هدایت شده از رهپویان سلامت
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 سالروز جانگداز رحلت شهادت گونه پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و شهادت امام حسن مجتبی، کریم اهل بیت علیه السلام بر حضرت بقیه الله الأعظم روحی فداء، شیعیان و محبین آل الله تسلیت باد.
🔴 فَاسْتَقِمْ کَما امِرْتَ
🔷امام خمینی(ره) : « #رسول_اکرم در عین حالی که بالاترین موجود بود در #استقامت، و حضرت امیر _سلام الله علیه_ در روایتی وارد شده است که ما در جنگها هر وقت که فشار برایمان میآمد به رسول خدا پناه میبردیم. در عین حال خدای تبارک و تعالی میفرماید که: فَاسْتَقِمْ کَما امِرْتَ، امر میکند که پایدار باش! نلغزاند تو را چیزی. آنجایی که میرسد به اینکه تو و امّت، پایدار باشید، پیغمبر میفرماید که: «من به واسطه این آیه پیر شدم»
#صفر
#شهادت
#خاتم_النبین
#امام_مجتبی
🍇 #رهپویان_سلامت
@rahpouyan_salamat
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 کلیپ «اَمون ای دل»
🎙 حاج محمود کریمی
یه مدینه، یه بقیعه، یه امامی که حرم نداره...🥺🖤
📥 دانلود با کیفیت بالا
📥 دانلود صوت کامل
🏴 ویژه شهادت #امام_حسن
@rahpouyan_salamat
📙🌼🌿
🌼
〽️ #دوستی
💠 امام حسن مجتبی علیهالسلام فرمودند:
بهترين دوست نزديک به انسان آن کسی است که در تمام حالات #دلسوز و #بامحبّت باشد گرچه خويشاوندی نزديک نداشته باشد.
و بيگانه ترين افراد کسی است که از محبّت و دلسوزی بعيد باشد گرچه از نزديک ترين خويشاوندان باشد.
📚تحف العقول ص۲۳۴
#رهپویان_سلامت
┏━━━━━━🌼🍃━┓
@rahpouyan_salamat
┗━━🌼🌿━━━━━┛
.
🖤 #رحلت یا #شهادت پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی صلیالله علیه وآله؟
همه نصوص و متون دینی متفقند که حادثه غم انگیز از دست دادن رسول خدا صلی الله علیه و آله به صورت مسمومیت و شهادت بوده است اما چه کسی و چگونه...
☑️ ۱- برخی قائلند شهادت حضرت در اثر خوردن غذای مسموم زن یهودیه در جریان خیبر در سال هفتم هجری بوده که عوارض آن در سال یازدهم هجری آشکار گردیده است. این دیدگاه صحیح به نظر نمیآید چرا که طبیعت سمّ چنین است که بلافاصله در بدن قربانی تاثیر میگذارد و باعث وفات می شود نه اینکه چهار سال در بدن باقی بماند و بعد از این مدت باعث مرگ شود. کما اینکه در برخی نقل ها آمده که خداوند متعال پیامبر را از آن دسیسه مطلع ساخت و حضرت از غذای زن یهودیه نخوردند.
☑️ ۲- قول دوم و قول صحیح این است که هنگامی که پیامبر بیمار شدند دو تن از همسران ایشان به اجبار، به پیامبر اکرم (ص) سمّ نوشاندند و حضرت را به شهادت رساندند!
◾️چنانکه امام صادق علیهالسلام فرمودند:
«تدرون مات النبیّ(علیهما السلام ) أو قتل؟ إنّ الله یقول {أَفَإِنْ مَاتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِکُمْ} فسُمَّ قبل الموت انّهما سقتاه [سمتاه] قَبلَ المَوتِ»
آیا میدانید پیامبر(ص) از دنیا رحلت فرمودند و یا به شهادت رسیدند؟ خدای متعال میفرماید: «اگر رسول خدا (ص) از دنیا برود و یا به شهادت برسد، شما به حال گذشتۀ خود باز میگردید؟»
همانا رسول خدا قبل از رحلت مسموم شدند و آن دو زن [یعنی عایشه و حفصه] حضرتش را مسموم نمودند».
