فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 #خبر | گزارش دبیر پویش ایران همدل از مشارکت میلیونی مردم ایران در این پویش
🔹آقای ایمان عطارزاده، دبیر پویش ملی ایران همدل، اعلام کرد که نزدیک به ۴۵ روز از آغاز فعالیت این #پویش میگذرد و استقبال گسترده مردم از آن، صحنههای به یاد ماندنی و عجیبی را رقم زده است و با مشارکت چند میلیون نفری #مردم_ایران همراه بوده است.
🔸دبیر پویش ملی ایران همدل افزود: ما متعهد بودیم که کمکهای مردم را به سرعت و در حداقل زمان ممکن به دست مردم در لبنان و فلسطین برسانیم که این اتفاق شکل گرفته است.
🔹برای مشارکت در پویش کمک به مردم مقاوم فلسطین و لبنان از اینجا وارد شوید.
#ایران_همدل
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | حجّتالاسلام حاجعلیاکبری خبر داد:
🔹خواندن آیات فتح، دعای نصر و دعای توسل؛ توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت
🔹حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت #جبهه_مقاومت توصیه کردند.
🔹همزمان با پیروزیهای اخیر جبههی مقاومت و ناکامی دشمن در دستیابی به اهداف خود، حضرت آیتالله خامنهای در پاسخ به درخواست راهنمایی برای خواندن برخی ادعیه جهت کسب #فتح_نهایی برای این جبهه و دفع شر رژیم صهیونی، خواندن «سوره فتح»، «دعای چهاردهم صحیفه سجادیه» و «دعای توسل» را توصیه کردند. این خبر را حجتالاسلاموالمسلمین محمدجواد حاج علیاکبری، شامگاه دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۸ در جوار مزار مطهر شهید سپهبد #حاج_قاسم_سلیمانی در جمع برخی از جوانان بیان کرد.
@rahbari_plus
🖼 #خط_امام | مثل امام
🔸 علاقه متقابل امام خمینی(ره) و مجاهدان حزب اللّه لبنان از زبان رهبر معظم انقلاب، آیتاللّه خامنهای
@rahbari_plus
🔰 #روایت | خونهای آمیخته به هم
امانی، سفیر ایران در لبنان:
* دیدار با آقا
🔸 توفیقی بود که همراه خانواده برای نماز خدمت حضرت آقا رسیدیم. حضرت آقا #ملاطفت جدّی داشتند، احوالپرسی کردند و از وضعیّت درمان و کاری که روی بینایی چشم من انجام شده بود پرسیدند. ایشان با خانوادهام هم احوالپرسی کردند و هدیهای به دختر و پسر ما دادند؛ چون قبلاً به خود بنده و خانمم یک انگشتر #هدیه داده بودند، اینجا هم یک هدیهای برای این دو فرزندمان مرحمت کردند.
* شوکه شدن صهیونیستها از شکست حمله پیجری
🔹 در یک ساعت واحد، یعنی به صورت همزمان، حدود چهار هزار دستگاه ــ که صهیونیستها مجهّز کرده بودند و در دست افراد مختلف بود ــ منفجر شد و حدود ۳۸۰۰ زخمی و حدود ۴۰ تا ۵۰ #شهید بر جای گذاشت. به نظر من، این واقعه از لحاظ عملیّاتی میتوانست یک #ارتش را از پا بیندازد ولی با اینکه این افراد مجروح شده بودند، حزبالله و مقاومت لبنان و مردم لبنان که در این رابطه آسیبهای جدّی از جمله ناامنی و بیاعتمادی به وسایلِ در دسترسِ خود دیده بودند توانستند این مرحله را بگذرانند و به نظرم رژیم صهیونیستی از این مقاومت مردم شوکه شد که چگونه چنین تأثیری در روند #مقاومت داشت.
