فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱
گاه باید
سکوت کرد
حرف دل که گفتنی نیست://
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿یک یک ز موانع همه در حال عبوریم
🌿آنقدر جلو رفته که نزدیک ظهوریم....
🌿با ال علی هرکه درافتاد ورافتاد
https://eitaa.com/rahrastegari ࿐჻❥⸙🕊⸙❥჻࿐
✅ کارشناس امور اسرائیل بررسی میکند:
📍واکنشها در اسرائیل نسبت به حمله به ایران چگونه بوده است؟
🔻"شهرک نشینان با توجه به وعدههای داده شده علاقه داشتند همچون غزه ویرانی ساختمانها، آوارگی مردم در خیابانها و حجم بالایی از رفت و آمد آمبولانسها در ایران را ببینند اما به قول معروف ما فلسطینیها اسرائیل از چیزی شرم ندارد بلکه از عواقب کار میترسد"
#عربی
https://eitaa.com/rahrastegari
🔴 عامل عملیات شهادت طلبانه قهرمانانه امروز در امنیتی ترین نقطه تلاویو: رامی ناطور اهل قلنسوه قدس
مرد واقعی توایی که بعد از زیر گرفتن ، پیاده شدی و با چاقو عملیاتت رو ادامه دادی ، شهادتت مبارک ❤️
🇮🇷https://eitaa.com/rahrastegari
به مناسبت, ۷ آبان، روز جعلی بزرگداشت کوروش بخوانید:
https://eitaa.com/rahrastegari
👇👇👇
👈🏻مناسبتسازی، پروژه جریانهای برانداز
♨️مانور گروههای ضدانقلاب بر «هفتآبان»
✍🏻چند سالی است با نزدیک شدن به «هفتآبان»، تبلیغات جریان باستانگرا و سلطنتطلب و دیگر فرقهها و جریانهای همسو با آنها پیرامون این روز، شدت گرفته و این مناسبت جعلی را محملی برای پیگیری منویات خود قرار میدهند.
🔹امسال نیز جریانهای مزبور با سوءاستفاده از فشارهای ناشی از جنگ اقتصادی تحمیلی علیه کشور و اتفاقات اخیر، وارد میدان شده و از طرق مختلف میکوشند با تحریک احساسات و فریب برخی افراد، اهداف نهانی خود را در ضربه زدن به نظام دنبال نمایند.
🔹نکته قابلتأمل، تلاش جریان مزبور برای پیوند زدن این روز (به عنوان گرامیداشت کوروش) با مبانی دین زرتشت است تا از این رهگذر، اعتبار و پشتوانهای برای آن که فاقد هرگونه مستندات تاریخی است، فراهم آورد.
🔹ایندر حالی است که نمایندگان فکری و روحانی زرتشتی، به کرات بر بیپایه بودن این ارتباط و تلاشهای مغرضانه جریانهای سلطنتطلب تأکید و اشاره کردهاند. درهمین راستا، آقای «زنده نوش»، عضو انجمن زرتشتیان کرج ابراز داشت:
🔸برخی افراد سودجو، وابسته به جریانهای معاند، با سوءاستفاده از برخی مناسبتها مثل روز 7 آبان، قصد ایجاد نفاق را در بین هم میهنان عزیزمان دارند. عدهای برای رسیدن به مقاصد خربکارانه خود، دست به انتشار و نمایش موضوعات غیر واقعی میزنند که انجمن زرتشتیان و نماینده ما در مجلس، اینگونه مسائل را محکوم مینمایند. تلاشهای جریانهای ضدانقلاب برای بهرهبرداری از هفتآبان، با هوشیاری هم میهنان زرتشتی و تلاش مسئولان و نیز اتحاد و همبستگی تمام همیهنان جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر خنثی خواهدشد.
👈🏻مناسبتسازیهایی مانند هفتآبان و 16مهر(به عنوان روز داریوش)، بخشی از پروژه جریانهای برانداز برای اشاعه مبانی فکری باستانگرایانه و سلطنتطلب و فاقد هرگونه مستندات تاریخی و آیینی میباشد که بیشتر، محملی است برای ائتلاف فرقههای انحرافی و جریانهای معاند.
#هفت_آبان
#روز_کوروش
#جعلیات_تاریخی
https://eitaa.com/rahrastegari
نقد ها و بررسی ها
پیرامون #مقبره_کوروش
⚠️ مقبره ای که امروزه به نام کورش
هخامنشی مشهور است، در دوره اسلامی،
به نام #مقبره_مادر_سلیمان نامیده میشد. ⚠️
💡منبع : ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
❶ در دوران حاکمیت اتابکان بر منطقه فارس، در سال ۶۲۰ یا ۶۲۱ هجری قمری، مسجد جامعی پیرامون آرامگاه ساخته و محرابی نیز بر سنگ درون اتاق آرامگاه حجاری شد.
📚 علیرضا شاپور شهبازی، راهنمای جامع پاسارگاد، شیراز: بنیاد فارس شناسی، ۱۳۸۸. ص ۱۲۱.
