🔰کاربر عراقی شعری که رهبر انقلاب در دیدار اخیر بر ترجمه آن و رسیدنش به مردم غزه تاکید کرده بودند، ترجمه و منتشر کرد
🔸رهبر انقلاب در دیدار اخیر شاعران پس از شعرخوانی آقای علی سلیمیان درباره مردم غزه گفتند که «اگر همین غزل ترجمه شود؛ یعنی همین لحن و همین بیان و این احساس منتقل شود در غزه؛ بنظرم یک غوغایی برپا خواهد کرد. آن مردم، آن مبارزین به اینگونه قوت قلب دادن ها احتیاج دارند.»
🔸بخشی از شعر علی سلیمیان در دیدار شاعران امسال خواند:
🔸اگر مکر خدا مکر است، خواهی دید ای شیطان!
یهودا میشود مصلوب و عیسی زنده میماند
🔸فرو میپاشد آری هیبت پوشالی صهیون
کماکان غیرت طوفانالاقصی زنده میماند
🔸شهادت را نمیفهمند، کورند و نمیبینند
فلسطین دم به دم میمیرد امّا زنده میماند
🔸به قعر گور خواهد برد ابلیس آرزویش را
بر اوج قلّهها «اِنّا فَتَحنا» زنده میماند
┄┅═✧☫https://eitaa.com/raheamin/49544
🔰 رویکرد متناقض!
محمد رهبری، فعال رسانهای اصلاحطلب:
🔸نزدیک به سهسال از پایان دولت حسن روحانی گذشته و او در این مدت تلاش کرده تا نگاه افکار عمومی به خودش و دولتش را تغییر دهد.
🔸اما این مسیر با رویکردی که روحانی در نسبت با انتخابات اتخاذ کرده، سازگار نیست و دچار تعارض است.
🔸برای مثال موضع اخیری که او در نسبت با حمله به عینالاسد گرفته قابل بررسی است. وبسایت حسن روحانی اخیرا در واکنش به ادعای روزنامه کیهان در خصوص اخبار حمله به عینالاسد نوشته است که «او از طریق زیرنویس شبکه خبر، از حمله به عین الاسد مطلع شد.» خود روحانی نیز در جریان گرانی بنزین گفت که خودش این موضوع را تازه «صبح جمعه» متوجه شده است.
🔸این دو گزاره و ادعای روحانی، چه تصویری از جایگاه رئیس جمهور به جامعه مخابره میکند؟ رئیسجمهوری که نه از زمان گرانی بنزین مطلع است و نه از حمله به عینالاسد، چه جایگاهی دارد؟
🔸واقعیت ماجرا اما این است که رئیس جمهور نهتنها مسلوبالختیار نیست، بلکه هنوز اختیارات مهمی دارد و روحانی نیز از این امر آگاه هست؛ اما کنش رسانهای او برای تبرئه کردن خودش از اتفاقات سال ۹۸، عملا جایگاه ریاستجمهوری را تنزل داده و رئیس جمهور را کسی معرفی میکند که بهراحتی از تصمیمگیری کنار گذاشته میشود؛ و این نقطهای است که این رویکرد رسانهای با رویکرد انتخاباتی او در آینده دچار تعارض میشود.
🔸در واقع سیاست رسانهای روحانی و رویکردی که او برای سیاستورزی انتخاب کرده، دچار تناقضی درونی است.
🔸بعید است روحانی بحث انتخابات را از دستور کارش خارج کند و ریاست جمهوری را یک جایگاه بیخاصیت تلقی کند، پس بهتر آن است که رویکرد رسانهای مسئولانهتری در نسبت با دوره ریاستجمهوری خودش اتخاذ کند.
┄┅═✧☫ https://eitaa.com/raheamin/49545
⭕️بهرهبرداری فرقه ضاله بهائیت از ظرفیت کمیسیون ها در سازمان ملل
🔹تشکیلات فرقه ضاله بهائیت از ظرفیت نشست کمیسیون سازمان ملل متحد در مورد وضعیت زنان» بهرهبرداری کامل به عمل آورد.