* جنایت جنگی صهیونیستها علیه مردم لبنان
🔸 ظاهراً این دستگاهها را #حزبالله وارد کرده بود ولی در اختیار #مردم_عادی هم بود، چون به عنوان یک وسیلهی مدنی برای هشدار به مردم در مواقع اضطراری استفاده میشد. این وسیله بیشتر هشدار میداد نسبت به امکان انفجار، حملهی هوایی، حملهی پهپادی و مانند اینها؛ در واقع، این وسیله نوعی ابزار مدنی بود که به عنوان جایگزین آژیر قرمز برای مردم لبنان استفاده میشد. جالب توجّه است که الان که چنین وسیلهای وجود ندارد، در هنگامی که #رژیم_صهیونیستی تهدیدی میکند، افرادی میروند در مقابل ساختمانی که تهدید شده یا منطقهای که تهدید شده تیراندازی هوایی میکنند تا بدین وسیله هشدار بدهند که مردم از این منطقه دور شوند و در بمباران و حملهی هوایی دشمن صهیونیستی آسیب نبینند.
* خونهای آمیخته به هم
🔹 من همان موقع در حساب شبکه اجتماعیام یک توئیت کردم که افتخار میکنم #خون من نیز در کنار خون مردم لبنان بر زمین ریخته شد و جنایت رژیم صهیونیستی شامل حال من هم شد. این موضوع به عنوان نمادی از #حضور_ایران در آنجا محسوب میشود. اینکه من در این حادثه مجروح شدم، تأثیری مهم در تقویت همبستگی و اثبات همراهی ایران با مردم لبنان داشت.
🔸 حضرت آقا نیز بارها تأکید کردهاند که ما از حمایت مقاومت دست نخواهیم کشید. ما به مقتضای نیاز و بر اساس هماهنگیهایی که وجود دارد، در همهی ابعاد، از مقاومت #حمایت میکنیم و هیچ تهدیدی نمیتواند ما را از این مسیر بازدارد.
* آخرین دیدار با شهید نصرالله
🔹 در دیدارهای اخیر، #شرایط_جنگی حاکم بود. جلسات و ملاقاتهایی که برگزار میشد، معمولاً با حضور مسئولان و پیشکسوتان بود و من هم آنها را در این ملاقاتها همراهی میکردم. آخرین تماس ایشان که غیرمستقیم بود، زمانی بود که امکان پاسخگویی نداشتم. ایشان با یکی از همراهان من #تماس گرفته بودند و جویای احوال من شده بودند. این شاید آخرین تماس بود که خب من توفیق پاسخگویی به آن را نداشتم.
🔸 پیش از آن، حدود پنج یا شش روز قبل از حادثهی #پیجر ها، تلفنی با ایشان صحبت کردم. در آن مکالمه، بهشوخی، به شایعاتی که دربارهی من مطرح شده بود اشاره کردند؛ مثل اینکه گفته بودند این فرد ایرانی پناهنده شده! ایشان گفتند که ما این خبرها را میخوانیم و میخندیم. موضوع صحبت ما دربارهی هماهنگی سفر جناب آقای #عراقچی به لبنان بود که البتّه این سفر دیگر مقدّر نشد و جناب آقای عراقچی در زمان حضور جناب سیّدحسن نتوانستند به لبنان سفر کنند.
🔹 اگر اشتباه نکنم، آخرین ملاقاتی که با ایشان داشتم حدود یک ماه یا کمی کمتر پیش از حادثه بود. در آن جلسه، مباحث سیاسی، وضعیّت داخلی #لبنان و همچنین گزارشهایی دربارهی جبههها مطرح شد؛ جلسهای تبادلی بود که در آن، دربارهی شرایط موجود و مسائل مختلف صحبت شد.