📚تفسیر عیاشی، ج١ ، ص ٢٠٠
◾️همچنین در کتب عامه آمده:
قَالَتْ عَائِشَةُ لَدَدْنَاهُ فِي مَرَضِهِ، فَجَعَلَ يُشِيرُ إِلَيْنَا أَنْ لَا تَلُدُّونِي، فَقُلْنَا كَرَاهِيَةُ الْمَرِيضِ لِلدَّوَاءِ، فَلَمَّا أَفَاقَ قَالَ أَلَمْ أَنْهَكُمْ أَنْ تَلُدُّونِي، قُلْنَا كَرَاهِيَةَ الْمَرِيضِ لِلدَّوَاءِ، فَقَالَ لَا يَبْقَى أَحَدٌ فِي الْبَيْتِ إِلَّا لُدَّ وَ اَنَا أَنْظُرُ (وَ نَحْنُ أبَاءنَا).
عايشه گفت: در زمان کسالت رسول الله صلی الله علیه و آله بهزور در دهان ایشان دوا ريختيم، با اینکه حضرت امر کرده بودند، ابداً چیزی به من نخورانيد. ما گفتيم؛ اصولاً همه مريض ها از دوا خوردن بدشان میآيد. پس پیامبر صلی الله علیه و آله با مشاهده این تبانی فرمودند: آيا من شما را از خوراندن هرگونه دوائی نهی نكردم؟ سپس امر کردند: باید هر كسی كه در اين خانه حاضر بوده، جلوی چشم من از همین دارو بخورد، و ما از خوردن إبا کردیم!
📚صحیح بخاری، ج۵، ص۱۴۳
[باب مرض النبیّ و وفاته]
صحيح المسلم، ج ۷، ص ۲۴
مسند امام حنبل، ج ۶، ص ۵۳
تاريخ طبری، ج ۲، ص ۴۳۷
طبقات الکبری، ج ۲، ص ۲۳۵
@rahpouyan_salamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حجت الاسلام فرحزاد: مضایقه نکنید از گفتن #شهادت پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله نه رحلت
نشر دهید تا این جفای بزرگ در حق پیامبر خدا (ص) اصلاح شود.
#صفر
#خاتم_النبین
@rahpouyan_salamat
🌸 بوی #گلاب تاثیر مستقیم بر آرامش روان دارد و هیجانات منفی و استرس را رفع می کند.
🌸 وقتی ناراحت هستید از گلاب استفاده کنید.
🌸 گاهی در آب خود چند قطره گلاب بریزید.
@rahpouyan_salamat
🔰 ۹ اشتباه رایج تغذیهای از منظر طب اصیل اسلامی
۱. مصرف زیاد نوشیدنیهای سرد: مصرف نوشیدنیهای سرد به خصوص بلافاصله بعد از غذا، باعث تضعیف هضم و ایجاد بلغم و کاهش جریان خون در معده در بدن میشود.
۲. استفاده از مواد غذایی ناسازگار باهم: مصرف غذاهایی که با یکدیگر ناسازگارند، مانند مصرف لبنیات با گوشت، میتواند موجب فساد اخلاط و بروز بیماریها شود.
۳. نوشیدن مایعات همراه غذا: نوشیدن آب یا سایر مایعات همراه با غذا باعث کاهش حرارت غریزی معده و ضعف هضم میشود.
۴.زیادهروی در مصرف گوشت قرمز: مصرف زیاد گوشت قرمز باعث افزایش صفرا و حرارت در بدن میشود که میتواند به بیماریهایی مانند نقرس و مشکلات کبدی منجر شود.
۵. مصرف غذاهای مانده و بیات: غذاهای بیات و مانده به دلیل تغییر طبع، میتوانند باعث تولید اخلاط فاسد و ضعف قوای بدنی شوند.
۶. خوابیدن بلافاصله بعد از غذا: اینکار باعث ایجاد بلغم و کاهش هضم میشود. در پزشکی جدید نیز این عادت میتواند به ریفلاکس معده و افزایش وزن منجر شود.
۷. مصرف غذاهای تند و ادویهدار به مقدار زیاد: این غذاها باعث افزایش حرارت و خشکی در بدن میشوند و میتوانند به مشکلات گوارشی و پوستی منجر شوند.
۸. نخوردن غذا در زمان مناسب: خوردن غذا در زمان نامناسب میتواند باعث سوء هضم و تولید اخلاط ناسالم، بینظمی در قند خون و اختلالات متابولیک گردد.
۹. مصرف زیاد مواد غذایی با طبع سرد در فصل سرد: مصرف غذاهای با طبع سرد در فصول سرد سال میتواند منجر به غلبه سردی در بدن و ایجاد بیماریهای مختلف شود.
2⃣
@rahpouyan_salamat