🔰 #خبر | مجلس یادبود شهدای خانوادهٔ امام شهید و رهبر معظم انقلاب اسلامی
▪️شهید مصباح الهدی باقری
▪️شهید سیده بشری حسینی خامنه ای
▪️شهید زهرا حداد عادل
▪️شهید زهرا محمدی گلپایگانی
🔹 پنجشنبه و جمعه ۷ و ۸ خرداد از ساعت ۱۶ تا ۱۸ مصلی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
🔸 از طرف خانواده رهبر معظم انقلاب اسلامی
@rahbari_plus
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای خواستگاری تلفنی رهبر انقلاب برای پسر یک شهید
@Farsna
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | روایت حامد عسکری از توصیه رهبر شهید به حجاج؛ سوغاتیهایتان را همینجا بخرید و ارز را خارج نکنید
@rahbari_plus
🔰 #توئیت | بالاتر از ایثار جان
🔗 حساب کاربری «خط رهبری» در شبکه اجتماعی ایکس
@rahbari_plus
خط رهبری
#سرخط| نکات مهم پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت برگزاری حج ۱۴۰۵/۳/۵
🚩الله اکبر، رمز پیروزی امت اسلامی
🔸«موسم #حج امسال نیز فرا رسید و حج گزاران امت اسلام احرام بندگی بستند و تلبیه گفتند تا از زندگی مادی و معمولی به زندگی الهی و سعادتمندانه هجرت کنند.»
🔹«فرصت #هجرت تنها متعلق به زائران و حجاج امسال بیت الله نیست و تمامی برادران و خواهران مسلمان ایران و سراسر جهان شامل می شود.»
🔸 «شرط این هجرت، بستن احرام دائمی حول ذکرُ الله است؛ طواف دائمی بر گِرد محور #حق است؛ سعی دائمی در میانه قله های خطیر تکالیف الهی است؛ رمی دائمی شیطان شریر است، با جلوه های اغواگر و همه اذنابش؛ وقوف آمیخته با توجه و تضرع است.»
🔹 «شرط این هجرت، اطعام فقیرِ زمینگیر و رهگذر است، قربانی کردن هواها و تمایلات منحرف ساز و زدودن پلیدی های درونی است؛ و در همه حالات، آماده خدمت بودن و بر افراشتن پرچم #دفاع از حق است.»
🔸 «ملت ایران در میقات انقلاب اسلامی قدم در مسیر همین هجرت گذاشت، صلای ابراهیمی خمینی کبیر را اجابت کرد، لباس سلطه پذیری از تن درآورد، احرام سعادتمندی دنیوی و اخروی بر تن نمود و لبیک گویان تلاش کرد تا بر محور معارف #اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله وسلًّم طواف نماید.»
🔹 «همین سلاح #الله_اکبر بود که ملت مسلمان ایران در ۴۷ سال قبل قیام کرد، رژیم طاغوت، دیکتاتور و وابسته پهلوی را ساقط کرد، دست و پای آمریکای طمعکار و مستکبر را از کشور بُرید و نفوذ صهیونیسم را به کلی قطع کرد.»
🔸 «همین سلاح الله اکبر بود که پس از تجاوز رژیم بعث صدامی به خاک #ایران، مجاهدان غیور و جوانانِ از خود گذشته حماسه ۸ سال دفاع مقدس را رقم زدند و علی رغم حمایت همه قدرتهای شرق و غرب از رژیم بعث، او را بر سر جای خود نشاندند.»
🔹 «همین سلاح الله اکبر بود که رشته های اتصال امت اسلامی و جوانان مجاهد جبهه مقاومت را مستحکم کرد تا این حبل متین به دفاع از کیان امت اسلامی در برابر متجاوزان غاصب صهیونیستی برخیزد، طومار داعش را در هم پیچد، #طوفان_الاقصی به راه اندازد و نَفَس رژیم متزلزل صهیونیستی را به شماره بیندازد.»
🔸 «این سلاح الله اکبر بود که جمهور اسلامی ایران با اتکا به آن موفق شد رژیم صهیونیستی را در #جنگ_تحمیلی_دوم در خرداد ۱۴۰۴ زیر ضربات سهمگین خود بیچاره کند، سیلی سختی به آمریکای متجاوز بزند.»
🔹 «سلاح الله اکبر، چنان قوت و نیرویی به ملت ایران بخشید که پس از واقعه جانگداز شهادت قائد عظیم الشان، امروز #بعثت_الهی یافت و با حضور همه جانبه در هر عرصه ای که نیاز بود، چشمان دنیا را به افتخار آفرینی های خود خیره کرد.»
🔸 «با همین سلاح الله اکبر بود که رزمندگان غیور و #نیروهای_مسلح_جانفدا در ایران اسلامی، شیطان بزرگ یعنی آمریکا و حیوان دست آموزش، رژیم صهیونیستی را رمی کردند و وعده صادق الهی به نصرت مجاهدان در راه خدا را، به چشمان خود دیدند.»
🔹 «با همین سلاح الله اکبر است که در پی بعثت ملت ایران و جبهه مقاومت، #بعثت_امت_اسلامی رقم خواهد خورد و نظم جدید و هندسه آینده منطقه و جهان را شکل خواهد داد.»
🔸 «عقربه زمان به عقب برنمی گردد و ملت ها و سرزمین های منطقه، دیگر سپر پایگاه های آمریکایی نخواهند بود. #آمریکا علاوه بر آنکه دیگر، نقطه امنی برای شرارت و استقرار پایگاه نظامی در منطقه نخواهد داشت.»
🔹 «رژیم متزلزل و #غده_سرطانی_صهیونی نیز به مراحل پایانی عمر منحوس خود نزدیک شده و به فضل الهی و مطابق با سخن قاطع و آینده نگر ۱۰ سال قبل رهبر عظیم الشان شهید قَدّس اللهُ نفسَه الزکیه ۲۵ سال بعد از آن تاریخ را نخواهد دید، ان شاءالله.»
🔸 «آینده متعلق به امت اسلامی و #تمدن_نوین_اسلامی است و هر یک از ما می توانیم به اندازه همت، ظرفیت و مسئولیت خود در تحقق این آینده و نزدیک تر شدن به آن ایفای نقش کنیم.»
🔹 «از همه حجاج عزیز می خواهم به دعا برای تعجیل در فرج منجی بشریت عجل الله تعالی فرجَه اهتمام ورزیده و برای وحدت امت اسلامی، آزادی فلسطین و مسجد الاقصی، رفع گرفتاری های بزرگ مسلمین و رسیدن به #ظفر_نهایی مقابل استکبار جهانی دعا کنند و اینجانب را نیز مشمول دعای خیر خود نمایند.»
@rahbari_plus
🔰 #طرح | «آقای کشوردوست»
🔸 این اثر هنری در جریان حضور ۱۴۰۵/۳/۲ دلدادگان رهبر شهید در خیابان کشوردوست، بر روی بوم اجرا شد.
@rahbari_plus
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | ناصر فیض، شاعر: طولانیترین دیدار رهبر شهید دیدار با شعرا بود
@rahbari_plus