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی | ستاره درخشان خونی
📝 «سنت لایتغیر الهی نگذاشت، که #زهرای_مرضیه، در پشت حجاب غلیظ اوهام پنهان بماند، و آن #ستاره_درخشان خونین، درگذشت زمان به خورشیدی تابان بدل شد. و امروز نام او و یاد #مظلومیت او، از همهی حصارهای کتمان، عبور کرده است.» ۱۳۷۷/۰۷/۰۲
@rahbari_plus
🔰 #یادداشت | انس با کتاب به سبک آیتالله خامنهای _ ۱
✏️ نویسنده: « زینب نجیب»
📝 به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی «خط رهبری» در این گزارش، روایت تاریخیِ کتابخوانی رهبر معظم انقلاب را براساس خاطرات و سخنان معظمله و روایتهای معتبر تاریخی اهالی فرهنگ و هنر و ادبیات بازخوانی و مرور کرده است.
* از کودکی تا سالهای مبارزات و پس از آن
🔸 صدای اذان در کتابخانهی آستان قدس رضوی از بلندگو پخش میشد، اما او به قدری غرق در مطالعه بود، که صدای اذان را نمیشنید. دقایقی از ظهر میگذشت و او متوجه گذر زمان نمیشد. این رفتار برای او تداعی رفتار پدر بود. او که ساعتها در کنار چراغ کوچکی تا پاسی از شب مینشست و بیآنکه متوجه زمان باشد غرق در مطالعه میشد.
🔹 شیفتگی او نسبت به کتابهای داستانی برمیگشت به شبهای زمستانی که مادربزرگ، قصههای باستانی و قرآنی را برای او و خواهر و برادرانش تعریف میکرد. هنوز آن قصهها در ذهنش زنده بودند.
🔸 اما تنها مادربزرگ مهربان نبود که با داستانهای بلند، شبهای زمستان را برایشان گرم و کوتاه میکرد، مادر نیز اهل تلاوت و تأمل در قرآن بود. به این ترتیب علی آقای خانهی کوچک آقا سید جواد خامنهای، داستان پیامبران، حضرت موسی(ع)، حضرت عیسی(ع)، حضرت ابراهیم(ع)، حضرت یعقوب(ع)، حضرت ایوب(ع) و داستانهای گوناگون قرآنی را از مادرش شنیده بود و در این زمینه همهی معلوماتش از پیامبران، برگرفته از همانهایی بود که مادر برایش گفته بود. البته فقط قصه نبود که از زبان مادر میشنید او ذوق ادبی را نیز اول بار با حفظ غزلیات حافظ، از مادر گرفت. آن زمان که کتاب حافظ با چاپ بمبئی را از روی طاقچه برمیداشت و با لحنی زیبا برای کودکانش غزل میخواند: «سحر چون خسرو خاور عَلم در کوهساران زد به دست مرحمت یارم در امیدواران زد» ۱۴/۱۱/۷۶ این فضا نیز در دوران نوجوانی و پس از آن، افقهای تازهای برای او گشود.
🔹 سید علی، نوجوان بود که خواندن رمان را آغاز کرد. علاقه او به تاریخ، ادبیات، شعر، قصه و رمان سبب شد تا در همان سنین کم و اوایل طلبگی، با وجود سنگینیِ دروس حوزه، خیلی از رمانهای معروف دنیا را در کنار کتب تاریخی و حدیثی بخواند. او رمان را از آن جهت دوست داشت که دنیا را نه از بالا که با تمام زوایایش به تصویر میکشید. جاذبه مطالعه رمان در حدی بود که کتابخانه آستان قدس نیز نمیتوانست کفاف اشتیاقش را بدهد. از سوی دیگر خانواده از عهده خرید آن همه کتاب بر نمیآمد. لذا تصمیم گرفت، از کتابفروشی محل، رمان جدید را از قرار شبی یک ریال، کرایه کند و برای اینکه کتاب امانی به شب دوم نکشد و مجبور نباشد یک ریال دیگر بپردازد، با هر سرعتی بود آن را تمام میکرد.(برگرفته از بیانات رهبر انقلاب اسلامی در ۱۴/۱۱/۱۳۷۶)
