مداحی آنلاین - داره اربعین میاد - حمید علیمی.mp3
5.76M
⏯ #شور #جاماندگان #اربعین
🍃داره #اربعین میاد
🍃دل من #حرم میخواد
🎤 #حمیدعلیمی
👌فوق زیبا
❤️ @raheeshg
#مطالب_را_نشر_دهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرمشهرهای فعلی و خرمشهرهای آینده به حاج قاسم ها نیاز دارند....
باید این چنین نیروهایی تربیت کرد...حاج قاسم ها در راه است...
شهید چمران ها در راه است...
#خرمشهر
#مطالب_را_نشر_دهیم
❤️ @raheeshg
#داستان_های_اخلاقی
✍️روزی حضرت عیسی (ع) از صحرایی میگذشت. در راه به عبادت گاهی رسید که عابدی در آن جا زندگی می کرد. حضرت با او مشغول سخن گفتن شد. در این هنگام جوانی که به کارهای زشت و ناروا مشهور بود از آن جا گذشت. وقتی چشمش به حضرت عیسی (ع) و مرد عابد افتاد، پایش سست شد و از رفتن باز ماند و همان جا ایستاد و گفت: خدایا من از کردار زشت خویش شرمندهام. اکنون اگر پیامبرت مرا ببیند و سرزنش کند، چه کنم؟ خدایا! عذرم را بپذیر و آبرویم را مبر.
مرد عابد تا آن جوان را دید سر به آسمان بلند کرد و گفت: خدایا! مرا در قیامت با این جوان گناه کار محشور مکن. در این هنگام خداوند به پیامبرش وحی فرمود که به این عابد بگو: ما دعایت را مستجاب کردیم و تو را با این جوان محشور نمیکنیم، چرا که او به دلیل توبه و پشیمانی، اهل بهشت است و تو به دلیل غرور و خودبینی، اهل دوزخ.
📚 کیمیای سعادت، جلد اول
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
📚 #داستانهای_آموزنده
❤️ @raheeshg
#مطالب_را_نشر_دهیم
مداحی_آنلاین_ثواب_زیارت_امام_حسین.mp3
4.63M
♨️ثواب زیارت امام حسین(ع)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #هاشمی_نژاد
❤️ @raheeshg
#مطالب_را_نشر_دهیم
هدایت شده از ره عشق
بنام خدا
ختم امن يجيب12هزارمرتبه.
به نیت ظهور حضرت حجت ارواحنا فداه و رفع مشکلات جوامع اسلامی ...
التماس دعا
❤️ @raheeshg
#نشر_حداکثری
✨﷽✨
🌼شوخی😊 با امام زمان (عج)!!
✍سید عبدالکریم کفاش، شخصی بود که مورد عنایت ویژه امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار داشت و حضرت دائماً به او سر می زد. روزی حضرت به حجره کفاشی او تشریف آوردند در حالی که او مشغول کفاشی بود. پس از دقایقی حضرت فرمودند: «سید عبدالکریم، کفش من نیاز به تعمیر دارد ، برایم پینه می زنی؟»، سید عرض کرد: «آقاجان به صاحب این کفش که مشغول تعمیر آن هستم قول داده ام کفش را برایش حاضر کنم، البته اگر شما امر بفرمائید چون امر شما از هر امری واجب تر است، آن را کنار می گذارم و کفش شما را تعمیر می کنم».
حضرت چیزی نگفتند و سید مشغول کارش شد. پس از دقایقی مجدداً حضرت فرمودند: «سید عبدالکریم! کفش من نیاز به تعمیر دارد، برایم پینه می زنی!؟»، سید کفشی را که در دست داشت کنار گذاشت، بلند شد و دستانش را دور کمر مبارک حضرت حلقه زد و به مزاح گفت: «قربانت گردم اگر یک بار دیگر بفرمایید “کفش مرا پینه می زنی” داد و فریاد می کنم آی مردم آن امام زمانی که دنبالش می گردید، پیش من است، بیایید زیارتش کنید!»
حضرت لبخند زدند و فرمودند: «خواستیم امتحانت کنیم تا معلوم شود نسبت به قولی که داده ای چقدر مقید هستی.»
📚کتاب روزنه هایی از عالم غیب؛
آیت الله سید محسن خرازی
❤️ @raheeshg
#مطالب_را_نشر_دهیم
108-13891105-4.mp3
1.69M
🎧 گوش دهیم.
🎙اربعین(3)| زیارت از منظر معصومین علیهم السلام
⏰ 5دقیقه
#اربعین
#زیارت
#قطعه_صوتی
❤️ @raheeshg
#مطالب_را_نشر_دهیم