Encyclopaedia Iranica, Cyrus v. The Tomb of Cyrus: iranicaonline.org, articles, cyrus-v-tomb
❷ جورج ناتانيل كرزن پیرامون این مقبره نکاتی قابل توجه مینویسد. او میگوید: «ايرانيان اين بنا را قبر مادر سليمان مىنامند و اين عقيده در سراسر دوره اسلامى شايع بود.»
📚 جورج ناتانيل كرزن، ايران و قضيه ايران، ترجمه غلامعلى وحيد مازندرانى، تهران: انتشارات علمى و فرهنگى، ۱۳۸۰. ج ۲، ص ۹۶.
❸ وی در ادامه گزارشی از مورخین و جهانگردان بیان میکند که بنای مذکور را «مقبره مادر سلیمان» نامیدند. وی مینویسد: «جان استريوس در ۱۶۷۲ خاطرنشان مىسازد كه آنجا زيارتگاه زنان پارسا بوده كه ۳ بار سر بر قبر مىكوبيدند و ۳ بار هم آن را مىبوسيدند و بعد از دعاى كوتاهى خارج مىشدند.»
📚 جورج ناتانيل كرزن، همان، ج ۲، ص۹۶ - ۹۷.
❹ این نکته برای کرزن (و هر انسان متفکری) مهم و اساسی به نظر میرسد، چون تا همین قرن اخیر، ورود مردان به این بنا ممنوع بوده است. حتی محقق سرشناسی چون موریه، به دلیل مرد بودن از حضور در مقبره منع میشود (در سال ۱۸۰۹ میلادی)
📚 جورج ناتانيل كرزن، همان، ج ۲، ص ۹۷
❺ ژوزفه باربارو (جهانگرد ونیزی) در قرن ۱۵ میلادی و دوبروین در قرن ۱۸ میلادی نیز از ممنوعیت ورود مردان به این بنا خبر داده اند.
📚 فرهنگنامه ایران (irania.ir)، مدخل «مقبره مادرسلیمان».
#روز_کوروش
#هفتم_آبادان
https://eitaa.com/rahrastegari
🚨روز #کوروش یا روز صهیونیستها؟
🔸 در خصوص نامگذاری ۲۹ اکتبر یا ۷ آبان ، نظرات متفاوتی وجود دارد. برخی گروهها معتقدند که این روز به مناسبت تولد کوروش انتخاب شده است، با این حال، تولد کوروش به هیچ عنوان به تاریخ ۲۹ اکتبر یا ۷ آبان مربوط نمیشود. بر اساس مستندات تاریخی و گفتههای مورخان، کوروش در تاریخ ۴ شهریور، بین سالهای ۵۸۰ تا ۵۹۰ پیش از میلاد متولد شده است. اولین بار در ابتدای دهه ۸۰، جناب آقای نوشیروان کیهانیزاده، روزنامهنگار و تاریخنویس مشهور ایرانی، در ستون «روزنامک» که در #روزنامه_شرق منتشر میشد، به موضوع روز بزرگداشت کوروش در تقویم بینالمللی پرداخت. وی اعلام کرد که ۲۹ اکتبر به عنوان روز بزرگداشت کوروش یا «Sirius Day» شناخته میشود. این ادعا در همان سالها با انتقادهای فراوانی از سوی تاریخدانان و #باستان_شناسان مواجه شد. رضا مرادیغیاثآبادی، یکی از تاریخنویسان برجسته ایران، با اعتراض به این ادعا بیان کرد که نام «Sirius Day» که در تاریخ ۲۹ اکتبر در تقویم بینالمللی به ثبت رسیده، به نام ستاره شباهنگ اشاره دارد و ارتباطی با کوروش هخامنشی ندارد.
🔸اما این روز به دلایلی دیگر و بهویژه برای صهیونیستها دارای اهمیت است. ۲۹ اکتبر در تاریخ #یهود و اسرائیل چندین بار با رویدادهای مهمی همراه بوده است: در سال ۵۳۹ قبل از میلاد، کوروش با فتح بابل، #یهودیان در بند را آزاد کرد؛ اتفاقی که برای یهودیان رهاییبخش بود. همچنین در قرن بیستم، وینستون چرچیل در ۲۹ اکتبر ۱۹۴۲ زمینهساز اشغال #فلسطین و تأسیس #اسرائیل شد. سپس در ۲۹ اکتبر ۱۹۵۶، حمله اسرائیل به صحرای سینا به عنوان پیروزی علیه اعراب در تقویم اسرائیل ثبت شد. این همزمانیها باعث شده که این تاریخ در تقویم صهیونیستی مقدس شمرده شود.
🔸بر این اساس، معرفی ۷ آبان به عنوان روز کوروش، نه تنها مبنای تاریخی ندارد، بلکه از سوی برخی محافل صهیونیستی برای تقابل با هویت اسلامی #ایران و تضعیف ارزشهای اسلامی-ایرانی تبلیغ شده است. این روز برای ایرانیان نه مقدس است و نه ارزشمند؛ بلکه در واقع یک روز ویژه در تقویم صهیونیستی و نماد مهمی برای یهودیان و حامیان اسرائیل محسوب میشود.
#صهیونیست
#دروغ_تاریخی
#فتنه
https://eitaa.com/rahrastegari