🔸 بدین ترتیب او از همان زمانی که تنها پانزده-شانزده سال داشت، با مهارتهای تندخوانی به صورت عملی آشنا شده بود. تلاش او برای خواندن کتب مختلف و شرکت در جلسات قرائت قرآن و دروس حوزه و مطالعه احادیث و حفظ آنها، نشان میداد و از همان دوران نوجوانی، به ارزش دوران طلایی نوجوانی برای یادگیری دست یافته است: «دوران نوجوانی برای مطالعه و یاد گرفتن، دوره خیلی خوبیست. واقعاً یک دوره طلایی است و با هیچ دوران دیگری قابل مقایسه نیست.» ۱۴/۱۱/۱۳۷۶
🔹 فهم او از گنج عمر، تا جایی بود که حتی از کوچکترین فرصتها برای خواندن کتاب استفاده میکرد. خواندن چند جلد قطور از یک عنوان کتاب در اتوبوس یکی از آن موارد است. آن روزهای جوانی قبل از انقلاب، چند روزى براى انجام کارى از مشهد به تهران آمده بود. وضعیت و فضاى اتوبوسهاى آن روزگار براى فردی همچون او بسیار آزار دهنده بود. دلش مىخواست سرش پایین باشد و خواندن کتاب در چنین وضعیتى بهترین کاری بود که میتوانست انجام دهد. (برگرفته از بیانات ۲۲/۰۲/۱۳۷۵)
🔸 سیدعلی در ابتدا رمان میخواند و تحت تأثیر کشش داستانپردازی آنها قرار میگرفت اما بعد از مدتی مطالعه خود را جهتدار کرد و در رمانهای بزرگ به دنبال جستجوی شناخت متفاوت از آدمها و آشنایی با فرهنگها و تمدنها رفت. از این رو رمانهایی با زمینههای تاریخی بیشتر مورد توجهش قرار گرفت و تاریخ بسیاری از کشورها را از طریق همین رمانها مطالعه کرد. (گزارشی کوتاه از زندگی ادبی حضرت آیتالله خامنهای – محسن مومنی شریف)
@rahbari_plus
21.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | ابلاغ پیام شفاهی رهبر انقلاب به شیعیان مقاوم لبنان توسط آقای میثم مطیعی
@rahbari_plus
🔰 #روایت | در دیدار اخیر اعضای خبرگان با رهبر انقلاب چه گذشت؟
حجتالاسلام سعید صلحمیرزایی عضو مجلس خبرگان رهبری:
* اقدمات خبرگان و برگزاری اجلاسیههای سالیانه
🔸 این اجلاسیه هایی که در #مجلس_خبرگان انجام میشود، یک دستورالعمل های خاص خودش را دارد؛ به این شکل نیست که مجلس خبرگان فقط سالی دو مرتبه درباره صلاحیت رهبری بنشینند، فکر کنند و حرف بزنند.
🔹 آن به آن گزارش های مردمی به مجلس خبرگان انتقال پیدا میکند؛ شکر خدا حضرت آقا و حضرت امام(ره) به عنوان موسسین انقلاب یک #نقش خیلی ویژهای داشتند و الحمدلله هیچ نقطه خاکستری هم درباره این دو بزرگوار دیده نشده است.
* تلاش دشمن برای مقابله با انقلاب به وسیله بحرانها
🔸 اگر بخواهیم دقیقتر نگاه کنیم، میتوانیم بگوییم که بعد از رهبری حضرت آیتالله خامنهای، هیچ #بحران بالفعل و جدیای در کشور به وجود نیامده است که به معنای واقعی کلمه انقلاب اسلامی را در شرف سقوط قرار دهد. به عبارت دیگر، حتی در دورانهای حساس تاریخی مانند سالهای ۷۸، ۸۸، ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۱، اگرچه دشمنان تلاشهای گستردهای برای فروپاشی انقلاب طراحی کردهاند، اما آنچه که اتفاق افتاده این است که با #تدابیر و #مدیریت صحیح، هیچکدام از این بحرانها به سطحی نرسیده که موجودیت انقلاب اسلامی را تهدید کند. در واقع، این تلاشها و طراحیهای دشمن برای از بین بردن حاکمیت اسلامی، در نهایت به دلیل #هوشمندی رهبری و مدیریت بحران، تبدیل به چالشهایی قابل حل شدهاند که انقلاب اسلامی همچنان در مسیر خود قرار دارد و از #اهداف خود دور نشده است.
