زندگی مومنانه.عبداللهی.دانش اندوزی 20.mp3
11.58M
#نگاشت_صوتی 168
#زندگی_مومنانه
#مفاتیح_الحیات
#زندگی_قرآنی
☑️ زیر ساخت سبک زندگی مومنانه - یاد گیری و دانش اندوزی (جلسه 20)
#فریضه_عمومی
#نشانه_های_حلال_و_حرام
#لوجه_الله
🌱🌱🌱
🔅مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
«صحیفه سجادیه صوتی (معجزنشان)» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=MojezNeshan.Mojezkhames&ref=share
#لینک_دانلود_برنامه
#معجز_نشان
🌷🌷🌷
@rahighemakhtoom
#حدیث
#امام_مهدی
💎 قال الإمام المهدي عجّل الله تعالي فرجه الشّريف:
🌸 اِتَّقُوا اللهُ وَ سَلِّمُوا لَنا، وَ رُدُّوا الاْمْرَ إلَيْنا، فَعَلَيْنا الاْصْدارُ كَما كانَ مِنَّا الاْيراُ، وَ لا تَحاوَلُوا كَشْفَ ما غُطِّيَ عَنْكُمْ.
💎 مولانا و سیدنا امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشّريف میفرمایند :
🌸از خدا بترسيد و تسليم ما باشيد، و امور خود را به ما واگذار كنيد، چون وظيفه ما است كه شما را بی نياز و سيراب نمائيم همان طوری كه ورود شما بر چشمه معرفت به وسيله ما می باشد، و سعی نمائيد به دنبال كشف آنچه از شما پنهان شده است نباشيد.
📚 «بحارالأنوار، ج 53، ص 191»
🌷🌷🌷
@rahighemakhtoom
#معرفی_کتاب_مهدوی
# خورشید_پنهان_از_منظر_قرآن
🍃 بسم الله الرحمن الرحیم
🔰 کتاب ارزشمند خورشید پنهان از منظر قرآن؛ تالیف محمود اباذري، توسط معاونت پژوهش بنياد فرهنگي حضرت مهدي عليه السلام (استان اصفهان) منتشر شده است.
🔵 موضوعات کتاب عبارتند از:
۱. محمدبن حسن (عج)، امام دوازدهم، ۲۵۵ق-- غيبت
۲. مهدويت-- انتظار
۳. مهدويت-- پرسش ها و پاسخ ها
🔴 این کتاب، یکی از بهترین کتب نوشته شده درباره بررسی آیات مهدوی در قرآن می باشد.
که هم برای ماه مبارک رمضان عالیست که در کنار خواندن قرآن، به آیات مهدوی هم چشم داشته باشیم و هم برای کسانی که می خواهند در هر تاریخی و هر روزی ، با هر دعا و زیارتی ، چله بگیرند که در کنار آن، بحث افزایش معرفت و علم مهدوی هم داشته باشند.
🌷🌷🌷
@rahighemakhtoom
Nahj-0.2.2-noorsoft.apk
30.75M
🌀 نسخه اندرویدی نهج البلاغه
📱 به همراه شروح و ترجمه و صوت
۵ نسخه از نهج البلاغه
۳۱ ترجمه
۱۱ شرح نگاشته شده
✅ امکانات و قابلیتها:
• قابلیت سفارشیسازی محیط نرم افزار
• قابلیت نشانهگذاری متون
• دسترسی به متن نهج ابلاغه از طریق فهرست موضوعات
🔸🔸🔸🔸🔹🔹🔹🔹
🌱🌱🌱
🔅مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
#جرعه_ای_دعا #تدبر
🔰 امام صادق عليه السلام این دعا را قبل از تلاوت قرآن می خواندند:
«اللّهُمَّ فَاجْعَلْ نَظَري فيهِ عِبادَةً وَ قِرائَتي فيهِ فِكْراً وَ فِكْري فيهِ اعْتِباراً وَ اجْعَلْني مِمَّنْ أتَّعِظُ بِبَيانِ مَواعِظِكَ فيهِ وَ أجْتَنِبُ مَعاصيكَ ...
خداوندا! نگاه مرا به آيات قرآن عبادت و قرائتم را توأم با انديشه و تفكرم را در آن مايۀ عبرت قرار ده و مرا از كسانى قرار ده كه از مواعظ تو در آن پند مىگيرد و از گناهانت پرهيز مىكند».
📚بحار الانوار ج ۸۹ ص ۲۰۷
🌷🌷🌷
@rahighemakhtoom
#قرائت_قرآن #قرآن_برنامه_زندگی
🔰قرآن برنامه #عملیاتی
مرحوم علامۀ شوشترى در شرح نهج البلاغۀ خود داستانى از تاريخ بغداد نقل مىكند كه شخصى مىگويد: من از كنار قبر «احمد بن طولون»(يكى از امرا و مؤسس دولت طولونيه در مصر و سوريه در قرن سوم هجرى) عبور مىكردم.