🔸تشکیلات با برگزاری جلساتی تلاش کرد تا نمایندگان آفریقائی، آسیائی و کشورهای عربی را در موضوع تسریع سبک زندگی و فاصله گرفتن زنان این مناطق از عقائد دینی و سنتهای ملی به بهانه برابری جنسیتی متقاعد سازد.
🔸شصت و هشتمین نشست کمیسیون سازمان ملل متحد در مورد وضعیت زنان، با موضوع اولویت «تسریع در دستیابی به آگاه سازی و توانمندسازی» از ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ تا سوم فروردین ۱۴۰۳ برگزار شد.
📡کانال بهائیت شناســــــــی⬇️
🌍https://eitaa.com/joinchat/830341121Cca0f94fa66
📌معرفی کنید این کانال را به دیگـــران
┄┅═✧☫ https://eitaa.com/raheamin/49546
#یادداشت_هفته/ برادروار در کنار هم
👈وظیفه ما در قبال وحدت ملی چیست و چگونه همدلی اجتماعی را تقویت کنیم؟
🔹از اتحاد مردم تا پیروزی انقلاب
🔸انقلاب اسلامی ایران، حاصل فداکاری و تلاش مجاهدانه مردمی است که با رهبری امام خمینی توانستند با اتحاد و هم افزایی، رژیم طاغوتی ۲۵۰۰ ساله را سرنگون کنند و یکدل و همصدا، «شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» سر داده و دست استعمارگران آمریکایی و انگلیسی را از کشور، قطع کنند. مردمی مومن و غیور که در مقابل دشمنان این آب و خاک، یده واحده شده و انقلابی بی نظیر در تاریخ معاصر پدید آوردند که الهام بخش ملت های آزادی خواه جهان است و منافع نامشروع مستکبران دنیا از منابع کشورهای مظلوم جهان را در هرگوشه کره خاکی به مخاطره انداخته است و موج بیداری مستضعفین در جهان را به حرکت درآورده است.
🔹 انقلاب همیشه مردمی
🔸 انقلاب اسلامی ایران، هرگز همچون برخی انقلاب های سیاسی در فرانسه، روسیه و الجزایر که وقتی به پیروزی رسیدند، مردم را خانه نشین کردند، رفتار نکرد؛ بلکه در مقابل شعارهای به ظاهر مدرن برخی احزاب که می خواستند عرصه عمومی را به انحصار خود درآوردند، ایستاد. انقلاب اسلامی، نه تنها مردم را محدود و منحصر در مبارزه با طاغوت نمی خواست، بلکه امام خمینی و رهبر انقلاب اسلامی در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب، همواره بر نقش آفرینی مردم در عرصه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و... تاکید کردند و از همین رو پیوسته، مسئولان کشور را به دانستن قدر و ارزش مردم، خدمت رسانی به مردم و ضرورت بهره گیری از ظرفیت های آحاد و اقشار مختلف مردم، توصیه کرده اند.
🔹 مردم، باطل السحر نیرنگ دشمن
🔸مردم ایران اسلامی با توجه به نقش اساسی که در پیروزی انقلاب اسلامی و در ادامه حل معادلات خرد و کلان کشور، داشته اند، در بزنگاه های مختلف همچون دفاع مقدس، انتخابات های متعدد و راهپیمایی های هر ساله، مبارزه با بیماری منحوس کرونا، مقابله با ضد انقلاب و شکست فتنه های مختلف طراحی شده علیه کشور، حمایت از تولید ملی و... خوش درخشیده اند. درخششی که دشمن را به خشم آورده است تا با هزینه های هنگفت و با فعال کردن گسل های قومیتی و مذهبی، اختلاف های طبیعی در داخل جامعه را به بحران تبدیل کند، تا جایی که این موضوع تبدیل به راهبرد اصلی دشمن برای تحقق اهدافش شده است: «راهبرد چیست؟ ایجاد اختلاف، ایجاد بیاعتمادی؛ بیاعتمادیِ دستجات سیاسی نسبت به همدیگر، گروههای مردمی نسبت به همدیگر، بیاعتمادیِ مردم به حکومت، بیاعتمادیِ حکومت به مردم، بیاعتمادیِ این به آن، این سازمان با آن سازمان که به هم بیاعتماد باشند، به هم بدبین باشند. وقتی بیاعتمادی به وجود آمد، امید به آینده هم از بین خواهد رفت. خب قهراً یک اختلافاتی وجود دارد؛ این اختلافات را نباید تبدیل کرد به گسل. یک وقت [بحث] «زن» را مطرح میکنند، یک وقت بحث شیعه و سنّی را مطرح میکنند، یک وقت اختلاف نسلی را مطرح میکنند، یک وقت مسائل گوناگون دیگر را، برای اینکه اختلاف ایجاد کنند؛ راهبرد دشمن ایجاد اختلاف است. البتّه تاکتیکها مختلف است؛ هر زمانی با یک تاکتیک؛ عمدهی تاکتیک هم دروغپردازی و شایعهسازی است؛ این کارها را میکنند برای اینکه بتوانند اختلاف ایجاد کنند.»۱۴۰۱/۱۱/۱۹
در کنار جنگ ترکیبی که با هدایت مستقیم دشمن علیه اتحاد ملی ایران، انجام شده است، برخی رفتارها و کنش های افراد و جریان های سیاسی نیز در ایجاد خدشه در همدلی ملی بی تاثیر نبوده است و گاهی غفلت از رکن اساسی انسجام و اتحاد ملی، موجب بروز آسیب هایی همچون نفرت پراکنی، اهانت، دشنام و دروغ در میانه رقابت های داخلی در حوزه مسایل سیاسی، فرهنگی ، اقتصادی و... شده است.«در باب منافع ملّی، مسئلهی اتّحاد دلهای مردم است؛ اتّحاد عزمها و ارادههای مردم است. ما در این زمینه متأسّفانه مشکلاتی داریم، عقبافتادگیهایی داریم؛ ارتباط و همدلی اجتماعی خیلی مهم است؛ در این زمینه دچار غفلت شدیم؛ خودمان به دست خودمان در وحدت ملّیمان اختلال ایجاد میکنیم. همهی ما در این غفلت شریکیم؛ همهی ما وظیفه داریم که وحدت ملّی را، اتّحاد مردم را، اتّحاد مردم و مسئولین را حفظ کنیم؛ روزبهروز آن را تقویت کنیم.» ۱۴۰۳/۱/۱
🔰ادامه 👇
┄┅═✧☫ https://eitaa.com/raheamin/49547
🔰 ادامه #یادداشت_هفته
🔹نفرت پراکنی ممنوع!
وجود اختلاف نظر و تفاوت دیدگاه ها و نگرش ها در هر جامعه ای نه تنها قهری است که به رشد جامعه نیز می تواند کمک کند، اما این شرط مهم را دارد که به برادری در جامعه ضربه نزند و افراد همچون اعضای یک خانواده تلاش کنند تا به سمت وفاق و همدلی حرکت کنند:«اختلاف فکری، اختلاف سلیقه، اختلاف سیاسی در یک کشور یک امر طبیعی است، امّا نفرتپراکنی غیر از اینها است. خب یک نظری شما دارید، یک نظری دیگری دارد، اینها با همدیگر یکسان نیست، اشکالی هم ندارد، امّا این نباید موجب نفرتپراکنی بشود، نباید افراد را از یکدیگر متنفّر بکند، دشمنِ یکدیگر بکند، اجازه بدهد که هر کدام علیه یکدیگر، علیه آن دیگری، به هر وسیلهای که ممکن است، موجب اهانت و آزار و مانند اینها بشوند؛ احیاناً با افترا و دروغ و مانند این چیزها هم همراه بشود که خب این خیلی مشکل است... اختلاف سلیقهای وجود دارد، اشکالی هم ندارد امّا همه با هم برادروار در کنار هم، روی مسائل کلّی جامعه و در مقابله و مواجههی با مخالفین کشور، مخالفین جمهوری اسلامی، مخالفین ملّت ایران، یکسان بِایستند و حرکت کنند.» ۱۴۰۳/۱/۱