* تحقق توحید در جامعه، دغدغه رهبری
🔹 تحقق #توحید در جامعه از نظر حضرت آیتالله خامنهای بسیار اهمیت دارد و این دغدغه از ابتدای قوت گرفتن علمی ایشان در حوزههای علمیه، به وضوح مشاهده میشود. شما میتوانید این دغدغه را در کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»" ایشان به روشنی مشاهده کنید، جایی که ایشان مأموریت انبیا را این میدانند که جامعهای توحیدی تشکیل دهند و این موضوع در تمامی عرصهها باید جریان و سریان داشته باشد؛ از سیاست و اقتصاد گرفته تا فرهنگ و سایر حوزهها. این #دغدغه در تمام این عرصهها ادامه دارد و حضرت آقا همواره در پی تحقق آن بودهاند.
🔸 حضرت آقا علاوه بر اینکه این دغدغه را در سطح کلان مطرح کردهاند، از دانشجویان، خواص، و مبلغین نیز خواستهاند که در این مسیر فعالیت کنند و به تحقق توحید در جامعه کمک نمایند. این مسئله نه تنها یک دغدغه عمیق دینی است، بلکه یکی از #مسائل_محوری انقلاب اسلامی نیز به شمار میرود. بنابراین، #وظیفه همه ماست که در این زمینه از حضرت آقا حمایت و ایشان را نصرت کنیم و در تحقق این هدف والا همگام با ایشان حرکت کنیم.
* شئون خبرگان رهبری
🔹 برخی ممکن است دلدادگی اعضای مجلس خبرگان و شوق زیارت حضرت آیتالله خامنهای را مشاهده کنند، بهویژه در کسانی که برای اولین بار در کسوت خبرگان خدمت ایشان میرسیدند. این احساسات و تصاویر، پس از دیدار اعضای مجلس خبرگان با حضرت آقا، ممکن است برداشتهای اشتباهی را به همراه داشته باشد. در اینجا باید تأکید کنم که کسانی که در مجلس خبرگان حضور دارند، دو شان دارند:
🔸 یک شان به عنوان #شان_حقوقی است که در برابر قرآن قسم یاد کردهایم وظایفی را که بر عهده خبرگان است به درستی انجام دهیم. این #وظایف شرعی و قانونی بسیار دقیق است و هیچگونه کوتاهی در آن مجاز نیست.
🔹 اما شأن دوم این است که نمایندگان خبرگان از آن جهت که فردی از افراد این کشور هستند، حتماً وظیفه دارند در #خط_ولایت و انقلاب حرکت کنند. این دلدادگی و بهویژه سربازی نسبت به انقلاب و #ولایت، بُعد حقیقی ما را تشکیل میدهد. در کنار این، وظیفه قانونی و نظارتی ما که مربوط به بررسی شرایط رهبری انقلاب است، باید با دقت و در بالاترین سطح خود انجام شود.
🔸 به نظر بنده، این دو بعد کاملاً همراستا و تکمیلکننده یکدیگرند.
* دیدار اخیر خبرگان با رهبر انقلاب
🔹 گفتنی است؛ نسبت به #روایتهای_نادرستی که از دیدار اعضای مجلس خبرگان با رهبر معظم انقلاب (مدّظلّهالعالی) نقل گردید که باعث ناراحتی و نگرانی مومنان شد دو نکته قابل عرض است:
🔹 در بخش اول؛ آن دیدار بسیار پرمحتوا و در عین حال #امیدبخش بود. تصاویر پایانی دیدار و حلقه زدن نمایندگان خبرگان حول رهبر انقلاب که توام با ابراز محبت و ابلاغ سلامهای اهالی مناطق مختلف کشور به ایشان بود حاکی از این امر است.