پيرمردى را مىديدم كه در كنار قبر او نشسته و قرآن مىخواند بعد از مدتى او را نديدم سپس به او برخورد كردم گفتم: تو همان شخص نبودى كه در كنار قبر «احمد بن طولون» قرائت قرآن مىكردى چرا رها ساختى؟ گفت: او خدمتهايى به من كرده بود و من دوست داشتم به جبران آن خدمتها مدتى بر سر قبرش قرآن بخوانم گفتم: پس چرا رها كردى؟ گفت: شبى او را در خواب ديدم به من گفت: دوست دارم كه اين محبت را رها سازى و قرآن در كنار قبر من نخوانى. من به او گفتم چرا؟ گفت: هر آيهاى كه مىخوانى: ضربهاى بر من مىكوبند و مىگويند: آيا اين آيه را نشنيدى (پس چرا عمل نكردى؟)
📚شرح نهج البلاغه علامه شوشتری،ج۱۲ ،ص ۳۲
🌷🌷🌷
@rahighemakhtoom
#علوم_قرآنی
#تفسیر_موضوعی ۵
🔰سابقه تفسیر موضوعی
جوانه هاى تفسیر موضوعى قبل از هر چیز در خود قرآن دیده مى شود; و چنانکه گفتیم دستور قرآن در زمینه تفسیر آیات متشابه به وسیله آیات محکم، نوعى از تفسیر موضوعى است.
🔹سپس در کلمات ائمه هدى(علیهم السلام) نیز نمونه هاى فراوانى آمده که طرز و گردآورى آیات مربوط به یک موضوع، و جمع بندى، و سپس استفاده از آن را به ما آموخته است که شاید چند نمونه زیر براى اثبات این مطلب کافى باشد.
▫️وَلَوْلاَ أَنْ یَکُونَ النَّاسُ أُمَّةً وَاحِدَةً لَّجَعَلْنَا لِمَنْ یَکْفُرُ بِالرَّحْمَنِ لِبُیُوتِهِمْ سُقُفاً مِّنْ فَضَّة وَمَعَارِجَ عَلَیْهَا یَظْهَرُونَ وَلِبُیُوتِهِمْ أَبْوَاباً وَسُرُراً عَلَیْهَا یَتَّکِئُونَ :
«اگر (بهره فراوان کفّار از مواهب مادى) سبب نمى شد که همه مردم امّت واحد (گمراهى) شوند، ما براى خانه هاى کسانى که به (خداوند) رحمان کافر مى شدند سقفهایى از نقره و نردبانهایى (نقره اى) که از آن بالا روند قرار مى دادیم و براى خانه هایشان درها و تختهایى (زیبا و نقره اى) قرار مى دادیم که بر آن تکیه کنند»
🔹(مَّنْ کَانَ یُرِیدُ الْعَاجِلَةَ عَجَّلْنَا لَهُ فِیهَا مَا نَشَاءُ لِمَنْ نُرِیدُ ثُمَّ جَعَلْنَا لَهُ جَهَنَّمَ یَصْلاَهَا مَذْمُوماً مَدْحُوراً ):
«هر کس که (تنها) زندگى زودگذر (دنیا) را مى طلبد، آن مقدار را که بخواهیم به هر کس اراده کنیم، مى دهیم; سپس دوزخ را براى او قرار خواهیم داد، که در آتش سوزانش مى سوزد در حالى که نکوهیده و رانده (درگاه خدا) است»
🔹 در جایى دیگر پیرامون قول به غیر علم مى گوید: اى ابن مسعود! بدون آگاهى درباره چیزى سخن مگوى، و تا نشنوى و نبینى حرف مزن. سپس آیات متعددى از قرآن را در زمینه همین موضوع ارائه مى فرماید:
🔹وَلاَ تَقْفُ مَا لَیْسَ لَکَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ کُلُّ أُوْلَئِکَ کَانَ عَنْهُ مَسْئُولا :
«از آنچه به آن آگاهى ندارى، پیروى مکن; چرا که گوش و چشم و دل، همه مسؤولند».
🔹 و نیز مى فرماید:
سَتُکْتَبُ شَهَادَتُهُمْ وَیُسْأَلُونَ: «گواهى آنان نوشته مى شود و (از آن) بازخواست خواهند شد»
🔹و نیز مى فرماید:
مَّا یَلْفِظُ مِنْ قَوْل إِلاَّ لَدَیْهِ رَقِیبٌ عَتِیدٌ «انسان هیچ سخنى را بر زبان نمى آورد مگر این که، فرشته اى مراقب و آماده )است!»
🔹و نیز فرمود:
وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَیْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِیدِ:
«و ما به او از رگ قلبش نزدیکتریم!»همچنین بحث هاى دیگرى پیرامون ذکر الله و انفاق در راه خدا و مکارم اخلاق و غیر آن با اتکاء به جمع بندى آیات قرآن در این حدیث شریف مطرح شده است.
🌷🌷🌷
🔅تفسير و قرآن پژوهی
@rahighemakhtoom