با درک راهبرد اختلاف افکنی دشمن، می توانیم هر رفتاری از سوی هرشخصی که موجب خدشه در وحدت ملی و همدلی اجتماعی شود را مکمل جورچین دشمن بدانیم: « اختلافات قومی، اختلافات مذهبی، تحریک احساسات یک گروهی علیه یک گروه دیگر. هر کس در زمینهی خدشهی به اتّحاد ملّت حرکتی انجام بدهد برای دشمن کار کرده، در نقشهی دشمن کار کرده، در زمین دشمن بازی کرده؛ این را همه توجّه داشته باشند! منبری باشد، مدّاح باشد، روحانی باشد، دانشگاهی باشد، نویسنده باشد، شاعر باشد؛ هر کسی باشد.» ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
🔹مراقب اتحاد ملی باشیم
🔸"وحدت" سیاست قطعی نظام جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب اسلامی بوده است و «امام بزرگوار در کلمات نورانی خود به طور دائم بر روی وحدت مردم، اتّحاد مردم تکیه میکرد.» ۱۴۰۲/۲/۲ سیره رفتای ایشان اینگونه بود که وقتی «بعضیها با یکدیگر سر مسائل جناحی، مسائل سیاسی اختلاف پیدا میکردند، امام به اینها نهیب میزد و میگفت: هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید.» ۱۴۰۳/۱/۱ و مردم و جناح های سیاسی و فعالان عرصه سیاست را مداوم متوجه دشمن اصلی می کردند و از این رو «هر چیزی که ملّت را به دو دسته تقسیم کند، به دو قطب تقسیم کند، از نظر امام مردود بود.» ۱۳۹۷/۳/۱۴
سخن آخر اینکه، با درک راهبرد دشمن در ایجاد انشقاق در جامعه، حراست از اتحاد ملی و تقویت همدلی اجتماعی، وظیفه همه ما است و «بایستی وسوسههای دشمن را برای بدبین کردن مردم به یکدیگر یا بدبین کردن مردم به مسئولان زحمتکش کشور باطل کرد.» ۱۴۰۲/۲/۲ زیرا «هر ملّتی و هر کشوری که مردمش یکپارچه، یکجهت، یکدل، در مقابل دشمن بِایستند، دشمن هیچ تعرّضی نمیتواند به اینها بکند، هیچ غلطی نمیتواند بکند. شجاعت جمهوری اسلامی، ایستادگی جمهوری اسلامی بهخاطر همین اتّحاد و وحدتی است که وجود دارد، و بهخاطر حضور مردم در صحنه است.» ۱۳۹۶/۲/۵
┄┅═✧☫ https://eitaa.com/raheamin/49548
۴۳۷.pdf
3.25M
📝 نسخه #تابلو_اعلانات | شماره ۴۳۷ نشریه خط حزب الله
┄┅═✧☫ https://eitaa.com/raheamin/49549
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓آیا قبل از حضرت آدم عليهالسلام هم انسانی بوده است؟
🎙حجتالاسلام رضا محمدی
با#دنیای_پاسخ حاضرجوابباش 👇
┏⊰✾✾⊱━━─»»»━┓
https://eitaa.com/raheamin/49550
┗━─»»»━━⊰✾✾⊱┛
روسیه و مقابله با بهائیت!
🔻یکی از نکات تاسف بار در تاریخ #بهائیت کتمان کردن کشتار و حذف وحشتناکی است که در روسیه علیه تشکیلات بهائی رقم خورد؛ تشکیلات اصرار دارد مخالفین خود را فقط ایرانیان و شیعیان جلوه دهد تا ساختار سازمانی خود را پاک کند. نمونههایی از حذف اعضای تشکیلات بهائی که حکومت بیدين روسيه انجام داد و تشکیلات بهائی کلا از نشر عمومی آنها صرف نظر کرده است:
🔺سید مهدی گلپایگانی رئیس محفل عشق آباد؛ بازداشت شبانه توسط اداره سیاسی، صدمه رساندن و حبس ایشان در سردخانه اجساد که در نهایت منجر به زکام و مرگ ایشان پس از چند روز گردید...
📚سالهای سکوت، صفحه ۱۳
@ferghenews_com
┏⊰✾✾⊱━━─»»»━┓
https://eitaa.com/raheamin/49551
┗━─»»»━━⊰✾✾⊱┛