🔸 فلذا نه رهبر انقلاب دستور خاص و ویژهای برای انتخاب جانشین دادند و نه کسی از نمایندگان از حزن و اندوه، گریه کرده است.
🔹 و در نهایت بر #خواص لازم است اولا هر قولی را قبل از #صحتسنجی نقل نکنند و ثانیا با توجه به حساسیت برخی از امور و #جنگ_شناختی دشمن، دقت مضاعفی لازم است که از بیان ایشان #سوءاستفاده نگردد.
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_استوری | پدرم عاشق مطالعه بود...
➕ به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_استوری | پدرم عاشق مطالعه بود...
➕ به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
@rahbari_plus
🔰 #خبر | تا ساعتی دیگر؛ آغاز «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در فرهنگسرای بهمن تهران
🔸 تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» در این مراسم منتشر میشود
🔹صبح امروز چهارشنبه ۳۰ آبان، روز «قهرمان ملّی» و سالگرد پیروزی جبهه مقاومت و پایان سیطرهی داعش، مؤسسهی پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی، «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت را همراه با انتشار تقریظهای حضرت آیتالله العظمیخامنهای بر سه کتاب مربوط به شهدای جبهه مقاومت با عناوین «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» برگزار خواهد کرد.
🔹این مراسم از ساعتی دیگر با حضور خانوادههای معظّم شهدا، نخبگان و اندیشمندان، فعالان فرهنگی و هنرمندان در فرهنگسرای بهمن تهران برگزار و بصورت زنده از رسانه KHAMENEI.IR و شبکههای سیما پخش خواهد شد.
🔹همزمان با این رویداد فرهنگی، مراسمهایی در ۳۰ استان کشور به صورت متّصل برگزار میگردد که در آنها از کتابهای مرتبط با قهرمانان جبهه مقاومت تقدیر خواهد شد.
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | تلاوت قرآن کریم توسط آقای حمیدرضا احمدی وفا در ابتدای «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با اتتشار تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز»
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | طنین سرود ملی جمهوری اسلامی ایران در ابتدای «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت
@rahbari_plus
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | اجرای سرودها و نواهای حماسی توسط ارکست سمفونی سازمان صدا و سیما در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حجتالاسلام حیدری کاشانی از وعاظ مذهبی: برداشت القای نگرانی و ناامیدی از سخنان من دربارۀ دیدار اخیر اعضای مجلس خبرگان با رهبر انقلاب، اشتباه بوده است.
@Farsna
20.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | سفر کربلا و پیادهروی اربعین نقطه آغاز تحول شهید مجید قربانخانی است
🔸 گفتوگو با خانم کبری خدابخش دهقی، نویسنده کتاب «مجید بربری» در حاشیه «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت
@rahbari_plus
19.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | داستان زندگی قهرمانان نسل جدید ایران را دنیا باید بخواند
🔸 سخنان آقای مهدی ابراهیمزاده، معاون دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی) در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت
@rahbari_plus
37.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | وزیر ارشاد: راهبرد رهبر انقلاب از تقریظ بر کتابها، الگوسازی و توجه به سرمایههای معنوی ایران است
🔸 فیلم کامل سخنرانی دکتر سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت
@rahbari_plus
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #نماهنگ | عند ربهم یرزقون
🔸 انتشار لحظاتی از دیدار خانواده #شهدای_مدافع_حرم سیّدمصطفی موسوی، مجید قربانخانی و مرتضی عبداللهی با رهبر انقلاب برای نخستینبار
@rahbari_plus
🔰 #خبر | هماکنون، حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و #مقاومت
@rahbari_plus
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | معرفت، ویژگی اصلی شخصیت شهید مرتضی عبداللهی است
🔸 گفتوگو با آقای محمدرسول ملاحسنی، نویسنده کتاب «هواتو دارم» در حاشیه «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت
@rahbari_plus
15.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 #خبر | تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «هواتو دارم»
🔸در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در فرهنگسرای بهمن تهران، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «هواتو دارم»، روایت زندگی شهید مدافع حرم مرتضی عبداللّهی، صبح امروز چهارشنبه ۳۰ آبانماه ۱۴۰۳ منتشر شد.
