالب (علیه السلام)، ج 3، ص 341، مؤسسه انتشارات علامه، قم، 1379ق.«قال النبی لها أی شیء خیر للمرأة قالت أن لا ترى رجلا و لا یراها رجل فضمها إلیه و قال ذریة بعضها من بعض».
[3] ر. ک: کلینی، کافی، ج 5، ص 528، دار الکتب الاسلامیة، تهران، 1365ش.
[4] همان، ج 1، ص 460، ح 5.
منبع متن
مداحی آنلاین - نماهنگ دلگیرم - پویانفر.mp3
3.73M
دلگیرم از این روزگار
روزام شبیه شب تار
اگه خوب اگه بد
منو تنها نذار💔
#امامزمانﷻ
#جُمعِههاےدِݪتَنگے
#محمدحسین_پویانفر🎙
@rafiq_shahidam96
33.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍قبل از شهادت حاج قاسم پنجشنبه گلزار شلوغ خانمی سراسمیه با عجله از انتهای گلزار اومد آقا مغفوری که میگن کجاست با عصبانیت اما هفته بعد...
💢راوی آقای طیار...
#شهید_عبدالمهدی_مغفوری
کانال رسمی شهید ابراهیم هادی
#رفیق_شهیدم
@rafiq_shahidam96
https://eitaa.com/joinchat/1545666588C617dd02c1c
#آداب_و_اعمال
#جمعه_ماه_رجب
✍ پاداش خواندن #سوره_توحید در همه یا یکی از #جمعه های ماه #رجب
از رسولخدا صلّیاللهعلیهوآله روایت شده:
مَنْ قَرَأَ فِي يَوْمِ الْجُمُعَةِ مِنْ رَجَبٍ «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ» مِائَةَ مَرَّةٍ، كَانَ لَهُ نُوراً يَوْمَ الْقِيَامَةِ يَسْعَى بِهِ إِلَى الْجَنَّةِ.
هرکس در روز جمعه ماه رجب، 100 بار #سوره_توحید را بخواند، روز قیامت برای وی نوری خواهد بود که به واسطه آن به سوی بهشت رهنمون می گردد.
📚وسائل الشيعة، ج10، ص484 به نقل از اقبال الاعمال/اقبال الاعمال، ص135
✍ فضیلت تکرار تلاوت سوره توحید در همهی حالات:
از حضرت صادق علیه السلام نقل شده: رسول خدا صلّی اله علیه و آله که برای جناب سعد بن معاذ، نماز میت خواندند، هفتاد هزار فرشته از جمله جبرئیل علیه السلام نیز با آن حضرت همراهی کردند.
رسول خدا صلّی اله علیه و آله میفرماید به جبرئیل گفتم:
يَا جَبْرَئِيلُ! بِمَا اسْتَحَقَّ صَلَاتَكُمْ عَلَيْهِ؟ قَالَ: بِقِرَاءَتِهِ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ قَائِماً وَ قَاعِداً وَ رَاكِباً وَ مَاشِياً وَ ذَاهِباً وَ جَائِياً.
ای جبرئیل! به چه عملی، سعد بن معاذ مستحق شد که شما و فرشتگان بر او نماز بخوانید؟ پاسخ داد: به این دلیل که سعد در حال ایستاده، نشسته، سواره، پیاده، و در حال رفت و آمد، سوره توحید را می خواند.
📚(الدعوات، ص216-217)
باصلوات نشر دهید↙️
کانال رسمی شهید ابراهیم هادی
#رفیق_شهیدم
@rafiq_shahidam96
https://eitaa.com/joinchat/1545666588C617dd02c1c