📝 متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ــ این نیز جلوهئی دیگر از رویشهای انقلاب است: جوان دلاوری با عقلانیّت دههی ۹۰ و احساسات دههی ۶۰.. مصداق: الیه یصعد الکلم الطیب و العمل الصالح یرفعه.. با جهادی در بهترین راه و سرانجامی برترین سرانجام.. هنیئاً لأرباب النعیم نعیمُهم.. معرفت و صبر راوی (همسر شهید) در خور ستایش است.. گرامی و سربلند باد.
۲ تیر ۴۰۲
ـ نگارش کتاب، خوب و در موارد بروز احساسات، عالی است و نیز مقدمه بخصوص چند سطر پایانی آن.
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | قرائت متن تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «هواتو دارم» توسط خانم زینتسادات موسوی، مادر گرانقدر شهید مدافع حرم سیّدمصطفی موسوی
@rahbari_plus
13.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 #خبر | تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «مجید بربری»
🔸 در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در فرهنگسرای بهمن تهران، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «مجید بربری»، روایت زندگی حُرّ مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی، صبح امروز چهارشنبه ۳۰ آبانماه ۱۴۰۳ منتشر شد.
📝 متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ــ اینجا فطرتی پاک را، دلی روشن را، دستی خدمتگزار به ضعیفان را میبینیم که رشتهئی از انوار خورشید حسینی، آنها را در خط نورانی جهاد و شهادت، به کار میاندازد و دارندهی آنها را به اوج میرساند. مجید قربانخانی مصداق آیهی: فَمَن یُرد الله ان یهدیه یشرح صدره للإسلام است. او لایق این عروج بوده و دل با صفا و روح با مرام او ظرفیت آن را داشته است.. گوارایش باد و الحقنا الله به انشاءالله
تیر ماه ۴۰۲
ــ خانوادهی این شهید عزیز را در اینجا از نزدیک زیارت کردم.
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | قرائت تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «مجید بربری» توسط مادر شهید مجید قربانخانی
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | مادر شهید قربانخانی: به مجیدم خیلی افتخار میکنم
🔸 سخنان خانم مریم ترکاشوند، مادر گرانقدر شهید مدافع حرم مجید قربانخانی پس از قرائت تقریظ رهبر معظم انقلاب
@rahbari_plus
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «بیست سال و سه روز»
🔸 در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در فرهنگسرای بهمن تهران، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «بیست سال و سه روز»، روایت زندگی جوانترین شهید مدافع حرم سیّدمصطفی موسوی، صبح امروز چهارشنبه ۳۰ آبانماه ۱۴۰۳ منتشر شد.
📝 متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
به نام خدا
ــ این شرح حال نیز برای امثال من غبطهانگیز و حسرتزا است. نور این جوان و امثال او چشم امثال مرا خیره میکند و ما را متوجّه تاریکیهائی که در آن گرفتاریم میسازد. آفرین به آن انگیزهی نجاتبخش که سیدمصطفیها را به چنین اوجی میرساند و مرحبا به صبر و توکلی که پدر و مادری را در فقدان چنین فرزندی آرامش میبخشد. خدا را سپاس که در دوران چنین انسانهائی زندگی میکنیم.
خرداد ۱۴۰۳
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | قرائت تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «بیست سال و سه روز» توسط مادر شهید سید مصطفی موسوی
@rahbari_plus
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | مطالعه، تلاش و بهروز بودن سه ویژگی شهید سیدمصطفی موسوی است
🔸 گفتوگو با خانم سمانه خاکبازان، نویسنده کتاب «بیست سال و سه روز» در حاشیه «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و #مقاومت
@rahbari_plus